סבבה, אז גם אפשר להתעלם מזה, כי באמת שהפעם זה לא היה כזה נורא כמו שציפיתי ושוב בן אדם אחד שאתה ואני יודעים מי הוא. ועם כל הכבוד אחי, ההודעה שלך בטח לא תעזור שם אלא רק תלבה יותר את האש..אז סתם חבל שבמקום שתכתוב על המשחק אתה כותב על זה..
אתמול נפל האסימון, לא מעניין אם התקשורת תכתיר את המשחק כניצחון גדול או לא, ולא מעניין באיזה מקום בסקר אוהדים המשחק יהיה, ולא מעניין אם אוהדי קבוצות אחרות מזלזלים בנו או רואים בנו כיריב ספורטיבי.
אתמול נפל האסימון שיש לנו משהו מיוחד שהוא רק שלנו, אנחנו נהנים ממנו כרגע בלי תאריך תפוגה ורק זה מעניין
כפי שכבר ראינו, קורהוט נהדר התקפית חלש מאופיר הגנתית... זה בלט גם אתמול.
כיוון שבליגה הישראלית בתשעים אחוז מהמקרים אנחנו תוקפים, יש יתרון לקורהוט.
לא אתפלא אם בשלב מסויים אופיר יחזור ואזי יהיו צמד שיעשו רוטאציות וחילופים לפי המצב.
טוני אתמול לא עזר לקורהוט בשיט וגם ה-3 בלמים לא באו לידי ביטוי. גם בונבנטורה ופרישיץ' חגגו על ביטון בנבחרת כשהוא לא קיבל חיפוי ועזרה, זה אומר שהוא חלש הגנתית? זה פאקינג קנדרבה. הוא עשה ויעשה בית ספר למגנים "קצת" יותר טובים מקורהוט.
The red one כתב:
סבבה, אז גם אפשר להתעלם מזה, כי באמת שהפעם זה לא היה כזה נורא כמו שציפיתי ושוב בן אדם אחד שאתה ואני יודעים מי הוא. ועם כל הכבוד אחי, ההודעה שלך בטח לא תעזור שם אלא רק תלבה יותר את האש..אז סתם חבל שבמקום שתכתוב על המשחק אתה כותב על זה..
כמו שצפיתי - אחרי ההודעה שלך, 2.5 עמודים על זה והמילה באזל הופיעה כמדומני בפעם הראשונה. אז שלא תתלונן אחרי זה.
שאלה חצי קשורה, בכל משחק בית באירופה קניתי צעיף חצי ובגלל שאין בדרומי חנות אני תמיד נותן לחבר מהמזרחי כסף שיקנה לי, הפעם הוא לא הספיק להגיע בזמן וכל הצעיפים נגמרו.
איך אני משיג צעיף חצי מקורי של המשחק אתמול? המועדון יוציא עוד צעיפים למכירה במקרה?