הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שבת, 20:30, טרנר
Re: הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שבת, 20:30, טרנר
מהיציע ראיתי שהשחק לקח את הכדור(באדום) בושה של שופטים
אתם מגזימים איתו, ממש לא הייתי בעד ההחתמה שלו אבל הוא היה טוב וממושמע באירופה. קצת יצא מפוקוס מאז תחילת הליגה ועדיין אני מעדיף אותו על המגרש מאשר זריהן וממן.bs war כתב:לא יודע מה איתכם, אני הרבה יותר נהנה לראות את הקבוצה בלי ספורי.
בספק אם הוא יישאר פה מעבר לעונה הנוכחית.
יש לו תקרה גבוהה יותר משל ממן כקשר אמצע. מדובר בשחקן יותר אינטנסיבי עם איכויות שכמעט ואין לעוד קשרים בארץ.
הביאו אותו לטווח הארוך, אוי ואבוי אם יוותרו עליו כבר באוקטובר אחרי ששילמו עליו חצי מיליון יורו.
הכול תלוי בו ובמה שהוא מוכן לעשות בשביל להפוך לשחקן יותר שלם ומועיל.הפועלעולה כתב: אתם מגזימים איתו, ממש לא הייתי בעד ההחתמה שלו אבל הוא היה טוב וממושמע באירופה. קצת יצא מפוקוס מאז תחילת הליגה ועדיין אני מעדיף אותו על המגרש מאשר זריהן וממן.
יש לו תקרה גבוהה יותר משל ממן כקשר אמצע. מדובר בשחקן יותר אינטנסיבי עם איכויות שכמעט ואין לעוד קשרים בארץ.
הביאו אותו לטווח הארוך, אוי ואבוי אם יוותרו עליו כבר באוקטובר אחרי ששילמו עליו חצי מיליון יורו.
בנתיים זה נראה שהוא וממן לא מקבלים טוב את הספסול ובנוסף אחד מהם גם לא יהיה בסגל בחלק מהמשחקים כשיהושוע יכנס לקצב שלא לדבר על מליקסון.הפועלעולה כתב: אתם מגזימים איתו, ממש לא הייתי בעד ההחתמה שלו אבל הוא היה טוב וממושמע באירופה. קצת יצא מפוקוס מאז תחילת הליגה ועדיין אני מעדיף אותו על המגרש מאשר זריהן וממן.
שופט לא שופטים אין ואר בצהוב.hb7 כתב:מהיציע ראיתי שהשחק לקח את הכדור(באדום) בושה של שופטים
בכל מקרה לא חושב שזה פחות צהוב מהצהוב של ויטור שבוע שעבר
הוא הלך עם 2 רגליים קדימה,גם אם הגיע לכדור זה משחק מסוכןhb7 כתב:מהיציע ראיתי שהשחק לקח את הכדור(באדום) בושה של שופטים
- המשוגע האדום
הצהוב הוא על הירידה המסוכמת ולא על עבירה או לא.גלעשה עם 2 רגליים זה צהוב ברור
ובצדק.שיש כתב: בנתיים זה נראה שהוא וממן לא מקבלים טוב את הספסול
אחד היה שחקן העונה לפני שנתיים, וגם עונה קודמת הביא מספרים לא רעים, ואחד היה שחקן הרכב עונה קודמת ועשה עונה יפה, פתאום חוזר לספסל ואולי גם ליציע.
אם לפחות אחד מהשלושה(יהושוע,ספורי,ממן) לא ילך בינואר גם אנחנו ניהיה בבעיה.
- ForeverRed
לגמרי מגזימים פה עם ספורי.
מצאתם שעיר לעזאזל חדש.
מצאתם שעיר לעזאזל חדש.
לא מסכים, אי אפשר לחיות על זה שהיית שחקן עונה לפני שנתיים. תתאמץ ותשקיע ותכנס להרכב ( ככה זה עובד עם ברק)שמעון א כתב: ובצדק.
אחד היה שחקן העונה לפני שנתיים, וגם עונה קודמת הביא מספרים לא רעים, ואחד היה שחקן הרכב עונה קודמת ועשה עונה יפה, פתאום חוזר לספסל ואולי גם ליציע.
אם לפחות אחד מהשלושה(יהושוע,ספורי,ממן) לא ילך בינואר גם אנחנו ניהיה בבעיה.
מה כבר אמרו עליו? גם אני מעדיף את ההרכב הנוכחי על שלישיה באמצע וכרגע אין לו מקום בהרכבForeverRed כתב:לגמרי מגזימים פה עם ספורי.
מצאתם שעיר לעזאזל חדש.
ומניין לך שהוא לא מתאמץ/משקיע?שיש כתב: לא מסכים, אי אפשר לחיות על זה שהיית שחקן עונה לפני שנתיים. תתאמץ ותשקיע ותכנס להרכב ( ככה זה עובד עם ברק)
עונה קודמת היה שרוף חצי עונה, וחזר להרכב כמו גדול... ועדיין יש אנשים שהדביקו לו סטיגמה של עצלן/לא משקיע.
אם לא רוצים אותו, שישלמו לו ויתנו לו ללכת.
כולנו רואים את המשחקים.
ממן השחקן הכי פחות מחויב על הדשא, גם אתמול.
למה שבאימונים זה יראה אחרת?
ממן השחקן הכי פחות מחויב על הדשא, גם אתמול.
למה שבאימונים זה יראה אחרת?
דעתי לא השתנתה עליו מהיום שחתם. זה שחקן שבעונה רגילה מתחרה על מקומו בקבוצת אמצע טבלה. לא ברור איך הוא הפך לשחקן לגיטימי להרכב שלנו ועוד בכזה סכוםForeverRed כתב:לגמרי מגזימים פה עם ספורי.
מצאתם שעיר לעזאזל חדש.
למה הוד רוממתו לא יכול להיות שחקן ספסל?איפה הבעיה פה?שמעון א כתב: ומניין לך שהוא לא מתאמץ/משקיע?
עונה קודמת היה שרוף חצי עונה, וחזר להרכב כמו גדול... ועדיין יש אנשים שהדביקו לו סטיגמה של עצלן/לא משקיע.
אם לא רוצים אותו, שישלמו לו ויתנו לו ללכת.