ג'ימי מרין
Re: ג'ימי מרין
נגיד פשוט, בקבוצה שנבנתה שבנויה על לחץ גבוה הוא חשוב.
לא מבריק התקפית אבל כרגע אי אפשר לוותר עליו לפני שבונים מחדש.( ראינו מה קורה שלא לוחצים ומנסים להניע כדור או להיות יצירתיים)
לא מבריק התקפית אבל כרגע אי אפשר לוותר עליו לפני שבונים מחדש.( ראינו מה קורה שלא לוחצים ומנסים להניע כדור או להיות יצירתיים)
לא שאני כרגע חושב שהוא מצדיק מקום של זר אצלנו, אבל שנה שעברה הוא שיחק 40 משחקים בליגה בקוסטה ריקה וסיים עם 9 גולים ו 4 בישולים בכל המסגרות.ForeverRed כתב:לא צריך לקחת כל דבר לקיצוניות.
רצון ולחימה זה הבסיס, יש שיגידו הבונוס. זה בשום אופן לא יכול להיות המצע העיקרי של שחקן התקפה.
הבחור לא מסוגל לרוץ עם כדור. הוא כל כך איטי עם הכדור ברגליים שאני מזדקן תוך כדי המהלך.
עדיין לא דיברתי על כישרון, קבלת החלטות, ערך מוסף או מספרים. זה אפילו לא קרוב להיות ברמה הנדרשת.
אז רצה הגורל והוא נפל על קבוצה שחסרה שחקנים עובדים על המגרש. אחלה, שימשיך בהרכב, אבל יש תוקף מאוד ברור לכמה שזה יכול להחזיק מעמד.
בעיניי כמעט כל שחקן גנרי מהנוער יתן תרומה דומה.
עם כל הצער מארין הוא שחקן סתמי לחלוטין, לפחות עד שיוכח אחרת.
בנוסף הוא מוזמן לנבחרת קצת יותר טובה משלנו ודי תופסים ממנו שם, אז לא יכול להיות, אולי אבל רק אולי שעושים אצלנו משהו לא טוב כדי להפיק ממנו את מה שהוא יודע?
שחקן צעיר, לא דובר אנגלית, פעם ראשונה מחוץ למדינה.ForeverRed כתב:לא צריך לקחת כל דבר לקיצוניות.
רצון ולחימה זה הבסיס, יש שיגידו הבונוס. זה בשום אופן לא יכול להיות המצע העיקרי של שחקן התקפה.
הבחור לא מסוגל לרוץ עם כדור. הוא כל כך איטי עם הכדור ברגליים שאני מזדקן תוך כדי המהלך.
עדיין לא דיברתי על כישרון, קבלת החלטות, ערך מוסף או מספרים. זה אפילו לא קרוב להיות ברמה הנדרשת.
אז רצה הגורל והוא נפל על קבוצה שחסרה שחקנים עובדים על המגרש. אחלה, שימשיך בהרכב, אבל יש תוקף מאוד ברור לכמה שזה יכול להחזיק מעמד.
נתן 3 בישולים במוקדמות באירופה, ועם קצת יותר מזל ופחות משקופים והחמצות של סבג ושהר הוא עם 3 בישולים גם בליגה.
לגבי כל שחקן גנרי מהנוער... כמו יוספי לדוגמא? זוכר?
זה קצת גניבת דעת אחי שגורמת לו להיראות כמו שחקן איכותי..yedidel כתב:
שחקן צעיר, לא דובר אנגלית, פעם ראשונה מחוץ למדינה.
נתן 3 בישולים במוקדמות באירופה, ועם קצת יותר מזל ופחות משקופים והחמצות של סבג ושהר הוא עם 3 בישולים גם בליגה.
Wake up זה לא לרמה של הפועל בש.
לא יודע מה ייצא ממנו בסופו של דבר, אני לא נביא.REDZED כתב:
זה קצת גניבת דעת אחי שגורמת לו להיראות כמו שחקן איכותי..
Wake up זה לא לרמה של הפועל בש.
כן יודע שיש פה כשרון ענק שאם לא נעשה הכל (בטח כרגע שאין אלטרנטיבות) כדי למצות זה חתיכת פספוס.
ההסטוריה של הליגה החובבנית שלנו מלאה בכל מיני זרים "לא ברמה" שאחרי זה נמכרו במיליונים. יש אפילו אחד שלקח יורו עם נבחרת פורטוגל
- ForeverRed
סלח לי כן? אבל באמת קצת גניבת דעת.yedidel כתב:
שחקן צעיר, לא דובר אנגלית, פעם ראשונה מחוץ למדינה.
עם קצת מזל מליקסון הוא מלך הבישולים של הליגה בעונה שעברה, סבע הוא מלך השערים, וניב זריהן מוביל את ליגת וובי העונה.
שורה תחתונה, אין תפוקה.
בנוסף אני אמשיך להחזיר אותך לאותם "בישולים" מתחילת העונה.
שניים מהם בכלל נמסרו לשחקן X, פגעו בשחקן הגנה והגיעו לשחקן Y.
אפרופו מזל..
- ForeverRed
להגיד לך שהכל מושלם ויודעים להפיק מכל שחקן שלנו את המקסימום? ברור שלא.blueman כתב:
לא שאני כרגע חושב שהוא מצדיק מקום של זר אצלנו, אבל שנה שעברה הוא שיחק 40 משחקים בליגה בקוסטה ריקה וסיים עם 9 גולים ו 4 בישולים בכל המסגרות.
בנוסף הוא מוזמן לנבחרת קצת יותר טובה משלנו ודי תופסים ממנו שם, אז לא יכול להיות, אולי אבל רק אולי שעושים אצלנו משהו לא טוב כדי להפיק ממנו את מה שהוא יודע?
זה נכון גם לגבי מארין, שיכל להיות מנוצל בצורה יעילה יותר אם היו משחקים על התנועות שלו לעומק למשל.
ומצד שני אנחנו חייבים להיות כנים עם עצמנו ולהודות שיש דברים בסיסיים שלא קשורים לקבוצה או למאמן.
הבחור מרגע שהגיע ועד כה הוא סוג של אנטי כדורגל. המון רצון והשקעה ומעט מאוד יכולת.
כמות הפעמים שהוא קיבל אתמול כדור במצב נוח לתקוף שטח לכיוון השער ובחר לעצור או להסתובב ולמסור אחורה מעוררת סימני שאלה.
קשה לי להאמין שזה רק עניין של ביטחון והתאקלמות. כנראה שהוא פשוט לא מסוגל.
אז לא יודע מה הרמה בקוסטה ריקה, אבל אם זה הכישרון הגדול ביותר שם העתיד כנראה לא מזהיר במיוחד.
היה יחסית חלש אתמול אך יחד עם זאת לדעתי השחקן עם מדד ה -/+ הכי טוב אצלנו (יש איך לבדוק?). אנחנו כל כך חלשים שפשוט אין מצב שלא לתת לו עוד ועוד הזדמנויות, כל עוד אין מישהו נורמלי באגף אני נותן לו הרכב בטאבו. התקפית זה נראה צולע מאד אבל מבחינת לחץ על הכדור אין עוד שחקן שלנו שנראה ככה.
מעדיף לראות את מרין 1000 פעם על פני לראות זריהן מאבד כדור אחרי 5 דק' שנכנס ואפילו לא משחק אותה מתאמץ להחזיר את הכדור.
מעדיף לראות את מרין 1000 פעם על פני לראות זריהן מאבד כדור אחרי 5 דק' שנכנס ואפילו לא משחק אותה מתאמץ להחזיר את הכדור.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

לאורך זמן אין מזל. יש עקביות והשקעה שבסוף מביאה תוצאות.ForeverRed כתב: סלח לי כן? אבל באמת קצת גניבת דעת.
עם קצת מזל מליקסון הוא מלך הבישולים של הליגה בעונה שעברה, סבע הוא מלך השערים, וניב זריהן מוביל את ליגת וובי העונה.
שורה תחתונה, אין תפוקה.
בנוסף אני אמשיך להחזיר אותך לאותם "בישולים" מתחילת העונה.
שניים מהם בכלל נמסרו לשחקן X, פגעו בשחקן הגנה והגיעו לשחקן Y.
אפרופו מזל..
הרי כל הקבוצה שלנו העונה מבקיעה בעיקר כל מיני ריבאונדים ודברים מוזרים, ובמקביל מחמיצים ממטר סיומת של התקפות טובות. מה זה אומר? בסוף זה יתאזן.
אז חנן ממן מסר לסבג מול נתניה והוא בעט על שחקן וזה נכנס. מרין מסר לסבג מול הפועל ת"א כדור הרבה יותר טוב וזה הלך למשקוף. אז מפה נסיק שממן יותר אפקטיבי ממרין?
אז אתה טוען שיש לנו בנוער שחקנים שרצים מעל 12 קילומטר למשחק?בוא נתחיל לספור מי בקבוצה הבוגרת רץ ככה ואז נעבור לנוערForeverRed כתב:לא צריך לקחת כל דבר לקיצוניות.
- ForeverRed
זה אומר שאין צורך להיכנס להשוואות מיותרות.yedidel כתב:
לאורך זמן אין מזל. יש עקביות והשקעה שבסוף מביאה תוצאות.
הרי כל הקבוצה שלנו העונה מבקיעה בעיקר כל מיני ריבאונדים ודברים מוזרים, ובמקביל מחמיצים ממטר סיומת של התקפות טובות. מה זה אומר? בסוף זה יתאזן.
אז חנן ממן מסר לסבג מול נתניה והוא בעט על שחקן וזה נכנס. מרין מסר לסבג מול הפועל ת"א כדור הרבה יותר טוב וזה הלך למשקוף. אז מפה נסיק שממן יותר אפקטיבי ממרין?
בסוף אנחנו צריכים לשאול את עצמנו האם גימי מארין הוא זר מספיק טוב לצרכים העתידיים של הפועל באר שבע.
על סמך מה שראינו עד עכשיו זה לא בכיוון.
באמת שהפוסט הזה קשה לקריאה. לא מצליח להבין על מה אתם מדברים (המתנגדים למרין).
כל הטיעונים כבר נכתבו אז אני לא ארחיב יותר מדי.
רק אשאל מי אמור לעלות במקומו?
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
די ברור שעם הזר החדש שיגיע מרין ירד לספסל ויהפוך לזר השישי.
הוא בוסר, לא צריך לברוח מזה ולא צריך להמציא בשבילו תירוצים. כבר כמה וכמה פעמים שהוא מחטיא מצבים מול השוער כמו שהחטיא אתמול (קרה גם בסמי עופר).
והוא גם מבזבז לא מעט כדורים.
אבל מצד שני, הוא עם כושר גופני מדהים, מחויב טקטית וכל הזמן עושה הגנה ולא פחות חשוב עושה כל הזמו תנועה בהתקפה. התנועה של מרין בהתקפה הופכת את המגרש ליותר גדול מבחינת שחקני ההתקפה שלנו, הוא מפנה המון שטח ומאפשרת המון שטח פעולה ולכן ההתקפה שלנו הרבה פחות תקועה.
אתמול במחצית הראשונה הגענו לאזור הרחבה של כפר סבא בכל התקפה שנייה בערך, כי כשיש לך שטח לתקוף ההתקפות שלך לא נתקעות ולכן הם מהירות יותר ולכן אתה גם מייצר כמות גדולה יותר של התקפות. גם מבחינת שליטה בכדור, הלחץ שלו והעבודה ההגנתית שלו פשוט חנקה את השחקנים באגף של כפר סבא, הוא גם חטף לא מעט כדורים (מעניין לראות את דוח המשחק), וזה הוביל לאחוזי שליטה בכדור מהדומיננטיים שהיו לנו השנה.
כמו לכל שחקן צעיר, בטח שחקן צעיר שלראשונה מחוץ למדינה שלו במדינה חדשה, אנחנו משלמים מחיר על מרין בבוסריות שלו, אבל בקבוצה שנבנתה הקיץ, ומול האלטרנטיבות הקיימות, למעט ניגג'ל, הוא שחקן הקו הכי טוב שיש לנו כרגע.
הוא בוסר, לא צריך לברוח מזה ולא צריך להמציא בשבילו תירוצים. כבר כמה וכמה פעמים שהוא מחטיא מצבים מול השוער כמו שהחטיא אתמול (קרה גם בסמי עופר).
והוא גם מבזבז לא מעט כדורים.
אבל מצד שני, הוא עם כושר גופני מדהים, מחויב טקטית וכל הזמן עושה הגנה ולא פחות חשוב עושה כל הזמו תנועה בהתקפה. התנועה של מרין בהתקפה הופכת את המגרש ליותר גדול מבחינת שחקני ההתקפה שלנו, הוא מפנה המון שטח ומאפשרת המון שטח פעולה ולכן ההתקפה שלנו הרבה פחות תקועה.
אתמול במחצית הראשונה הגענו לאזור הרחבה של כפר סבא בכל התקפה שנייה בערך, כי כשיש לך שטח לתקוף ההתקפות שלך לא נתקעות ולכן הם מהירות יותר ולכן אתה גם מייצר כמות גדולה יותר של התקפות. גם מבחינת שליטה בכדור, הלחץ שלו והעבודה ההגנתית שלו פשוט חנקה את השחקנים באגף של כפר סבא, הוא גם חטף לא מעט כדורים (מעניין לראות את דוח המשחק), וזה הוביל לאחוזי שליטה בכדור מהדומיננטיים שהיו לנו השנה.
כמו לכל שחקן צעיר, בטח שחקן צעיר שלראשונה מחוץ למדינה שלו במדינה חדשה, אנחנו משלמים מחיר על מרין בבוסריות שלו, אבל בקבוצה שנבנתה הקיץ, ומול האלטרנטיבות הקיימות, למעט ניגג'ל, הוא שחקן הקו הכי טוב שיש לנו כרגע.
אם אתה לא מבין אז יש כאן בעיה.nitsande כתב:באמת שהפוסט הזה קשה לקריאה. לא מצליח להבין על מה אתם מדברים (המתנגדים למרין).
מזר שעלה חצי מליון יורו אני מצפה לקצת יותר.
אם לצורך העניין לא הייתה כאן הגבלת זרים הייתי מקבל את הטיעון הזה בכיף,אבל ברגע שישנה מגבלה שגם מחייבת אותך לפגוע בכולם כדי להיות טוב יותר מהיריבות אז הטיעון שלכם לא רלוונטי.
יכול להיות שכרגע לאור המצב אין לו מחליף,זה לא מראה על גדולתו אלה על כישלון הקבוצה בהיבט המקצועי.
גם יהושוע עוד שנייה נכנס לי לכוונת,הוא לא מספק את מה שאמור לתת לנו.
אמנם אתמול נגע הרבה בכדור,אבל לא עשה שום דבר שמצדיק את ההילה סביבו.
אתה מצפה שכל זר יגיע ותוך חודשיים יהיה אס. זה לא עובד ככה.אדום זקן כתב: אם אתה לא מבין אז יש כאן בעיה.
מזר שעלה חצי מליון יורו אני מצפה לקצת יותר.
אם לצורך העניין לא הייתה כאן הגבלת זרים הייתי מקבל את הטיעון הזה בכיף,אבל ברגע שישנה מגבלה שגם מחייבת אותך לפגוע בכולם כדי להיות טוב יותר מהיריבות אז הטיעון שלכם לא רלוונטי.
יכול להיות שכרגע לאור המצב אין לו מחליף,זה לא מראה על גדולתו אלה על כישלון הקבוצה בהיבט המקצועי.
גם יהושוע עוד שנייה נכנס לי לכוונת,הוא לא מספק את מה שאמור לתת לנו.
אמנם אתמול נגע הרבה בכדור,אבל לא עשה שום דבר שמצדיק את ההילה סביבו.
לא כל יום אפשר להביא שחקן נבחרת רומניה מנוסה כמו הובאן.
מאיפה החלטת אגב שהוא עלה חצי מיליון יורו? ואם כן, זה מחיר מציאה לעומת החצי מיליון שהוצאנו על ספורי, לא לדבר על הסכומים של ישראלים אחרים.
יש לו כושר גופני, תנועה נפלאה ללא כדור ורצון ללמוד. זה כבר שם אותו במקום הרבה יותר טוב מ90% מהשחקנים הישראלים. השאר כבר יגיע עם הזמן