לצערי יותר מחמישים אוהדים פנו אליי ועדיין יש בעיה בהוכחה, אפשר וגם רצוי שכל אחד שמרגיש פגוע שישלח מייל לאלונה.dardasmiley כתב:האמת, די קל להוכיח את זה.
אני לא נותן את הטלפון שלי לאף גורם מסחרי. אני לא תושב ב"ש בעשר השנים האחרונות. הקשר היחיד שיכל להיות לי עם ציפורה היה דרך המנוי שרכשתי באותה עונה שעשו את 'מפקד האוהדים'.
אגב, מכיר לפחות עוד שלושה אנשים עם סיפור זהה.
כל כך פשוט כל כך מכעיס....
אני מתבייש במועדון הזה
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
Re: אני מתבייש במועדון הזה
- dardasmiley
יש מייל ישיר שלה?
- oriel kamer
זה נראה לי מה שאני אעשה.. לא הגיוני בכלל התעמולת בחירות שהיא עשתה על הגב שלנו..הסניגור האדום כתב: לצערי יותר מחמישים אוהדים פנו אליי ועדיין יש בעיה בהוכחה, אפשר וגם רצוי שכל אחד שמרגיש פגוע שישלח מייל לאלונה.
אם זה לשים פתקים על שמשות הרכבים במהלך משחק בוסרמיל, או הפלאפונים שהגיעו לידה, או שזה שימוש באוהדי הקבוצה השייכים לארגון האוהדים..
אם כל הכבוד לעשייה שלה זה נראה לא טוב
- oriel kamer
כרגע נפתחה אפשרות לרכוש כרטיסים באשראי.. פלאי הטכנולוגיה!
יש כרטיסים אחרונים לשער 2/6
יופי שנזכרו, אחרי שכבר הקצו את שער 7 למכבי. רק שימשיכו עם זה על בסיס קבוע.oriel kamer כתב:כרגע נפתחה אפשרות לרכוש כרטיסים באשראי.. פלאי הטכנולוגיה!
ודרך אגב הזמנה טלפונית זו התקדמות, אבל עדיין אסור שיסתפקו בזה ויוסיפו גם אפשרות להזמנה אינטרנטית. אני בספק לגבי כמות נציגי השירות של לונה-טורס בטלפון.
לא רק שמנתקים בפרצוף, מנסים לשכנע אותי כי זה לא כדאי ועדיף לי לשלוח מישהו.
ביזיון פשוט ביזיון.
ביזיון פשוט ביזיון.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לראות את האתר של מכבי תל אביב לעומת האתר 'שלנו' ופשוט לקנא, איזו השקעה בפרטים הקטנים, אשכרה כיף לגלוש שם גם אם זה לשתי דקות סתם בשיבל להתרשם, לעומת זאת אצלנו זה נראה כל כך איך להגיד את זה שומם ומוזנח...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
בשביל זה יש את הקרייזי רדדר אדום בנשמה כתב:לראות את האתר של מכבי תל אביב לעומת האתר 'שלנו' ופשוט לקנא, איזו השקעה בפרטים הקטנים, אשכרה כיף לגלוש שם גם אם זה לשתי דקות סתם בשיבל להתרשם, לעומת זאת אצלנו זה נראה כל כך איך להגיד את זה שומם ומוזנח...

זה אחלה אתר אבל הוא לא מהווה בשום צורה תחליף לאתר רשמי, עם הודעות רשמיות מטעם הקבוצה, ראיונות בלעדיים וכו'. וכמובן הדבר החשוב יותר: אופציה לקנות כרטיסים.הסניגור האדום כתב: בשביל זה יש את הקרייזי רד
אני אגיד שוב: עדיף שבמשך כל השבוע ימכרו כרטיסים רק בטלפון ובאינטרנט מאשר שכל השבוע ימכרו רק פנים אל פנים (אם זה מה שגורם לקושי הזה עם מכירת כרטיסים באינטרנט).
הקבוצה טועה בדברים הבסיסיים ביותר.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
ככה עושים את זה בקטמון
https://www.katamon.co.il/news.asp?id=1355" onclick="window.open(this.href);return false;

https://www.katamon.co.il/news.asp?id=1355" onclick="window.open(this.href);return false;
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
קטמון זאת קבוצת אוהדים. שיעשו מה שבא להם.Sir Alex Ferguson כתב:ככה עושים את זה בקטמון![]()
הפועל באר שבע זאת קבוצה עם בעלים שמביאה מיליוני שקלים בכל עונה.
כל קבוצה היא קבוצה של אוהדיםCrazyRed7 כתב: קטמון זאת קבוצת אוהדים. שיעשו מה שבא להם.
הפועל באר שבע זאת קבוצה עם בעלים שמביאה מיליוני שקלים בכל עונה.
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
לא, היא לא.bs war כתב:
כל קבוצה היא קבוצה של אוהדים
היא עבורנו, היא משרתת אותנו, היא עוד הרבה דברים...אבל הקבוצה לא שייכת לאוהדים. בשביל זה צריך בעלות.
והיא גם ממומנת בחלקה על ידינו דרך כספים מהטוטו, מהעירייה ומרשות השידור.RedRock כתב:
לא, היא לא.
היא עבורנו, היא משרתת אותנו, היא עוד הרבה דברים...אבל הקבוצה לא שייכת לאוהדים. בשביל זה צריך בעלות.
ולכן היא מחייבת ייצוג כלשהו של האוהדים בניהול המועדון (יש לציין שזו בעיה ארצית והאשמה כאן לא מופנית להפועל ב"ש בלבד, אלא למנגנון של ההתאחדות בניהול המועדונים).
נערך לאחרונה על ידי bs war ב 18 נובמבר 2013, 00:25, נערך פעם 1 בסך הכל.