בדיוקMikiRed כתב:אחרי חורף אחד עם ביצים קשות, יחזור בריצה
דיא סבע
Re: דיא סבע
השאלה לאן יחזור, הלגיונרים בדרך כלל חוזרים חצי ממה שהיו בשיאם וזה במקרה הטובMikiRed כתב:אחרי חורף אחד עם ביצים קשות, יחזור בריצה
כיוון שהוא לא טיפש, לדעתי יעשה פניית פרסה וינסה לבדוק שוב עם באר שבע.
רואים מההתנהלות שלו שלא לזה ציפה כשחלם על חו"ל.
רואים מההתנהלות שלו שלא לזה ציפה כשחלם על חו"ל.
הוא בסה"כ נתן עונה אחת טובה בקריירה בליגה זניחה במושגים אירופיים שהסטטיסטיקה אומרת שלרוב יוצא משום רק בררה.
כשדורשים קרוב ל2 מיליון העברה וחצי מיליון משכורת, ברור שהאופציה זה בעיקר המזרח, טורקיה, רוסיה ועוד כל מיני כאלה.
כשדורשים קרוב ל2 מיליון העברה וחצי מיליון משכורת, ברור שהאופציה זה בעיקר המזרח, טורקיה, רוסיה ועוד כל מיני כאלה.
הוא מצא בית חם(תרתי משמע) יהיה לו קשה לצאת החוצה (-30)
אני מקווה שהוא רץ מהר עם מחמם ביצים
ויתר על ההצעה מקזאן.
להסתער!
להסתער!
- red ultras
אחרי שקאזן ככל הנראה ירדה מהפרק ולאור זה שמכבי עמוסה באגפים ועדיין לא נפטרה מקיארטנסון זו ההזדמנות שלנו לשים עליו את היד. צריך למהר ולחתוך עניינים. חשוב מאוד אם אנחנו שואפים לעבור את ניקוסיה.
- ForeverRed
הייתי אומר שזה חשוב לבנייה העתידית של הפועל באר שבע יותר ממשחק זה או אחר.red ultras כתב:אחרי שקאזן ככל הנראה ירדה מהפרק ולאור זה שמכבי עמוסה באגפים ועדיין לא נפטרה מקיארטנסון זו ההזדמנות שלנו לשים עליו את היד. צריך למהר ולחתוך עניינים. חשוב מאוד אם אנחנו שואפים לעבור את ניקוסיה.
- red ultras
זה לא סותר. הדחה מאירופה היא מכה רצינית לשאיפות העתידיות שלנו. זה גם הפסד כספי עצום לאלונה וגם סחרור מבחינת הפייר פלייForeverRed כתב: הייתי אומר שזה חשוב לבנייה העתידית של הפועל באר שבע יותר ממשחק זה או אחר.
אתה יודע מה המאזנים הכספיים שלנו שאתה כותב על סחור בגלל הפייר פליי?red ultras כתב: זה לא סותר. הדחה מאירופה היא מכה רצינית לשאיפות העתידיות שלנו. זה גם הפסד כספי עצום לאלונה וגם סחרור מבחינת הפייר פליי
- red ultras
יודע שהדחה מאירופה מייצרת לנו הפסד באיזור ה-30 מליון שקל שאלונה תצטרך להביא מהבית. עוד לא פורסם אבל אני מניח שבעונה שעברה עם הרכישות שהתבצעו, גדילת התקציב והקמפיין הפחות מוצלח (בהשוואה לשנה קודם) באירופה גם סיימנו עם הפסד שאלונה נדרשה להשלים. אתה מחבר ומגיע פה לסכומים שיכולים לייצר בקלות בעיה. לא צריך להיות גאון בשביל זה.CrazyRed7 כתב: אתה יודע מה המאזנים הכספיים שלנו שאתה כותב על סחור בגלל הפייר פליי?
- dardasmiley
אין מצב שהתקציב נבנה על סמך הכנסה שאולי תהיה ואולי לא, כשיש לך 4 קבוצות להדיח בדרך לזה וכשאתה לא מדורג.red ultras כתב:
יודע שהדחה מאירופה מייצרת לנו הפסד באיזור ה-30 מליון שקל שאלונה תצטרך להביא מהבית. עוד לא פורסם אבל אני מניח שבעונה שעברה עם הרכישות שהתבצעו, גדילת התקציב והקמפיין הפחות מוצלח (בהשוואה לשנה קודם) באירופה גם סיימנו עם הפסד שאלונה נדרשה להשלים. אתה מחבר ומגיע פה לסכומים שיכולים לייצר בקלות בעיה. לא צריך להיות גאון בשביל זה.
צריך להיות רואה חשבון מתאבד לאשר תקציב כזה..
- red ultras
בשורה התחתונה התקציב הוא באיזור 75 מליון שח.dardasmiley כתב:
אין מצב שהתקציב נבנה על סמך הכנסה שאולי תהיה ואולי לא, כשיש לך 4 קבוצות להדיח בדרך לזה וכשאתה לא מדורג.
צריך להיות רואה חשבון מתאבד לאשר תקציב כזה..
לא יודע אם נבנה על סמך אירופה או לא. כן יודע שאם אנחנו מעפילים לבתים אירופים זה מכסה את רוב הגרעון שיווצר.
בוא תסביר לי אתה איך המועדון מכסה 75 מליון בדרך אחרת
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מאיפה אתה יודע מה התקציב?red ultras כתב:
בשורה התחתונה התקציב הוא באיזור 75 מליון שח.
לא יודע אם נבנה על סמך אירופה או לא. כן יודע שאם אנחנו מעפילים לבתים אירופים זה מכסה את רוב הגרעון שיווצר.
בוא תסביר לי אתה איך המועדון מכסה 75 מליון בדרך אחרת
אתה הרואה חשבון של הקבוצה?
וגם אם התקציב עומד על 75 מיליון מי אמר לך שתכננו אותו לפי עלייה לאירופה או לא?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!