הפינה הפסימית - מחזור 7

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: הפינה הפסימית - מחזור 7

שליחה על ידי RedHell »

dor69 כתב: או שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך, או שאתה מקורב למאמן כזה או אחר או שאתה חתיכת גונב דעת שפשוט נתפס על אלישע.
כמעט כל הדברים שכתבת תלושים מהיסוד
לא קראתי את כל מה שהוא אמר עד עכשיו אבל ספציפית בציטוט הזה הוא אמר דברים דיי נכונים...

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

RedHell כתב:
לא קראתי את כל מה שהוא אמר עד עכשיו אבל ספציפית בציטוט הזה הוא אמר דברים דיי נכונים...
עזוב הם נתקעו על זה שאני נגד אלישע, אני ממש לא נגד אלישע אני פשוט לא חושב שהוא זה שיצעיד אותנו, אני התפכחתי לגביו.
ודור אני ממש אבל ממש אל גונב דעת כי בשביל לגנוב דעת אני צריך לשקר, ואני ממש לא מקורב למאמנים אני לא פירסמתי שום של מאמן רק נתתי דוגמאות למאמנים שעושים את העבודה בצורה טובה כמו פאקו וברק בכר.
מה השלב הבא אתם תחשבו בגלל הדעות שלי שאני חייזר?
נו באמת...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב:יודע מה סבבה אלישע שדרג את בן ביטון את סוארס (לא שסוארס שודרג הוא תמיד היה שחקן טוב, ושדרג את זינו ואת בוזגלו ואור חביביאן ואת בן אלגרבלי, איך זה ש3 שנים הוא פה ועדיין היכולת הקבוצתית שואפת לאפס וכל המהלכים נעשים בפעולות אישיות ומקריות?
איך זה ששחקנים שהוא מביא (ע"ע בויאן מרקוביץ', פלצ'וק וסוויסה) מקבלים מלא דקות בהתחלה ואז אחריי שהוא שם לב שהם לא השחקן המושלם כמו בוזגלו וכו' אז הוא מעביר אותם לספסל, איך אתה מסביר את העובדה שנסאר שלפניי שנה היה אחד מהשחקנים החמים שלנו הפך לשחקן ספסל?
לא שאני מתלונן על ההצלחה עם בוזגלו בן ביטון וכו' אבל איפה השדרוג של שאר השחקנים, למה הוא מביא שחקן ואז זורק אותו? למה אין קבוצתיות כבר עונה שלישית רצוף והכל מקרי?

לאלישע יש יתרונות ויש חסרונות אבל לפעמים נדמה שהחסרונות עולים על היתרונות שלו במיוחד אל מול מאמנים כמו ברק בכר ופאקו...
איך זה שכבר עונה שנייה ברציפות אנחנו קבוצת צמרת שמועמדת לאליפות ובעיקר בזכות הסגל אבל אנחנו מתקשים מול קבוצות שיש להן חשיבה טקטית נכונה והן מצליחות גם להביך אותנו והן במקרה גם נחשבות לקבוצות תחתית?
למה אנחנו לא משחקים כמו קריית שמונה? עזוב מכבי תל אביב, הבדלי התקציבים גבוהים ואני לא אשווה, אבל אם קריית שמונה עם סגל שחקנים שהוא פחות חזק מאיתנו יכולים להראות מעולה מול קבוצה למה אנחנו צריכים רק את המשחקים הגדולים בשביל להראות טוב?

תראה, אתה לא מסתכל על דברים בצורה אובייקטיבית וזאת הבעיה ואני אסביר:

1. לאלישע יש יתרונות ויש חסרונות כמו לכל מאמן
2. זה שאלישע יודע איך לטפל בשחקנים ולהפיק מהם יותר לא חושב שיש על זה סוג של ויכוח, יש לנו מספר שחקנים גבוה שהוא הרים וכשמסתכלים על מאמנים שהיו לנו בשנים האחרונות ועל שחקנים שעשו איזשהו סוג של התקדמות אזי אין ספק שאלישע מוביל בסוגיה הזאת.
3. לגבי שחקנים ששיחקו אצלו ואחר כך ירדו לספסל - שחקנים ומאמנים הם בני אדם, קרה,קורה וימשיך לקרות ששחקן כזה לא מסתדר עם מאמן ולהפיך, זה קרה פה בארץ ( עיין ערך מיטרוביץ) וקורה בקבוצות הגדולות בעולם (עיין ערך איברהימוביץ בברצלונה)
בנוסף נתת פה דוגמאות של שחקנים שירדו לספסל כמו תומר סוויסה ופלצוק, להזכירך ששני השחקנים הללו הגיעו לפני שתי עונות כאשר המטרות של הקבוצה היו אמצע טבלה ואולי להתברג בפליאוף העיליון, התקציב היה בהתאם והשחקנים שהגיעו לכאן היו בהתאם, משנה שעברה המטרות השתנו, התקציב עלה וכך השחקנים שהגיעו לפה, אתה לא יכול לתהות למה אלישע לא נותן הזדמנות לפלצוק כאשר יש את ברדה\בוזגלו\פלט בסגל, אותו הדבר לגבי שחקנים אחרים שציינת, השחקנים שהבאנו הם שחקנים בקנה מידה הישראלי הגבוה ביותר, אף אחד לא מצפה שפלצוק יהיה בהרכב כשיש לך בסגל את מליקסון
4. לגבי הדבר האחרון אני מסכים איתך, אלישע חלש בצורה הטקטית, אנחנו רואים את זה בעיקר נגד קבוצות קטנות שמסתגרות מולנו ואין לאלישע את הפתרונות, נוסיף ונאמר שלא לומדים מטעויות, לא עושים שיעורי בית על היריבה ומנסים לשחק בסגנון אם זה הצליח פעם אחת נילך על זה עד שזה לא יצליח יותר, הייתי שמח אם אלישע היה מעמיד לצידו עוזר מאמן טיפה יותר טקטי שהיה עושה את השיעורי בית הללו, אבל כרגע זה המצב, זה המאמן, זה מה שיש ועם זה ננצח, אם היה מגיע מאמן אחר טקטי יותר אזי היו לו חסרונות אחרים, אין מאמן מושלם, יש מערכת מושלמת וזה מה שחסר להפועל באר שבע כיום
5. בהמשך לסעיף הקודם - אם הייתה פה דרך ניהולית מסודרת אני לא בטוח שאלישע לוי כמואמן הייתה בחירה גרועה, אם היו לנו פה אנשי מקצוע וניהול כמו שיש במכבי אז אלישע לוי בתור מאמן היה מצליח מעל לכל מאמן ישראלי ( אולי חוץ מגיא לוזון שאני אישית מעריך אותו מאוד), תסתכל אחורה ל 10 שנים האחרונות ותראה שלא משנה איזה מאמן היה פה תמיד היה משהו לא טוב לאוהדים שלנו, פעם המאמן לא היה טקטי, פעם הוא לא קידם צעירים , פעם הוא לא שיתף שחקני בית וכו, הבעיה היא לא במאמן!!! הבעיה היא מעבר לזה, היא בצורת ניהול של המועדון כמועדון כדורגל ישראלי.

מקווה שהצלחתי להעביר את הנקודה שלי

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אני לא אקח פה דעה של אף אחד.
אבל בואו נודה באמת , רובכם פה בפורום עיוורים כנראה , אני מאוד מקווה שזה האהבה לקבוצה שמעוורת אתכם.
אבל להגיד שב"ש היא ההצגה הכי טובה בארץ אחרי מכבי תל אביב? ברצינות קראתי את זה פה עכשיו? למעט 2 ורבע משחקים (נגד מכבי ת"א וחיפה ואולי איזה 10 דק' בפ"ת) אנחנו ברצף מעונה שעברה ומשחקי גביע/אירופה של איזה 15 משחקים שאנחנו בלתי נסבלים לעין , זה פשוט מחריד לראות את הקבוצה משחקת ככה , משחק איטי ומסורבל שלא מסוגלים להגביהה או להעביר 2 פסים בלי לאבד כדור או למסור עד השוער אחורה שיעיף.
וגם אי אפשר להגיד שהגיעו לנו נקודות איפה שהפסדנו אותם , בתיקו בבית"ר הם היו עדיפים , רעננה הייתה צריכה לנצח אותנו, ועכו לא הייתה נראית כמו קבוצת תחתית לידנו.

וכן , כולם פה יודעים שאני לא אוהב את אלישע ומייחל ליום שהוא יעוף מפה ,כי המזל שלו הוא שהוא מביא ניצחון אחרי משחקים שאנחנו נראים בהם רע וזה קונה לו עוד אויר לנשימה, ואני לא מצפה מכולם לחשוב ככה , אבל חלאס כבר לקום ולצאת על כל מי שאומר איזה מילה רעה על אלישע או על ברדה או על אלונה גם.
עם כל הכבוד העבודה שלהם היא להתמודד גם עם התקשורת וגם עם ביקורת של האוהדים - כמו שנחבק אחרי ניצחון , נעביר גם ביקורת אחרי הפסד או משחק שנראים בו רע.
בא לכם לקרוא לי אוהד הצלחות? אז סבבה , אני אוהד הצלחות ואני עושה מנוי ולא פעם ראשונה ולא שניה - רק תזכרו שבלי ה"אוהדי הצלחות" כמוני , ה"ליבה" שאנשים פה קוראים לעצמם , הייתה עושה איו יה עם עצמה 500 איש , ולא עם עוד 10,000 באצטדיון.

על אלישע אני לא ארחיב למה הוא לא מתאים , כי כבר עשיתי את זה לא פעם אחת , אבל לדוגמא בנושא ברדה - מישהו פה מוכן להסביר לי על האגואיזם הזה ללכת לבד וראש בקיר? משחק אחרי משחק
הרי כולנו יודעים שאם במקום ברדה זה היה דובב או אוגו הייתם שוחטים אותם בתגובות אחרי 2-3 משחקים של התנהגות כזאת במגרש.
אבל להיטפל לקטנים הכי קל , פשוט מליקסון נותן פה משחקים גדולים על ימין ועל שמאל ודוידאזדה פשוט מראה מה מגן צריך לעשות כדי לשבת בסוף הספסל.

ואגב אנחנו ממש לא הצגה כזאת טובה - זה פתאטי באמת לחשוב ככה , ראו ערך ק"ש שכבר 3 עונות ועונת אליפות נראים מצוין (ואז מה אם התקציב שלהם גם גדול? הכדורגל שלהם נראה פי 10 יותר אטרקטיבי וכיף לעיניים גם אם הם לא מנצחים) והם עם שחקנים ושמות הרבה פחות מפוצצים.

אה ולפינה הפסימית , מליקסון חייב להתעורר - הוא נראה לי התבלבל קצת , המשחק האיטי הזה עם התנועה הבריטית האיטית הזאת ימינה לא עובדת פה , וגם אם כן , לא לאורך זמן.
ושיחליטו מי בועט פנדלים בקבוצה הזאת , זה פשוט מעורר רחמים שכל פנדל פה כולנו במתח כאילו זה הדבר הכי קשה בעולם.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

RedHell כתב:
הדבר היחידי הנכון שהוא אמר זה על היכולת הטקטית של אלישע שהיא באמת שואפת לכלום. כל השאר ובעיקר מה שאמר על שחקנים שלא השתדרגו (שטויות במיץ יש לפחות חמישה שכן) ועל בחירת שחקנים (גם פה אלישע פשוט מעולה עם אחוזי פגיעה מטורפים בהשוואה לשנים עברו וגם לאחרות בליגה) זה פשוט שטויות וסילןף של עובודות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dor69 כתב: הדבר היחידי הנכון שהוא אמר זה על היכולת הטקטית של אלישע שהיא באמת שואפת לכלום. כל השאר ובעיקר מה שאמר על שחקנים שלא השתדרגו (שטויות במיץ יש לפחות חמישה שכן) ועל בחירת שחקנים (גם פה אלישע פשוט מעולה עם אחוזי פגיעה מטורפים בהשוואה לשנים עברו וגם לאחרות בליגה) זה פשוט שטויות וסילןף של עובודות.
אני אמרתי שהוא לא שדרג מספיק שחקנים אל תגיד ששיקרתי, תגיד שלדעתך לא אמרתי את כל המידע אבל להגיד שאני משקר?

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

דר אדום בנשמה כתב:אני אמרתי שהוא לא שדרג מספיק שחקנים אל תגיד ששיקרתי, תגיד שלדעתך לא אמרתי את כל המידע אבל להגיד שאני משקר?
להגיד שאלישע לא משדרג שחקנים שלו זה שקר גס!

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

dor69 כתב: להגיד שאלישע לא משדרג שחקנים שלו זה שקר גס!
להגיד שאמרתי שאלישע לא משדרג שחקנים שלו זה גם שקר גס, בסך הכל אמרתי שהוא לא שדרג מספיק שחקנים, והוא לא שדרג את המשחק הקבוצתי...

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

דר אדום בנשמה כתב: להגיד שאמרתי שאלישע לא משדרג שחקנים שלו זה גם שקר גס, בסך הכל אמרתי שהוא לא שדרג מספיק שחקנים, והוא לא שדרג את המשחק הקבוצתי...
איזה שחקנים פאולו סוזה/אוסקר לדוגמה שידרגו? מעניין אותי לראות למה אתה מתכוון כשאתה אומר את זה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב: או שאתה לא מבין כלום מהחיים שלך, או שאתה מקורב למאמן כזה או אחר או שאתה חתיכת גונב דעת שפשוט נתפס על אלישע.
כמעט כל הדברים שכתבת תלושים מהיסוד
אמממ תסמן ד'...כל התשובות נכונות כולל "או שאתה ילד שלא הולך ללימודים ומקשקש כל היום שטויות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

doctorslayer כתב:אני לא אקח פה דעה של אף אחד.
אבל בואו נודה באמת , רובכם פה בפורום עיוורים כנראה , אני מאוד מקווה שזה האהבה לקבוצה שמעוורת אתכם.
אבל להגיד שב"ש היא ההצגה הכי טובה בארץ אחרי מכבי תל אביב? ברצינות קראתי את זה פה עכשיו? למעט 2 ורבע משחקים (נגד מכבי ת"א וחיפה ואולי איזה 10 דק' בפ"ת) אנחנו ברצף מעונה שעברה ומשחקי גביע/אירופה של איזה 15 משחקים שאנחנו בלתי נסבלים לעין , זה פשוט מחריד לראות את הקבוצה משחקת ככה , משחק איטי ומסורבל שלא מסוגלים להגביהה או להעביר 2 פסים בלי לאבד כדור או למסור עד השוער אחורה שיעיף.
וגם אי אפשר להגיד שהגיעו לנו נקודות איפה שהפסדנו אותם , בתיקו בבית"ר הם היו עדיפים , רעננה הייתה צריכה לנצח אותנו, ועכו לא הייתה נראית כמו קבוצת תחתית לידנו.

וכן , כולם פה יודעים שאני לא אוהב את אלישע ומייחל ליום שהוא יעוף מפה ,כי המזל שלו הוא שהוא מביא ניצחון אחרי משחקים שאנחנו נראים בהם רע וזה קונה לו עוד אויר לנשימה, ואני לא מצפה מכולם לחשוב ככה , אבל חלאס כבר לקום ולצאת על כל מי שאומר איזה מילה רעה על אלישע או על ברדה או על אלונה גם.
עם כל הכבוד העבודה שלהם היא להתמודד גם עם התקשורת וגם עם ביקורת של האוהדים - כמו שנחבק אחרי ניצחון , נעביר גם ביקורת אחרי הפסד או משחק שנראים בו רע.
בא לכם לקרוא לי אוהד הצלחות? אז סבבה , אני אוהד הצלחות ואני עושה מנוי ולא פעם ראשונה ולא שניה - רק תזכרו שבלי ה"אוהדי הצלחות" כמוני , ה"ליבה" שאנשים פה קוראים לעצמם , הייתה עושה איו יה עם עצמה 500 איש , ולא עם עוד 10,000 באצטדיון.

על אלישע אני לא ארחיב למה הוא לא מתאים , כי כבר עשיתי את זה לא פעם אחת , אבל לדוגמא בנושא ברדה - מישהו פה מוכן להסביר לי על האגואיזם הזה ללכת לבד וראש בקיר? משחק אחרי משחק
הרי כולנו יודעים שאם במקום ברדה זה היה דובב או אוגו הייתם שוחטים אותם בתגובות אחרי 2-3 משחקים של התנהגות כזאת במגרש.
אבל להיטפל לקטנים הכי קל , פשוט מליקסון נותן פה משחקים גדולים על ימין ועל שמאל ודוידאזדה פשוט מראה מה מגן צריך לעשות כדי לשבת בסוף הספסל.

ואגב אנחנו ממש לא הצגה כזאת טובה - זה פתאטי באמת לחשוב ככה , ראו ערך ק"ש שכבר 3 עונות ועונת אליפות נראים מצוין (ואז מה אם התקציב שלהם גם גדול? הכדורגל שלהם נראה פי 10 יותר אטרקטיבי וכיף לעיניים גם אם הם לא מנצחים) והם עם שחקנים ושמות הרבה פחות מפוצצים.

אה ולפינה הפסימית , מליקסון חייב להתעורר - הוא נראה לי התבלבל קצת , המשחק האיטי הזה עם התנועה הבריטית האיטית הזאת ימינה לא עובדת פה , וגם אם כן , לא לאורך זמן.
ושיחליטו מי בועט פנדלים בקבוצה הזאת , זה פשוט מעורר רחמים שכל פנדל פה כולנו במתח כאילו זה הדבר הכי קשה בעולם.
הוא התכוון ובצדק שאנחנו ההצגה הכי טובה לטוב ולרע.
רוצה את זה במילים עממיות יותר? הכי מעניין לראות איך נראה השבוע
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Totti כתב: הוא התכוון ובצדק שאנחנו ההצגה הכי טובה לטוב ולרע.
לא מאמין שנפסיד נקודות בבית מול אשדוד האנמית. גם הרבה יותר קל לפרוץ בונקרים במגרש העצום יחסית בוסרמיל (שני רק לר״ג בקטע הזה)

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

Totti כתב: הוא התכוון ובצדק שאנחנו ההצגה הכי טובה לטוב ולרע.

ההצגה הכי טובה לרע? אתה מכיר דבר כזה?
אם אתה אומר שאנחנו ההצגה הכי טובה לרע , כנראה שגם אתה לא באמת מבין מה אתה אומר פה.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

doctorslayer כתב:

ההצגה הכי טובה לרע? אתה מכיר דבר כזה?
אם אתה אומר שאנחנו ההצגה הכי טובה לרע , כנראה שגם אתה לא באמת מבין מה אתה אומר פה.
בוא תשמע ממקור ראשון שלא תתבלבל יותר.
ההצגה הכי טובה, במובן של חובבי כדורגל, קח את כל המשחקים ששודרו בפריים טיים ותראה מי השתתפה במשחקים הגדולים ביותר עד כה, מממממממ אנחנו.
הרע הכוונה שאצלנו מתייחסים לזה כרע, בגלל חוסר שיטה, חוסר יכולת ובלה בלה בלה, אבל בעיני הצופה האובייקטיבי משחקים שלנו הם הנאה צרופה של גולים, הזדמנויות ואירועים.
זהו, עכשיו תחזרו בחזרה לאלישע.

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי RedHell »

dor69 כתב: הדבר היחידי הנכון שהוא אמר זה על היכולת הטקטית של אלישע שהיא באמת שואפת לכלום. כל השאר ובעיקר מה שאמר על שחקנים שלא השתדרגו (שטויות במיץ יש לפחות חמישה שכן) ועל בחירת שחקנים (גם פה אלישע פשוט מעולה עם אחוזי פגיעה מטורפים בהשוואה לשנים עברו וגם לאחרות בליגה) זה פשוט שטויות וסילןף של עובודות.
אני ראיתי שלושה שחקנים שהוא רשם שאכן זה מה שקרה לאלישע איתם, יש לו קטע שאם לא בא לו על שחקן פתאום והוא מסמן אותו אז אין לשחקן הזה סיכויי, זה לא משהו חדש...

שלח תגובה