דיון ההרכבים והטקטיקות ::שחקני ב"ש ובין היתר גם רמה"ש

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
shovalb9
Title: עמה יעמיק

Re: דיון ההרכבים והטקטיקות :: הפינה והניתוח שלכם!

שליחה על ידי shovalb9 »

דרדסמלי, יצאת גדול!
למרות שפיספסת בכמה דקות את החילופים, אחד לאחד הם היו.

לעניין,שיחקנו מאוד טוב במחצית הראשונה, חבל שלא ניצלנו יותר את המצבים(גבאי) ואז העניינים היו יותר רגועים.
מקצועית אלישע שיחק טוב מאוד בתחילת המשחק כאשר ביתר נשארת חסרת אונים בלחץ+אגרסיביות+המתפרצות של באר שבע.
היינו יכולים לראות את החילופי מקום של הרביעיה ההתקפית בקבוצהשל אלישע ומעברים מבין 4-4-2:
ברדה-דובב
-בוזגלו-----נאסר
ל4-2-3-1
שבו נאסר עובר לימין,דובב "יורד" שמאלה, ובוזגלו עובר לאמצע כשזה נראה כך:
--------ברדה-------
נאסר----בוזגלו-------דובב

במחצית השנייה היה ניתן לראות כמה חלש דובב היה היום(חייב היה לצאת מוקדם יותר אבל כנראה שזה יתרום לביטחון שלו לקראת המשחקים הבאים),וכמה היינו חייבים חילוף ורענון בשלבים מוקדמים יותר של המשחק:
ביטון יכל להיכנס במקום אילוז שלמרות מחצית ראשונה בסדר, במחצית ה2 כל ההתקפות באו מהצד שלו

ז'ינו חייב להשתפר- הוא כזה פרווה,אין לו יכולת שהוא טוב בה,ולא יכולת שהוא רע בה, פשוט אפור, במשחקים הבאים חייב להיות דומיננטי במשהו...
עוואד חייב לקבל חוכמת משחק..
דובב חייב לדעת לעשות תנועה כמו שצריך(לא רק לקרוב)

למרות זאת:
*ברדה היה המנהיג שלנו על המגרש, שחקן על.
*בוזגלו היה מאוד דומיננטי ועשה פעולות יפות על המגרש.
*אראל נתן את כל כולו ועשה תנועה התקפית יפה וגם חיפה הגנתית.
*דג'אני ניהל כמו שצריך עם אראל את הקישור במחצית הראשונה,שיחקו קרוב אל עצמם וקרוב לבלמים-כמו שצריך.
*דוידאזדה למד להגביה למרות שהמצב של ביתר בא משמירה לקויה שלו.
*אג'ידה הביא נקודות בשונה מהעונה שעברה(סיבוב הראשון)
סוארס למרות ההרחקות חסרות פשר לחוץ, נתן משחק יציב עם ביטחון(בשונה מפאיוביץ שצריך להשתפר).
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

רציתי להוסיף כמה דברים שלא ראינו במשחקי האימון:
*הנעת הכדור-כל המשחק למרות הלחץ אג'ידה נתן את הכדורים לבלמים שהניעו את הכדור מההגנה ולא להרחקות סתמיות(שקרו אולי כמה פעמים) וכל הזמן בא קשר לקבל את הכדור(בצד ימין דג'אני,שמאל אראל) ותמיד חיפשו את העומק וכאשר מסרו כדור ארוך לברדה/בוזגלו/נאסר תמיד הייתה תנועה של שחקנים אחרים וגל אראל הפתיעה לא פעם אחת את ההגנה של ביתר כאשר הצטרף מקו 2(היו המון התקפות כאשר שחקן קיבל כדור עומק והיו לו 2-3 אופציות מסירה) והייתה גם הצטרפות יפה של שחקנים

ובכל זאת-מחצית שניה מאוד גרועה/ביתר לא מדד והפנים?
לכיוון הפועל...

מה הייתם מציעים לעשות לקראת הפועל(שידועה במתפרצות/הגנה חלשה וזרה/מגנים תוקפים......)

סמל אישי של משתמש
shovalb9

Re: דיון ההרכבים והטקטיקות :: ה4-4-2 של אלישע תופס תאוצה!

שליחה על ידי shovalb9 »

shovalb9 כתב: לכיוון הפועל...

מה הייתם מציעים לעשות לקראת הפועל(שידועה במתפרצות/הגנה חלשה וזרה/מגנים תוקפים......)
אז כנראה שאלישע יודע מה החולשות של הפועל:
אלישע הלך על קלף האגפים כנגד הקבוצה של רב"ש בעוד שהאחרון הלך על אינפלציה באמצע.{
במחצית הראשונה זה עבד יותר לרב"ש והמתפרצות שלו היו מאוד קטלניות ובמזל המשכנו(או הבקענו) ב1-0 לקראת המחצית.

במחצית השניה, אלישע העיר את גל אראל ודג'אני(או שבעיקר את דג'אני) לנהל את המשחק וזה עבד כאשר אחרי דקה מתחילת המחצית מבקיעים שער מהגבהה מאוד מוצלחת של בוזגלו לכיוון ברדה שהתגבר על המגן שלו והבקיע שער חשוב אחרי 11 שנים.

דברים שעזרו לנו לנצח:
*הקהל-אלישע ידע אפילו בעונה שעברה להפוך את וסרמיל למבצר והדחיפה הגדולה של הבארשבעים עזרה
*משחק האגפים-אלישע בנה על בוזגלו ונאסר במתפרצות כאשר הוא יודע שמגני הפועל מרימים מהקו ושלוקח להם הרבה זמן+אנרגיה לחזור להגנה, מה גם חיפוי של הקשרים לא היה ורק גרזיציץ נשאר מאחור לחפות וזה לא הספיק.
דבר זה הוביל למתפרצות קטלניות שבראשן מאור בוזגלו, כאשר יצרנו במחצית השנייה 3 מצבים שרק אחד מהם הבקענו.
*יכולת מאוד רעה של שחקני הפועל-הם מגיעים במומנטום גרוע, ובידיעה שהמצב הכלכלי שלהם על הפנים ויכולים לא להיות בקבוצה עוד מחר, שחקנים כמו דמארי ובעיקר שכטר לא תרמו למשחק ההתקפה של הפועל מה שהקל עלינו.
המתפרצות של הפועל, מלבד אחת שאני לא יודע איך אג'ידה לקח אותה(4 שחקני הפועל מול דג'אני ואג'ידה) ובכלל המעבר בין ההגנה להתקפה שלהן היה מאוד איטי,והרבה פעמים שהם כן ניסו לעשות מתפרצות שחקני באר שבע הקריבו את עצמם בעבירה שהרבה פעמים הסתיימה בצהוב.

תביעו את דעתכם ותגידו אם היא שונה משלי ואם אני טועה בעיניכם-למה?
בנוסף, אתם יכולים לומר גם מה חסר לקבוצה עכשיו מבחינת טקטיקה או אפילו לשנות הרכב.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

shovalb9 כתב:
אז כנראה שאלישע יודע מה החולשות של הפועל:
אלישע הלך על קלף האגפים כנגד הקבוצה של רב"ש בעוד שהאחרון הלך על אינפלציה באמצע.{
במחצית הראשונה זה עבד יותר לרב"ש והמתפרצות שלו היו מאוד קטלניות ובמזל המשכנו(או הבקענו) ב1-0 לקראת המחצית.

במחצית השניה, אלישע העיר את גל אראל ודג'אני(או שבעיקר את דג'אני) לנהל את המשחק וזה עבד כאשר אחרי דקה מתחילת המחצית מבקיעים שער מהגבהה מאוד מוצלחת של בוזגלו לכיוון ברדה שהתגבר על המגן שלו והבקיע שער חשוב אחרי 11 שנים.

דברים שעזרו לנו לנצח:
*הקהל-אלישע ידע אפילו בעונה שעברה להפוך את וסרמיל למבצר והדחיפה הגדולה של הבארשבעים עזרה
*משחק האגפים-אלישע בנה על בוזגלו ונאסר במתפרצות כאשר הוא יודע שמגני הפועל מרימים מהקו ושלוקח להם הרבה זמן+אנרגיה לחזור להגנה, מה גם חיפוי של הקשרים לא היה ורק גרזיציץ נשאר מאחור לחפות וזה לא הספיק.
דבר זה הוביל למתפרצות קטלניות שבראשן מאור בוזגלו, כאשר יצרנו במחצית השנייה 3 מצבים שרק אחד מהם הבקענו.
*יכולת מאוד רעה של שחקני הפועל-הם מגיעים במומנטום גרוע, ובידיעה שהמצב הכלכלי שלהם על הפנים ויכולים לא להיות בקבוצה עוד מחר, שחקנים כמו דמארי ובעיקר שכטר לא תרמו למשחק ההתקפה של הפועל מה שהקל עלינו.
המתפרצות של הפועל, מלבד אחת שאני לא יודע איך אג'ידה לקח אותה(4 שחקני הפועל מול דג'אני ואג'ידה) ובכלל המעבר בין ההגנה להתקפה שלהן היה מאוד איטי,והרבה פעמים שהם כן ניסו לעשות מתפרצות שחקני באר שבע הקריבו את עצמם בעבירה שהרבה פעמים הסתיימה בצהוב.

תביעו את דעתכם ותגידו אם היא שונה משלי ואם אני טועה בעיניכם-למה?
בנוסף, אתם יכולים לומר גם מה חסר לקבוצה עכשיו מבחינת טקטיקה או אפילו לשנות הרכב.
לא ממש, השליטה של הפועל תל אביב הייתה אופטית, כמו שנהוג לומר, אומנם הם שלטו אבל הם לא היו מסוכנים, מרגע שישראל זגורי נכנס השתלטנו על מרכז השדה פחות או יותר, אם כי עידין חסר שחקן במרכז המגרש שיגרום לשליטה שלנו להיות מוחלטת.
באופן כללי יש מקום לשיפור, אבל הפועל תל אביב לא הייתה טובה מאיתנו ובמחצית השנייה עד הדקה ה70 היינו יותר טובים מהם.
אגב דווקא העלייה עם 4 קשרים אחוריים של הפועל נתנה לנו לנצח, כי 4 קשרים אחוריים שרק אחד בועט לעבר השער ועוד שניים שאמורים לעשות עבודות התקפה זה לא ממש שיטת משחק, זה יותר כמו להתמסר באמצע....

ועוד בעיה שיש לנו היא העובדה שההגנה לא מספיק עולה ואנחנו לא מספיק שולטים במרכז השדה גם שיש לנו אפשרות.
אבל באופן כללי אלישע הצליח להפוך את השליטה של הפועל תל אביב ללא מוצלחת בכך שהוא שיחק על החולשות שלהם והצליח ובגדול...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

דר אדום בנשמה כתב:לא ממש, השליטה של הפועל תל אביב הייתה אופטית, כמו שנהוג לומר, אומנם הם שלטו אבל הם לא היו מסוכנים, מרגע שישראל זגורי נכנס השתלטנו על מרכז השדה פחות או יותר, אם כי עידין חסר שחקן במרכז המגרש שיגרום לשליטה שלנו להיות מוחלטת.
באופן כללי יש מקום לשיפור, אבל הפועל תל אביב לא הייתה טובה מאיתנו ובמחצית השנייה עד הדקה ה70 היינו יותר טובים מהם.
אגב דווקא העלייה עם 4 קשרים אחוריים של הפועל נתנה לנו לנצח, כי 4 קשרים אחוריים שרק אחד בועט לעבר השער ועוד שניים שאמורים לעשות עבודות התקפה זה לא ממש שיטת משחק, זה יותר כמו להתמסר באמצע....

ועוד בעיה שיש לנו היא העובדה שההגנה לא מספיק עולה ואנחנו לא מספיק שולטים במרכז השדה גם שיש לנו אפשרות.
אבל באופן כללי אלישע הצליח להפוך את השליטה של הפועל תל אביב ללא מוצלחת בכך שהוא שיחק על החולשות שלהם והצליח ובגדול...
זה מה שאמרתי(או משהתכוונתי לומר)-הפועל שיחקו על האמצע ו4 קשרים אמצעים ואלישע חיפש את האגפים וכמובן שאלישע ניצח פה בהחלטה מכריעה.

אני חייב לתת קרדיט פה למישהו בפורום, אני לא זוכר את השם שלו אבל הוא אמר שהשחקן הכי מסוכן של הפועל יהיה רועי גורדונה-וצחקנו(לפחות אני) עליו.
אני מודה שהוא צדק ובענק כי גורדנה יצר כמה מצבי בעיטה מסוכנים שאם היה מתלבש לו יותר טוב היה יכול להיגמר בגול...

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

הגיע הזמן לדעתי להקפיץ הדיון הזה
מהשאלה הפשוטה של החוד שלנו:
כשברדה ודובב/סויסה שיחקו ביחד, כולנו מסכימים שברדה היה החלוץ מטרה, שהרבה לקבל את הכדור עם הגב לשער וסחט המון עבירות על כך(או כשהסתובב יצר מצבים מסוכנים-הבישול לגל אראל במשחק נגד עכו)

מה יקרה כאשר גבריאל פלט, שחקן שעל הנייר חזק+גדול מברדה, איך המשחק שלנו יראה אז? האם ברדה יהפוך לחלוץ 2 טרקוויסטה או שמה פלט ישאר כמו דובב, לא יעזור להניע את הכדור ויחכה למצבים שההבדל מדובב הוא אמור לתרגם אותם לשערים?

מה דעתכם פה?

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

Re: דיון ההרכבים והטקטיקות :: איך יראה השילוב בין ברדה לפלט?

שליחה על ידי CrazyRed7 »

פלט לפי הסרטונים ומה שברדה אמר הוא חלוץ 9. אני מניח שהוא ישחק בשפיץ וברדה מאחוריו.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

CrazyRed7 כתב:פלט לפי הסרטונים ומה שברדה אמר הוא חלוץ 9. אני מניח שהוא ישחק בשפיץ וברדה מאחוריו.
משהו לא קשור- אפשר לראות שבאר שבע ניצחה 3 משחקים ברציפות כאשר יש גולשים ב5 בבוקר שרוצים לדבר עליה :ליצן:

דבר שני, אוקי הבנתי את דבריך, אנסה להסביר אותם לפחות לאיך שזה יראה לטעמי:

אנשים לא מבינים את חשיבות הבאתו של פלט לקבוצה: פלט יהיה האבן החסרה ליצירת המופת בראשות אלישע.

כאשר דובב שיחק עם ברדה(במשך 3 מחזורים+משחקי הכנה) ברדה היה איש המטרה ובא לקבל את הכדור עם הגב, ודובב התפנה לעשות תנועה לאגפים(בתנועה לאמצע לא היה אפקטיבי בשל חוסר הפיזיות שבו), אבל דובב באגפים לא תרם כלל, ה1-1 פגום, תקע את המשחק וקצבו, מה גם החטיא את כל המצבים שהכינו לו(ברדה משך אליו שחקני הגנה)

כאשר פלט ישחק לפני ברדה, ויוריד לו כדורי גובה(כאשר ילחצו את ההגנה), או ימסור לו כאשר יקבל כדורים עם הגב לשער וברדה יעשה תנועה מאחור עם הפנים לשער, ויקבל את תפקיד דובב, כאשר פלט ימשוך אליו את שחקני ההגנה וברדה ישאר חופשי.
במצב זה ברדה מאוד מסוכן, ופלט משתמש ביתרונות הפיזיים שלו כדי לתת חופש לברדה שאנחנו יודעים למה הוא מסוגל כאשר הוא משתחרר משמירה(הפצצה לחיבור נגד עכו,הבישול לאראל....) וכאשר פלט לא יהיה עם הכדור, תפקידו יהיה לעשות תנועה בין הבלמים או בין הבלם למגן כדי לקבל את הכדור ברחבה, או לחכות להגבהה ולמשוך איתו בלמים ולאפשר לברדה חופש.

זה מוסיף לקבוצה אלמנט של אימה ברחבה(ברדה נוגח מצוין,על פלט לא צריך להוסיף ואפשר להוסיף גם את התנועה מקו 2 של אראל).
כדי לשבור בונקר צריך לרווח את המשחק לאגפים-ולהוציא מסירות רוחב(לא אפקטיבי כי ברדה נשמר, ודובב לא ידע להשתלט/המצב נגיחה היחידי שהוא השתחרר וההגבהה הייתה מדויקת הוא החטיא). פלט יעצים את ויעזור לחיסרון הזה להפוך ליתרון משמעותי נגד קבוצות שיצטופפו(יותר מחצי ליגה).

עוד דבר שהיה חסר לנו שנה שעברה וראינו את זה נגד עכו הוא בעיטות מרחוק, וגם זה השתנה השנה כאשר אראל,נאסר וברדה הראו את זה נגד עכו והיו לבאר שבע המון מצבים (גם גבאי בעט אבל לא יצא לו בעיטה מוצלחת).

קרייזי רד, אתה מסכים? רוצה להוסיף/להתנגד...
כמובן שהכוונה היא לכולם ולא רק לקרייזי רד

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

לדעתי פלט יצור מצב שאולי נהיה פחות מהירים בהתקפה
אבל הרבה יותר תכליתיים ומגוונים
לדעתי העבודה תתחלק ביניהם ושתיהן יקבלו את הכדור עם הגב לשער
אני מקווה שהשיתוף ביניהם וההשתלבות תהיה מהירה..

אבל אני חושב שבכל זאת, צריך לפתוח עם דובב נגד בני יהודה
זה לא רציני ששחקן שהחל להתאמן איתנו עכשיו פתאום יקבל את חולצת ההרכב, טוב ככל שיהיה.. מה גם שצבחינה מנטאלית זה בריא לשחקן ולקבוצה..
הרכב מנצח לא מחליפים, ואולי כשדובב עם הגב לקיר ידע להשכיל לנצל מצבים.. הוא עושה הכל נכון עד השער

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

אלדר כתב:לדעתי פלט יצור מצב שאולי נהיה פחות מהירים בהתקפה
אבל הרבה יותר תכליתיים ומגוונים
לדעתי העבודה תתחלק ביניהם ושתיהן יקבלו את הכדור עם הגב לשער
אני מקווה שהשיתוף ביניהם וההשתלבות תהיה מהירה..

אבל אני חושב שבכל זאת, צריך לפתוח עם דובב נגד בני יהודה
זה לא רציני ששחקן שהחל להתאמן איתנו עכשיו פתאום יקבל את חולצת ההרכב, טוב ככל שיהיה.. מה גם שצבחינה מנטאלית זה בריא לשחקן ולקבוצה..
הרכב מנצח לא מחליפים, ואולי כשדובב עם הגב לקיר ידע להשכיל לנצל מצבים.. הוא עושה הכל נכון עד השער
לא בטוח שפלט יקח חלק במשחק , ואם הוא יקח חלק אני בטוח שהוא יעלה מהספסל לרבע שעה עשרים דק'.
מי מה שאני ראיתי מפלט(סרטונים , תקצירים של גנק וכו..) , הבחור אולי גבוה מאוד אבל הוא גם מהיר ( אולי לא כמו דובב , אבל לא הרבה פחות ממנו).

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

לדעתי האישית פלט יתחיל לשחק בעוד כמה מחזורים במידה ודובב ימשיך לא להבקיע ויהיה בהתחלה כמו פריצה של מכבי תל אביב שנכנס לכמה דקות גם בשביל לחזור לכושר משחק וגם בשביל לראות איך הוא מסתדר בזמן המשחק, ואז אם הוא יהיה טוב ויסתדר עם שאר השחקנים אז הוא יעלה בהרכב במידה ודובב ימשיך לפשל ולאכזב, מה שכן המלחמה על מקום בספסל תהיה ענקית, גם סוויסה (שיכול לשחק כקשר קיצוני) גם אבולאבן גם דובב (שגם הוא יכול לשחק כקשר קיצוני) וגם פלט.

רק לי נראה שזה יותר מדיי על עמדה אחת?
בכל מקרה זה נראה מצוין שיש לנו כל כך הרבה אופציות משחק ואם בעונה שעברה ייחלנו להגעת חלוץ אז עכשיו אנחנו משופעים בחלוצים...

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

דר אדום בנשמה כתב:לדעתי האישית פלט יתחיל לשחק בעוד כמה מחזורים במידה ודובב ימשיך לא להבקיע ויהיה בהתחלה כמו פריצה של מכבי תל אביב שנכנס לכמה דקות גם בשביל לחזור לכושר משחק וגם בשביל לראות איך הוא מסתדר בזמן המשחק, ואז אם הוא יהיה טוב ויסתדר עם שאר השחקנים אז הוא יעלה בהרכב במידה ודובב ימשיך לפשל ולאכזב, מה שכן המלחמה על מקום בספסל תהיה ענקית, גם סוויסה (שיכול לשחק כקשר קיצוני) גם אבולאבן גם דובב (שגם הוא יכול לשחק כקשר קיצוני) וגם פלט.

רק לי נראה שזה יותר מדיי על עמדה אחת?
בכל מקרה זה נראה מצוין שיש לנו כל כך הרבה אופציות משחק ואם בעונה שעברה ייחלנו להגעת חלוץ אז עכשיו אנחנו משופעים בחלוצים...
לצערנו אין גביע הטוטו
אז בינואר חובה להשאיל את אבו לאבן לקבוצה שישחק בה.
עד אז חובה לתת לו לשחק ב 3-4 משחקים כדי שהמנייה שלו תעלה ויהיה יותר קל להשאיל ולקבוצה כמה שיותר טובה...

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

אלדר כתב:
לצערנו אין גביע הטוטו
אז בינואר חובה להשאיל את אבו לאבן לקבוצה שישחק בה.
עד אז חובה לתת לו לשחק ב 3-4 משחקים כדי שהמנייה שלו תעלה ויהיה יותר קל להשאיל ולקבוצה כמה שיותר טובה...
דווקא בעונה שבנינו קבוצה עמוקה יש רק 2 מסגרות :דופק את הראש בקיר:
מי שיפגע פה זה אבולאבן, וההעדפה של דובב או סויסה היא מורכבת כי דובב עושה הכל טוב חוץ מלהבקיע, בעוד שסויסה מבקיע אבל מתעצל וגם לא מתסדר חברתית
פלצ'וק יקבל דקות, הוא לא חלוץ אלא קשר.

סמל אישי של משתמש
shovalb9

שליחה על ידי shovalb9 »

אתמול ראינו חולשה בקישור המרכזי שלנו שנפתרה יחסית במחצית השנייה (דקות 45-הוצאתו של דג'אני)

דג'אני הוא על הנייר קשר אחורי,אבל מה שהוא עושה באמת זה מנהל את המשחק מאחור ביחד עם אראל.
היתרונות של דג'אני הם הכדורים מצד לצד שהוא מצטיין בהם. חולשתו? כדורי עומק קדימה, כאשר הוא מוסר אותם גבוהים מדי ולא מדויקים (נכון לעכשיו).

גל אראל על הנייר גם הוא קשר אחורי, היתרון שלו לעומת דג'אני הוא קריאת המשחק שלו והאגרסיביות ומשחק ההקרבה. גל אראל יודע לראות מסירות קדימה ותנועה(התבטא במשחקי ההכנה),וגם יודע לקרוא תנועות של היריב ולבלום אותם.
הבעיה של אראל היא המסירה הארוכת טווח שלו, כאשר הוא מאוד לא מצטיין בה והרבה פעמים במשחק אתמול כאשר דג'אני יצא, ברדה היה צריך לבוא לקבל את הכדור כדי לתת מסירה נורמלית.

ובכל זאת, הם משלימים אחד את השני ויוצרים קישור טוב, דג'אני כל פעם שקיבל את הכדור במחצית השנייה (זה חייב אבל עלייה של 2 המגנים קדימה) שינה את כיוון המשחק לצד של ביטון, שנתן כמה מהלכים יפים שבסוף הסתיימו בבישול (למרות שדג'אני כבר לא שיחק).

לסיום,כדי שיהיו קשרים "מושלמים" יצטרך דג'אני לשפר את משחק ההגנה שלו ולשחק עם יותר הקרבה וגלישה לכדור, וכמובן לחץ (לא להסתכל על הכדור וללכת אחורה)
ואראל יצטרך לשפר את דיוק המסירות הארוכות שלו מצד לצד...

נ.ב כמו שאמרתי מקודם, כאשר פלט נכנס למשחק ברדה קיבל יותר חופש פעולה וזה התבטא בפעולות מאוד יפות ויצירתיות שלו...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Re: דיון ההרכבים והטקטיקות :: חולשת הקישור המרכזי..

הרכב הכאפה המצלצלת לדג'אני ולבוזגלו:
אג'ידה, ביטון, פאיוביץ', סוארז, דוידזאדה, תומר סוויסה, אראל, לוטם זינו, נסאר/פלצ'וק, ברדה וגבאי (פלט עדיין לא בכושר משחק).

שלח תגובה