הפועל ב"ש-בני סכנין, שבת, 20:10, טרנר

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yakar

Re: הפועל ב"ש-בני סכנין, שבת, 20:10, טרנר

שליחה על ידי yakar »

The red one כתב: עוד פעם אתה מתחיל? בחיים לא אמרתי ש-20K -לא- סבבה מבחינתי, אבל כל עוד אנחנו לא ממלאים אצטדיונים במשחקים רגילים, אין שום צורך להגדיל אפילו ל18K.

רק שם את המציאות בפנים מול אלו שמתעקשים לחיות בסרט.
בלה בלה בלה..
אין דבר כזה למכור את כל הכרטיסים בכל משחק. גם מכבי לא עשתה את זה בבלומפילד.
מה לעשות שיש אנשים שהיו עושים מנוי אם הייתה להם אפשרות , אבל אם הם כבר קונים כרטיסים , אז הם מעדיפים לקנות למשחקים גדולים יותר אם כבר?

חוץ מזה, שאדם שלא מעורה בפרטים של הקבוצה , לא יודע שיש כרטיסים. לא כולם עשו לייק לעמוד המועדון ובאמת עוקבים אחרי ההודעות שלו.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הא...אנשים לא מעורים בפרטים, לא יודעים שיש כרטיסים ולא עושים לייק לעמוד המועדון...אבל כשיש משחק מול מכבי תל אביב פתאום כולם יודעים שיש והכרטיסים נחטפים בפחות משעה.

ובדיוק בגלל האנשים האלה שאתה תיארת ("אם הם כבר קונים כרטיסים הם מעדיפים לקנות למשחקים גדולים") לא צריך להגדיל את האצטדיון.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

The red one כתב: עוד פעם אתה מתחיל? בחיים לא אמרתי ש-20K -לא- סבבה מבחינתי, אבל כל עוד אנחנו לא ממלאים אצטדיונים במשחקים רגילים, אין שום צורך להגדיל אפילו ל18K.

המציאות היא שהעונה היינו שווים עוד 4K מנויים. ו-85 ש"ח מאחורי השער לסכנין ושאר אימפריות זה יקר, ומרחיק לא מעט אנשים. כנ"ל לגבי זה שאין מנויי ילד/חייל בדרומי ובמערבי. אתה מסכים חכם לעבד נתונים ולהסיק מסקנות, אבל כאמור אתה בקטע מסויים, ובהתאם לזו מציג נתונים סלקטיביים.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הראייה שלך היא מאוד חד מימדית בנושא הזה.
כבר כתבו פה בעבר יותר מפעם על מגוון הסיבות שאיצטדיון גדול גם יכיל יותר קהל. חבל שאתה מתעלם.

לי באופן אישי טוב עם הגודל הנוכחי, אבל במקום לקפוץ כל שבוע עם אותה הודעה תנסה לחשוב קצת מעבר.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב: מה זה עוד פעם? זה סלע קיומו

יש למישהו פעמון? :ugeek:
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

ForeverRed כתב: הראייה שלך היא מאוד חד מימדית בנושא הזה.
כבר כתבו פה בעבר יותר מפעם על מגוון הסיבות שאיצטדיון גדול גם יכיל יותר קהל. חבל שאתה מתעלם.

לי באופן אישי טוב עם הגודל הנוכחי, אבל במקום לקפוץ כל שבוע עם אותה הודעה תנסה לחשוב קצת מעבר.
אני לא מתעלם. אני מפנים את מה שאמרו, אבל לא מסכים. זכותי.

המחיר יקר, הקבוצות לא אטרקטיביות ושאר סיבות. זה עדיין לא מצדיק את העובדה שהקופות יפתחו ב2 משחקי הליגה הראשונים של עונה בה אנחנו מתחילים כאלופים, ולא תגיד הוציאו 1,000 כרטיסים למכירה. הוציאו גג 500.

איפה כל אלה ש"רוצים לחוות את טרנר"? איפה כל אלה שזועקים "בכייה לדורות"? ואגב, אני לא קופץ, אני סה"כ מעדכן. הייתי כותב את אותה הודעה במידה וכל הכרטיסים היו נמכרים.

סמל אישי של משתמש
nir767676

שליחה על ידי nir767676 »

אורי אדום בנשמה כתב:

המציאות היא שהעונה היינו שווים עוד 4K מנויים. ו-85 ש"ח מאחורי השער לסכנין ושאר אימפריות זה יקר, ומרחיק לא מעט אנשים. כנ"ל לגבי זה שאין מנויי ילד/חייל בדרומי ובמערבי. אתה מסכים חכם לעבד נתונים ולהסיק מסקנות, אבל כאמור אתה בקטע מסויים, ובהתאם לזו מציג נתונים סלקטיביים.
לא חושב.
בדיבורים אולי כן היינו שווים עוד 4k מנויים אבל באר שבעים כמו באר שבעים מאוד אוהבים לצעוק ולהתלונן ברגע שנגמר.
לא מסתדר לי איך 4k עוד רצו לעשות מנוי ואפילו את הצפוני אנחנו לא ממלאים.

סמל אישי של משתמש
yakar

שליחה על ידי yakar »

The red one כתב:הא...אנשים לא מעורים בפרטים, לא יודעים שיש כרטיסים ולא עושים לייק לעמוד המועדון...אבל כשיש משחק מול מכבי תל אביב פתאום כולם יודעים שיש והכרטיסים נחטפים בפחות משעה.

ובדיוק בגלל האנשים האלה שאתה תיארת ("אם הם כבר קונים כרטיסים הם מעדיפים לקנות למשחקים גדולים") לא צריך להגדיל את האצטדיון.
אתה לא חושב מטר קדימה.
הקהל השרוף כבר מגיע למגרשים.
אנחנו רוצים לגרום לקהל המתעניין להפוך להיות קהל שרוף. הקהל המתעניין לא שש לשלם 85 שקל ליציע מאחורי השער מול סכנין.
הקהל המתעניין היה עושה מנוי אם הייתה לו אופציה , ובגלל המנוי היה מגיע למשחק מול סכנין גם.
הקהל המתעניין גם שומע על המשחק מול מכבי תל אביב כי יש באזז בעיר , אבל למשחק מול סכנין הוא לא כל כך מודע (מנוי היה גורם לו לדעת)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

The red one כתב: אני לא מתעלם. אני מפנים את מה שאמרו, אבל לא מסכים. זכותי.

המחיר יקר, הקבוצות לא אטרקטיביות ושאר סיבות. זה עדיין לא מצדיק את העובדה שהקופות יפתחו ב2 משחקי הליגה הראשונים של עונה בה אנחנו מתחילים כאלופים, ולא תגיד הוציאו 1,000 כרטיסים למכירה. הוציאו גג 500.

איפה כל אלה ש"רוצים לחוות את טרנר"? איפה כל אלה שזועקים "בכייה לדורות"? ואגב, אני לא קופץ, אני סה"כ מעדכן. הייתי כותב את אותה הודעה במידה וכל הכרטיסים היו נמכרים.
זכותך לא להסכים, אבל אתה כן מתעלם מחלק מהטיעונים.
ניסיתי להימנע מזה אבל בכל זאת גררת אותי אז הנה מספר יתרונות לאצטדיון גדול יותר:

1. יותר מקומות אטרקטיביים. לא כל אחד מוכן להתפשר ולשבת מאחורי השער.
2. מחירים נוחים יותר.
3. יותר מנויים, מה שמוביל לתפוסה גבוהה יותר לאורך העונה.
4. אצטדיון מלא במשחקים גדולים, ויש לפחות 15 כאלה, שווה יותר הכנסות.
5. יש פוטנציאל צמיחה גדול בקרב הקהל שלנו. אם זה יימשך ככה בעוד שנתיים נצטרך משהו גדול יותר.

לגבי המצב הנוכחי, תזכור שלמרות שמדובר במשחקי פתיחת עונה, זאת לא התחושה בקרב הקהל.
אחרי המשחקים באירופה יש ירידה טבעית בהתלהבות.

יש עוד טיעונים אבל הנקודה ברורה.
למצב הנוכחי יש את היתרונות שלו. כרגע אני מעדיף להסתפק במה שיש.

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

הדבר הכי חשוב במשחק הזה, להתחיל לנסות הרכב ראשון עם ברדה וקורהוט, אני לא מתכוון שיפתחו ביחד אלא יעלו באיזה שהוא שלב וישחקו ביחד. זה הולך להיות ההרכב שלנו ברוב העונה בליגה, בהתחשב באפשרות שילוב 5 זרים (על חשבון לוסיו להערכתי).

חשוב גם בלי קשר להחזיר את אליניב לקצב, נצטרך אותו בכל העונה.
לגבי אוחנה נכנס פה עכשיו לחץ עוד יותר גדול על בוזגלו שלמעשה יצטרך עוד יותר להילחם על המשבצת הזאת, יש כאב ראש גדול לבכר מבחינה תקשורתית, מהי הדרך הנכונה להרוויח את אוחנה ולא לאבד את בוזגלו (בהתחשב ביכולת האמיתית של בוזגלו ולא בשבועות האחרונים).

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

talb55 כתב:הדבר הכי חשוב במשחק הזה, להתחיל לנסות הרכב ראשון עם ברדה וקורהוט, אני לא מתכוון שיפתחו ביחד אלא יעלו באיזה שהוא שלב וישחקו ביחד. זה הולך להיות ההרכב שלנו ברוב העונה בליגה, בהתחשב באפשרות שילוב 5 זרים (על חשבון לוסיו להערכתי).

חשוב גם בלי קשר להחזיר את אליניב לקצב, נצטרך אותו בכל העונה.
לגבי אוחנה נכנס פה עכשיו לחץ עוד יותר גדול על בוזגלו שלמעשה יצטרך עוד יותר להילחם על המשבצת הזאת, יש כאב ראש גדול לבכר מבחינה תקשורתית, מהי הדרך הנכונה להרוויח את אוחנה ולא לאבד את בוזגלו (בהתחשב ביכולת האמיתית של בוזגלו ולא בשבועות האחרונים).
אוחנה יכול לשחק בתפקיד של ראדי?

סמל אישי של משתמש
talb55

שליחה על ידי talb55 »

blueman כתב: אוחנה יכול לשחק בתפקיד של ראדי?
יכול להבנתי לשחק בכל התפקידים בקישור אבל כמו שאני מזהה רוב הזמן זה חמישיית קישור של הובאן, אוגו, מאור וטוני שהשחקן החמישי הוא אחד מבין השלושה - בוזגלו/ ראדי/ אוחנה (בלי שלקחתי בחשבון את שבתאי)- בגדול המפסיד העיקרי מזה זה בוזגלו.

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

blueman כתב: אוחנה יכול לשחק בתפקיד של ראדי?
לפי הסוכן שלו כן.
מצד שני לפי הסוכן שלו גם בתפקיד של הובאן.

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

Totti כתב: +1

אם בתקופה הכי טובה בתולדות המועדון אנשים לא רבים בחוץ מכות על כרטיסים, האיצטדיון הזה תפור למידותינו.

מי שנזכר רק באינטר ומכבי שיקנה led 52 של טושיבה ו-300 גרם קשיו
תוסיף עוד 200 גרם קשיו וזה כבר שווה ערך למנוי+מיני מנוי לאירופית

סמל אישי של משתמש
המשוגע האדום

שליחה על ידי המשוגע האדום »

לפי וואלה מליקסון התאמן אתמול (כנראה אימון מלא).הצוות המקצועי ישקול לשים אותו בסגל
מוזר שלא דיברו על זה יותר בעוד אתרים
אם זה נכון לדעתי סיכוי גבוה מאוד שמליקסון יוכל לשחק בסן סירו

שלח תגובה