הפועל ב"ש- עירוני קרית שמונה, ראשון, 20:15, טרנר
Re: הפועל ב"ש- עירוני קרית שמונה, ראשון, 20:15, טרנר
למה אוחנה יצא ולא איינבנדר ?
שיחק מצויין
שיחק מצויין
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 03 דצמבר 2017, 22:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
נקווה שיקבל ביטחון פקהארט,
אולי אם ישחק ביחד עם טוני משמאל מליקסון מימין ואוחנה מתחתיו הוא יבוא לידי ביטוי
אולי אם ישחק ביחד עם טוני משמאל מליקסון מימין ואוחנה מתחתיו הוא יבוא לידי ביטוי
- dardasmiley
משחק לא רע שלנו. מחצית ראשונה טובה מחצית שניה פושרת.
אייבינדר היה טוב היום לדעתי אוגו קצת פחות. מי אמור איטס מיגל איים קולינג יו אין יזראל כמה היית חסר.
הרווחנו את אוחנה חסרה היום ולדעתי גם קצת את פקהארט שמרגע שעלה נראה שהבין שחייב לשחק כמה שיותר קרוב לרחבה, הגול שלו זה בוסט ביטחון אדיר.
אורן ביטון משחק שני ברציפות שהוא המצטיין שלי. ענק הילד. פרסי מי?
אני חושב ששוםט צריך לשאול את טוני לפני משחק אם בא לשחק היום, אפ הוא עונה שכן, היריבה צריכה להתחיל ב1-0, זה פשוט לא כוחות ככה.
אייבינדר היה טוב היום לדעתי אוגו קצת פחות. מי אמור איטס מיגל איים קולינג יו אין יזראל כמה היית חסר.
הרווחנו את אוחנה חסרה היום ולדעתי גם קצת את פקהארט שמרגע שעלה נראה שהבין שחייב לשחק כמה שיותר קרוב לרחבה, הגול שלו זה בוסט ביטחון אדיר.
אורן ביטון משחק שני ברציפות שהוא המצטיין שלי. ענק הילד. פרסי מי?
אני חושב ששוםט צריך לשאול את טוני לפני משחק אם בא לשחק היום, אפ הוא עונה שכן, היריבה צריכה להתחיל ב1-0, זה פשוט לא כוחות ככה.
דווקא משחק מאוד מדאיג בחלק ההגנתי.
אוגו באחד המשחקים החלשים
אוגו באחד המשחקים החלשים
אורן ביטון נהדר מבחינה טכנית והתקפית. מהיר, עקיפות בתזמון מושלם, טאצ׳ נהדר וכדורים נהדרים לרחבה.
אבל חייב חייב להשתפר בהגנה. כמעט כל ההתקפות שלהם היו עליו.
הבעיה בהגנה התחילה בקישור האחורי עם אוגו שהיה חלש מאוד.
אורן ביטון פוטנציאל ענק, יהלום אמיתי.
הייתי נותן לוובה שוב צאנס בהרכב.
אוחנה עם משחק טוב , בלי מזמוזי יתר , ושיחק עם חכמת משחק.
אורן ביטון פוטנציאל ענק, יהלום אמיתי.
הייתי נותן לוובה שוב צאנס בהרכב.
אוחנה עם משחק טוב , בלי מזמוזי יתר , ושיחק עם חכמת משחק.
מחצית ראשונה קצבית ומהנה לצפייה שלנו למרות כמה חורים בהגנה.
התחושה היתה שאנחנו שווים הרבה יותר מ2-1.
היום רצנו 107 ק"מ. אם נצליח לרוץ בסביבות 107-110 ק"מ כל משחק למרות שאנחנו מחזיקים בכדור הכל ייראה הרבה יותר טוב.
לא אהבתי שלא פעם ק"ש לחצו אותנו גבוה והתנועה של הקישור לקבל כדור היתה איטית להחריד. זה תקע את ההתקפות שלנו.
אוגו במשחק פחות טוב, עברו אותו יותר מדי בקלות. אוחנה היה פעלתן ועשה פעולות פשוטות וטובות, אורן ביטון בהתקפה ללקק את האצבעות.
3 נקודות טובות עם מחשבות גם לשיפור.
התחושה היתה שאנחנו שווים הרבה יותר מ2-1.
היום רצנו 107 ק"מ. אם נצליח לרוץ בסביבות 107-110 ק"מ כל משחק למרות שאנחנו מחזיקים בכדור הכל ייראה הרבה יותר טוב.
לא אהבתי שלא פעם ק"ש לחצו אותנו גבוה והתנועה של הקישור לקבל כדור היתה איטית להחריד. זה תקע את ההתקפות שלנו.
אוגו במשחק פחות טוב, עברו אותו יותר מדי בקלות. אוחנה היה פעלתן ועשה פעולות פשוטות וטובות, אורן ביטון בהתקפה ללקק את האצבעות.
3 נקודות טובות עם מחשבות גם לשיפור.
יוצא עצבני כרגיל אחרי משחק נגד סילבס.
הוא פשוט מטריף את השחקנים שלו לפני משחק מולנו- משחק חזק על גבול הברוטלי רק מחכה לעקוץ 6 שחקני שדה הגנתיים ורק 3 התקפיים שגם הם עושים הגנה. במחצית השנייה שהם קצת שיקחו כדורגל כדי להשוות יכלנו לסיים עם רביעיה גם. מאמן טוב לא אומר שלא אבל כל פעם מנסה לעשות לנו צרות בשביל המוניטין שלו והעובדה שנגד מכבי הוא שיחק פתוח גם בטוטו וגם בליגה.
אוגו היה חלש היום משהו עובר עליו,טוני לעומתו בתקופה מוזרה כבר כמה משחקים משחק עם חשק שלא ראיתי ממנו הרבה זמן.
אורן ביטון נהדר התקפית קצת פחות הגנתית,אייבנדר אחלה מבחינת השקעה וניהול משחק וגם מדביק את כולם באטרף שלו ולדעתי זו בדיוק המטרה של דם חדש במערכת. ראדי גם היה נהדר
ויטור- כל מילה..
פקהארט עם שער טוב בתקווה שייכנס לעניינים.
מישהו רואה את קוואנקה מסוגל לשחק ברמה כזו של אגרסיביות? כמו שאמרתי לסוף הרוטציה שישחק מול עכו פ"ת רעננה וכו'
הרג אותי סילבס!
הוא פשוט מטריף את השחקנים שלו לפני משחק מולנו- משחק חזק על גבול הברוטלי רק מחכה לעקוץ 6 שחקני שדה הגנתיים ורק 3 התקפיים שגם הם עושים הגנה. במחצית השנייה שהם קצת שיקחו כדורגל כדי להשוות יכלנו לסיים עם רביעיה גם. מאמן טוב לא אומר שלא אבל כל פעם מנסה לעשות לנו צרות בשביל המוניטין שלו והעובדה שנגד מכבי הוא שיחק פתוח גם בטוטו וגם בליגה.
אוגו היה חלש היום משהו עובר עליו,טוני לעומתו בתקופה מוזרה כבר כמה משחקים משחק עם חשק שלא ראיתי ממנו הרבה זמן.
אורן ביטון נהדר התקפית קצת פחות הגנתית,אייבנדר אחלה מבחינת השקעה וניהול משחק וגם מדביק את כולם באטרף שלו ולדעתי זו בדיוק המטרה של דם חדש במערכת. ראדי גם היה נהדר
ויטור- כל מילה..
פקהארט עם שער טוב בתקווה שייכנס לעניינים.
מישהו רואה את קוואנקה מסוגל לשחק ברמה כזו של אגרסיביות? כמו שאמרתי לסוף הרוטציה שישחק מול עכו פ"ת רעננה וכו'
הרג אותי סילבס!
טאהא ואוגו במשחק לא משהו, גם מאוחנה אני מצפה ליותר.
לא מספיק דינאמי, לא פותח אופציות ונעלם לגמרי כשהמשחק נהיה אגרסיבי.
לפחות הוא משחק וכובש, חייב להעלות ביטחון ולחזור למסלול.
נהנתי משהר היום. סוף סוף הציג פיזיות ומשחק גב טוב.
לא מספיק דינאמי, לא פותח אופציות ונעלם לגמרי כשהמשחק נהיה אגרסיבי.
לפחות הוא משחק וכובש, חייב להעלות ביטחון ולחזור למסלול.
נהנתי משהר היום. סוף סוף הציג פיזיות ומשחק גב טוב.
מישהו יכול לרשום מה היה יחס השערים והנקודות במחזור ה12 שנה שעברה?
יחס השערים שלנו במחזור 12 בשנה שעברה היה היסטורי (אח"כ באה ירידה). כל השוואה לאז תיראה רע.arn כתב:מישהו יכול לרשום מה היה יחס השערים והנקודות במחזור ה12 שנה שעברה?
31 נקודות, יחס שערים 35-5.
- ForeverRed
קרית שמונה קבוצה לא רעה.
סילבס לא פראייר. ידע שאוגו וויטור יוצאים ללחוץ גבוה ושלח חלוצים לעומק מהאמצע כדי ליצור יתרון ולנצל את החללים.
במחצית השנייה הסתדרנו עם זה יותר טוב.
אוגו עדיין בפגרת נבחרת. משהר הייתי מצפה לפרגן קצת יותר.
אבו עביד אתגר את טוני היום, ובתגובה היו כמה מהלכים שהוא התעקש ללכת ראש בקיר כדי להראות למי יש יותר גדול. בכר היה צריך לראות את זה ולהחליף צדדים עם מליקסון.
סך הכל בסדר. משחק לא רע, טעון שיפור חד בהגנה.
סילבס לא פראייר. ידע שאוגו וויטור יוצאים ללחוץ גבוה ושלח חלוצים לעומק מהאמצע כדי ליצור יתרון ולנצל את החללים.
במחצית השנייה הסתדרנו עם זה יותר טוב.
אוגו עדיין בפגרת נבחרת. משהר הייתי מצפה לפרגן קצת יותר.
אבו עביד אתגר את טוני היום, ובתגובה היו כמה מהלכים שהוא התעקש ללכת ראש בקיר כדי להראות למי יש יותר גדול. בכר היה צריך לראות את זה ולהחליף צדדים עם מליקסון.
סך הכל בסדר. משחק לא רע, טעון שיפור חד בהגנה.
לגמריי.bs war כתב:אורן ביטון נהדר מבחינה טכנית והתקפית. מהיר, עקיפות בתזמון מושלם, טאצ׳ נהדר וכדורים נהדרים לרחבה.
טאהא ואוגו עוצרים המון התקפות בדרך כלל. כששניהם ביום כל כך גרוע לא פלא שההגנה הייתה חדירה.
היה יכול להיות יותר גרוע עם ההפקרות בהגנה אבל בסך הכל את שלנו עשינו.
היה יכול להיות יותר גרוע עם ההפקרות בהגנה אבל בסך הכל את שלנו עשינו.