South Side יוצא לדרך!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

Re: South Side יוצא לדרך!!

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

הארגון רק קם, והוא כבר הצליח להכניס שיר חדש (ה - ALLE OH) ולהפוך אותו לשיר מאוד מוכר (ביקורת על הצורה שבה השיר עלה? ובכן אותה צורה הוכיחה את עצמה ובגדול כשהשיר נקלט ביציע בצורה מדהימה).
כמו כן, הארגון הוציא חולצות ארגון שלדעתי הפכו את היציע להרבה יותר אדום מבעבר.
מה עוד היה לנו? שלט הפריסה הכי גדול בתולדות הקהל (בבלומפילד), לראשונה בהיסטוריה של הקהל (לפחות ממה שאני זוכר), שיתוף פעולה בין יציעים 5,2 ו6 עם הפסיפס האדום לבן וכן הייתה גם צעדה מאוד מרשימה אתמול.

אני חושב שלארגון חדש שקם מדובר בהישגים שאסור לזלזל בהם, ושמשאירים טעם לעוד...

תמונה
נערך לאחרונה על ידי Sir Alex Ferguson ב 07 אפריל 2014, 08:50, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
gilcohen

שליחה על ידי gilcohen »

Sir Alex Ferguson כתב:הארגון רק קם, והוא כבר הצליח להכניס שיר חדש (ה - ALLE OH) ולהפוך אותו לשיר מאוד מוכר (ביקורת על הצורה שבה השיר עלה? ובכן אותה צורה הוכיחה את עצמה ובגדול כשהשיר נקלט ביציע בצורה מדהימה).
כמו כן, הארגון הוציא חולצות ארגון שלדעתי הפכו את היציע להרבה יותר אדום מבעבר.
מה עוד היה לנו? שלט הפריסה הכי גדול בתולדות הקהל (בבלומפילד), לראשונה בהיסטוריה של הקהל (לפחות ממה שאני זוכר), שיתוף פעולה בין יציעים 5,2 ו6 עם הפסיפס האדום לבן וכן הייתה גם צעדה מאוד מרשימה אתמול.

אני חושב שלארגון חדש שקם מדובר בהישגים שאסור לזלזל בהם, ושמשאירים טעם לעוד...
כן..אבל כל זה לא שווה אם אנחנו לא שמים מסכות נינג'ה על הפנים..אם אנחנו קבוצה סגורה שאסור לאף אוהד להתקרב.

אם יש לאנשים כל כך הרבה ביקורת שלילית הם מוזמנים להגיע לתרום מזמנם האישי להכנות של השלטים בימים לא ימים..בשעות לא שעות.
מוזמנים לתת מעצמם מבלי לצפות לקבל שום דבר בתמורה חוץ מתחושת סיפוק שהקבוצה שלנו(!!) עולה למגרש.

מבטיח לקבל כל אחד פה בברכה ובאהבה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

עזבו, זכותם של האוהדים השונים להעביר ביקורת על ארגון של אוהדים, אבל שתהיה ביקורת עניינת ולא ביקורת חובבנית כמו שהעלו כאן.

אם כבר ביקורת על הארגון, ואמרתי את זה גם לאנשים שלנו אתמול, העידוד בשני המשחקים האחרונים, גם של הגוש המעודד, היה מתחת לכל ביקורת, ואני חושב שזה משהו שחייבים לשפר אם רוצים להפוך את העונה הנוכחית לעונה גדולה בהיסטוריה של המועדון שלנו.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

לא מאמין שאנשים אשכרה עוד מעבירים ביקורת, חבורה של כפויי טובה.

אז נכון לא הכל מושלם, נכון לא הכל וורוד, נכון עוד לא הגענו לרמת תפאורה של מכבי/הפועל אך חכו קצת תנו זמן לאנשים להתאקלם, ללמוד, לטעות, להבין!!!

האירגון החדש רק בתחילת דרכו וכבר רואים את השינויי החיובי שהוא הביא איתו, במיוחד בכך שהגוש המעודד גדל.

אה ושלומי יקירי מילה קטנה לי אלייך, אתה מדבר הקאמלס הקאמלס אז בוא נעמיד דברים על דיוקם, הם היו בקושי 20-15 חבר'ה כשבשנים האחרונות הממוצע גילאים שם היה 16-18, הם לא היו קרובים להיות אותם אולטראס שאתה מדבר וטוב שכך.
רובם הגדול הצטרף לאירגון החדש ועוזר בקידומו, במקום להעביר ביקורות אתה מוזמן לתת יד ולעזור, אפילו כספית.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

שלומי12 כתב:
כשצריך לפרגן אני יפרגן, ושלא תבין לא נכון, אני מעריך את מה שהם עושים.. אבל בכללי אני מצפה להרבה יותר מהם ( יתכן שזה מההרגל של הקאמלס)
הקאמלס היה ארגון גדול וותיק עם חברה צעירים שעשו ותרמו ונתנו עבודה וביצועים ,
אם הארגון החדש לא ישכיל- אז הוא ישאר כפי שהוא
לגבי שאר הדברים שלך- אני לא מתכוון להיגרר אחרייך,
והלוואי ואני טועה והארגון הזה יצבור וותק וכוחות וישאף להיות ארגון ברמה גבוהה יותר ולא מאולתרת
אפשר לעשות את זה אחרת
אפרגן*

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אביאל כתב: אפרגן*
כלכך רציתי לכתוב את זה ונמנעתי :)

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

סניור כתב:
כלכך רציתי לכתוב את זה ונמנעתי :)
הרוויח את זה ביושר :חיוך גדול:

סמל אישי של משתמש
RedRock
Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
יצירת קשר:

שליחה על ידי RedRock »

אנשים קטנים חושבים שהם עושים צל גדול.
בפועל, לאנשים קטנים יש בעיות גדולות.

סמל אישי של משתמש
AS1
יצירת קשר:

שליחה על ידי AS1 »

אדון שלומי 12
אנשים כמוך מתאימים ליציע העיתונות - אין להם מושג, מעולם הם לא עשו את מה שהם מעבירים עליו ביקורת ויש להם את עזות המצח לכתוב בהחלטיות של כאלה שהם כבר 30 שנה במקצוע.
אין לך מושג. ועד שלא תבין כמה ארגון צריך בשביל פאקינג שלט פריסה אל תעביר ביקורת. תתיצב קודם לעבודה.
[align=center]תמונה GIFSoup[/align]

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

אביב כתב:אדון שלומי 12
אנשים כמוך מתאימים ליציע העיתונות - אין להם מושג, מעולם הם לא עשו את מה שהם מעבירים עליו ביקורת ויש להם את עזות המצח לכתוב בהחלטיות של כאלה שהם כבר 30 שנה במקצוע.
אין לך מושג. ועד שלא תבין כמה ארגון צריך בשביל פאקינג שלט פריסה אל תעביר ביקורת. תתיצב קודם לעבודה.
סרוסי כפי שאני מכיר אותך אתה האיש על המנגל ביום העבודה ,זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

סתם שאלה לח'ברה שעוסקים שם במלאכה,
עד כמה מעורבת הנהלת הקבוצה בשיתוף פעולה עם הארגון,בהיבטים של גיוס כספים,הקצאת חדר לאביזרי עידוד,שת"פ בתרומה לקהילה,ארגון הסעות,ישיבות להעלאת נושאים כאילו ואחרים שחשובים לאוהדים?
והאם קיים שיח או יהיה קיים בעתיד לגבי האיצטדיון החדש וכמה סיי יש לאוהדים בהקמה שלו היום.
או בקיצור...האם ההנהלה משתפת פעולה?

סמל אישי של משתמש
oran

שליחה על ידי oran »

אדום זקן כתב:סתם שאלה לח'ברה שעוסקים שם במלאכה,
עד כמה מעורבת הנהלת הקבוצה בשיתוף פעולה עם הארגון,בהיבטים של גיוס כספים,הקצאת חדר לאביזרי עידוד,שת"פ בתרומה לקהילה,ארגון הסעות,ישיבות להעלאת נושאים כאילו ואחרים שחשובים לאוהדים?
והאם קיים שיח או יהיה קיים בעתיד לגבי האיצטדיון החדש וכמה סיי יש לאוהדים בהקמה שלו היום.
או בקיצור...האם ההנהלה משתפת פעולה?
קיים שיח עם ההנהלה, נכון להיום אין עזרה כספית (בשנה הבאה יהיה שת"פ בתחומים רחבים יותר).

יש ישיבות עם ההנהלה שמודעת לכך שהארגון הוא זה שדואג ואחראי על העידוד ועל התפאורה.

ההסעות מאורגנות ע"י וסרמיליה בסבסוד חלקי של ההנהלה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

הדבר היחיד שצריך להעביר עליו ביקורת באירגון החדש זה שבאמצע העונה מחליפים שירים לשחקנים כשעד שהקהל ילמד את כל השירים תגמר העונה וגם מוסיף כמה חדש זה יפה ונכון אבל עד שלומדים אותו אנחנו מאבדים דקות עידוד וחבל מאוד.

חוץ מזה שאפו אדיר לאירגון ולהתנהלות ולהשקעה האין סופית.
מי שמעביר ביקורת על זה פשוט יש לו משהו אישי איתם .
תמונה

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

כל הכבוד ! הארגון קם רק השנה תנו לו לעבוד, אני בטוח שעם הזמן הם יוכיחו כמה הם ארגון מדהים !
תמונה

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson

תגובת הארגון לאירועי אתמול

ציטוט חשוב - "אוהד מכבי תל אביב שיזוהה כזה ביציעי באר שבע (2,3,5,6) יורחק מהמגרש לאלתר, לא תאושר כניסה עם צהוב, ולא עם צעיפים צהובים"
על פי דברי ההנהלה והמשטרה.
ואנחנו שואלים, איך מאות אוהדים צהובים עברו משער 3 ושער 6 לשערים 7,8,9 ועל הדרך הניפו אצבע משולשת ליושבי שער 2 ושער 5.

עשינו הכל אבל הכל כדי לשמור על ההסכם מול ההנהלה, קיבלנו יריקה לפנים, מנענו 1001 קריאות למחאות על כך שיהיו פה 4000 צהובים אבל לא , הם לא עמדו במילה שלהם.

מה הבעיה להוביל את הקהל משער שלוש ושער שש ישר לשער משטרה והביתה???

אחרי שבוע ללא שינה כדי לשווק את המשחק , כדי למנוע את הבזיון שהיה אתמול לטובת כלל הקהל

אחרי שבוע ללא שינה בעבודה על תפאורה,כמו תמיד,כדי להראות נוכחות ולשמור על רמה גבוהה ואיכות ביציעים,לטובת כלל הקהל

אחרי ימים שבהם לא עבדנו לא נחנו לא בילינו ונאלצנו להסביר למשפחות מה קורה איתנו..לטובת כלל הקהל

קיבלנו סטירה,ולא ממכבי. כמו שכולם ראו,החגיגות שלהם לא היו מרעישות כי האליפות היתה כבר ברורה. ואם לא הבזיון,אולי הקהל היה מבין סוף סוף שהעונה הזאת מדהימה, ומתארגן לקראת שבת הקרובה.

הפסקת העידוד אתמול לחצי שעה לא היתה החלטה נכונה כי אנחנו לא רוצים לפגוע בקבוצה אבל היתה בלהט הרגע ובזמן שמשתינים לנו על הראש,קשה להישאר לעמוד ולשיר, בזמן שמחלקים לך סטירות אתה לא תמשיך להתעסק במשהו אחר. אחרי ההתלקחויות חזרנו לעודד ובסיום,כמו תמיד,להודות לשחקנים.

כל הדעות המנוגדות ביציע יכולות להסתכם במשפט אחד-
״אוהד שמקריב את עצמו
(מקריב על אמת-כל משחק,לא רק לבלומפילד במשחק העונה)
למען הקבוצה כבר שנים, לא מוכן לשתוק על התנהלות ההנהלה.
ולעומת זאת , אוהד הצלחות שמגיע למשחקים רק כשטוב וזה מסתדר לו, שלא נדבר על משחקי חוץ.. אוהד שלא היה ברגעים הקשים ולא מוכן לתרום מעצמו למען הקבוצה-נגד כל מחאה..
כי לא אכפת לו שההנהלה תזלזל באוהדים, הוא פשוט לא יהיה פה שהקבוצה תרד ליגה חס וחלילה ושיהיה קשה, אז למה לו להילחם עכשיו, תנו לו שקט, ולנסוע לאירופה עם האשה עוד חודשיים״

שמענו ביציעים כל מיני קריאות על הארגון, לכל מי שיש השגות וחושב אחרת, כנראה שאינו יודע את אמת ואינו מעורה בפרטים, כל אחד כזה מוזמן לפנות אלינו בפרטי כדי לקבל תשובות עד שתבינו שהארגון הזה הוא הדבר הכי טוב בשביל הקבוצה שלנו. ושאותו אוהד שהולך לפנות אלינו, שיפנה כל יום כמה שעות, אנחנו ניתן לו משימות שקשורות לטובת הקהל, נזמין אותו באהבה לאצטדיון כבר בעשר,אחת עשרה בבוקר כל יום שבת להכנה של התפאורה וכו׳
אנחנו לא רוצים שיגידו לנו תודה או יטפחו לנו על השכם
אבל אוהד שלא עושה למען הקבוצה אין לו זכות לבקר אוהדים שבזכותם יש לו כבוד.

לסיכום

לא מעניין אותנו מי אשם , במבחן התוצאה הנהלת הפועל באר שבע נכשלה - אוהדי מכבי תל אביב עברו על אפינו ועל חמתינו ליציע האוהדים שלהם, למרות כל ההסכמים.

ואנחנו חשבנו שמילה זאת מילה. הנהלה יקרה, משטרת ישראל, מפקד תחנת באר שבע סנ"צ משה איבגי, כשתהיה לכם מילה אולי גם לנו תהיה, עכשיו תתמודדו עם ההשלכות.

בעולם הכדורגל הכבוד של האוהדים הוא הדבר החשוב ביותר - והיום רמסתם אותו, תתביישו.

בהמשך השבוע אנחנו,יחד עם זרמים נוספים ביציעים נפרסם את דרכי הפעולה להמשך.

״ואחרי הכל, היה רגע אחד אתמול שבו אנו גאים, הזמן עצר מלכת- לופא, נזכור לעד ולא נפסיק להנציח״

תמונה

שלח תגובה