מח' 33 : בית"ר י-ם - הפועל ב"ש, שלישי, 12.5, 20:30, טדי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
simply--red
Title: CrazyRed

Re: מח' 33 : בית"ר י-ם - הפועל ב"ש, שלישי, 12.5, 20:30, טדי

שליחה על ידי simply--red »

ReDo כתב:
10 מאי 2026, 23:21
הוא יודע את ההרכב כמוני וכמוך...
סתם היגיון פשוט
אין מצב שאיסט אחרי 4 גולים בשני משחקים אחרונים יהיה על הספסל
איגור חלוץ ואיסט על הכנף ובמידה ונרצה לעבור לשלושה מאחורה איסט ואיגור ישחקו 2 חלוצים

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

simply--red כתב:
11 מאי 2026, 10:39
סתם היגיון פשוט
אין מצב שאיסט אחרי 4 גולים בשני משחקים אחרונים יהיה על הספסל
איגור חלוץ ואיסט על הכנף ובמידה ונרצה לעבור לשלושה מאחורה איסט ואיגור ישחקו 2 חלוצים
הגיונית אתה צודק, אבל קשה לי להאמין שקוזוך בעצמו יודע את ההרכב למעט הבאנקרים.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

Red Tiger כתב:
10 מאי 2026, 21:04
להפועל ב״ש יש יתרון אחד ומשמעותי מאוד מאוד במאבק הזה בעת הזאת והוא הניסיון שלה במאבקי אליפות ומשחקי עונה, זה עניין שאין לזלזל בו על אחת כמה שבניגוד לעבר בו נאבקנו עם יריבות עם ניסיון כאן היתרון הגדול הוא שלנו.
לא נכנס להרכבים ושיטות כי במקרה שלנו הכל ידוע למעט שינוי אחד או שניים ממה שהתרגלנו.
אנחנו גם לא קבוצה שמחפשת לשחק על תיקו בשום מגרש ובשום סיטואציה ולכן הכל תלוי בריכוז ובשקט של השחקנים כי עכשיו הכל עליהם.
הפעם אי אפשר לשחק רק מחצית ואי אפשר לעשות טעויות טיפשיות שגומרות משחק,להגיע מרוכזים 90 דקות ואין לי ספק של ידו של מי תהיה על העליונה בסיום המשחק הזה.
ניסיון זה גם בגרות לדעת שמשחקים אפשר להכריע גם בשליש האחרון. שלא לדפוק ספרינטים מיותרים מהתלהבות ואמוציות בפתיחה.
המצב הפיזי שלנו טוב משל בית"ר. והלחץ הוא עליהם, צריך לזכור את זה. הם אלה שחייבים ניצחון. תיקו ואנחנו תלויים בעצמנו, משהו שהם לא יכולים להגיד.
בשליש האחרון אם המשחק לא יהיה ביתרון שלהם, הם ייאלצו להמר כשהם כבר עייפים ומותשים מהלוז הרצחני הזה.
ושם זו גם תהיה הזדמנות.

אני לא יודע איך הייתי עולה, אבל להשאיר את איסט על הספסל בדיוק לאופציה כזו, זה משהו חכם בעיניי. סומך עליו יותר מאשר גאנח, כנעאן או רועי לוי כאחד שיכניס אנרגיות ואיכות.

סמל אישי של משתמש
Itay
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Itay »

רן קוזוך:
״הולכים לשחק נגד קבוצה שהיא לא סתם הקבוצה שלנו למאבק האליפות. בית״ר קבוצה מאומנת וכשרונית בהמון אספקטים. בבית שלה, עם הקהל שלה דרך הכדורגל שלנו נצטרך לנצח את המשחק הזה"

״המשחק הקרוב יהיה שונה לחלוטין מקודמיו. אין הבטחה לזה כמובן. נרצה לקחת את המשחק ליתרונות שלנו, אין משמעות למשחק הקודם שהיה פה שהיינו חייבים אז להבקיע את השלישי והרביעי״

״המנוחה שנתנו לשחקנים המשמעותיים זה משמעותי, אבל באדרנלין גבוה שיש במשחקים גדולים כל כך אין לזה משמעות אמיתית, לא חושב שיהיה שחקן שייקח חלק ולא יהיה בשיא האנרגיות. יש לי כאב ראש רציני לגבי ההרכב אחרי ההופעה של המחליפים. אני מנסה תמיד להביא את ההרכב הנכון ביותר"

״לגבי השער שספגנו מול בית״ר בתוספת הזמן בסופו של דבר אנחנו עומדים בזה מאז האירוע הזה, עשינו את זה היטב מול מכבי חיפה. הגול הזה שספגנו יושב לנו בראש אבל זה טוב שזה שם, בסוף אני מסתכל על הצד החיובי שלמדנו מזה איך להמשיך גם בדקות כאלה לשחק את הכדורגל שלנו ולדחוף אחד את השני״.

״אנחנו מאוד אינטנסיביים ומבינים שיהיה משחק בקצב גבוה, אין דגש מבחינת ספיגת כרטיסים אבל אנחנו משחקים הוגן. לא רואים אצלנו משהו שהוא אחר ממשחק כדורגל, כולם מבינים שזה לא עוד משחק. משחק בין שתי קבוצות שטוענות לכתר ואי אפשר לבלף. אנחנו צריכים להתמקד בהרגלים שלנו, אין קסם אחר".

״ברמה המנטלית אני מרגיש שהשחקנים מאוד שם ומאוד מבינים את הרגע. אפשר לעשות ספקולציות תמיד, אני מקבל ביטחון מהשחקנים שלי ואני סומך עליהם.
אנחנו מוכנים מנטלית גם למקרה שנוביל וגם למקרה שניקלע לפיגור״

״אני מבין שיש כאלו שלא רוצים לישון במלון ומעדיפים להיות במיטות שלהם. במשחק הקודם ההגעה רק ביום המשחק הייתה בשל בקשה מהשחקנים וביטלנו לילה במלון.
אני כמאמן רוצה לספק את התנאים הטובים ביותר כדי שיופיעו כמו שצריך".

״עד עכשיו איסט ורומי הם בול פגיעה. החיבור מצוין, הם נכנסו בצורה פנטסטית, הבינו את הפילוסופיה והמרקם החברתי השתפר.
גם לנו היו מחשבות אם זה מספיק והלכנו עם המחשבה המקצועית והאינסטיקנטים אם זה מספיק והרגשנו שכן, בסוף מבחן התוצאה ייקבע״

״נצטרך להיות אגרסיביים ואסרטיביים בשתי המחציות. אני רוצה להאמין שהקבוצה עשתה קפיצת מדרגה מהעונה שעברה. כולם עומדים לרשותי"

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

yossi כתב:
11 מאי 2026, 12:01
ניסיון זה גם בגרות לדעת שמשחקים אפשר להכריע גם בשליש האחרון. שלא לדפוק ספרינטים מיותרים מהתלהבות ואמוציות בפתיחה.
המצב הפיזי שלנו טוב משל בית"ר. והלחץ הוא עליהם, צריך לזכור את זה. הם אלה שחייבים ניצחון. תיקו ואנחנו תלויים בעצמנו, משהו שהם לא יכולים להגיד.
בשליש האחרון אם המשחק לא יהיה ביתרון שלהם, הם ייאלצו להמר כשהם כבר עייפים ומותשים מהלוז הרצחני הזה.
ושם זו גם תהיה הזדמנות.

אני לא יודע איך הייתי עולה, אבל להשאיר את איסט על הספסל בדיוק לאופציה כזו, זה משהו חכם בעיניי. סומך עליו יותר מאשר גאנח, כנעאן או רועי לוי כאחד שיכניס אנרגיות ואיכות.
אנחנו לא מכריעים משחקים בשליש האחרון
הכוח שלנו זה בפתיחה חזקה

שלח תגובה