מתי שתצפה בו משחק כדורגל.
ג'יבריל דיופ - חתם ל3 עונות
Re: ג'יבריל דיופ
אתה לא יודע על השחקן הזה כלום כמו שאני לא.ForeverRed כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 09:17על הראש בוער חוסר היכולת להכיל יותר קלישאות חלולות ומעייפות. תקרא מה כתבתי בטופיק המקביל, זה מיועד בין היתר אליך.
ולכן אני לא מביע דעה נחרצת על שחקן שאין לי מושג עליו כלום ושום דבר לעומת אנשי מקצוע שכן עקבו אחריו.
נקודת המוצא שלך היא שמדובר בברירת מחדל שיכלו להביא לפני חודשיים. אשמח לשמוע על מה אתה מסתמך מעבר לרזומה יבש.
אחוזי חילוץ כדור? מאבקי גובה? עשרות משחקים שצפית בוויקניגס הנוורוגית?
קוזוך עצמו שסיפר לך שהלכו על ברירת מחדל?
בא תחכים אותי. אשמח.
אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך? שאני סומך על הצוות שהביא אותי עד הלום. הרוויחו את זה ביושר.
הרי על גיא מזרחי המגן המחליף של נתניה שהביאו נהית,
על בלוריאן שהחזירו מהשאלה ונתנו לו קרדיט? גם נהית.
על קוזוך בעצמו "החליפו מרצדס בסובארו" ? גם נהית.
אחריי שרואים אותו משחק......
אפשר להתלונן על הדרך וגם על הפרופיל בטח לאחר ההמתנה הארוכה.
נכון שזה לא מסתדר עם הבילד אפ והציפייה שבספטמבר יפתחו אופציות יותר טובות וסביר שאותו אפשר היה להנחית אפילו לפני אירופה.
אבל יכול להיות ששבועיים (או פחות) לסיום החלון והלחץ מתחיל לשחק תפקיד,
יכול להיות שרצו אותו כגיבוי למקרה ולא יסתדר שום דבר אחר ועכשיו כשהזמן דוחק כבר לא רוצים להמר אלא לסגור את זה.
נניח שהוא מבחינתם 7 מתוך 10 מבחינת התאמה, וכל ה8 ומעלה שמצאו לא הסתדרו מכל מיני סיבות ועכשיו רואים של מה שמוצאים זה 7 כמוהו ויותר נמוך...
למה לחכות שבועיים? הגיעו להבנה אולי שגם הוא יכול לברוח וסוגרים אותו, לא אידיאלי, לא מתכנס להצהרות ועדיין זה לא "מחדל" ולא "ליצנות",
זה הימור שלא צלח וחזרה ל"על בטוח" כדי לא להישאר קירחים.
גם גאוני הפורום כתבו שהזמן דוחק ויהיה קשה להחתים שני זרים, אז כשמתחילים לקבל החלטות גם מתלוננים.
בקיצור, לא כל דבר זה סקנדל או פסטיבל וכדאי שהקיצוניות בציונים שנותנים פה לאנשי המקצוע שלנו תפחת קצת, טיפה צניעות.
לא מדבר בכלל על היכולת המקצועית של השחקן כי אף אחד פה לא יודע כמה הוא באמת טוב ומתאים לנו.
נכון שזה לא מסתדר עם הבילד אפ והציפייה שבספטמבר יפתחו אופציות יותר טובות וסביר שאותו אפשר היה להנחית אפילו לפני אירופה.
יכול להיות שרצו אותו כגיבוי למקרה ולא יסתדר שום דבר אחר ועכשיו כשהזמן דוחק כבר לא רוצים להמר אלא לסגור את זה.
נניח שהוא מבחינתם 7 מתוך 10 מבחינת התאמה, וכל ה8 ומעלה שמצאו לא הסתדרו מכל מיני סיבות ועכשיו רואים של מה שמוצאים זה 7 כמוהו ויותר נמוך...
למה לחכות שבועיים? הגיעו להבנה אולי שגם הוא יכול לברוח וסוגרים אותו, לא אידיאלי, לא מתכנס להצהרות ועדיין זה לא "מחדל" ולא "ליצנות",
גם גאוני הפורום כתבו שהזמן דוחק ויהיה קשה להחתים שני זרים, אז כשמתחילים לקבל החלטות גם מתלוננים.
בקיצור, לא כל דבר זה סקנדל או פסטיבל וכדאי שהקיצוניות בציונים שנותנים פה לאנשי המקצוע שלנו תפחת קצת, טיפה צניעות.
לא מדבר בכלל על היכולת המקצועית של השחקן כי אף אחד פה לא יודע כמה הוא באמת טוב ומתאים לנו.
רק אהבה תנצח...
לכל מי שמשווה ללוקאס כי "אין לו רזומה בשמיים" - מוזמן להיכנס לשרשור על לוקאס ולראות איך שם הגיבו. רמז - אין קשר בין אחד לשני. לוקאס הגיע עם ביקורות טובות, אנשים שצפו בו משחק אהבו את מה שראו וגם "מומחים" כאלה ואחרים נתנו חוות דעת חיובית. למרות שירד ליגה בפורטוגל לא היה חשש שמדובר בשחקן חלש.
כאן זה לא המקרה.
שוב, אין לי מושג ואני מקווה שאני טועה לגביו.
כאן זה לא המקרה.
שוב, אין לי מושג ואני מקווה שאני טועה לגביו.
- ForeverRed
תסלח לי כן?ReDo כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 10:00אתה לא יודע על השחקן הזה כלום כמו שאני לא.
ולכן אני לא מביע דעה נחרצת על שחקן שאין לי מושג עליו כלום ושום דבר לעומת אנשי מקצוע שכן עקבו אחריו.
נקודת המוצא שלך היא שמדובר בברירת מחדל שיכלו להביא לפני חודשיים. אשמח לשמוע על מה אתה מסתמך מעבר לרזומה יבש.
אחוזי חילוץ כדור? מאבקי גובה? עשרות משחקים שצפית בוויקניגס הנוורוגית?
קוזוך עצמו שסיפר לך שהלכו על ברירת מחדל?
בא תחכים אותי. אשמח.
אתה יודע מה ההבדל ביני לבינך? שאני סומך על הצוות שהביא אותי עד הלום. הרוויחו את זה ביושר.
הרי על גיא מזרחי המגן המחליף של נתניה שהביאו נהית,
על בלוריאן שהחזירו מהשאלה ונתנו לו קרדיט? גם נהית.
על קוזוך בעצמו "החליפו מרצדס בסובארו" ? גם נהית.
גיבוב של התחכמויות שמיותר להרחיב עליו את הדיבור.
מותר לאנשים להיות מאוכזבים. יש להם סיבה טובה.
זכותך לסמוך על מי שבא לך.
אני לא הולך באמונה עיוורת אחרי אף אחד.
בינתיים הצוות הזה הוכיח שזרים זה לא הצד החזק שלו.
3 כאלה שהגיעו בכסף מאוד משמעותי כבר לא חלק מהסגל.
עם שניים הם הצליחו, אחד מהם פגיעה מטורפת ואת השני גם השכנה הזקנה שלי הייתה מביאה להפועל באר שבע.
לא בדיוק סטטיסטיקה מזהירה.
השאלה החשובה מתי לאחרונה זכה לראות דקות משחק ?
הבאנו את יורי בלי כדורגל 3-4 חודשים הוא הניע לאט מאוד והיה לו קשה לבלוט.
הבאנו את יורי בלי כדורגל 3-4 חודשים הוא הניע לאט מאוד והיה לו קשה לבלוט.
אז כולם פה ליצנים
מקשקשים על כל מועמד כאילו מבינים משהו מהחיים שלהם
"גאוני הפורום"nitsande כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 10:23אפשר להתלונן על הדרך וגם על הפרופיל בטח לאחר ההמתנה הארוכה.
מספיק לחלק פה ציונים
ראבאק כולה פורום אוהדים שמביעים דעה בצורה סופר סופר מכובדת
כל דעה לגיטימית
מאיפה הגיע הקטע הזה שכל הודעה שלא באה טוב מקבלת מסגור של נחרצות ושיט
יאללה נחנקנו כבר
הליגה השוויצרית השנייה רצה כבר 6 מחזורים, הוא שותף בכל המשחקים אך באף אחד מהם לא 90 דקות. 5 פעמים עלה מהספסל, פעם אחת פתח והוחלף.
הוא אמור להיות בכושר.
אישית לא מקבל את זה שנשרף בגלל איזה אדום מול יאנג בויז. אפילו בליגת משנה הוא לא פותח. צריך לשמוע מה הסיפור האמיתי שם.
מצטער אבל ב2025 לא צריך לראות שחקן בעיניים כדי לקבל מושג כללי על מי הוא.
לא הייתי צריך יותר מרבע שעה כדי לדעת שפלקאו של הפועל הוא נגר, שהבלם הקולמביאני של ביתר רוב הסיכויים נפילה או שבליץ' זה פוטנציאל לרמה גבוהה מאוד בליגה הזו. ואני לא מבין כלום בסאוטינג.
כי יש עבר, יש ניתוחים של אנשים, והכל הרבה יותר נגיש.
לו במבט שטחי אעין משהו להתרשם ממנו, וגם בעונות בנורווגיה לא ראיתי ציונים מרשימים למדי. גם לא הופעה גבוהה בכל מיני מדדים.
אז אחרי שקיץ שלם מספרים לאנשים על איך קשה למצוא משהו בדרישות הסופר גבוהות, וצריך לחכות לרגע האחרון שיפתחו אופציות שלא מגיעות לכאן, מגיע דבר כזה, אז אנשים מרימים גבה ובצדק.
אולי הוא יהיה בלם וואו, אבל הסטטיסטיקה לא לטובתו.
זה יותר מזכיר רכש מתחכם של אלמוג כהן.
- simply--red
- Title: CrazyRed
"מכיר קבוצות שם שנים, ליגה טובה הקבוצות הבכירות שם מאוד חזקות ועם תקציבים גבוהים.
את ויקינג מודה שלא הכרתי ועדיין כשכולם התקדמו כמו שאמרת, הוא ירד לליגה שנייה בשוויץ,
אני מתחיל להבין מהסרטונים למה אבל אסתכל עוד. עד כה: מיקומים בעייתיים ומאבד שחקנים, אמרו פה פונק, וואלה מזכיר אותו מאוד. קצת פחות כבד אבל מי שזוכר מה שכתבתי על פונק לפני שבא מאוד לא אהבתי את ההחתמה, גם הוא היה מאבד שחקנים ושמירות ומיקומים לא טובים."
את זה כתה המשתמש ran בנושא 'מלפפונים' אחרי שצפה בכמה משחקים מלאים שלו
את ויקינג מודה שלא הכרתי ועדיין כשכולם התקדמו כמו שאמרת, הוא ירד לליגה שנייה בשוויץ,
אני מתחיל להבין מהסרטונים למה אבל אסתכל עוד. עד כה: מיקומים בעייתיים ומאבד שחקנים, אמרו פה פונק, וואלה מזכיר אותו מאוד. קצת פחות כבד אבל מי שזוכר מה שכתבתי על פונק לפני שבא מאוד לא אהבתי את ההחתמה, גם הוא היה מאבד שחקנים ושמירות ומיקומים לא טובים."
את זה כתה המשתמש ran בנושא 'מלפפונים' אחרי שצפה בכמה משחקים מלאים שלו
- ForeverRed
אגב, עושה רושם שהוא איבד את המקום שלו בנורבגיה חודשים לפני שסיים שם כך שלא רק בשווייץ הוא היה מחוץ לתכניות.
מעניין מה הסיפור שלו.
מעניין מה הסיפור שלו.
אני חושב שאין לי מספיק מידע כדי לשפוט את ההחתמה (עדיין לא חתם אגב כן?). לא לחיוב ולא לשלילה. בטח לא להיות נחרץ לגביה.ForeverRed כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 10:53תסלח לי כן?
גיבוב של התחכמויות שמיותר להרחיב עליו את הדיבור.
מותר לאנשים להיות מאוכזבים. יש להם סיבה טובה.
זכותך לסמוך על מי שבא לך.
אני לא הולך באמונה עיוורת אחרי אף אחד.
בינתיים הצוות הזה הוכיח שזרים זה לא הצד החזק שלו.
3 כאלה שהגיעו בכסף מאוד משמעותי כבר לא חלק מהסגל.
עם שניים הם הצליחו, אחד מהם פגיעה מטורפת ואת השני גם השכנה הזקנה שלי הייתה מביאה להפועל באר שבע.
לא בדיוק סטטיסטיקה מזהירה.
אין לי אמונה עיוורת, יש לי אמונה. והאמונה שלי היא שיש אנשי מקצוע שבדקו את השחקן לעומק מעבר לשלוש שורות בטרנספרמרקט וקליפ של 3 דקות. ישבו, ראו משחקים מלאים וכ'. אני נותן להם קרדיט כי בעיניי הם הרוויחו אותו ביושר.
אין פה שום התחכמות.
האם מעבר לרזומה יבש במבט חטוף של 5 דקות, יש לך איזה מידע שקובע שמדובר בשחקן ברירת מחדל? חוות דעת אוהדים בקבוצות ששיחק? סטטיסטיקה שמלמדת משהו?
שים לב שלא כתבתי בשום שלב שמדובר בהחתמה טובה.
אתה יכול לקרוא לי שופר כמה שבא לך זה באמת לא מזיז לי.
- ForeverRed
אל תקרא לאנשים ליצנים, לא יקראו לך שופר.ReDo כתב: ↑08 ספטמבר 2025, 12:50אני חושב שאין לי מספיק מידע כדי לשפוט את ההחתמה (עדיין לא חתם אגב כן?). לא לחיוב ולא לשלילה. בטח לא להיות נחרץ לגביה.
אין לי אמונה עיוורת, יש לי אמונה. והאמונה שלי היא שיש אנשי מקצוע שבדקו את השחקן לעומק מעבר לשלוש שורות בטרנספרמרקט וקליפ של 3 דקות. ישבו, ראו משחקים מלאים וכ'. אני נותן להם קרדיט כי בעיניי הם הרוויחו אותו ביושר.
אין פה שום התחכמות.
האם מעבר לרזומה יבש במבט חטוף של 5 דקות, יש לך איזה מידע שקובע שמדובר בשחקן ברירת מחדל? חוות דעת אוהדים בקבוצות ששיחק? סטטיסטיקה שמלמדת משהו?
שים לב שלא כתבתי בשום שלב שמדובר בהחתמה טובה.
אתה יכול לקרוא לי שופר כמה שבא לך זה באמת לא מזיז לי.
אף אחד לא כתב שחקן טוב או רע. נאמר שנתוני הפתיחה סופר מאכזבים וזה נכון ולגיטימי. לא צריך לסנגר בכוח.