כן, לפי הדיבור חתם אצל אוואט.שמעון א כתב:טוני עזב את הסוכנות של אבי נימני?
מכבי נתניה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:30, נתניה
Re: מכבי נתניה- הפועל ב"ש, ראשון, 20:30, נתניה
- ForeverRed
בוא נגיד שהנזק ממכירה שלו יהיה גדול בהרבה מכל סכום שנקבל עליו ומכל תקרת שכר שתיפרץ.oranu כתב: שישכיבו לו מיליון יורו לעונה בלי סעיף שחרור ושיאריכו חוזה עד 2022 ובא לציון גואל.
הבעיה שלא נראה שמקבלי ההחלטות מבינים את זה.
רשמתי כבר שאסור לנו לקבל את העובדה שהוא עוזב.oranu כתב: שישכיבו לו מיליון יורו לעונה בלי סעיף שחרור ושיאריכו חוזה עד 2022 ובא לציון גואל.
זאת תהיה טעות שאני יגדיר אותה כיהירה לא פחות.
אנחנו לא קבוצה מסכנה,כסף לא חסר ועם כל הכבוד לטוני הוא בן 28 עפי פרסומים זרים ואני לא רואה איזה דורטומנד שקופצת עליו.
חוזה טוב לכמה שנים ושלום על ישראל.
אם ירצה שדרוג כספי לא נוכל להתחרות בכסף של סין שכבר קרץ לו, אם ירצה שדרוג מקצועי לא נוכל להתחרות בקבוצות מליגות יותר טובות.
לא רואה אותו ממשיך ואני חושב שההשארה שלו בעונה שעברה הייתה הישג אדיר, ממש סחיטת הלימון עד הטיפה האחרונה.
המטרה צריכה להיות קודם כל להשאיר אותו עד הקיץ, הארכת חוזה שלו בגדר מדע בדיוני כרגע לדעתי, גם החלפת הסוכן מלמדת על זה.
לצערי השיח הפך מ"לכל אחד יש תחליף" בשנה שעברה ל"בבקשה אל תלך טוני", בעיקר בגלל שהקבוצה לא מצליחה למצוא תחליפים ראויים לשחקנים מובילים שעזבו, אותי העניין הזה יותר מטריד מעזיבה של טוני ואני בטוח שברגע שהנושא הזה ייפתר נוכל גם להשלים בלב שלם עם עזיבה שלו.
לא רואה אותו ממשיך ואני חושב שההשארה שלו בעונה שעברה הייתה הישג אדיר, ממש סחיטת הלימון עד הטיפה האחרונה.
המטרה צריכה להיות קודם כל להשאיר אותו עד הקיץ, הארכת חוזה שלו בגדר מדע בדיוני כרגע לדעתי, גם החלפת הסוכן מלמדת על זה.
לצערי השיח הפך מ"לכל אחד יש תחליף" בשנה שעברה ל"בבקשה אל תלך טוני", בעיקר בגלל שהקבוצה לא מצליחה למצוא תחליפים ראויים לשחקנים מובילים שעזבו, אותי העניין הזה יותר מטריד מעזיבה של טוני ואני בטוח שברגע שהנושא הזה ייפתר נוכל גם להשלים בלב שלם עם עזיבה שלו.
הסגל ,ההפסד בחמישי,היריבה,משחק חוץ וכו וכו
בכר +השחקנים צריכים להתעלות על עצמם.
אם ההגנה תשכיל לא לספוג (וובה על ערן 90 דקות) אפשר לנצח.
אני מאוד מקווה שהשחקנים מבינים שמחר זה משחק שיכול לעזור מאוד להכריע את העונה כבר מוקדם או ההיפך להעיר את היריבות במירוץ.
בכר +השחקנים צריכים להתעלות על עצמם.
אם ההגנה תשכיל לא לספוג (וובה על ערן 90 דקות) אפשר לנצח.
אני מאוד מקווה שהשחקנים מבינים שמחר זה משחק שיכול לעזור מאוד להכריע את העונה כבר מוקדם או ההיפך להעיר את היריבות במירוץ.
קשה לי לראות אותנו לוקחים את המשחק בהרכבים המסתמנים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
חייבים לנצח את המשחק הזה, חבל שההרכב המסתמן נראה כמו הרכב שיפסיד לנתניה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
צנציפר פרסם הבוקר שב"ש פנתה לטל בן חיים החלוץ ...האם ה"פציעה/דלקת" וזה הם רק צירוף מקרים מוזר ? ימים יגידוSouth Boy כתב:אם ירצה שדרוג כספי לא נוכל להתחרות בכסף של סין שכבר קרץ לו, אם ירצה שדרוג מקצועי לא נוכל להתחרות בקבוצות מליגות יותר טובות.
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 37,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
נערך לאחרונה על ידי REDZED ב 17 דצמבר 2017, 08:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.
בוא נקווה שלשם שינוי נתחיל לשחק כדורגל לפני שנחטוף את הראשון.ניב כתב:לאור ההישגים בליגה העונה ולאור המצב שאנחנו מגיעים בו נראה שהמפתח הוא לקבל גול מוקדם ומשם להלחם על החיים.
+1yedidel כתב:שהר בכנף זה חסר תועלת. לא זוכר מתי הוא הוציא רוחב נורמלי
מקומו של שהר בשפיץ.
חתיכת מיקרוב תפס אותו...אדום זקן כתב: לא כזה מוזר אורן.
דלקת גרון חריפה יכולה להשבית אותך גם לשבוע.
תוסיף לזה את העובדה שהוא לא מתאמן,סוחב פציעה טורדנית בקרסול,אז אולי עדיף שינוח עוד שבוע.
מת על המשפטים האלו: "בלי נאווקמה באר שבע זו קבוצה אחרת".
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
רק כאן ועכשיו אתה רואה את היהירות? בדר"כ אתה חד הרבה יותראדום זקן כתב: רשמתי כבר שאסור לנו לקבל את העובדה שהוא עוזב.
זאת תהיה טעות שאני יגדיר אותה כיהירה לא פחות.
אנחנו לא קבוצה מסכנה,כסף לא חסר ועם כל הכבוד לטוני הוא בן 28 עפי פרסומים זרים ואני לא רואה איזה דורטומנד שקופצת עליו.
חוזה טוב לכמה שנים ושלום על ישראל.

איכס, אפילו לא בצחוק.REDZED כתב:
צנציפר פרסם הבוקר שב"ש פנתה לטל בן חיים החלוץ ...האם ה"פציעה/דלקת" וזה הם רק צירוף מקרים מוזר ? ימים יגידו
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 37,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
אנחנו מתלוננים שהשנה יש פחות שכל במשחק של הקבוצה ו(לכאורה) מחזרים אחרי שחקן עם IQ של ציפור (מתה)?
ועוד לא הזכרתי את האופי המחורבן.