מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: מוקדמות הליגה האירופית: משחק מספר 2, ההכרעה עוברת לשוויץ

שליחה על ידי dardasmiley »

dor69 כתב:גדי אתה צריך לשלוח את הסיפור לעמה יעמיק שיורידו לך את המנחוס במדינות זרות ;)
הבחור פה נתן לי קצת חומר למחשבה. גדי היקר, לשני משחקים באירופה נסעת בשנתיים האחרונות. בשניהם הןדחנו. מקריות? אני מציע לא לבדוק את זה ולוודא שבעונה הבאה לא תגיע לחו"ל עם הקבוצה.

סתם אחי אם אתה כבר שם נצל את זה להרגע ולטייל קצת. תעשה חיים!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי כתב:מסעותיו של גדי מרקוביץ עם הפועל באר שבע באירופה טייק 2.
תחזיק מעמד, צא לריצה טובה, תנוח.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

ושכחתי לכתוב: שנה הבאה גיגסי
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

גדי כתב:ושכחתי לכתוב: שנה הבאה גיגסי
אל תבנה על זה.
מאנשים שהיו שם ביום חמישי נפל החשמל באמצע המחצית הראשונה למס' דקות ארוכות , ואח"כ נפל שוב בדיוק בהפסקת המשחק וחזר להם שם החשמל בסביבות הדקה ה57 ככה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

גדי כתב:ושכחתי לכתוב: שנה הבאה גיגסי
שטויות - פשוט נחליף מפעל. אם הליגה האירופית לא מחייכת אלייך - אין ברירה אלא לעבור למפעל האירופאי המוצלח יותר :קריצה קטנה:

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

הראל כתב:
אל תבנה על זה.
מאנשים שהיו שם ביום חמישי נפל החשמל באמצע המחצית הראשונה למס' דקות ארוכות , ואח"כ נפל שוב בדיוק בהפסקת המשחק וחזר להם שם החשמל בסביבות הדקה ה57 ככה.
עיוותו לך קצת את מה שקרה, הראל...הייתי שם וזה מה שקרה:

נפל בחשמל במחצית בדיוק אחרי השריקה, חזר בדקה 50.
נפל שוב במהלך המחצית השנייה ל4 דקות.

לא נעים אבל לא נורא כי לא פספנו כלום. אחר כך פינקו אותנו בשוטים על חשבון הבית ובאבטיחים.

אין ספק שהמקום הזה מעניק חווית צפייה בלתי רגילה שאין כמוהה בעיר ולא הרבה בארץ (אם בכלל) ובכלום כסף - 10 ש"ח לאדם, אפשר גם לא להזמין כלום במהלך המשחק עצמו ואז יוצא שזה התשלום ששילמת. למרות הפאשלות, מאמין שאחזור לשם, אפילו למשחקי ליגה רגילים שלא יזדמנו לי ללכת כי הייתה אחלה חוויה וגם הפיצה שלי הייתה טעימה :מסמיק2:

מה גם שעם השת"פ הרישמי עם הקבוצה אני מאמין שיהיו הנחות בהמשך ומבצעים למנויים וכד'..
נערך לאחרונה על ידי The red one ב 25 יולי 2015, 15:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

גדי, אם אתה כבר כאן, מה אתה אומר על האשכול הזה? אמת או שקר?
viewtopic.php?f=2&t=13747" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

הפועלעולה כתב:גדי, אם אתה כבר כאן, מה אתה אומר על האשכול הזה? אמת או שקר?
viewtopic.php?f=2&t=13747" onclick="window.open(this.href);return false;
כמובן שאין לי מושג. זה לא שאנחנו חברים. היה אצלי ארוחת ערב לפני שנה ומאז אנו בקשר דרך וואטסאפ מידי פעם כאשר אני מעדכן אותו על דברים טובים שכותבים עליו וגם על שרפות שהוא עושה.
דווקא פגשתי אותו בברן ליד המלון ביום של המשחק כאשר בנו לקחת את התוף למשחק שהקבוצה הביאה לארגון לשוויץ במטען. היה נחמד וקבענו שהוא יבוא עם טוני בקרוב שוב. אם יבוא עם חברה אעדכן
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

לא צריך להיכנס למרה שחורה, לא לקטול את ברק בכר והכל נכון.
אבל, מותר להתאכזב ולבקר. גם מי שהיה נגד אלישע וגם מי שבעד אלישע עונה שעברה מבין שברק בכר הגיע במטרה ברורה להרים אותנו עוד מדרגה, אז חשוב להתמקד בדברים שלא השתנו, כי זה לדעתי הנושאים הכי מדאיגים כרגע:

1. אנחנו לא יודעים להרוג משחק בדקות שאנחנו שולטים בו.
2. מגמת האדומים המטופשים נמשכת. למי לא היה דז'ה וו מרועי גורדנה בטדי, אוגו נגד הפועל פ"ת וכו'?

אגב, אפשר להתווכח אם הגישה של ברק בכר אחרי ההרחקה היתה נכונה - הוא רצה רק לגונן על התוצאה ולכן גם הוציא את ברדה. מה שאי אפשר להתווכח זה שהיישום פשוט לא היה טוב - התגוננו גרוע מאוד וספגנו את השוויון מאוד מהר, בעיקר מאחר שבאופן כללי כמעט כל התקפה של ת'ון הסתיימה במצב. זה המשיך גם במחצית השנייה. לא בושה לסגור את המשחק במיוחד במצב שהיינו, אבל ככה לא נראית קבוצה שסוגרת.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

יותר כמו מגמת הטעויות שיפוט ואדומים שלא היו ולא נבראו.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

yedidel כתב:לא צריך להיכנס למרה שחורה, לא לקטול את ברק בכר והכל נכון.
אבל, מותר להתאכזב ולבקר. גם מי שהיה נגד אלישע וגם מי שבעד אלישע עונה שעברה מבין שברק בכר הגיע במטרה ברורה להרים אותנו עוד מדרגה, אז חשוב להתמקד בדברים שלא השתנו, כי זה לדעתי הנושאים הכי מדאיגים כרגע:

1. אנחנו לא יודעים להרוג משחק בדקות שאנחנו שולטים בו.
2. מגמת האדומים המטופשים נמשכת. למי לא היה דז'ה וו מרועי גורדנה בטדי, אוגו נגד הפועל פ"ת וכו'?

אגב, אפשר להתווכח אם הגישה של ברק בכר אחרי ההרחקה היתה נכונה - הוא רצה רק לגונן על התוצאה ולכן גם הוציא את ברדה. מה שאי אפשר להתווכח זה שהיישום פשוט לא היה טוב - התגוננו גרוע מאוד וספגנו את השוויון מאוד מהר, בעיקר מאחר שבאופן כללי כמעט כל התקפה של ת'ון הסתיימה במצב. זה המשיך גם במחצית השנייה. לא בושה לסגור את המשחק במיוחד במצב שהיינו, אבל ככה לא נראית קבוצה שסוגרת.
התמודד עם זה מאוד גרוע.. בלי חלוץ ועם שני קיצוניים שלא יודעים להגן העומס על ההגנה היה בלתי פוסק ולא היה רגע לנשום. מבטיח לך שאם וואקמה ושהר נכנסים במקום בוזגלו ומליקסון הרבה יותר מוקדם אתה לוקח את המשחק

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

הפועלעולה כתב:יותר כמו מגמת הטעויות שיפוט ואדומים שלא היו ולא נבראו.
גם אני חושב ככה אבלצדק יצא טיפש בעצם התגובה שלו. שחקן חכם מנצל את המכה שהוא חטף לטובתו ודואג שהוא יהיה ביתרון מספרי ויעלה את קבוצתו לשלב הבא

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

dor69 כתב: התמודד עם זה מאוד גרוע.. בלי חלוץ ועם שני קיצוניים שלא יודעים להגן העומס על ההגנה היה בלתי פוסק ולא היה רגע לנשום. מבטיח לך שאם וואקמה ושהר נכנסים במקום בוזגלו ומליקסון הרבה יותר מוקדם אתה לוקח את המשחק
3 קשרים שיודעים להגן היו אמורים להספיק והתפקוד שלהם היה גרוע, הם היו צריכים להיות קרובים יותר לבלמים(לפחות קשר אחד).
לגבי חלוץ אני מסכים, החילוף השני היה צריך להיות ברדה-סהר. אגב הראשון היה צריך להיות בוזגלו-טאהה.

יאללה שיגיע המשחק הבא ונפסיק כבר לחפור!!!!!

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

שיש כתב:
3 קשרים שיודעים להגן היו אמורים להספיק והתפקוד שלהם היה גרוע, הם היו צריכים להיות קרובים יותר לבלמים(לפחות קשר אחד).
לגבי חלוץ אני מסכים, החילוף השני היה צריך להיות ברדה-סהר. אגב הראשון היה צריך להיות בוזגלו-טאהה.

יאללה שיגיע המשחק הבא ונפסיק כבר לחפור!!!!!
בוזגלו?! השחקן היחיד על המגרש שרציתי שיקבל את הכדור ויפתח לך מתפרצת. אותו אתה מוציא??

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: בוזגלו?! השחקן היחיד על המגרש שרציתי שיקבל את הכדור ויפתח לך מתפרצת. אותו אתה מוציא??
בוזגלו ומליקסון. שני שחקנים שלא בנויים למשחק הגנה ולא יודעים להחזיק כדור בכוח. עם שניהם ובלי חלוץ שיעשה את זה מצאנו את עצמנו משחקים רק בחצי שלנו

שלח תגובה