מה שעולה זול משלמים עליו ביוקר...

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
זה שי !

Re: מה שעולה זול משלמים עליו ביוקר...

שליחה על ידי זה שי ! »

alex כתב:בנתיים לא ראינו ולו נקודת אור אחת בתקופה של אלונה חוץ מרצון טוב
האוהדים בורחים ,חוסר התעניינות הולך וגובר ,שלד של הקבוצה מתחלף כמו אמרות של פוליטיקאים ,מאמנים הזויים ,ובזבוז כסף משווע (חוץ מההשקעה בקבוצת הנוער).
ואפילו עונת העליייה עם דם יזע ודמעות

סיכמת את הכל כמו שצריך
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

אני לא מבין מה אתם מתעצבנים כל כך על גיל שגיב וזה שי , הרי מה שהם אומרים לכם זה שתצאו מהסרט שלכם של פליאוף עליון
וציפיות גבוהות כמו שיש למלא פה בכל תחילת עונה בלי להתחשב איזה שחקנים מביאים . אוקיי אז לפני שנתיים הפתיעו והביאו את רביבו ועוד כמה שחקנים שהיה אפשר לצפות לפליאוף עליון והיה הגיוני שיהיה ציפיות , אבל העונה כשלא הביאו שחקן אחד טוב באמת אתם ממשיכים לפתח ציפיות ובסוף תתאכזבו כמו בכל עונה . הקבוצה יותר מידי צעירה , יותר מידי חסרי ניסיון וככה אי אפשר להתקיים בליגת העל . אל תתפלאו אם נתמודד על הירידה , שוב זה לא קשור אני רוצה שהקבוצה תצליח אולי אפילו יותר מכל אחד פה ואני בטוח שגם גיל ושי אבל אתם חייבים להתעורר ולהבין שעם סגל כזה אין לנו הרבה סיכוי בליגת העל ! אין חלוץ שיתן גול , עם החלוצים שיש אין מצב שחלוץ מסיים את העונה עם יותר מ-10 גולים ומילא היו קשרים טובים אבל גם זה אין וגם משם אי אפשר יהיה לתת הרבה גולים . עם כל הכבוד לאילוז בליגה יהיה לו קשה מאוד נגד הגנות חזקות ואפילו גם נגד בינוניות , קינגסטון ? זה בלוף מבוגר מאוד שדקה 60 יפסיק לרוץ בדיוק כמו דוד רביבו ואתם עוד תראו את זה .
בקיצור , אל תפתחו ציפיות ואל תתלהבו כאילו הקבוצה הולכת להיות בפליאוף עליון , יהיה קשה העונה , רוב הסיכויים שנתמודד על הירידה , מה לעשות קבוצה צעירה לא בונים ביומיים וזה מה שהם ניסו לעשות וזה יהיה מאוד קשה וההשלכות של זה יכולות להביא להתמודדות בתחתית, רוב הסיכויים שזה גם יקרה . אם אנחנו רוצים להצליח ככה נצטרך סבלנות של לפחות 3 שנים שכל הצעירים יצברו ניסיון ובחיזוק של עוד כמה שחקנים טובים ו-5 זרים איכותיים יכולה להיות קבוצה קטלנית , אבל זה יהיה רק בעוד כמה שנים , בדיוק כמו שהיה לבית"ר כשיצחקי וברוכיאן היו צעירים ואחרי כמה שנים ניהיו תותחים וזכו בדאבל .
מה שמנסים להגיד לכם זה שלא ככה בונים קבוצה צעירה , לא מתחילים עונה עם 4 חלוצים שכולם צעירים וחסרי ניסיון בטח לא מול הגנות חזקות של הקבוצות הגדולות וגם של הבינוניות , קבוצה צעירה צריך לשלב שחקנים צעירים עם כמה זרים טובים ובנוסף ישראלים עם ניסיון בני 25 ומעלה שילחמו ויתנו הכל כמו לדוגמה שי אבוטבול . אבל לא הביאו שחקנים כאלה , חסכו , התקמצנו תקראו לזה איך שתרצו .
העונה יותר מכל עונה אני לא מצפה מהקבוצה לכלום , התחושה שלי שניהיה בתחתית והלוואי ואתבדה אבל זאת התחושה ועדיף לצפות לזה ולא להתאכזב מאשר לפתח ציפיות סתם . בקיצור העונה הזאת מבוזבזת אם לא נתחזק ב-3 שחקנים טובים , ההגנה סבירה , הקישור חלש , וההתקפה חלשה מאוד ! חייב לשפר אחרת ניהיה בתחתית ושוב הלוואי ואני טועה למרות שלא נראה לי .

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

ran כתב:אני לא מבין מה אתם מתעצבנים כל כך על גיל שגיב וזה שי , הרי מה שהם אומרים לכם זה שתצאו מהסרט שלכם של פליאוף עליון
וציפיות גבוהות כמו שיש למלא פה בכל תחילת עונה בלי להתחשב איזה שחקנים מביאים . אוקיי אז לפני שנתיים הפתיעו והביאו את רביבו ועוד כמה שחקנים שהיה אפשר לצפות לפליאוף עליון והיה הגיוני שיהיה ציפיות , אבל העונה כשלא הביאו שחקן אחד טוב באמת אתם ממשיכים לפתח ציפיות ובסוף תתאכזבו כמו בכל עונה . הקבוצה יותר מידי צעירה , יותר מידי חסרי ניסיון וככה אי אפשר להתקיים בליגת העל . אל תתפלאו אם נתמודד על הירידה , שוב זה לא קשור אני רוצה שהקבוצה תצליח אולי אפילו יותר מכל אחד פה ואני בטוח שגם גיל ושי אבל אתם חייבים להתעורר ולהבין שעם סגל כזה אין לנו הרבה סיכוי בליגת העל ! אין חלוץ שיתן גול , עם החלוצים שיש אין מצב שחלוץ מסיים את העונה עם יותר מ-10 גולים ומילא היו קשרים טובים אבל גם זה אין וגם משם אי אפשר יהיה לתת הרבה גולים . עם כל הכבוד לאילוז בליגה יהיה לו קשה מאוד נגד הגנות חזקות ואפילו גם נגד בינוניות , קינגסטון ? זה בלוף מבוגר מאוד שדקה 60 יפסיק לרוץ בדיוק כמו דוד רביבו ואתם עוד תראו את זה .
בקיצור , אל תפתחו ציפיות ואל תתלהבו כאילו הקבוצה הולכת להיות בפליאוף עליון , יהיה קשה העונה , רוב הסיכויים שנתמודד על הירידה , מה לעשות קבוצה צעירה לא בונים ביומיים וזה מה שהם ניסו לעשות וזה יהיה מאוד קשה וההשלכות של זה יכולות להביא להתמודדות בתחתית, רוב הסיכויים שזה גם יקרה . אם אנחנו רוצים להצליח ככה נצטרך סבלנות של לפחות 3 שנים שכל הצעירים יצברו ניסיון ובחיזוק של עוד כמה שחקנים טובים ו-5 זרים איכותיים יכולה להיות קבוצה קטלנית , אבל זה יהיה רק בעוד כמה שנים , בדיוק כמו שהיה לבית"ר כשיצחקי וברוכיאן היו צעירים ואחרי כמה שנים ניהיו תותחים וזכו בדאבל .
מה שמנסים להגיד לכם זה שלא ככה בונים קבוצה צעירה , לא מתחילים עונה עם 4 חלוצים שכולם צעירים וחסרי ניסיון בטח לא מול הגנות חזקות של הקבוצות הגדולות וגם של הבינוניות , קבוצה צעירה צריך לשלב שחקנים צעירים עם כמה זרים טובים ובנוסף ישראלים עם ניסיון בני 25 ומעלה שילחמו ויתנו הכל כמו לדוגמה שי אבוטבול . אבל לא הביאו שחקנים כאלה , חסכו , התקמצנו תקראו לזה איך שתרצו .
העונה יותר מכל עונה אני לא מצפה מהקבוצה לכלום , התחושה שלי שניהיה בתחתית והלוואי ואתבדה אבל זאת התחושה ועדיף לצפות לזה ולא להתאכזב מאשר לפתח ציפיות סתם . בקיצור העונה הזאת מבוזבזת אם לא נתחזק ב-3 שחקנים טובים , ההגנה סבירה , הקישור חלש , וההתקפה חלשה מאוד ! חייב לשפר אחרת ניהיה בתחתית ושוב הלוואי ואני טועה למרות שלא נראה לי .
ואוו !

מזמן לא יצא לי לקרוא תגובה ממנה למדתי עד כמה קל ופשוט להבין אותי,לרגע חשבתי שהרוב כאן חסרי הבנה בסיסית....

אז כאות תודה,שיר קטן לגולש רן !

תודה לך הגולש רן,

הבאת אותה בשיחוק לא קטן,

הראת שיש לך הבנה והקשבה,

שאתה יודע לקלוט גם גישה שונה,

שאתה מבין בכדורגל ובהכנת קבוצה,

שאתה יודע לאן הולכים העונה,

כיף לדעת שיש גולשים כמוך באתר,

ולא שכולם מתלהמים כמו הגיזענים מבית"ר...

אז תודה רבה עד בלי די,

וכן,קבל גם את תודתו של שי.

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

העיקר מצהירים "להחזיר את באר שבע למקומה הטבעי -צמרת ליגת העל"
מילים נבובות

סמל אישי של משתמש
ג'וני
Title: אלונה חייבת להישאר

שליחה על ידי ג'וני »

זה שי ! כתב:

סיכמת את הכל כמו שצריך
זה שי !
השקעה בקהילה עשרות פרויקטים ברחבי העיר שהקבוצה לוקחת חלק פיתוח הנוער (אלונה אמרה שאם היו מגרשים היא יכלה להפעיל 1000 ילדים) זה לא רק סיסמאות זה קורה הלכה למעשה. אם היו נותנים לחן עזרא 4 מיליון הייתם הכי מאושרים בעולם.
דווקא בתקופה כזו שאתם רואים כמה קשה למכור ולתפעל קבוצות לא פחות גדולות מב"ש (פ"ת בית"ר...) אתם מעזים לבכות שהקבוצה לא מספיק טובה?

בשורה התחתונה חלק מהקהל בב"ש הוא גועל נפש וכפוי טובה!

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

בס"ד
ממי קיבלתם רושם שיש ציפיות גבוהות לשנה הנוכחית?
השנה אנחנו הולכים לתהליך שהוא סוג של בנייה מחדש וברור שההתחלה תהיה לא קלה,נקווה שהעתיד יהיה ורוד.
אם נשיג מקום בפליאוף העליון ושלושה -ארבעה שחקנים יעשו את הפריצה שלהם העונה,אפשר לסמן וי גדול על העונה הזו (מבחינתי),לדעתי שנה שבה בונים שלד צעיר וטוב עם בסיס מקומי שירוץ כמה שנים ביחד זו ממש לא שנה מבוזבזת.
את הביקורות על הזרים תשאירו לעוד חודשיים לפחות.

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

ג'וני כתב:
השקעה בקהילה עשרות פרויקטים ברחבי העיר שהקבוצה לוקחת חלק פיתוח הנוער (אלונה אמרה שאם היו מגרשים היא יכלה להפעיל 1000 ילדים) זה לא רק סיסמאות זה קורה הלכה למעשה. אם היו נותנים לחן עזרא 4 מיליון הייתם הכי מאושרים בעולם.
דווקא בתקופה כזו שאתם רואים כמה קשה למכור ולתפעל קבוצות לא פחות גדולות מב"ש (פ"ת בית"ר...) אתם מעזים לבכות שהקבוצה לא מספיק טובה?

בשורה התחתונה חלק מהקהל בב"ש הוא גועל נפש וכפוי טובה!
אז בוא ניהיה נס טוברוק ניראה לי שמתאיים לך !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

alex כתב:בנתיים לא ראינו ולו נקודת אור אחת בתקופה של אלונה חוץ מרצון טוב
האוהדים בורחים ,חוסר התעניינות הולך וגובר ,שלד של הקבוצה מתחלף כמו אמרות של פוליטיקאים ,מאמנים הזויים ,ובזבוז כסף משווע (חוץ מההשקעה בקבוצת הנוער).
ואפילו עונת העליייה עם דם יזע ודמעות
בס"ד
נקודת האור הגדולה היא העובדה שאתה משחק בליגת העל וקיימות אצלך ציפיות לקבוצת צמרת שבעתיד תשחק באירופה.
ללא אלונה היית מדשדש בליגה לאומית עד היום.
הניהול של אלונה רחוק מלהיות מושלם,היא עושה הרבה טעויות,אבל תתחילו לפתוח את העיניים ,אף אחד לא ישפוך כאן כסף אחרי אלונה ועלינו להעריך ולהוקיר אותה.

סמל אישי של משתמש
alex

שליחה על ידי alex »

תאמין לי שאני מעדיף קבוצה בלאומית כשיש מה לצפות מהקבוצה מאשר קבוצה סטטית בלי שאיפה לכלום

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

alex כתב:תאמין לי שאני מעדיף קבוצה בלאומית כשיש מה לצפות מהקבוצה מאשר קבוצה סטטית בלי שאיפה לכלום
אל תגזים אלכס.....אתה נשמע כמו בני ישראל במדבר שרצו לחזור למצריים כאשר חוו קשיים.
השיכחה יש בה דבר חיובי ושלילי.....
עדיף לחיות מכוער בליגת העל ולשחק מול הגדולות ולהיות בפרונט מלחיות יפה בשממון הלאומית....

שלח תגובה