שהוא בהרכב אנחנו בבעיה בהתקפה? ראית מה קורה שם כשהוא לא בהרכב?niv1 כתב: בדיוק. במיוחד שאין בקישור איזה ראדי שיתן מספרים
שהוא בהרכב אנחנו בבעיה בהתקפה, תלוים שהכדור יפגע בבן טוב או שניגל יתפוס יום וזה בערך הסיכוי היחד לגול
ג'ימי מרין
Re: ג'ימי מרין
בישולים היו לו בשפע בתחילת העונה כשקיבל קרדיט.אדום זקן כתב:תגידו אתם אמיתיים או מה?
הבן אדם לא יכול לעבור עמוד!
הביאו אותו לכאן כקשר התקפי באגף,מה הוא עושה שם חוץ מלשמור על המגן שלו שבזה הוא מצויין.
איפה הבישולים,הבעיטות,ההרמות,הגולים
מה עובר עליכם?
"שומר על המגן שלו" נו מה זה אמיתי הפורום הזה? מה אתם בקורס מאמנים? הבן אדם צריך לנפק התקפה ואין לו שום יכולת לנפק כזאת וזהו.
יש לו מה לשפר, בעיקר קבלת החלטות וסיומת(כמו הבעיטה החלשה היום, לדוגמא) אבל כשהביאו אותו ידעו שהוא בוסרי, צעיר ומיבשת שהכדורגל בה שונה לגמרי. זה לוקח זמן וזאת צריכה להיות שנת הסתגלות ולמידה, אבל אם לא ישחק(ועוד כשהחלופות הן זריהן, ממן וסיפורי) אין בזה שום טעם.
כבר רשמתי, הוא הרע במעיוטו, האופציה הפחות הגרועה אבל זה לא אומר שזה טוב ולא דורש תיקון בינוארyedidel כתב:
שהוא בהרכב אנחנו בבעיה בהתקפה? ראית מה קורה שם כשהוא לא בהרכב?
מהו אותו ״תיקון״ נדרש?niv1 כתב: כבר רשמתי, הוא הרע במעיוטו, האופציה הפחות הגרועה אבל זה לא אומר שזה טוב ולא דורש תיקון בינואר
מקווה שפאוליניוCrazyRed7 כתב: מהו אותו ״תיקון״ נדרש?
באמת לא הספיקו לך החודש וחצי האחרונים בלעדיו אה?אדום זקן כתב:תגידו אתם אמיתיים או מה?
הבן אדם לא יכול לעבור עמוד!
הביאו אותו לכאן כקשר התקפי באגף,מה הוא עושה שם חוץ מלשמור על המגן שלו שבזה הוא מצויין.
איפה הבישולים,הבעיטות,ההרמות,הגולים
מה עובר עליכם?
"שומר על המגן שלו" נו מה זה אמיתי הפורום הזה? מה אתם בקורס מאמנים? הבן אדם צריך לנפק התקפה ואין לו שום יכולת לנפק כזאת וזהו.
עדיין לא שמת לב להבדל?
אז הבנתי שדברים שוליים כמו תנועה, לחץ, הגנה לא מעניינים אותך, אבל מה עם נקודות? אחוזי הצלחה? מאזן ספיגות? גם זה לא חשוב?
השאלה איזה שילוב, אתה מזכיר לי את הבדיחה על ג'ורג' ברנרד שאו...REDZED כתב: אם היה קיים שחקן שהוא שילוב של זריהן ומרין זה יכל להיות שיחוק
- ForeverRed
אני רוצה לתקן את עצמי.ForeverRed כתב:לא בטוח שהוא עולה בהרכב של קרית שמונה.
בקרית שמונה הוא ככל הנראה נחתך בינואר.
שימו את אורן ביטון קיצוני שמאלי במקומו..
עכשיו תגידו לי במה מרין עדיף ?
עכשיו תגידו לי במה מרין עדיף ?
צריך לנעול את מרין להרכב וגם את הטופיק הזה לחודשיים הקרובים.
רק אחרי זה רלוונטי לדון עליו, מקווה שבכר יפעל כך.
רק אחרי זה רלוונטי לדון עליו, מקווה שבכר יפעל כך.
+100.bs war כתב:
באמת לא הספיקו לך החודש וחצי האחרונים בלעדיו אה?
עדיין לא שמת לב להבדל?
אז הבנתי שדברים שוליים כמו תנועה, לחץ, הגנה לא מעניינים אותך, אבל מה עם נקודות? אחוזי הצלחה? מאזן ספיגות? גם זה לא חשוב?
לפי המדד שלו ספורי שחקן אש באגף. עובר מלא, בועט טוב
אמר מי שצידד בהחתמת קאריו.bs war כתב:
באמת לא הספיקו לך החודש וחצי האחרונים בלעדיו אה?
עדיין לא שמת לב להבדל?
אני מבין שאתה סגנון לחמן כזה,לא צריך גולים העיקר שתהיה מלחמה מלחמה מלחמה.
אתם זוכרים שהוא בכלל שיחק מגן אתמול כן?
אין לי סגנון, אני הולך עם סגנון שמביא לי ניצחונות, והקבוצה שלי מנצחת עם מארין בהרכב.אדום זקן כתב: אמר מי שצידד בהחתמת קאריו.
אני מבין שאתה סגנון לחמן כזה,לא צריך גולים העיקר שתהיה מלחמה מלחמה מלחמה.
זה אגב גם אותו סגנון של האלופה המכהנת. מניח שלא היית מתנגד להיות במקומם כרגע.
אם הסגנון שלך זה לראות כוכבים בעיני עצמם עושים שטיקים ועקבים ויורדים בהליכה להגנה, תפאדל. רק אחרי זה אל תתפלא למה אתה מפסיד לנס ציונה
- ForeverRed
לא צריך לקחת כל דבר לקיצוניות.
רצון ולחימה זה הבסיס, יש שיגידו הבונוס. זה בשום אופן לא יכול להיות המצע העיקרי של שחקן התקפה.
הבחור לא מסוגל לרוץ עם כדור. הוא כל כך איטי עם הכדור ברגליים שאני מזדקן תוך כדי המהלך.
עדיין לא דיברתי על כישרון, קבלת החלטות, ערך מוסף או מספרים. זה אפילו לא קרוב להיות ברמה הנדרשת.
אז רצה הגורל והוא נפל על קבוצה שחסרה שחקנים עובדים על המגרש. אחלה, שימשיך בהרכב, אבל יש תוקף מאוד ברור לכמה שזה יכול להחזיק מעמד.
בעיניי כמעט כל שחקן גנרי מהנוער יתן תרומה דומה.
עם כל הצער מארין הוא שחקן סתמי לחלוטין, לפחות עד שיוכח אחרת.
רצון ולחימה זה הבסיס, יש שיגידו הבונוס. זה בשום אופן לא יכול להיות המצע העיקרי של שחקן התקפה.
הבחור לא מסוגל לרוץ עם כדור. הוא כל כך איטי עם הכדור ברגליים שאני מזדקן תוך כדי המהלך.
עדיין לא דיברתי על כישרון, קבלת החלטות, ערך מוסף או מספרים. זה אפילו לא קרוב להיות ברמה הנדרשת.
אז רצה הגורל והוא נפל על קבוצה שחסרה שחקנים עובדים על המגרש. אחלה, שימשיך בהרכב, אבל יש תוקף מאוד ברור לכמה שזה יכול להחזיק מעמד.
בעיניי כמעט כל שחקן גנרי מהנוער יתן תרומה דומה.
עם כל הצער מארין הוא שחקן סתמי לחלוטין, לפחות עד שיוכח אחרת.