בכל מקרה גם באצטדיון הגדול הטבעת התחתונה תהיה מלאה כל משחק, כמו היום, קהל קרוב למגרש שייתן את אותו האפקט כמו היום.
במשחקים גדולים הקומות העליונות יתמלאו גם.
אפילו במצב של משחק גדול עם רק 20000 אדומים ו 3000 אורחים יהיה אדיר.
קבוצה הישגית לא צריכה לתת לאורחים מעל המינימום המותר גם אם שאר האצטדיון לא מלא. אפשר לתת להם את היציע העליון בצפוני ובעצם להפחית את האפקט שלהם בטרנר החדש
נושא איצטדיון טוטו טרנר
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
- שיש
- Title: קרייזי-רד
Re: נושא איצטדיון טוטו טרנר
מה שחשוב זה ההכנסות וכל השאר בלבולי ביצים
היריבות שלנו עם פי שניים מנויים וזה יתרון שחייבים לצמצם
נתחיל בעוד 5000-6000 מנויים וגם הכנסה גדולה יותר במשחקים נגד הגדולות כי נמכור יותר כרטיסים
וההמשך שהמועדון יעבוד בלהביא עוד מנויים
היריבות שלנו עם פי שניים מנויים וזה יתרון שחייבים לצמצם
נתחיל בעוד 5000-6000 מנויים וגם הכנסה גדולה יותר במשחקים נגד הגדולות כי נמכור יותר כרטיסים
וההמשך שהמועדון יעבוד בלהביא עוד מנויים
- oren2792
בסדר, דברו איתי ב2035 שיתחילו העבודות.
- hb7
- Title: קרייזי-רד
היה מגעיל לשמוע אותם ,הם מוזמנים להביא לי את המנויים שלהם ולעבור לצפוני ,בדיוק חסר לי כמה לילדיםdardasmiley כתב: ↑05 מאי 2026, 08:15אתמול הקשבתי לרדיו דרום והתפתח שם דיון מטומטם למדי סביב הנושא של הגדלת האצטדיון.
כשכל הצווחנים העילגים צועקים ש30 זה הרבה יותר מדי ולא צריך מעבר ל20. השיקולים שלהם היו לוזריים להפליא (יראה כמו סמי עופר בהפועל חיפה, למה לשנות מה שטוב, ככה אנחנו אוהבים, לא רוצים אצטדיון לאומי בנגב)
בראש הדפרים האלה כמובן אייל חטאב שמבחינתנו רק נוסטלגיה זה טוב ורק סורוקה. גם על חשבון השגיות ויכולת.
כמו שאמרו מעליי לא מניעים מהלך כזה בשביל 4-6 אלף מקומות.
דבר שני, אני חושב שבעיר אין מספיק באז סביב הקבוצה, וזה בעיקר על המועדון והתקשורת (רדיו דרום) לייצר. תזכרו בעונות האליפויות, תזכרו בגביע הראשון, העיר הייתה כמרקחה כולם דיברו כל היום רק על הפועל.
להפועל באר שבע יש פוטנציאל אוהדים הרבה הרבה יותר גדול מקהל לקוחותיה בפועל. אבל מי שחושב שזה יבוא ב"חינם" בלי מאמץ טועה. אפילו קוקה קלה הגדולה וכל שאר מותגי העל ממשיכים לפרסם עצמם ולחזק את המותג בכל רגע והזדמנות ומשקיעים בזה הון עתק.
הגדלת האצטדיון והקרחות שיהיו (אם יהיו) בו בהתחלה ידרבנו להערכתי את המועדון להכנס גם לאירוע הזה.
בכל מקרה לחלום בקטן זה להשאר לוזרים ותבוסתניים ולהשלים עם זה שאנחנו קבוצת פריפריה שלא מעניינת אף אחד. .
- ForeverRed
לא יודע איך אתם מאזינים לביוב האנושי הזה.
טרנר חייב לגדול. נקודה.
טרנר חייב לגדול. נקודה.