מנויים 2016/2017

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
tamirkal
Title: קרייזי-רד

Re: מנויים 2016/2017

שליחה על ידי tamirkal »

הגיוני לשלם 100 שקל על העברת בעלית על מנוי?כן בסדר מחליפים את המנוי לחדש ויש בו ציפ אלקטרוני עדיין נשמע מוגזם

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

The red one כתב:מסכים איתך לגמריי גדי. זה נושא מעצבן שצריך לטפל בו -

אם אני לא טועה גם לא הייתה אפשרות לשנות את סוג המנוי, וממילא, כמו שאמרת, לא היה בזה צורך משום שהמחירים אחידים.

ואנחנו צריכים לשלם 40 (לי אמרו 40) על קליק במחשב? מה זה החרא הזה? מילא הייתם נותנים את האופציה לשנות בקניית המנוי ומבהירים שבעתיד המחירים ליציע הדרומי ישתנו.

אני למשל כשעשיתי את המנוי עוד לא התקבלתי לאוניברסיטה, ועכשיו כן, אז אני זכאי לשנות למנוי סטונדט ולהנות מהנחות, בין היתר אני מניח גם במנוי לליגה אירופאית ובעתיד ואלי לגביע המדינה, אז זה או שאני משלם 40 שקלים שהם שוד לאור יום כדי להנות משאר ההנחות או שאני צריך לשלם תעריף מבוגר כל העונה.

ראיתי כל מיני תלונות קטנות על זה, אבל זה לא הבשיל לכדי משהו. אני בטוח שלחץ אוהדים + תקשורת יביא לשינוי הנוהל הדפוק הזה.
תצליח בלימודים, אחי, זה הכי חשוב :)

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

מה שהכי לא הגיוני זה לשלם 14 שקל עמלה על כרטיס למשחק מול הפועל ת"א, ולחכות חצי שעה ולהידרס בתור כי הביאו קופאית אחת למגרש.
אני אישית אספתי בבאר שבע יום קודם - גם לא היה תענוג

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel

שליחה על ידי YallaHapoel »

yedidel כתב:מה שהכי לא הגיוני זה לשלם 14 שקל עמלה על כרטיס למשחק מול הפועל ת"א, ולחכות חצי שעה ולהידרס בתור כי הביאו קופאית אחת למגרש.
שהמנהלת תמשיך להתעסק בשטויות במקום אשכרה לגרום לזה שיהיה נעים להגיע למשחקים.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

פה אפשר לגרום לזה להשתנות.

אוניברסיטה גדול עלינו
Totti כתב: אתה בדרך לאוניברסיטה.
תכף תגלה איך גובים ממך סכומים גבוהים יותר על "קליקים" מטומטמים בהרבה. נניח, 90 שקל עותק מודפס של גליון ציונים בדף A4 רגיל. ועוד אגרות רבות ומגוונות

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

yedidel כתב:מה שהכי לא הגיוני זה לשלם 14 שקל עמלה על כרטיס למשחק מול הפועל ת"א, ולחכות חצי שעה ולהידרס בתור כי הביאו קופאית אחת למגרש.
מה שהלך בקופות לפני המשחק היה בזיון עם פוטנציאל לאסון.
הבנתי ששפע הביאו רק שני קופאים, ורק בהנחייה של מישהו מהפועל ת"א כמה קופאים של לאן(?) הצטרפו והורידו את הלחץ.
תוסיפו דחיפות מכל כיוון, מאבטח בודד שלא השתלט על המצב וחום של 30 מעלות ו-80 אחוזי לחות.
מזל שהגיעו היס"ם והרגיעו את העניינים (וגם עצרו או עיכבו אוהד שלנו שטיפס על המעקה, לא הסכים לרדת ולפינאלה עוד קילל את האמא של השוטרים).

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

ויש גם את הנושא עם המנוי החדש בטרנר שיוצר 30 דקות המתנה בכניסה כי לכל שער יש רק 2 קרוסלות.
פעמיים נכנסתי העונה באיחור למשחק. ממש הגזימו.

סמל אישי של משתמש
The red one

izguy83 כתב:ויש גם את הנושא עם המנוי החדש בטרנר שיוצר 30 דקות המתנה בכניסה כי לכל שער יש רק 2 קרוסלות.
פעמיים נכנסתי העונה באיחור למשחק. ממש הגזימו.
איך זה משנה את מה שהיה בעונה שעברה? גם עונה שעברה נכנסתי דרך קרוסלות, פשוט לא הייתי צריך להעביר את המנוי בהם, אבל אלה עדיין היו רק 2 קרוסלות..

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

The red one כתב: איך זה משנה את מה שהיה בעונה שעברה? גם עונה שעברה נכנסתי דרך קרוסלות, פשוט לא הייתי צריך להעביר את המנוי בהם, אבל אלה עדיין היו רק 2 קרוסלות..
כי שנה שעברה הקרוסלות לא עבדו.
היו 2 אנשים מחוץ לכל כניסה (4 סה"כ בכל שער) שניקבו/העבירו את הסורק על המנוי.

סמל אישי של משתמש
The red one

izguy83 כתב: כי שנה שעברה הקרוסלות לא עבדו.
היו 2 אנשים מחוץ לכל כניסה (4 סה"כ בכל שער) שניקבו/העבירו את הסורק על המנוי.
אבל הכניסה עצמה בסופו של דבר התבצעה דרך הקרוסלות. כדי להכנס למגרש עברתי בקרסולה, שהייתה תמיד פתוחה, ויש רק 2 קרוסלות. כך שזה לא שינה שום דבר.

או שהבנתי אותך לא נכון או שזה שונה בדרומי.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

The red one כתב: אבל הכניסה עצמה בסופו של דבר התבצעה דרך הקרוסלות. כדי להכנס למגרש עברתי בקרסולה, שהייתה תמיד פתוחה, ויש רק 2 קרוסלות. כך שזה לא שינה שום דבר.

או שהבנתי אותך לא נכון או שזה שונה בדרומי.
הכניסה בשנה שעברה דרך הקרוסלה היתה בלי להעביר את המנוי,כך שבפועל היו 4 "כניסות" דרך האנשים שניקבו את המנוי. השנה אתה מעביר את המנוי בקרוסלה, כך שירדת מ-4 אופציות כניסה ל-2.
בשורה התחתונה, יש תורי ענק בכניסה. 30 דקות בערך לקח לי להיכנס. כמו, ימים הלא טובים של וסרמיל.ובאמת שזה לא מפינוק. קשה ךהגיע מרחוק באמצע שבוע שעה לפני + סידור חניה והליכה למגרש.

סמל אישי של משתמש
red bend

שליחה על ידי red bend »

הקורסלות נועדו רק למנוע כפל כניסות עם מנוי אחד.
לא מאמין שיש בעיה בלצייד את המאבטח בכניסה עם אקדח שיורה
על ברקוד המנוי ובכך להריץ את התור כשהקרוסלות מנוטרלות.

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

גדי כתב:חייב לחלוק אתכם:

יש לי 4 מנויים לדרומי. מחיר אחיד כמובן. חידשתי אותם השנה ולא ייחסתי חשיבות לתעריף שהיה כנראה בחידוש מכיוון שכאמור התעריף אחיד. כל המנויים נרשמו על שמי. במשחק נגד אולימפיאקוס המועדון החליט לגבות מחיר שונה ליציע ואף נתן אפשרות לערוך את התעריף כך שקניתי מבוגר עבורי ושלושה בתעריף מוזל לילדים.

נגד סלטיק כבר לא היה אפשר לערוך ונאלצתי לשלם מחיר מלא עבור ארבעתנו 380 ש"ח. לא הספקתי לדבר עם שפע בגלל הטיסה למשחק הראשון. זרמתי איתם שירוויחו כי אני הרי אוהב ללא תנאים.

הלכתי עכשיו לשפע לעדכן את הנתונים לקראת הליגה הארופית ודורשים ממני 35 ש"ח לכל מנוי בשביל לשנות את התעריף שלו. הוראה של המועדון לטענת הבנות שם.

אני מרגיש ממש חרא עם זה. זה סכום זניח לעומת שמה שכבר הוצאתי השנה.

מבחינתי זה שהמועדון החליט לגבות מחיר לא אחיד לדרומי זה דבר שלא יכולתי לחשוב עליו. מדוע אני צריך עכשיו לשלם קנס או מחיר מלא על הילדים?
בהחלט חוצפה
אתה מעלה את הביקורת בצורה סופר לגיטימית.
בטוח שפנייה לאסי תפתור את הבעיה

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

יש דיבור על מנויים לאירופית? אנחנו מתחילים במשחק חוץ אז זה פחות תופס תשומת לב אבל חבל שיחכו לרגע האחרון.

ראיתי שמכבי הוציאו היום מנויים לאירופית

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

יש עוד חודש למשחק הראשון, אני מאמין שבימים הקרובים יוציאו, בטח היו עסוקים בכל הנושא של כרטיסי החוץ.
ראיתי כבר כמה שכתבו בפייסבוק שמופיע בדף שלהם בשפע מנוי לרכישה פשוט עוד אי אפשר לקנות ככה שבטח עובדים על זה.

שלח תגובה