אתה פראייר כי אתה מאמין למה שכותבים בתקשורת.הפועלעולה כתב: ולמה טאפוקו אחרי חצי עונה טובה כשכרגע הוא מרוויח פחות מ100 אלף דולר אמור לקבל שכר כמעט פי שלוש לפי הדיווחים?
כי אנחנו חבורה של פראיירים. זה למה.
לא למדנו מטעויות.
קווין טאפוקו
Re: קווין טאפוקו | סיכם בבית'ר | רוצה באר שבע
בטוח?גיא חניה כתב: סעיף השחרור של פלומיין 250 אלף.
מהכתבה של יוסיפוביץ' על חדרה בתחילת העונה:
וכן, כל העניין הוא גם חרב פיפיות, שכן או שהארבעה ידעכו, או שימשיכו להרשים ואז ייחטפו. לכולם סעיפי שחרור, בהם קבוצות עשירות יעמדו בקלות. פלומן יושב על סעיף של כחצי מיליון יורו, הטריו (לוסיו, מתאוס וטאפוקו) על 250 אלף לערך, כל אחד.
https://sports.walla.co.il/item/3191297" onclick="window.open(this.href);return false;
וטאפוקו מרוויח הרבה פחות מ-100 אלף יורו בחדרה.
בבית"ר הציעו לו 130, אצלנו 250.
שוב פעם הולכים על ההחלטה הקלה ומביאים זר שנתן 5 משחקים טובים? בדקו את האופי שלו ? בדקו את הסביבה שלו ? איפה הוא היה לפני חדרה? למה הוא לא הצליח? למה הוא הגיע לחדרה מלכתחילה?
מקרה טוני קורה פעם ב20 שנה - והברק לא מכה באותו מקום פעמיים. ניצלנו את מנת המזל שלנו לשנים הקרובות, עדיף שנתמקד בעבודה קשה.
לאחר שזה נאמר, גם אם נצא מנקודת הנחה שחקרו ובדקו על השחקן - איפה הביצוע השקט והמהיר שאיפיין אותנו בשנים הקודמות? לא מבין מאיפה הלחץ הזה נובע, אנחנו לא נקח אליפות השנה - קחו את הזמן, תחשבו על הכל, תבנו תכנית מסודרת ותנו בראש.
מקרה טוני קורה פעם ב20 שנה - והברק לא מכה באותו מקום פעמיים. ניצלנו את מנת המזל שלנו לשנים הקרובות, עדיף שנתמקד בעבודה קשה.
לאחר שזה נאמר, גם אם נצא מנקודת הנחה שחקרו ובדקו על השחקן - איפה הביצוע השקט והמהיר שאיפיין אותנו בשנים הקודמות? לא מבין מאיפה הלחץ הזה נובע, אנחנו לא נקח אליפות השנה - קחו את הזמן, תחשבו על הכל, תבנו תכנית מסודרת ותנו בראש.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

למה החלטת שלא בדקו?Guevara כתב:שוב פעם הולכים על ההחלטה הקלה ומביאים זר שנתן 5 משחקים טובים? בדקו את האופי שלו ? בדקו את הסביבה שלו ? איפה הוא היה לפני חדרה? למה הוא לא הצליח? למה הוא הגיע לחדרה מלכתחילה?
הוא אחלה קשר אחורי לליגה פה ,לפחות לפי הסרטון אפשר לראות שהוא פיזי,מאוד נוכח ומחפש לבלוט וגם בעל יכולת טכנית טובה לעמדה אחורית.
השאלה אם זה משתלב אם אוגו או שבעצם רומזים לנו פה משהו..
השאלה אם זה משתלב אם אוגו או שבעצם רומזים לנו פה משהו..
לפי וואלה הוא בדרך אלינו לאחר שבית"ר ויתרה. נטען כי הצענו לו 25K€ לחודש.yossi כתב: בטוח?
מהכתבה של יוסיפוביץ' על חדרה בתחילת העונה:
וכן, כל העניין הוא גם חרב פיפיות, שכן או שהארבעה ידעכו, או שימשיכו להרשים ואז ייחטפו. לכולם סעיפי שחרור, בהם קבוצות עשירות יעמדו בקלות. פלומן יושב על סעיף של כחצי מיליון יורו, הטריו (לוסיו, מתאוס וטאפוקו) על 250 אלף לערך, כל אחד.
https://sports.walla.co.il/item/3191297" onclick="window.open(this.href);return false;
וטאפוקו מרוויח הרבה פחות מ-100 אלף יורו בחדרה.
בבית"ר הציעו לו 130, אצלנו 250.
כתבתי שלשום שאני לא סגור עליו בעיקר בגלל שלא הצליח לפני חדרה, גם לא בקבוצה בינונית ביוון.Guevara כתב:שוב פעם הולכים על ההחלטה הקלה ומביאים זר שנתן 5 משחקים טובים? בדקו את האופי שלו ? בדקו את הסביבה שלו ? איפה הוא היה לפני חדרה? למה הוא לא הצליח? למה הוא הגיע לחדרה מלכתחילה?
מצד שני הוא עדיין יחסית צעיר(בן 24) ואולי הפריצה הגיעה העונה.
מבחינת נתונים יש לו הכל. פיזי, גבוה, חזק, אפילו מהיר יחסית לגודלו, לא מפסיק לרוץ, מחלץ המון כדורים וכו׳ וכו׳.
על פניו רכש טוב ואופי מתאים, מה שיקבע זה מידת ההתאמה שלו למועדון גדול.
אמצע שלו ביחד עם אוגו וסאבו/אוחנה יכול להיות ברזלי מאוד
אף אחד מהם לא יודע להניע כדור מלבד אוחנה וגם הוא מי יודע איך יחזור ועוד להרכב.REDZED כתב:אמצע שלו ביחד עם אוגו וסאבו/אוחנה יכול להיות ברזלי מאוד
כרגע יש לך את טאפוקו ואוגו על אותו תפקיד.
אם בדקו, אז תעבור לפסקה האחרונה שלי.a-t כתב: למה החלטת שלא בדקו?
מרגישה לי החתמה נוחה, נוחה מדי.
אני באמת סומך על המערכת שלנו ולרגע לא מטיל ספק בכוונות שלהם, רק לפעמים אנשים נוטים להוריד רגל מהגז לאחר שהגיעו לפיק מסויים - וכשמורידים רגל מהגז בעלייה מתחילים לחזור אחורה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

לגבי האופי, אין לי ספק שהתייעצו עם אביטן. לגבי היכולת, סיכון מחושב והגיוני.
בוא תסביר לי מה ההיגיון שעומד מאחורי ההחתמה הזאת?MikiRed כתב:לגבי האופי, אין לי ספק שהתייעצו עם אביטן. לגבי היכולת, סיכון מחושב והגיוני.
שאולי הוא משחק בעמדה שהכי חסרה לך?באר שבעי כתב: בוא תסביר לי מה ההיגיון שעומד מאחורי ההחתמה הזאת?
עבר לא מרשים, אבל נתן חצי עונה מצוין בליגה.
הימור לא קטן, אבל גם להביא זר מבחוץ זה הימור רציני.
גם אם אוגו נשאר, והספק לצערי גדול, אין מסה במרכז השדה. אנחנו בוכים כבר שבועיים שסאבו וקבהא לא מספיקים וכשמביאים שחקן שלפי כל הסטטיסטיקות הוא בטופ של הטופ, אנחנו מקטרים??
אין הובאן, לא יהיה הובאן. אני יודע שכולנו רוצים פרופיל דומה...
יש לנו את השחקנים הטכניים הטובים בליגה ובקרוב חוזר אוחנה. אם העורף לא ישתפר, לא יבואו לידי ביטוי
אין הובאן, לא יהיה הובאן. אני יודע שכולנו רוצים פרופיל דומה...
יש לנו את השחקנים הטכניים הטובים בליגה ובקרוב חוזר אוחנה. אם העורף לא ישתפר, לא יבואו לידי ביטוי
אין מסה כי אדון ג'ון אוגו שכח איך לשחק כדורגל.
מישהו צריך להגיד את זה כבר
מישהו צריך להגיד את זה כבר