13/14.1 בגביע: מכבי הרצליה בחוץ

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
izguy83

Re: הגרלת סיבוב ח' גביע המדינה חמישי 16:30

שליחה על ידי izguy83 »

דר אדום בנשמה כתב:אני לא הייתי ממהר לשמוח משחקי הגביע הוכיחו לי ששום הגרלה אלא אם מדובר בין קבוצה מליגה א'-ג' לקבוצה מצמרת ליגת העל, שום משחק לא קל בגביע ואסור לשחקנים לחשוב כמוך אדון טוטי אחרת נפסיד.
חייבים לעלות למשחק הזה כאילו עולים לשחק מול מכבי תל אביב בוסרמיל.
שבוע אחד אתה רושם שהסגל שלנו לא נופל ממכבי ושבוע אחרי זה אתה חושש ממכבי הרצליה.
הבדלי הרמות (במיוחד בארץ) בין הליגה הראשונה לשניה הם תהומיים (פרט לאיזה אחת או שתיים כמו בני יהודה ונתניה בעונה הקודמת).
הרכב שני אמור לנצח אותם עם רגל קשורה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: הגרלת סיבוב ח' גביע המדינה חמישי 16:30

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

izguy83 כתב: שבוע אחד אתה רושם שהסגל שלנו לא נופל ממכבי ושבוע אחרי זה אתה חושש ממכבי הרצליה.
הבדלי הרמות (במיוחד בארץ) בין הליגה הראשונה לשניה הם תהומיים (פרט לאיזה אחת או שתיים כמו בני יהודה ונתניה בעונה הקודמת).
הרכב שני אמור לנצח אותם עם רגל קשורה.
יש הבדלי רמות אבל תעשה לי טובה קרו דברים מעולם וההוכחה החותכת ההפסד שלנו להפועל רמת גן ושל מכבי תל אביב שבאותה שנה זכתה באליפות על אותה הפועל רמת גן בחצי גמר, וההפסד של בית"ר של לואיס פרננדז בשמינית גמר עם הרכב בין הטובים.
די כבר לקחת משהו אחד שאני אומר ולתת לי קונטרה בגלל דבר אחר שאמרתי.
משחקי גביע בניגוד לליגה הם המשחקים שבהם הכל יכול להיות וכל משחק מול קבוצה מליגה לאומית מבחינתי הוא סוג של מוקש גם אם השמות של השחקנים הם הכי לא מוכרים שיש, קבוצה יכולה לעשות לך בונקר ולכבוש איזה שער מהתקפה מקרית ואתה מודח.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: 13/14.1 בגביע: מכבי הרצליה בחוץ

שליחה על ידי RedHell »

מה הקטע של ההיסטריה? 4-0,קל.
לעלות עם ההרכב החזק ביותר לתת 2 גולים זריזים ולהחליף את כל שחקנים המשמעותיים שלנו.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

RedHell כתב:מה הקטע של ההיסטריה? 4-0,קל.
לעלות עם ההרכב החזק ביותר לתת 2 גולים זריזים ולהחליף את כל שחקנים המשמעותיים שלנו.
ההיסטוריה באה ללמד אותך שאסור לזלזל ביריבה ולטעון שנביס אותם 4-0 חלק זה לא כזה כבוד ליריבה, מבחינתי 1-0 יהיה מעולה, בגביע לעבור שלב הכי חשוב, 1-0 בלי פציעות והרחקות...

סמל אישי של משתמש
נתי
Title: The Joker
יצירת קשר:

שליחה על ידי נתי »

דר אדום בנשמה כתב:ההיסטוריה באה ללמד אותך שאסור לזלזל ביריבה ולטעון שנביס אותם 4-0 חלק זה לא כזה כבוד ליריבה, מבחינתי 1-0 יהיה מעולה, בגביע לעבור שלב הכי חשוב, 1-0 בלי פציעות והרחקות...
הוא דיבר על היסטריה. סוג של לחץ, פאניקה.
קצת הבנת הנקרא.

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

דר אדום בנשמה כתב:ההיסטוריה באה ללמד אותך שאסור לזלזל ביריבה ולטעון שנביס אותם 4-0 חלק זה לא כזה כבוד ליריבה, מבחינתי 1-0 יהיה מעולה, בגביע לעבור שלב הכי חשוב, 1-0 בלי פציעות והרחקות...
תגיד לי אם קבוצה מצמרת ליגת העל לא מנצחת בקלות קבוצת תחתית מליגה לאומית מה נשאר?
אם מכבי הייתה מקבלת את ההגרלה הזו גם היית חושב שהם חוששים ורק רוצים 1-0?
היית חושב שהם ייסעו לטיול קליל ויידרסו.

אין שום סיבה שלא נעשה את אותו הדבר, נמאס מהאופי הלוזר שלכם, חלאס כבר לא משחקים בקבוצה אייל שן וחיים פונטרומלי.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

RedHell כתב:
תגיד לי אם קבוצה מצמרת ליגת העל לא מנצחת בקלות קבוצת תחתית מליגה לאומית מה נשאר?
אם מכבי הייתה מקבלת את ההגרלה הזו גם היית חושב שהם חוששים ורק רוצים 1-0?
היית חושב שהם ייסעו לטיול קליל ויידרסו.

אין שום סיבה שלא נעשה את אותו הדבר, נמאס מהאופי הלוזר שלכם, חלאס כבר לא משחקים בקבוצה אייל שן וחיים פונטרומלי.
מה הקשר לחיים פנטרומלי?
ההיסטוריה של גביע בכל מדינה מוכיחה שאסור לזלזל בקבוצות מליגה נמוכה ובטח שלא בקבוצות מליגת אחת פחות, גם בגביע האנגלי קרו דברים גם אצלנו ושוב פעם הפועל רמת גן עונת 2002-2003 מנצחת את אלופת המדינה לעתיד מכבי תל אביב ואותנו, לבוא ולומר שזה לא יכול לקרות זה זלזול ביריבה שררואה בגביע המדינה אפשרות להפתיע ותבוא לנצח כי אין לה מה להפסיד, ובתור חובב גביע אני יכול לומר לך שהכל יכול להיות גם עם הסגל שלנו העכשוי ואני מקווה מאוד שאאלישע והשחקנים לא יבואו שחצנים כמוך...
ואגב6 נצחונות 1-0 ואנחנו זוכים בגביע...

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

אגב, וסרמיליה ושות' תכינו מעכשיו את המחאות, כי אריאל שיימן בטח יעשה עלינו קופה. למרות שהוא ביחסים דיי טובים עם אלונה למיטב זכרוני אז אולי זה ישחק לטובתנו ..

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

דר אתה מתיש אחי...
לקרות הכל יכול לקרות אף אחד לא אמר שלא אבל מכאן ועד הפאניקה ודיבורים על "תן לי 1-0 קטן" המרחק ענק.

קבוצה ברמה של הרצליה אנחנו אמורים לדרוס.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

מסכים עם דר. גם אני רוצה 1-0 קטן.
לעבור שלב. זאת המטרה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

משחק קלאסי למליקסון וברדה להבקיע ולצבור ביטחון (כמובן שלא אתנגד שיעשו זאת לפני). להיזהר צריך אבל מנגד לדרוס. הימור שלי הפרש של שלושה ארבעה שערים

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב:מה הקשר לחיים פנטרומלי?
ההיסטוריה של גביע בכל מדינה מוכיחה שאסור לזלזל בקבוצות מליגה נמוכה ובטח שלא בקבוצות מליגת אחת פחות, גם בגביע האנגלי קרו דברים גם אצלנו ושוב פעם הפועל רמת גן עונת 2002-2003 מנצחת את אלופת המדינה לעתיד מכבי תל אביב ואותנו, לבוא ולומר שזה לא יכול לקרות זה זלזול ביריבה שררואה בגביע המדינה אפשרות להפתיע ותבוא לנצח כי אין לה מה להפסיד, ובתור חובב גביע אני יכול לומר לך שהכל יכול להיות גם עם הסגל שלנו העכשוי ואני מקווה מאוד שאאלישע והשחקנים לא יבואו שחצנים כמוך...
ואגב6 נצחונות 1-0 ואנחנו זוכים בגביע...
אף אחד לא מזלזל, לא ראיתי שאנשים אומרים לעלות עם הרכב שני וכאלו, צריך לעלות עם הרכב הכי חזק, לתת עד המחצית 3 כי בכל זאת מבחינת רמות אנחנו 4-5 רמות מעליהם ואז לתת למי שצריך מנוחה לנוח. אבל אם עם ההרכב הראשון שלנו אנחנו לא מסוגלים לנצח את הרצליה אז איך בדיוק אנחנו רוצים להתמודד על אליפות?

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

blueman כתב: אף אחד לא מזלזל, לא ראיתי שאנשים אומרים לעלות עם הרכב שני וכאלו, צריך לעלות עם הרכב הכי חזק, לתת עד המחצית 3 כי בכל זאת מבחינת רמות אנחנו 4-5 רמות מעליהם ואז לתת למי שצריך מנוחה לנוח. אבל אם עם ההרכב הראשון שלנו אנחנו לא מסוגלים לנצח את הרצליה אז איך בדיוק אנחנו רוצים להתמודד על אליפות?
אמרתי שאנחנו לא מסוגלים לנצח אותם?
אמרתי שאני לא רוצה לדרוס?
רק אמרתי שההיסטוריה מוכיחה שקבוצות גם בפער של 20 רמות מסוגלות להפסיד לקבוצות הפחות טובות והזלזול הזה מראש הוא קצת שחצני ומדהים אותי ששכחתם איפה הקבוצה הייתה ושחלקכם שחצנים והכי חמור ששכחתם את גמר הגבחע ההוא מול רמת גן שגם אז היינו 4 רמות מעליהם ועדיין הם נתנו את הנשמה וזכו בגביע.
ההיסטוריה קיימת בשביל שלא נחזור על טעויות העבר וזה כולל גם זלזול ביריבה מהליגה הלאומית.
1-0 בלי פציעות והרחקות זה יהיה מושלם...

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

דר אדום בנשמה כתב:אמרתי שאנחנו לא מסוגלים לנצח אותם?
אמרתי שאני לא רוצה לדרוס?
רק אמרתי שההיסטוריה מוכיחה שקבוצות גם בפער של 20 רמות מסוגלות להפסיד לקבוצות הפחות טובות והזלזול הזה מראש הוא קצת שחצני ומדהים אותי ששכחתם איפה הקבוצה הייתה ושחלקכם שחצנים והכי חמור ששכחתם את גמר הגבחע ההוא מול רמת גן שגם אז היינו 4 רמות מעליהם ועדיין הם נתנו את הנשמה וזכו בגביע.
ההיסטוריה קיימת בשביל שלא נחזור על טעויות העבר וזה כולל גם זלזול ביריבה מהליגה הלאומית.
1-0 בלי פציעות והרחקות זה יהיה מושלם...
נראה לי שההגדרות שלנו לזלזול הם שונות.
זלזול מבחינתי זה לעלות עם הרכב שני או שלישי, ולהניח שאנחנו לוקחים את המשחק בהליכה, זלזול זה לא לעשות הכנה טקטית של המאמן/קבוצה למשחק, זה לא ללמוד את החולשות והחוזקות של היריב, זה לעלות למשחק כמו שעלינו למשחק מול סכנין.
אם אנחנו נעלה למשחק עם הכנה מושלמת, ועם ההרכב הכי חזק שלנו ומחויבות של השחקנים אני לא רואה סיבה למה אנחנו לא ניתן להם 3-4 גולים, וזה ממש לא זילזול אלא ראליות

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

בגביע אין משמעות להפרש שערים

אני אסתפק ב 5:0 קטן

שלח תגובה