מיכאל אוחנה
Re: מיכאל אוחנה
ראדי ואוחנה ביחד לא זה על חשבון זה מי שצריך לשבת בספסל זה אייבנדר המאכזב.RedHell כתב:לא יכול להוביל קבוצה בסדר גודל שלנו כרגע מצטער.
לוקח בכל יום את ראדי לפניו בקישור.
זה שיש לך כישרון זה אחלה, לבינתיים ראדי דוחף הרבה יותר קדימה ממנו וגם הרבה יותר מהר.
הדריבל זו אחת התכונות החזקות שלו. למה לעקר את זה? לך עם מה שהוא חזק בו ותנסה לכוון ולשפר.dor69 כתב:יש לי בעיה איתו.. אני חושב שהוא הולך בכיוון הפוך ממה שהוא צריך ללכת מבחינת המשחק שלו ולאן לוקחים אותו כשחקן. מה גם שהישיבה שלו על המשבצת של ראדי מורידה אותנו ברמה מבחינת הנעת הכדור בחלק ההתקפי, הוא לא עושה את זה טוב והוא גם לא צריך לעשות את זה.
לדעתי צריך לשנות פאזה איתו ולעבוד איתו בעיקר על משחק בנגיעה, תנועה ללא כדור וסיומת. הייתי גם מנסה להתאים אותו לשלישייה ההתקפית כי בשלישיית הקישור אין לו כל כך מה לחפש
- simply-red
חייבים סבלנות עם שחקנים צעירים, כל דקה שלו על הדשא זה רווח עתידי להפועל בש.
נכון שהוא עדיין לא מה שייחלנו ,זה יקח זמן ובסוף יגיע. סבלנות
נכון שהוא עדיין לא מה שייחלנו ,זה יקח זמן ובסוף יגיע. סבלנות
למה לעקר את זה? פשוט למתן ולקרב אותו לשער. דריבל אחד טוב באיזורים המסוכנים שווה לעשר שנעשים 40 מטר מהשערdelta7 כתב: הדריבל זו אחת התכונות החזקות שלו. למה לעקר את זה? לך עם מה שהוא חזק בו ותנסה לכוון ולשפר.
כל הקבוצה עומדת על המגרש ואתם באים רק אליו בטענות. שחקן כמוהו מחזיק את הכדור ברגל כדי ששחקנים אחרים יעשו תנועה ויקבלו ממנו את הפס החכם. כשכולם עומדים ורוצים כדור לרגל זו בעיה.
ולמרות זאת, הוא יכול להראות הרבה יותר.
ולמרות זאת, הוא יכול להראות הרבה יותר.
- simply-red
בדיוק, אוחנה חייב לשחק קרוב לשער אפילו בתור חלוץ שני, באגפים וכקשר 50:50 הוא פחות אפקטיבי.dor69 כתב: למה לעקר את זה? פשוט למתן ולקרב אותו לשער. דריבל אחד טוב באיזורים המסוכנים שווה לעשר שנעשים 40 מטר מהשער
הוא יהיה שחקן שובר שיוויון בגיל 27. רק בתקווה שעדיין יהיה אצלנו עד אז.
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
או שהוא יהיה חן עזרא הבא ולא בהיבט החיוביאסי, דגים כתב:הוא יהיה שחקן שובר שיוויון בגיל 27. רק בתקווה שעדיין יהיה אצלנו עד אז.
יש היבט חיובי לחן עזרא?גיא חניה כתב: או שהוא יהיה חן עזרא הבא ולא בהיבט החיובי
http://sport1.maariv.co.il/%D7%9B%D7%AA ... %94/191622" onclick="window.open(this.href);return false;
אחרי שהבהרת לא חולק עליך.dor69 כתב: למה לעקר את זה? פשוט למתן ולקרב אותו לשער. דריבל אחד טוב באיזורים המסוכנים שווה לעשר שנעשים 40 מטר מהשער
גם אני חשבתי על זה , יכול להיות שהוא יותר מתאים להיות חלוץ או חלוץ מדומה מאשר קשר אמצע .
בשביל שיתאים כחלוץ מדומה הוא צריך להראות שמחפש כל הזמן את השער ואת הת'כלס.
הוא מאוד לא שם כרגע, ולא חושב שזה בגלל שהוא משחק בעמדה יחסית רחוקה מהשער.
דווקא כשהוא בתוך הרחבה הוא נראה די חד ומסוכן ( הגולים נגד קריית שמונה , לודוגרוץ , גם השער האדיר מול מכבי פתח תקווה )Eelect כתב:בשביל שיתאים כחלוץ מדומה הוא צריך להראות שמחפש כל הזמן את השער ואת הת'כלס.
אוחנה הוא בדיוק הטייפ של הקשר הקדמי שמצטרף מקו שני בתוספת דריבלים ברמה גבוהה .
הוא לא היה ולא יהיה קשר אחורי, הוא באמת צריך לשחק קרוב לשער .
בכנות? אני חושב שדווקא בגלל שהוא בא מקו שני הוא הצליח לעשות את המהלכים האלה ברחבה.REDZED כתב: דווקא כשהוא בתוך הרחבה הוא נראה די חד ומסוכן ( הגולים נגד קריית שמונה , לודוגרוץ , גם השער האדיר מול מכבי פתח תקווה )
אוחנה הוא בדיוק הטייפ של הקשר הקדמי שמצטרף מקו שני בתוספת דריבלים ברמה גבוהה .
הוא לא היה ולא יהיה קשר אחורי, הוא באמת צריך לשחק קרוב לשער .
כחלוץ הפוקוס של ההגנה הרבה יותר עליך, אתה צריך לחפש את השער, כל הזמן לשחק לעומק, לרוץ לשטח, אין לו את זה כרגע.