מנויים 2016/2017

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: מנויים 2016/2017

שליחה על ידי The red one »

גיל שגיב כתב:
הסברתי כבר, ברגע שאתה ואני בעלי מנוי - אנחנו שווים.
ברגע שיש הטבה לבעלי המנויים - אנחנו אמורים להשאר שווים.
בזמן שהשיוויון נגמר, ואתה מקבל הטבה שאני לא מקבל....הקבוצה אמורה לפצות אותי.

פשוט, לא ?
ושוב נחזור לאותו נושא - כשאתה אומר "אמורים" אתה טועה. הקבוצה לא אמורה לתת הטבות לבעלי מנויים. היא עושה את זה, מבחינה משפטית(!), נטו כי היא "נחמדה". אז היא לא 'אמורה' לפצות אף אחד.

ואם כבר - כולם 'אמורים' לשלם על כרטיס למשחק הזה, אז למה אתה תקבל אותו בחינם?

ואם כבר 2 - אתה כמנוי ביציע כסף לא שווה אליי כמנוי ביציע הדרומי. אתה מקבל הטבות שאני לא מקבל. זה כי שילמת עלייהם ולכן אין כל תלונה. ברגע שלא שילמת על כרטיס למשחק, אין שום סיבה שתקבל הטבות אחרות שאנשים שכן משלמים לא מקבלים. בטח לא הנחה של 50% על תו חנייה או הנחה ברכישה למנוי הבא חח לאן עפת תגיד לי. זה נטו ישראליות חצופה. על דבר כזה קטן לתפוס ולנסות להוציא מז את המיטב.

בדיוק אתמול הייתה כתבה ב'בר-קוד' על עורכי הדין שמחפשים מסעדות בקטנות ותובעים אותם ייצוגיות על כל מיני פרסומים לא-נכונים. חזירות במיטבה. איך שראיתי את הכתבה חשבתי על האשכול הזה :רעשן:
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 09 אוגוסט 2016, 10:43, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

סעיף 1 הכי הגיוני ורוב הסיכויים שכבר חשבו על זה,
סעיף 2 גם סביר אבל צריך לקחת בחשבון שבמידה ונעלה יש עוד 3 משחקים ואז כמות הכרטיסים חינם שהמועדון יתן לכם כבר גדול

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

גדי כתב:
מימון מלא של טיסות ואירוח לכל משחק חוץ בשלב הבתים. כמובן שכרטיסים בת"א כבוד ולא מאחרי השער עם שער האוהדים.
אאאח גדי גדי.....אם תסתכל עמוק, תבין שהכתיבה בפורום לא בדיוק תרמה לך אלא רק הזיקה.
תראה איך נהפכת לעוד אחד מהמלעיזים.
חבל.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

The red one כתב: ושוב נחזור לאותו נושא - כשאתה אומר "אמורים" אתה טועה. הקבוצה לא אמורה לתת הטבות לבעלי מנויים. היא עושה את זה, מבחינה משפטית(!), נטו כי היא "נחמדה". אז היא לא 'אמורה' לפצות אף אחד.

ואם כבר - כולם 'אמורים' לשלם על כרטיס למשחק הזה, אז למה אתה תקבל אותו בחינם?

ואם כבר 2 - אתה כמנוי ביציע כסף לא שווה אליי כמנוי ביציע הדרומי. אתה מקבל הטבות שאני לא מקבל. זה כי שילמת עלייהם ולכן אין כל תלונה. ברגע שלא שילמת על כרטיס למשחק, אין שום סיבה שתקבל הטבות אחרות שאנשים שכן משלמים לא מקבלים. בטח לא הנחה של 50% על תו חנייה או הנחה ברכישה למנוי הבא חח לאן עפת תגיד לי. זה נטו ישראליות חצופה. על דבר כזה קטן לתפוס ולנסות להוציא מז את המיטב.

בדיוק אתמול הייתה כתבה ב'בר-קוד' על עורכי הדין שמחפשים מסעדות בקטנות ותובעים אותם ייצוגיות על כל מיני פרסומים לא-נכונים. חזירות במיטבה. איך שראיתי את הכתבה חשבתי על האשכול הזה :רעשן:
מבחן האפליה - יבחן בבית המשפט במידה ויהיה צורך בזה, מאמין ומקווה שלא.

סמל אישי של משתמש
The red one

הכי מצחיק שבכל האשכול הזה, אתה לא עונה על השאלות האמיתיות. באיזו אפליה מדובר כאשר הקבוצה לא חייבת לך כלום? באיזו אפליה מדובר כאשר מדובר בקבוצת אנשיםםם רנדומלית? באיזו אפליה מדובר כאשר זה משהו שנכפה עלייהם מלמעלה?

גם אני רוצה לזעוק אפליה שאתה מקבל כרטיס חינם למשחק שאני צריך לשלם עליו!! מה זה זה?!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

The red one כתב:הכי מצחיק שבכל האשכול הזה, אתה לא עונה על השאלות האמיתיות. באיזו אפליה מדובר כאשר הקבוצה לא חייבת לך כלום? באיזו אפליה מדובר כאשר מדובר בקבוצת אנשיםםם רנדומלית? באיזו אפליה מדובר כאשר זה משהו שנכפה עלייהם מלמעלה?

גם אני רוצה לזעוק אפליה שאתה מקבל כרטיס חינם למשחק שאני צריך לשלם עליו!! מה זה זה?!
אז הבעיה כנראה אצלך חבר, תקרא שוב -

הסברתי כבר, ברגע שאתה ואני בעלי מנוי - אנחנו שווים.
ברגע שיש הטבה לבעלי המנויים - אנחנו אמורים להשאר שווים.
בזמן שהשיוויון נגמר, ואתה מקבל הטבה שאני לא מקבל....הקבוצה אמורה לפצות אותי.

פשוט, לא ?

סמל אישי של משתמש
The red one

עזוב..

תעדכן כשיהיה חדש

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

גיל שגיב כתב:
אאאח גדי גדי.....אם תסתכל עמוק, תבין שהכתיבה בפורום לא בדיוק תרמה לך אלא רק הזיקה.
תראה איך נהפכת לעוד אחד מהמלעיזים.
חבל.
אין פה שום השמצה אישית. מתאפק אבל לא נותן ציונים. יש פה התייחסות לסיטואציה מופרכת שאתה זורק לאוויר.

צידי פעם מציב מראה צינית לטענות שלך כדי להראות לך מה אני חושב
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
oranu
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי oranu »

עזבו שטויות.
תאכלס אין עילה לתביעה ולא צריך להגיע לשם ולא לאיים באופציה הזו, מסכים שהגישה התוקפנית לא נכונה.

ושוב תאכלס, מגיע פיצוי כן, הם נדפקים ממשהו שלא תלוי בהם והמועדון יכול וראוי שיפצה.

אופציה של רכישה של מקומות שלא שוריינו לפני הפתיחה לקהל הרחב היא הכי הגיונית ומכובדץ לטעמי.

גם אם יתנו להם לצפוני ובהנחה של 50 אחוז אף אחד לא מת, אפשר לפצות ויש דרכים.

הנושא הזה במקום להתעסק בדיון אמיתי אם מגיע פיצוי או איך מתקנים את העוול נגרר להתנצחות משפטית מיותרת כשאף אחד כאן גם משה אוחיון בעצמו לא יודע מה התוצאות יהיו בבית המשפט אם יגיעו לתביעה.

הנפנוף באופציית התביעה מיותר לטעמי גיל, הסינגור האוטומטי וההתעסקות ב"מה מותר משפטית" מצד האחרים גם מיותר לטעמי.

המועדון לא יכול לעשות מה שהוא רוצה והוא גם מבין את זה. יש לציין לטובה את ההנהלה שדווקא תמיד פועלת מהראש ומוצאת פתרונות הולמים לסיטואציות כאלו.

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

בתוך תוכי אני מתפלל לה' שתתבע את המועדון .
זה יהיה מצחיק מאוד לראות איך בית המשפט מטיס אותך מכל המדרגות . מעניין מה תכתוב על זה .
אין אפילו קצה של קייס משפטי בטענות שאתה מעלה .

הבעיה היחידה היא שאם בסופו של דבר תתבע ותיזרק מכל המדרגות בבית המשפט,
אני בטוח שלא תגיב ותעלם לחצי שנה כמו שעשית במקרה סטיב בירנבאום שנמצא בדרך לקבוצה או כל הקשקושים האחרים שאתה מפיץ כאן.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:ד"א אופ"א מזכירים לי את ההתנהגות של ההתאחדות לכדורגל שלוקחים לעצמם כרטיסים בגמר ובחצאי גמר גביע...
בשונה מהגחמות של ההתאחדות בארץ זה התקנון במקרה הזה. זה קורה כל שנה, בכל משחק ואצל כל קבוצה.

סמל אישי של משתמש
zelik

שליחה על ידי zelik »

אני לא מבין איך עולה במחשבה בכלל לתבוע את המועדון ואלונה? אחרי כל מה שהיא עושה למען האוהדים עוד אפשר לחשוב על תביעה נגדה? לא מובן

סמל אישי של משתמש
Noam98

שליחה על ידי Noam98 »

רק לי זה נראה שהוא שמח מהמצב כי הוא רואה בו בעצם הזדמנות לסחוט מהמועדון דברים?

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Noam98 כתב:רק לי זה נראה שהוא שמח מהמצב כי הוא רואה בו בעצם הזדמנות לסחוט מהמועדון דברים?
רק לי נראה שהיד שלך קלה מידי על המקלדת....??

למנהלים - תאפסו את הילד ומהר.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

לכל הצבועים/המתחסדים/השקרנים....

כתבו את זה כבר לפני, חלק גדול מכם היה מקים מהומה שתביעה משפטית לידה היא כסף קטן....

אם רק היו מעזים להזיז אותכם מהמקום...מהיציע...מהחברים...מבני המשפחה....

שפנים !!!

שלח תגובה