תאחל מה שאתה רוצה למרות שלא ברור לי הקשר האישי לדעה שלי על שחקן אבל מילא. אתה לא יכול לעצום עיניים. השוער שלך מ-א-ב-ד לך נקודות. בזמן שכל שוער שאתה משחק מולו, במקרה הפעם זה קליימן, מראה לך איך שוער צריך להראות.CrazyRed7 כתב: אם לא היינו אוהדים את אותה קבוצה הייתי מאחל לך שוער כמו קליימן כל החיים.
שוער ששווה אירופה
- dardasmiley
Re: שוער ששווה אירופה
לא חושב שאי פעם ראיתי תגובה נורמלית שלך שלא קוטלת את כל העולם.dardasmiley כתב:מה כל כך מסובך? בצד אחד שוער שמביא נקודות בצד שני שוער שמחלק אותם בתגובות מאוחרות. זה לא ישתננ גם כשתסגרו את העיניים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא צריך להוריד ממה שקליימן עשה היום.שמעון א כתב: חוץ מהצלה אחת לא ראיתי מקלחימן כלום.
בעיטות לגוף או בעיטות החוצה מול שער ריק.
והשער של מליקסון עליו. נגיחה מתיבת ה 5. זה של השוער.
נתן משחק ענק שהזכיר לי את ההפסד 2-1 בגביע מול הפועל תל אבי ב2012-2013.
חוץ מזה בדרך כלל הוא שוער בינוני מינוס...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
זה השוער השני שלנו, זוכר?dardasmiley כתב:
תאחל מה שאתה רוצה למרות שלא ברור לי הקשר האישי לדעה שלי על שחקן אבל מילא. אתה לא יכול לעצום עיניים. השוער שלך מ-א-ב-ד לך נקודות. בזמן שכל שוער שאתה משחק מולו, במקרה הפעם זה קליימן, מראה לך איך שוער צריך להראות.
- red ultras
למיטב ידיעתי חיימוב בסגל וכשיר. לא ברור לי למה גורש ממשיך לקבל את הקרדיט.CrazyRed7 כתב: זה השוער השני שלנו, זוכר?
את הגול הראשון שוער של קבוצה אלופה צריך לקחת.
גורש אולי לא לוקח לנו נקודות במו ידיו אבל הוא בטח לא מפריע ליריבה לקחת אותם.
גורש אולי לא לוקח לנו נקודות במו ידיו אבל הוא בטח לא מפריע ליריבה לקחת אותם.
אביאל כתב:לא תמצאו פוסט אחד שלי נגד גורש או בעד חיימוב.
היום גורש הראה שזה כבר לא זה. שוער אלופה מקבל 2 הזדמנויות במשחק להוכיח שהוא האיש.
בשתי ההזדמנויות כשל. בראשונה בטח.
איך בדיוק? קיבל 2 גולים שאף שוער בליגה לא לוקח
ולא שאני חושב שהוא גדול, אבל לא הוא הבעיה שלנו
- The red one
הגזמתם עם גורש. לא אשם היום בכלום.
ותסתכלו עכשיו ימינה על מי כתב את ההודעה. ותבינו שהגזמתם.
ותסתכלו עכשיו ימינה על מי כתב את ההודעה. ותבינו שהגזמתם.
ראיתי עכשיו את התקציר.
יש פה מועמד מושלם לשעיר לעזעזל.
הבעייה האחרונה שלנו היום.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ראיתי את המשחק בטלויזיה.גדי כתב:ראיתי עכשיו את התקציר.
מסכים איתך לגמרי.
תתמקדו בזה שחיימוב לא מספיק טוב.
זה שהשוער השני שלנו לא מנואל נוייר זו ממש לא הבעיה.
ושוב אגיד, כל עוד לא מחליטים ללכת על זר- זה מה יש.
זה שהשוער השני שלנו לא מנואל נוייר זו ממש לא הבעיה.
ושוב אגיד, כל עוד לא מחליטים ללכת על זר- זה מה יש.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
עלו היום 11 שחקנים למגרש. 10 הם לטעמי הטובים בארץ בעמדה שלהם, או נותנים פייט טוב להכי טוב בליגה בעמדה שלהם, בדיוק האיכות שאנחנו שואפים אליה. אחד לא היה כזה, וזה גורש.
שוער של אלופת המדינה לא יכול לספוג שני שערים משתי בעיטות מחוץ לרחבה. שיציל אותנו לפחות פעם אחת, שיביא נקודות לפחות פעם אחת, לא מבקשים שיקח כדורים בכמות שקליימן לקח היום (באופן אישי לא מחזיק מבוריס, היום פשוט היה ביום גדול), סך הכל שיקח כדור אחד מהשניים, בטח הכדור הראשון שהיה לו זמן להגיב אליו והיה קרוב אליו.
זה לא שוער לאלופת המדינה, אפילו לא קרוב לזה. זה לא שחיימוב היה עילוי גדול השנה, אבל איתו אין משחקים כמו היום שאתה מרגיש שכל בעיטה לשער תכנס, זה לא מתאים לרמות שלנו.
שוער של אלופת המדינה לא יכול לספוג שני שערים משתי בעיטות מחוץ לרחבה. שיציל אותנו לפחות פעם אחת, שיביא נקודות לפחות פעם אחת, לא מבקשים שיקח כדורים בכמות שקליימן לקח היום (באופן אישי לא מחזיק מבוריס, היום פשוט היה ביום גדול), סך הכל שיקח כדור אחד מהשניים, בטח הכדור הראשון שהיה לו זמן להגיב אליו והיה קרוב אליו.
זה לא שוער לאלופת המדינה, אפילו לא קרוב לזה. זה לא שחיימוב היה עילוי גדול השנה, אבל איתו אין משחקים כמו היום שאתה מרגיש שכל בעיטה לשער תכנס, זה לא מתאים לרמות שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שכחתם את הגול של ממן? לחיימוב היה מלא זמן להגיב ונאדה, גם אז בכינו איך השוער שלנו לא מביא נקודות....אבל היי מגניב לרדת על גורש
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אולי גם תעלו טעויות של אסי רחמים כדי להגיד שזה לא נורא שיש לנו שוער שכל מצב טוב מולו מסתיים בשער?
הגול מול הפועל חיפה הוריד לי הרבה מחיימוב, ועדין כשיחזור מול קריית שמונה נראה שיפור מגורש.
הגול מול הפועל חיפה הוריד לי הרבה מחיימוב, ועדין כשיחזור מול קריית שמונה נראה שיפור מגורש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!