האופטימית- כי היום אין פינה פסימית

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: האופטימית- כי היום אין פינה פסימית

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אדום זקן כתב: צריך לקרות משהו מאוד מיוחד אם בוזגלו ימשיך לנפק מספרים כאילו ויישאר בארץ.
בוזגלו שחקן ענק,אבל גם אדם שחושב ביזנס או יותר נכון אבא שלו.
עיניו נשואות לערן זהבי ועדן בסט עם חוזי עתק בזמן שהוא מנפק מספרים מטורפים,הוא יירצה הכרה.
הוא גם מבין שהוא לא יוכל לבוא לאלונה בבקשה לפתוח את החוזה,לכן הוא ייצא לאירופה,ועם מספרים כאילו,הוא יכול לסמוך על אבא שלו שיימצא לו חוזה קטלני.
הבחור בסה"כ בן 26,הוא לא יישאר כאן לנצח,לכן מה שאני אומר שברשימת הרכש לינואר יצטרכו לקחת את זה בחשבון.
אתה פשוט מגזים אין סיכוי שבוזגלו יעזוב בינואר, אלונה למדה כבר עם מאור אחר שאסור לשחרר שחקן בינואר שהוא גם השחקן הכי טוב או בין הכי טובים בסגל...
אם כבר אז בקיץ נצטרך לחפש חיזוק בעמדה הזאת...
אבל אני לא בטוח שהוא יעזוב בכזאת קלות, הוא לא יגיע לכל קבוצה והוא אמר את שהוא רוצה להגיע כשחקן חשוב ולא סתם בשביל להגיד "יצאתי עוד פעם לאירופה".
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
bs war

שליחה על ידי bs war »

עד מתי החוזה של בוזגלו?

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

בקיץ האריך ל3 שנים נוספות.

סמל אישי של משתמש
red guy

שליחה על ידי red guy »

Sir Alex Ferguson כתב:גורדנה שיחק בתפקיד של אליניב מול הפועל ת"א ולא ניפק עבורנו כלום. בעצם סליחה, הוא החטיא פעמיים ממצבים נוחים כשבשאר המשחק הוא נעלם.
דווקא כשעבר לשחק כקשר אחורי, גורדנה השפיע יותר על המשחק.

אחד מהשינויים בין בלומפילד לאתמול הייתה החזרה של אליניב לעמדת הקשר מאחורי החלוץ. בניגוד לגורדנה, אליניב עושה המון תנועה ובכך משחרר את ארבייטמן, מליקסון ובוזגלו. כמו כן, הוא יורד הרבה אחורה ועוזר להנעת הכדור ולהגנה.
ב2-0 ערן לוי מצא עצמו חופשי מהטווח שהוא אוהב לבעוט לשער, כבר פחדתי שהנה נתניה חוזרים ל2-1, אבל אז בא אליניב, "הקשר מאחורי החלוץ", וחילץ את הכדור ברגע האחרון.

לכל מי שחושב שמקומו של אליניב לא בהרכב, או שלא מבין את התרומה של אליניב, אני מציע להתמקד משחק אחד באליניב. לצפות בו גם כשהכדור לא אצלו, לבדוק כמה תנועה הוא עושה, כמה הגנה הוא עושה, כמה הוא תורם להנעת הכדור, כמה שטחים הוא משחרר לאחרים, כמה הוא הופך את כל מי שמסביבו לטוב יותר. אולי אז אותו אוהד באמת יבין את התרומה של אליניב שהיה אחת מהסיבות המרכזיות ליכולת שלנו אתמול ובכלל להצלחה שלנו מאז שחזר לקבוצה מבלגיה.
מי שחושב שאליניב צריך לרדת לספסל לא יעזור לו להתמקד בו משחק שלם כי הוא כנראה לא מבין שכדורגל זה לא רק גולים ובישולים, מבחינתם אליה חלש וגם מליקסון והם לא מבינים שבזכותם בוזגלו פורח וארבייטמן כובש ואפילו גבאי נראה טוב שהם על המגרש..אני מסכים שברדה במשחקים מפוזרים שלו יכול לרדת לספסל בדקות האחרונות כדי שיתאפס קצת אבל בעיקר כשמובילים בבטחה כי במצב מאוזן הוא שחקן שדוחף לשינוי חיובי. ובכללי אין שום ספק על התרומה שלו השחקן הכי חשוב שיש בקבוצה וגם מליקסון אתמול תרם המון ושיחק טוב מאוד

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

דר אדום בנשמה כתב:אתה פשוט מגזים אין סיכוי שבוזגלו יעזוב בינואר, אלונה למדה כבר עם מאור אחר שאסור לשחרר שחקן בינואר שהוא גם השחקן הכי טוב או בין הכי טובים בסגל...
אם כבר אז בקיץ נצטרך לחפש חיזוק בעמדה הזאת...
אבל אני לא בטוח שהוא יעזוב בכזאת קלות, הוא לא יגיע לכל קבוצה והוא אמר את שהוא רוצה להגיע כשחקן חשוב ולא סתם בשביל להגיד "יצאתי עוד פעם לאירופה".
איפוא קראת שכתבתי שהוא יעזוב בינואר?
אמרתי שאם בוזגלו ימשיך עם המספרים הללו,הסיכוי שיישאר כאן הוא קלוש.
ולפיכך כבר בינואר וזה בהנחה שאלונה מבינה עניין,יצטרכו לחשוב על מישהו שבעתיד ייכנס למשבצת שלו.
ועשה טובה תפסיק להיות כזה נאיבי,כל שחקן בטח בגיל שלו חושב קודם כל על עצמו ועל ההתקדמות האישית והכלכלית שלו ובצדק.
קבוצה בריאה,צריכה לחשוב שתי צעדים קדימה ולראות את הנולד.
וברור שהוא יירצה לצאת לליגה טובה ועם מספרים כאילו אין סיבה שלא.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

אדום זקן כתב: איפוא קראת שכתבתי שהוא יעזוב בינואר?
אמרתי שאם בוזגלו ימשיך עם המספרים הללו,הסיכוי שיישאר כאן הוא קלוש.
ולפיכך כבר בינואר וזה בהנחה שאלונה מבינה עניין,יצטרכו לחשוב על מישהו שבעתיד ייכנס למשבצת שלו.
ועשה טובה תפסיק להיות כזה נאיבי,כל שחקן בטח בגיל שלו חושב קודם כל על עצמו ועל ההתקדמות האישית והכלכלית שלו ובצדק.
קבוצה בריאה,צריכה לחשוב שתי צעדים קדימה ולראות את הנולד.
וברור שהוא יירצה לצאת לליגה טובה ועם מספרים כאילו אין סיבה שלא.
איזה קבוצות היום ירצו אותו חוץ מקבוצות בבלגיה?
הוא צריך לצאת לספרד או לאנגליה, כל ליגה אחרת תהיה בכייה מבחינתנו אם הוא ייצא.
לדעתי האישית גם ליגה צרפתית וליגה איטלקית יהיו סבבה, כל ליגה מתחת לזה לא תהיה שווה לא לו ולא לנו והוא יודע את זה, כי הוא אמר כמה פעמים שהוא רוצה לצאת לחו"ל אבל הוא לא ייצא בכל מצב ולכל קבוצה...
ד"א אני האחרון שנאיבי לגביו, אני גם חושב שיכול להיות שהוא יגיע לאירופה אבל יש מצב שלא, הכל יכול להיות...

סמל אישי של משתמש
גיא חניה

שליחה על ידי גיא חניה »

עדיף לבוזגלו להיות ראש לשועלים מאשר זנב לאריות, פה בארץ הוא מלך ,בחו"ל הוא שוב יהיה עוד שחקן לא יודע אם כדאי לו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

גיא חניה כתב:עדיף לבוזגלו להיות ראש לשועלים מאשר זנב לאריות, פה בארץ הוא מלך ,בחו"ל הוא שוב יהיה עוד שחקן לא יודע אם כדאי לו.
שוב אם הוא ייצא לליגות גדולות באמת מצידי שיהיה זנב לאריות, אבל גם הוא יודע שהוא לא צריך לצאת בכל מחיר, הוא כבר התחשל לגביי כישלון בחו"ל והוא היה מעדיף לנסות לקבל הצעות שיתנו לו הרכב ומליגות טובות.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

מילה אופטימית נוספת, תסתכלו על חגיגות הגול של בוזגלו אחריי הפנדל, הובאן מנשק את הפדחת של בוזגלו, פשוט מדהים כמה השחקנים מחוברים.
וגם מאור מליקסון התחבק בחגיגה הזאת למי שחושב שהשיתוף פעולה ביניהם בעייתי.

סמל אישי של משתמש
לירן

שליחה על ידי לירן »

אליניב ברדה הוא הסיבה לכל שהפועל ב״ש היא קבוצה לוחמת ומגובשת עם זהות ומחויבות ולא אוסף של שחקנים.נקודה.!!!

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

אם נלך לפי שיטתם של חלק מהאנשים כאן כל שחקן הוא שחקן של סטטיסטיקה... ז״א שאם סוארז לא מבקיע גול בקרן הוא צריך לרדת לספסל כי הוא לא נותן מספרים...
איזה דפוק זה לספור את סוארז ע״פ כמות הגולים שלו נכון?

כך גם ברדה, נכון הוא בחלק הקדמי, אבל הוא עובד בשביל שהכוכבים יביאו מספרים.

אני סופר את ברדה לפי קילומטראז׳ חילוצי כדור, פינוי שטחים ומסירות מדויקות.
כל מי שסופר את ברדה אחרת פשוט לא מבין את התפקיד שלו על המגרש.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני מאוד שמח על הדקות שקיבל מלול. הוא נתן מסירה אדירה למליקסון שאין לנו עוד שחקנים בקו האחורי שמסוגלים להוציא. כתבתי הרבה בשבוע שעבר על החובה לשתף אותו ואני מקווה שאלישע מבין דבר אחד חשוב, דור מלול הוא המחליף הכי חשוב בסגל שלנו. הכי חשוב.

תכתבו גורדנה, דובב, הכל נחמד וסבבה, מלול הכי חשוב לנו על הספסל.

היכולת שלו לסתום חורים בערך בכל עמדה במגרש וברמה מעל לסבירה היא דבר נהדר, הוא חייב להישאר בכושר משחק תמידי ו לקבל הרבה ביטחון מהספסל. אשתקד יצאנו מהמירוץ בגלל שחקנים לא מנוסים שעלו לשחק במשחקים חשובים
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

Totti כתב:אני מאוד שמח על הדקות שקיבל מלול. הוא נתן מסירה אדירה למליקסון שאין לנו עוד שחקנים בקו האחורי שמסוגלים להוציא. כתבתי הרבה בשבוע שעבר על החובה לשתף אותו ואני מקווה שאלישע מבין דבר אחד חשוב, דור מלול הוא המחליף הכי חשוב בסגל שלנו. הכי חשוב.

היכולת שלו לסתום חורים בערך בכל עמדה במגרש וברמה מעל לסבירה היא דבר נהדר, הוא חייב להישאר בכושר משחק תמידי ו לקבל הרבה ביטחון מהספסל. אשתקד יצאנו מהמירוץ בגלל שחקנים לא מנוסים שעלו לשחק במשחקים חשובים
מסכים מאוד, במעט שדור שיחק אתמול ממש נהניתי לראות אותו, שחקן עם ראייה קצת שונה, הכניס פתאום פילפל לאגף שמאל.
במעט שהוא שיחק אתמול הוא הוכיח שיש לילד כדורגל, צריך לראות יותר דשא לדעתי

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב:אני מאוד שמח על הדקות שקיבל מלול. הוא נתן מסירה אדירה למליקסון שאין לנו עוד שחקנים בקו האחורי שמסוגלים להוציא. כתבתי הרבה בשבוע שעבר על החובה לשתף אותו ואני מקווה שאלישע מבין דבר אחד חשוב, דור מלול הוא המחליף הכי חשוב בסגל שלנו. הכי חשוב.

בהחלט מלול הוא שחקן כלבויניק שיכול לשחק בכמה עמגות ויש לו המון טכניקהנוהוא יכול לשמש כמחליף בקישור ההתקפי בהגנה וכו' הוא אחד מהשידרוגים שעשינו השנה היה חסר לנו שחקן כמוהו ובזכות השדרוג של בן ביטון בפאן ההגנתי הוא לא חייב להיות המושיעבעמדת המגן ויכול לעזור לנו בכל מיני תפקידים וזה דבר טוב לקבוצה שרוצה סגל בריא :)

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

דור מלול חייב לשחק יותר!
בתחילת העונה הוא היה נהדר באמצע, במקום הטבעי שלו.
שלישיית אמצע של מלול, גורדנה והובאן מאוד מאוד מסקרנת אותי, יכול להיות נסיון טוב. אבל אני בספק אם נראה אותו.

שלח תגובה