יאללה כבר יא זייני שכל אתם והאמרנו לכם הזה, לכו לפייסבוק תבלבלו ת'מוח שם. מי ישמע הם מפרקים לנו ת'צורה. שער עצמי וגול מהפקרות בהגנה.הפועלעולה כתב:מנטליות של נבחרת ישראל (או אנגליה כמו שרשמו כאן), תמשיכו לזלזל בקבוצות מהסוג הזה שתמיד נותנות ויתנו לישראליות בראש.
כמו שאמרתי, נדבר בפברואר כשהם יהיו ברבע גמר. ההישגים המטורפים שלנו באירופה בלבלו אתכם
עדכונים חיים | ספרטה פראג - הפועל ב"ש
- The red one
Re: עדכונים חיים | ספרטה פראג - הפועל ב"ש
ספרטה פראג- קבוצה של שוורים עקשניים.
איזה משמעת טקטית וכושר יש להם.
עם כל זה שעלינו בפיזיות ואתלטיות בטח ביחס לליגה בארץ רואים שאירופה זה סטנדרט ואפילו יותר.
עם ההגנה שלהם והעייות שלנו מהמשחק מול מכבי זה נראה גמור. לפחות לליגה יישארו כוחות..
איזה משמעת טקטית וכושר יש להם.
עם כל זה שעלינו בפיזיות ואתלטיות בטח ביחס לליגה בארץ רואים שאירופה זה סטנדרט ואפילו יותר.
עם ההגנה שלהם והעייות שלנו מהמשחק מול מכבי זה נראה גמור. לפחות לליגה יישארו כוחות..
אשכרה.hb7 כתב:חחחח עלובים אתה מזכיר לי את האנגלים שחושבים שהם הכי טובים בעולם ולא שווים כלום
אותה מנטליות מפגרת. מזלזלים במועדונים שעשו פי כמה וכמה מהם.
ספרטה קבוצה אירופאית טיפוסית. לא תראה אותו כובשת מדאבל פסים או כל מיני שטויות כאלה.
מדובר בקבוצה סופר יעילה, טקטית, מאומנת עם הגנת ברזל, קישור מצוין וחלוץ מזדקן אבל מנוסה בטירוף.
להבדיל מהאנגלים האלה אני לא מדבר בשבח הקבוצה שלי, אני פשוט לא מתרשם מהיריבה.hb7 כתב:חחחח עלובים אתה מזכיר לי את האנגלים שחושבים שהם הכי טובים בעולם ולא שווים כלום
אם אני טועה, תסביר לי בבקשה מה ראית מהם שמצדיק את היתרון הזה, האם אתה מתרשם מספרטה או מאוכזב מבאר שבע? האם ספרטה הגיעה למצב כיבוש אחד להוציא את השער העצמי והטעות בהגנה שהובילה לגול שלהם?
דברו איתי כשאינטר תשחיל להם שלישייה בסן סירו ותעלה על הראש שלהם. אנחנו את הטיול באירופה סיימנו, ואפשר להגיד שירינו לעצמנו ברגל יותר מאשר נפלנו נגד יריבה חזקה וטובה יותר.
- ForeverRed
אגב, שיעור ביעילות וניצול מצבים של הצכים.
זה בחיים לא משחק של 2-0.
זה בחיים לא משחק של 2-0.
הם לא מפרקים לנו את הצורה אבל הם יעילים וצריכים חצי מצב בשביל לשים גול. יעילות, נעים להכיר.
ושוב אמרתי לכם? אתה אהבל רציני אה?
- The red one
נכון זה לא 0-2 על פי כמה בלבלני מוח פה זה 10-0 קל לספרטה האימתנית שמשחילה רביעייה לבארסה ב-20 דקותForeverRed כתב:אגב, שיעור ביעילות וניצול מצבים של הצכים.
זה בחיים לא משחק של 2-0.
באירופה לשחק בלי השוורים הניגרים זה לוקסוס.
אם אוגו בריא, ייכנס במחצית במקום טהאה וייצב את הקישור.
אם אוגו בריא, ייכנס במחצית במקום טהאה וייצב את הקישור.
כל הכבוד על היעילות! איך זה פאקינג סותר את זה שספרטה לא קבוצה כל כך טובה ואם היינו יעילים כמוהם זה היה נראה אחרת לגמרי?הפועלעולה כתב:הם לא מפרקים לנו את הצורה אבל הם יעילים וצריכים חצי מצב בשביל לשים גול. יעילות, נעים להכיר.
- ForeverRed
מסכים.South Boy כתב:
להבדיל מהאנגלים האלה אני לא מדבר בשבח הקבוצה שלי, אני פשוט לא מתרשם מהיריבה.
אם אני טועה, תסביר לי בבקשה מה ראית מהם שמצדיק את היתרון הזה, האם אתה מתרשם מספרטה או מאוכזב מבאר שבע? האם ספרטה הגיעה למצב כיבוש אחד להוציא את השער העצמי והטעות בהגנה שהובילה לגול שלהם?
דברו איתי כשאינטר תשחיל להם שלישייה בסן סירו ותעלה על הראש שלהם. אנחנו את הטיול באירופה סיימנו, ואפשר להגיד שירינו לעצמנו ברגל יותר מאשר נפלנו נגד יריבה חזקה וטובה יותר.
אוקיי.CrazyRed7 כתב: אשכרה.
אותה מנטליות מפגרת. מזלזלים במועדונים שעשו פי כמה וכמה מהם.
ספרטה קבוצה אירופאית טיפוסית. לא תראה אותו כובשת מדאבל פסים או כל מיני שטויות כאלה.
מדובר בקבוצה סופר יעילה, טקטית, מאומנת עם הגנת ברזל, קישור מצוין וחלוץ מזדקן אבל מנוסה בטירוף.
אז מה עכשיו? להביא קרם?
יאללה הבנו,רובנו גם אמרנו שהם הכי בעיתיים בבית.
אבל הנושא כאן הוא לא ספרטה,הבעיה היא שלפעמים ברק אוהב להתחכם.
לא מבין מה הייתה הבעיה לתת לאוגו לנוח ביום ראשון נגד האימפריה הפלישתית.
במקום לשחק 5-4-1 אנחנו משחקים 3-4-3 לא ברור ביטון וקורהוט משחקים קשרים לוסיו בכלל בצד שמאל מליקסון חלוץ
כל כך טובה או לא כל כך טובה,South Boy כתב:
כל הכבוד על היעילות! איך זה פאקינג סותר את זה שספרטה לא קבוצה כל כך טובה ואם היינו יעילים כמוהם זה היה נראה אחרת לגמרי?
מדובר בקבוצה טובה יותר מכל קבוצה ישראלית.
יעילות בכדורגל = קבוצה טובה... טובה זה גולים.
- The red one
טוב, בסדר, קבוצה שהיינו צריכים להשחיל לה שלישייה בטרנר פתאום יותר טובה מכל קבוצה ישראלית. נכון. גם שריף יותר טובים מאלקמר.CrazyRed7 כתב: כל כך טובה או לא כל כך טובה,
מדובר בקבוצה טובה יותר מכל קבוצה ישראלית.