מוקדמות אלופות/אירופית 17/18
Re: מוקדמות אלופות/אירופית 17/18
מה שהכי חשוב לדעתי זה לארח את הגומלין. זה מפתח חשוב בהתמודדות מול כל קבוצה.
התחלתי לקרוא בפורום שלהם קצת, מסתמן כפורום די מרגש -
בכללי הם מצפים לעבור כל קבוצה, רובם הגדול רוצה להימנע מאיתנו ומאסטנה כשאנחנו בעדיפות אחרונה.
הם מדברים על המשחק בטרנר כחצי שעה הכי ארוכה שהייתה להם בחיים וכאלה וגם מדברים בינם לבין עצמם איך אוהדים של קבוצות אחרות רואים אותם בתור אופציה להגרלה, דיבור מאוד דומה לפה (הם גם עושים עמה וכמה יוזרים רשמו צפוי שנקבל באר שבע).
בכללי הם מצפים לעבור כל קבוצה, רובם הגדול רוצה להימנע מאיתנו ומאסטנה כשאנחנו בעדיפות אחרונה.
הם מדברים על המשחק בטרנר כחצי שעה הכי ארוכה שהייתה להם בחיים וכאלה וגם מדברים בינם לבין עצמם איך אוהדים של קבוצות אחרות רואים אותם בתור אופציה להגרלה, דיבור מאוד דומה לפה (הם גם עושים עמה וכמה יוזרים רשמו צפוי שנקבל באר שבע).
יצא לי לצפות במחציות של ניקוסיה וסלטיק מהמשחק האחרון, ובמשחק המלא הראשון של קופנהאגן.
הדנים עשו עונה מדהימה בשנה שעברה, אכן, במיוחד הגנתית, אבל נראים בינתיים קצת פגיעים.
במשחק הראשון כשניצחו את ז'ילינה בחוץ הבנתי שזה היה אחרי כרטיס אדום לסלובקים ששינה את המומנטום של המשחק, במשחק השני הם הפסידו להם בבית, במשחק השלישי הפסידו לוארדאר, והכי בולט
זה שספגו בינתיים בכל משחק, בניגוד להגנת ברזל של שנה שעברה. יכול להיות שתפסתי אותם במשחק חלש
במיוחד אבל היו נראים רע במשחק הראשון מול וארדאר.
סלטיק כמו שאמרו פה מזכירה את לודוגורץ בסגנון הזריז והמהיר, הולך להיות קשה מאוד מול הסגנון שלהם
בלי קשר לכל החישובים כן מכירים אותנו לא מכירים אותנו. את ניקוסיה ראיתי מחצית ולא עפתי, צריך לזכור שה4-0 האחרון שלהם היה אחרי 1-0 בתום 90 דקות.
כולן למעט מאריבור קשות ביותר, שלא יובן לא נכון, פשוט אנחנו נוטים לפעמים להעדיף/לחשוש מ קבוצות בגלל כל מיני חישובים שלא בהכרח קשורים ליכולת הנוכחית שלהן.
העדפות שלי מהקל לקשה:
1. מאריבור
2. ניקוסיה.
3. קופנהאגן
4. סלטיק
5. אולימפיאקוס.
הדנים עשו עונה מדהימה בשנה שעברה, אכן, במיוחד הגנתית, אבל נראים בינתיים קצת פגיעים.
במשחק הראשון כשניצחו את ז'ילינה בחוץ הבנתי שזה היה אחרי כרטיס אדום לסלובקים ששינה את המומנטום של המשחק, במשחק השני הם הפסידו להם בבית, במשחק השלישי הפסידו לוארדאר, והכי בולט
זה שספגו בינתיים בכל משחק, בניגוד להגנת ברזל של שנה שעברה. יכול להיות שתפסתי אותם במשחק חלש
במיוחד אבל היו נראים רע במשחק הראשון מול וארדאר.
סלטיק כמו שאמרו פה מזכירה את לודוגורץ בסגנון הזריז והמהיר, הולך להיות קשה מאוד מול הסגנון שלהם
בלי קשר לכל החישובים כן מכירים אותנו לא מכירים אותנו. את ניקוסיה ראיתי מחצית ולא עפתי, צריך לזכור שה4-0 האחרון שלהם היה אחרי 1-0 בתום 90 דקות.
כולן למעט מאריבור קשות ביותר, שלא יובן לא נכון, פשוט אנחנו נוטים לפעמים להעדיף/לחשוש מ קבוצות בגלל כל מיני חישובים שלא בהכרח קשורים ליכולת הנוכחית שלהן.
העדפות שלי מהקל לקשה:
1. מאריבור
2. ניקוסיה.
3. קופנהאגן
4. סלטיק
5. אולימפיאקוס.
יש חיזוק, קואנקה ופקהארט, ושהר בסביבות ינואר.ForeverRed כתב:בכלל, מודה שיש בי חשש מסוים מהעפלה לאלופות.
מצד אחד זו אמורה להיות השנה שלנו. מצד שני עם מרכז השדה הנוכחי יהיה קשה לנו להשיג תוצאות חיוביות וזה עלול להשליך לליגה.
אם עולים חייבים להתחזק. פשוט חייבים.
וברצינות, איזה ישראלים תביא, חוץ מאלחמיד אולי?
מלמד? (לא נראה לי)
בזרים אנחנו סגורים. מי שחושב שישחררו את קורהוט לדעתי טועה. אתה חייב שני מגינים טובים, לכל המפעלים. אני עוד לא יודע מה יעשו אם בן ביטון עוזב. אלו לבד לא יספיק, אבל לא עולה לי בראש אופציה נוספת.
אם אתה מוצא את עצמך בבור, אז תפסיק לחפור
לא מאמין שאחרי ההופעות האחרונות יש עוד אנשים שחושבים לשחרר את קורהוט.
אורן ביטון נחמד אבל ללכת איתו לאירופה כרגע זאת התאבדות.
אני נגד לשחרר אותו. לדעתי טוב יותר מדוידזאדה.CrazyRed7 כתב:לא מאמין שאחרי ההופעות האחרונות יש עוד אנשים שחושבים לשחרר את קורהוט.
אורן ביטון פוטנציאל מעולה, אבל לא יכול לסחוב באירופה. ישתפשף בליגה.
- The red one
איפה חשבו פה לשחרר את קורהוט? (בימים האחרונים)CrazyRed7 כתב:לא מאמין שאחרי ההופעות האחרונות יש עוד אנשים שחושבים לשחרר את קורהוט.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אלחמיד אופציה נהדרת, הוא גם בלם וגם מגן ימני לא רע בכלל וטוב מאלו הגנתית זה בטוח.shacharb כתב:
יש חיזוק, קואנקה ופקהארט, ושהר בסביבות ינואר.
מלמד? (לא נראה לי)
בזרים אנחנו סגורים. מי שחושב שישחררו את קורהוט לדעתי טועה. אתה חייב שני מגינים טובים, לכל המפעלים. אני עוד לא יודע מה יעשו אם בן ביטון עוזב. אלו לבד לא יספיק, אבל לא עולה לי בראש אופציה נוספת.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
וגם שיתק איזה כוכב במשחק של אשדוד נגד קבוצה טורקיתדר אדום בנשמה כתב: אלחמיד אופציה נהדרת, הוא גם בלם וגם מגן ימני לא רע בכלל וטוב מאלו הגנתית זה בטוח.
סיימתי מתיחות אחרונות לפני ההגרלה.
שלא יתפס שריר
שלא יתפס שריר
סלטיק בקל
- simply-red
ההגרלה שלכם לא ב 14:00?shacharb כתב:סיימתי מתיחות אחרונות לפני ההגרלה.
שלא יתפס שריר
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
יש שידור לפלאפון?
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
- ForeverRed
דיברתי ספציפית על מרכז השדה.shacharb כתב:
יש חיזוק, קואנקה ופקהארט, ושהר בסביבות ינואר.
מלמד? (לא נראה לי)
עליו ניפול ונקום.
לצערי אין כל כך הרבה אפשרויות להתחזק.
מכאן הדאגה שלי.
סעמק. נשארה רק מאריבור כאופציה סבירה. או סקנדל או פסטיבל.