מאור בוזגלו חתם לשלוש שנים נוספות בהפועל ב"ש
Re: פיצוץ במו"מ בין הפועל ב"ש למאור בוזגלו
בואנה פרסום ראשון +וואן לא מספיק לכם בשביל להבין שזה שטויות ,בוזגלו בחיים לא יחזור למכבי כי דבר ראשון שמה המקום שלו ממש לא בטוח, דבר שני הקהל שונא אותו והוא אותם, ודבר שלישי בוזי מפה יצא בחזרה לאירופה.
אני בהלם שיש פה טופיק של 6 עמודים על ספין תקשורתי.
כמה חובבנים אתם? הבן אדם רוצה יותר כסף , יעקב פנה כהרגלו לתקשורת כי לא קיבל מה שהוא רוצה במו"מ מול אלונה.
מה נראה לכם שעכשיו הוא יפרסם בטוויטר שהכל טוב והוא יהיה בב"ש בטוח? הרי כל הפואנטה פה היא להלחיץ את המערכת שהוא עוזב כדי לקבל את הסכומים שהוא דורש.
בקיצור , מר בוזגלו לך תישן על האף - אתה תהיה בב"ש עונה הבאה , ויותר מזה - גם לא תקבל 300 אלף יורו.
קודם שיוכיח את עצמו מול הגדולות ולא ישים לי גול מול אשדוד ובית"ר וידרוש כספים כאילו כל אירופה אחריו.
כמה חובבנים אתם? הבן אדם רוצה יותר כסף , יעקב פנה כהרגלו לתקשורת כי לא קיבל מה שהוא רוצה במו"מ מול אלונה.
מה נראה לכם שעכשיו הוא יפרסם בטוויטר שהכל טוב והוא יהיה בב"ש בטוח? הרי כל הפואנטה פה היא להלחיץ את המערכת שהוא עוזב כדי לקבל את הסכומים שהוא דורש.
בקיצור , מר בוזגלו לך תישן על האף - אתה תהיה בב"ש עונה הבאה , ויותר מזה - גם לא תקבל 300 אלף יורו.
קודם שיוכיח את עצמו מול הגדולות ולא ישים לי גול מול אשדוד ובית"ר וידרוש כספים כאילו כל אירופה אחריו.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite
UncleAD Youtube channel - Fortnite
לא שאני מצדיק את וואן והחרטות שלהם חחחח, אבל המצב המתוח + האין תגובה של בוזגלו + התגובה של המועדון לא הספיקו לכל המפקפקים בו על הידיעה להבין שהטעות בידיכם ושיש אמת בידיעה הזאת??
לטעמי, כבר עכשיו אנחנו משלמים על מאור הרבה יותר כסף ממה שהוא שווה.
מצטער, אבל שחקן בליגה הישראלית שלא קוראים בשם של זהבי או מליקסון, לא צריך לעלות יותר מ200 אלף דולר בשנה.
אני אפילו יותר מאשמח, אם נמכור אותו למכבי בכסף גדול, כך גם נחסוך את עלויות החוזה שלו. ואז נוכל להביא את מליקסון בראש שקט בלי לחץ על התקציב.
גם שחקן שמחובר יותר למועדון, שחקן הרבה יותר אחראי, שחקן שעושה יותר הגנה. והכי חשוב, יציב.
ד"א, בפעם המי יודע כמה, הוא פשוט לא לומד. הוא מרוויח בינתיים מספיק כסף בשביל להאכיל 5 משפחות. הגיע הזמן שהוא יזרוק את אבא שלו באיזה מערה וישכח אותו שם.
מצטער, אבל שחקן בליגה הישראלית שלא קוראים בשם של זהבי או מליקסון, לא צריך לעלות יותר מ200 אלף דולר בשנה.
אני אפילו יותר מאשמח, אם נמכור אותו למכבי בכסף גדול, כך גם נחסוך את עלויות החוזה שלו. ואז נוכל להביא את מליקסון בראש שקט בלי לחץ על התקציב.
גם שחקן שמחובר יותר למועדון, שחקן הרבה יותר אחראי, שחקן שעושה יותר הגנה. והכי חשוב, יציב.
ד"א, בפעם המי יודע כמה, הוא פשוט לא לומד. הוא מרוויח בינתיים מספיק כסף בשביל להאכיל 5 משפחות. הגיע הזמן שהוא יזרוק את אבא שלו באיזה מערה וישכח אותו שם.
ואיך יממן אבא יעקב את הקזינו ברומניה??zivmay כתב: ד"א, בפעם המי יודע כמה, הוא פשוט לא לומד. הוא מרוויח בינתיים מספיק כסף בשביל להאכיל 5 משפחות. הגיע הזמן שהוא יזרוק את אבא שלו באיזה מערה וישכח אותו שם.
אתה היית זורק את אבא שלך בתוך מערה ושוכח אותו שם? איזה דבר מטומטם להגידzivmay כתב: ד"א, בפעם המי יודע כמה, הוא פשוט לא לומד. הוא מרוויח בינתיים מספיק כסף בשביל להאכיל 5 משפחות. הגיע הזמן שהוא יזרוק את אבא שלו באיזה מערה וישכח אותו שם.
לאט לאט אחי, זה היה דימוי.. דימויdor69 כתב: אתה היית זורק את אבא שלך בתוך מערה ושוכח אותו שם? איזה דבר מטומטם להגיד

ברור שזה היה דימוי, אבל זה חסר טאקט להגיד. הצד שלך זה הצד של המועדון ולמאור יש אינטרס (מובן בהחלט) להרוויח כמה שיותר כסף. תהיה בטוח שהוא לא מחפש קבוצות אחרות זה רק חלק מהמו״מ עם ההנהלהzivmay כתב:
לאט לאט אחי, זה היה דימוי.. דימוי
Re: מאור בוזגלו סיכם לשלוש שנים נוספות בהפועל ב"ש
היה שקוף, יש לו פה בית חם ,ושנה הבאה יפרח עוד יותר.
בשורה נהדרת!
מישהו יכול להסביר מזה אומר? זה 3 שנים נוספות על ה2 שיש לו כאן או סה"כ 3?
היה שקוף וצפוי אני מסכים אבל עדיין היו פה אוהדים שממשיכים עם רגשי הנחיתות מול מכבי(כמו במקרה מליקסון) וקיללו פה את בוזגלו וטענו שלא צריך אותו שיעיפו אותו כי הוא לא מחויב..שכחו מה הוא עשה פה שנה שעברה מלך הבישולים וסגן מלך השערים והאיש שביחד עם ברדה חיבר פה את החדר הלבשה..כל אלה צריכים להתנצל ולהבין שנכון הוא שכיר פה וזה המקצוע שלו אבל יש כאלה שגם אם לא נולדו בסורוקה הם נותנים כבוד למועדון ולקהלגיא חניה כתב:היה שקוף, יש לו פה בית חם ,ושנה הבאה יפרח עוד יותר.
כן אה ??dardasmiley כתב:
חחחחח, אתה בא, זורק איזה משפט והולך. כמו המערכון של אסייג, "לא היה צריך להגיד לו את זה"....

- ForeverRed
היה חתום לשנתיים נוספות, קיבל שדרוג והאריך בעונה נוספת. סה"כ שלוש שנים.RedHell כתב:מישהו יכול להסביר מזה אומר? זה 3 שנים נוספות על ה2 שיש לו כאן או סה"כ 3?
טוב שהבעיות נפתרו, עכשיו שיחזור להתעסק בכדורגל. בהצלחה!