וואו כמה שמכבי חיפה של השנה זה כישלון, לא ייאמן. הנתון הזה לא פחות ממדהים.הפועלעולה כתב:וואלה משחק מעניין. הפסד של חיפה והם יתרחקו 10 נקודות מהפלייאוף עליון (!), כשיש להם עוד דרבי, בית"ר, מכבי ונתניה על הראש בהמשך העונה.
ואני מבסוט שמכבי מתקרבת ושהפועל חיפה ניצחו. הלחץ דווקא מוציא מהשחקנים דברים טובים. בעונה שעברה כשמכבי דגדגו אותנו יצאנו לרצף מדהים של ניצחונות בשיא הפלייאוף, גם העונה עשינו משהו כזה (6 ניצחונות מתוך 7 משחקים) אם כי לא באותה עוצמה כמו אשתקד.
חייב להגיד משהו שיושב לי הרבה זמן.
בלי להתכוון (לי זה קורה על אוטומט) הרפרנס להשוואות הוא תמיד ביחס לעונה שעברה. וזה בעייתי כי שנה שעברה באמת הייתה יוצאת דופן.
רק בפרספקטיבה לאחור אתה קולט כמה המועדון שלנו התקדם בשנה ההיא. אני תופס את עצמי עדיין מעכל איפה אנחנו נמצאים היום, קשה לזהות שזו אשכרה באר שבע.
סיטואציות כמו פרץ השמחה על הדשא וקרנבל של אוהדים ברשתות החברתיות אחרי ניצחונות עלינו (הניצחון בשוקו או תיקו בטדי). הסיקור התקשורתי והמינוחים ("האלופה קיימה" , "האלופה תצא" וכו'), המעמד שנוצר לנו הוא עדיין בלתי נתפס עבורי.
מרוב שאשתקד הייתה יוצאת דופן, לפעמים אני לא קולט שכל המפלצת הזו היא אותה קבוצה מרחוב יהודה הלוי.
אולי כדאי לשים לב ולהפסיק להשוות אינסטנקטיבית לשנה שעברה.. יכול לשים אותנו במקום בריא יותר