שוער ששווה אירופה

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
The red one

Re: שוער ששווה אירופה

שליחה על ידי The red one »

izguy83 כתב: כנ"ל כל שוער שהיית שם פה. זה מספיק לליגה.
אבל אתה מחכה לגורש בפינה זה ידוע.
רציתי לכתוב את זה שהיו יכולים לשים כל שוער בשער במקום גורש והיה עושה את אותה עבודה, אבל עצרתי את עצמי.

אני מודה שאני ממש לא מחזיק מגורש השחקן. אין לזה שום קשר למה שכתבתי לפני כן. גם אם היו שמים את חיימוב במקום גורש במשך השנתיים האלה, אותו דבר בדיוק, עם אותן בעיות של גורש, טעויות של גורש והצלות פעם בחצי שנה של גורש, הייתי חושב אותו דבר גם אם השם היה "חיימוב". אין לי שום דבר אישי נגד גורש הבן אדם, ממש ממש לא, ואני לא מחכה לאף שחקן שלנו בפינה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

The red one כתב: אמרתי את זה לאורך כל השנתיים ואומר את זה גם עכשיו - החלק של גורש באליפויות שלנו קטן. מאוד. יכולים להסכים או לא, זה לא כזה משנה, כי זה באמת דיון סרק, אבל זו דעתי.
כי הוא לא מספיק בישל שערים? לא חילץ? לא הבקיע?

השוער עם ממוצע הספיגות הנמוך בארץ בשנתיים וחצי האחרונות. כמות משחקים פסיכית של שער נקי.
חוץ מלהגיד שזו דעתך אתה לא מביא שום דבר שיתמוך בדעתך.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

גדי כתב:
כי הוא לא מספיק בישל שערים? לא חילץ? לא הבקיע?

השוער עם ממוצע הספיגות הנמוך בארץ בשנתיים וחצי האחרונות. כמות משחקים פסיכית של שער נקי.
חוץ מלהגיד שזו דעתך אתה לא מביא שום דבר שיתמוך בדעתך.
הבאתי מספיק פעמים (לא משרה ביטחון, משחק רגל נוראי, יציאות לא טובות לגובה[בזה גם חיימוב לוקה], לרוב לא תורם לשטף המשחק, חוסר חדות משווע, טעויות לא אופייניות לשוער כה וותיק) אבל באמת, שאין מה להכנס לדיון הזה שוב. ושוב. ושוב. ושוב. אנשים ימשיכו להגיד את אותם דברים, אני ואחרים את אותם דברים, לא נצא מזה.

תנו לדיון הזה לשקוע, בתקווה שלא נצטרך להקפיץ אותו (למרות שהכותרת גם ככה לא רלוונטית עד לקיץ הבא) לא ביום שני ולא אף פעם

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

סוף סוף הגעתם לנקודה ששוער הוא תפקיד אוברייטד, החלק הכי קטן באליפויות וההצלחה האירופית.
לבזבז שם כסף גדול תהיה טעות רצינית. חיימוב זה מספיק.

באמת שצריך לנעול את הנושא.

סמל אישי של משתמש
Redbull

שליחה על ידי Redbull »

yossi כתב:סוף סוף הגעתם לנקודה ששוער הוא תפקיד אוברייטד, החלק הכי קטן באליפויות וההצלחה האירופית.
לבזבז שם כסף גדול תהיה טעות רצינית. חיימוב זה מספיק.

באמת שצריך לנעול את הנושא.
ונאמר אמן

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

למה לקחת מגורש מה שמגיע לו? בטח על האליפות הראשונה, שם הוא אומנם לא לקח הצלות גדולות, אבל גם לא ספג שערים באשמתו כמו ששוערים רבים אחרים עושים.

בקיץ אנחנו נגיע לנקודה שנצטרך להחליט, האם אנחנו מתפשרים על הקיים והבינוני (גורש וחיימוב), או שמחליטים ללכת בכל הכוח על שוער זר במטרה להביא שובר שיווין, או בוחרים את דרך האמצע, מביאים שוער ישראלי שכבר היום הוא טוב מגורש ושיכול להתפתח לשוער שובר שיווין (כבר אמרתי את דעתי, שהיא כמובן כפופה לכך שהוא יתן עונה נוספת טובה, שאני רואה בג'רפי השוער הישראלי עם הרף הכי גבוה היום).
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

Sir Alex Ferguson כתב:למה לקחת מגורש מה שמגיע לו? בטח על האליפות הראשונה, שם הוא אומנם לא לקח הצלות גדולות, אבל גם לא ספג שערים באשמתו כמו ששוערים רבים אחרים עושים.

בקיץ אנחנו נגיע לנקודה שנצטרך להחליט, האם אנחנו מתפשרים על הקיים והבינוני (גורש וחיימוב), או שמחליטים ללכת בכל הכוח על שוער זר במטרה להביא שובר שיווין, או בוחרים את דרך האמצע, מביאים שוער ישראלי שכבר היום הוא טוב מגורש ושיכול להתפתח לשוער שובר שיווין (כבר אמרתי את דעתי, שהיא כמובן כפופה לכך שהוא יתן עונה נוספת טובה, שאני רואה בג'רפי השוער הישראלי עם הרף הכי גבוה היום).
למה לשחרר את גורש ולא את חיימוב עדיין לא הבנתי...?
לדעתי האישית העמדות שדורשות חיזוק לפניי עמדת השוער ורק אחר כך לחשוב על שינוי בשער הם, אמצע המגרש והצד הימני של הקישור, ובמצב בו וואקמה עוזב גם האגף השמאלי יצטרך לעבור שינוי.
ככה שגורש וחיימוב גם עונה הבאה לא יהיו הבעיה שלנו.
כי הם לא הבעיה העיקרית בכלל.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

הרבה אנשים פה נוטים להמעיט בערך של שוער שמביא נקודות.

מבטיח לכם שאם יהיה פה שוער זר מפלצת, מהר מאוד הוא ייכנס לרשימת הזרים שאי אפשר לוותר עליהם ביחד עם ויטור אוגו וטוני.

לאירופה זה מאסט, גם לליגה זה בונוס רציני.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ReDo כתב:הרבה אנשים פה נוטים להמעיט בערך של שוער שמביא נקודות.

מבטיח לכם שאם יהיה פה שוער זר מפלצת, מהר מאוד הוא ייכנס לרשימת הזרים שאי אפשר לוותר עליהם ביחד עם ויטור אוגו וטוני.

לאירופה זה מאסט, גם לליגה זה בונוס רציני.
נניח שכן, במצבת הזרים הנוכחית על איזה עמדה של זר אתה מוותר? וכשאתה עונה תזכור שיש רק 5 זרים על המגרש.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

לא מחסידיו של גורש-
אבל רק מי שחווה ירידת ליגה בגלל מחסור בשוער נורמלי בעונה ארורה יודע כמה משמעות יש לשוער וכמה אמירה כמו ״לוקחים אליפות עם כל שוער״ היא חסרת בסיס ומנותקת מהמציאות.

ד״ש ממאור אלבז ושות׳.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

RedRock כתב:לא מחסידיו של גורש-
אבל רק מי שחווה ירידת ליגה בגלל מחסור בשוער נורמלי בעונה ארורה יודע כמה משמעות יש לשוער וכמה אמירה כמו ״לוקחים אליפות עם כל שוער״ היא חסרת בסיס ומנותקת מהמציאות.

ד״ש ממאור אלבז ושות׳.
ברור ששוער זה דבר חשוב.
אבל גורש וחיימוב לא כאלו גרועים והם בטח לא יורידו אותנו ליגה אז אל תגזים.
ועזוב את הסיפור מעונת 2004-2005 עם מאור אלבז ושות', גם ב2011-2012 כמעט ירדנו ליגה שפתחנו את הליגה עם מארצ'ין צ'באיי השוער בכאילו, ובמזל הבאנו את אוהד לויטה אחרת כנראה שהיינו יורדים באותה עונה.

אבל מהתיאורים של אנשים פה נשמע שחזרנו לימי מאור אלבז ושות'...
וזה לא המצב.
במצב הנוכחי עמדת השוער שלנו היא לא הבעיה.
יש לנו בעיות אחרות.

סמל אישי של משתמש
Tal_Hbs

שליחה על ידי Tal_Hbs »

דר אדום בנשמה כתב:ברור ששוער זה דבר חשוב.
אבל גורש וחיימוב לא כאלו גרועים והם בטח לא יורידו אותנו ליגה אז אל תגזים.
ועזוב את הסיפור מעונת 2004-2005 עם מאור אלבז ושות', גם ב2011-2012 כמעט ירדנו ליגה שפתחנו את הליגה עם מארצ'ין צ'באיי השוער בכאילו, ובמזל הבאנו את אוהד לויטה אחרת כנראה שהיינו יורדים באותה עונה.

אבל מהתיאורים של אנשים פה נשמע שחזרנו לימי מאור אלבז ושות'...
וזה לא המצב.
במצב הנוכחי עמדת השוער שלנו היא לא הבעיה.
יש לנו בעיות אחרות.
אני מאמין שהוא מתכוון לעונה עם צבאי.
בכל מקרה (לפי מה שהנבתי) הוא לא משווה או מתכוון להשוות בין הרמה של צבאי לגורש או חיימוב, זאת סתם דוגמא קיצונית בשביל להסביר את הנקודה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Tal_Hbs כתב:
אני מאמין שהוא מתכוון לעונה עם צבאי.
בכל מקרה (לפי מה שהנבתי) הוא לא משווה או מתכוון להשוות בין הרמה של צבאי לגורש או חיימוב, זאת סתם דוגמא קיצונית בשביל להסביר את הנקודה.
מאור אלבז ושות' היו בעונת 2004-2005.
ב2011-12 היינו עם צ'באיי.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

שוער זו עמדה קריטית לקבוצת תחתית ופחות לקבוצה שרצה לאליפות

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

oranu כתב: נניח שכן, במצבת הזרים הנוכחית על איזה עמדה של זר אתה מוותר? וכשאתה עונה תזכור שיש רק 5 זרים על המגרש.
בעונה שעברה הייתי מסכים איתך, בעונה הנוכחית אנחנו משחקים עם 3-4 זרים על הדשא ב80% מהמשחקים.
בכל מקרה, זו אכן דילמה רצינית על איזה עמדה לוותר, אבל זאת גם בדיוק הנקודה שלי. התרגלנו שיש 5 זרים בעמדות אחרות. אני טוען שאם מתישהו בעתיד יהיה פה שוער זר רמה מעל, שיישאלו אותך על מי לוותר כדי להביא מגן זר נניח, אתה תענה את אותה תשובה שענית לי עכשיו.

שלח תגובה