למדתי, תודה.
הכולרות האלה אלופים בלמצוא ולסדר את זה.
במכבי תל אביב היו בזמנו שני אנשים שכל התפקיד שלהם היה לעקוב אחרי יהודים או כאלה שיכולים להיחשב כיהודים בכל העולם (לא יודע מה המצב היום).
לראות משחקים שלהם, לעקוב אחריהם, לדבר איתם ועם הקבוצות שלהם כדי לראות אם יש סיכוי להחתים אותם.
ממש מעקב שבועי.
מניח שגם במכבי חיפה יש משהו דומה, אולי לא מישהו שזה כל העבודה שלו, אבל בוודאות מחפשים ומאתרים.
זה לא מקרי ששתי הקבוצות הנחיתו לא מעט "יהודים" או כאלה שאפשר לרשום ישראלים בשנים האחרונות.
השוער מרקו וולף חתם על חוזה ל-3 עונות
מרקו מצטרף אלינו לאחר ששיחק בחמש העונות האחרונות במכבי פתח תקווה, במדיה ערך 125 הופעות.
לאחר החתימה, אמר: "אני שמח מאוד להצטרף למועדון. שיחקתי תחת רן והצוות בעבר ואני שמח לחזור לשתף עמם פעולה. אעשה הכול יחד עם חבריי החדשים על מנת להשיג את המטרות העומדות בפנינו. מחכה בקוצר רוח להתחיל את האימונים במהלך השבוע הקרוב".
בלאומית צפיתי בו משחקים בודדים אז פחות אתייחס.
העונה הכי טובה שלו הייתה בעונה של קוז'וך והגביע שלקחו על הראש שלנו. שוער גבוה וארוך, משחק רגל בסדר גמור, גם על הקו הוא בסדר.
המינוס העיקרי זה בירטוזים מדי פעם. בדומה לאליאסי.
לטעמי שוער יותר טוב מאליאסי. אצל אליאסי זה בעיקר בראש, בעיה שאני לא יודע אם ניתן לפתור. לא כולם מסוגלים לתפקד תחת לחץ וכו'.
אם וולף יהיה יציב יותר - הרווחנו שוער טוב. אולי אפילו טוב מאוד.
מרגיש כמו החתמה של מאמן שעבד איתו ומחזיק ממנו.
מקווה מאוד שרן יודע מה הוא עושה כאן כי כבר נענשנו בהדחה מאירופה בגלל חוסר באיכות בעמדת השוער בשנתיים האחרונות (ויש שיגידו גם לפני זה).
מרגיש כמו החתמה של מאמן שעבד איתו ומחזיק ממנו.
מקווה מאוד שרן יודע מה הוא עושה כאן כי כבר נענשנו בהדחה מאירופה בגלל חוסר באיכות בעמדת השוער בשנתיים האחרונות (ויש שיגידו גם לפני זה).