אז מסתבר שהכל פתוח עוד לא מאוחר....מצב הרוח....

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

Re: אז מסתבר שהכל פתוח עוד לא מאוחר....מצב הרוח....

שליחה על ידי גיל שגיב »

Totti כתב: בלי להכנס לניתוחי עומק, אתה טועה.
סגל שחקנים, קהל ואולי מסורת(אולי!)- עולים.
לכידות, אימון, עמידה טקטית- אנחנו ומכבי נחותים מהם.

התוצאה אתמול לא משקרת, מכבי אכן היתה דורסנית. אבל השער שלה הגיע משום מקום, עד אליו קרית שמונה היתה עדיפה וגם יכלה לכבוש.
ימים יגידו, מבטיח להקפיץ הנושא עוד חודש..... :מעשן:

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

גיל שגיב כתב:

אז עבר חודש וחצי....

הכל פתוח ? בוודאי.
וקרית שמונה ???
אחרי ההפסד המוצדק בוסרמיל , קרסה אתמול עם 3-0 בגביע מול מכבי...
קרית שמונה = בלוף !!!!!
לא ראיתי את המשחק אתמול של קריית שמונה אז אין לי דעה ספציפית על המשחק הזה. אבל בשבת הם לא נפלו מאיתנו ושיחקו יפה מאוד, והמשחק יכל להתפתח לכאן או לכאן, בוא נגיד שאם הם היו מנצחים או עושים תיקו לא הייתי אומר שזאת גניבת השנה. דבר שני אתה אומר הפסידו 3-0 למכבי = בלוף? להזכירך אתה אנחנו קיבלנו 4 חתיכות ממכבי נתניה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: לא ראית את המשחק כנראה, הם שיחקו בחצי השעה הראשונה כדורגל שלא שיחקנו כל העונה. ומול מכבי.
לא הייתי ממהר להספיד אותם, יש להם קבוצה מאוד חזקה ואיכותית שקצת עייפה כרגע
טוטי, אכן שיחקו מצוין 30 דקות. מחצית ראשונה שלנו בקרית שמונה הייתה מרשימה לא פחות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

blueman כתב: לא ראיתי את המשחק אתמול של קריית שמונה אז אין לי דעה ספציפית על המשחק הזה. אבל בשבת הם לא נפלו מאיתנו ושיחקו יפה מאוד, והמשחק יכל להתפתח לכאן או לכאן, בוא נגיד שאם הם היו מנצחים או עושים תיקו לא הייתי אומר שזאת גניבת השנה. דבר שני אתה אומר הפסידו 3-0 למכבי = בלוף? להזכירך אתה אנחנו קיבלנו 4 חתיכות ממכבי נתניה
מה הקשר קיבלנו 4 מנתניה ?
והם קיבלו 3-0 מפ"ת.....כתבתי את זה ?

אני טוען שביחס אלינו ולמכבי, קרית שמונה היא בלוף שיתפוצץ תוך כדי תנועה לכיוון סוף העונה.
מסתבר, שמהרגע שכתבתי על זה לפני יותר מחודש יש הדרדרות מתמדת בתוצאות שלהם דבר שאומר שיש מצב שקלעתי בומבה.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

גיל שגיב כתב:
מה הקשר קיבלנו 4 מנתניה ?
והם קיבלו 3-0 מפ"ת.....כתבתי את זה ?

אני טוען שביחס אלינו ולמכבי, קרית שמונה היא בלוף שיתפוצץ תוך כדי תנועה לכיוון סוף העונה.
מסתבר, שמהרגע שכתבתי על זה לפני יותר מחודש יש הדרדרות מתמדת בתוצאות שלהם דבר שאומר שיש מצב שקלעתי בומבה.
מה שאני אומר שאל תשפוט אותם לפי משחק אחד. אתה צודק שיש ירידה בכושר שלהם בשבועות האחרונים, שנובעת מסגל קצר, אבל עדיין במשחקים שהיה להם סגל מלא ולא עייף הם שיחקו טוב. מסכים איתך שמכבי עדיפה עליהם ומסכים איתך שלנו יש פוטנציאל להיות עדיפים עליהם, בינתיים אנחנו עדיין לא שם, אז כמו שאני לא שופט אותנו רק על הניצחון שלנו נדגם בשבת ככה אל תשפוט אותם לפי ההפסד שלהם אתמול

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

blueman כתב: מה שאני אומר שאל תשפוט אותם לפי משחק אחד. אתה צודק שיש ירידה בכושר שלהם בשבועות האחרונים, שנובעת מסגל קצר, אבל עדיין במשחקים שהיה להם סגל מלא ולא עייף הם שיחקו טוב. מסכים איתך שמכבי עדיפה עליהם ומסכים איתך שלנו יש פוטנציאל להיות עדיפים עליהם, בינתיים אנחנו עדיין לא שם, אז כמו שאני לא שופט אותנו רק על הניצחון שלנו נדגם בשבת ככה אל תשפוט אותם לפי ההפסד שלהם אתמול
ממש לא שופט אותם לפי משחק אחד או שניים.

אלא מתחילת העונה.....כמה משחקים יש להם בהם הראו עליונות ברורה כמו שאנחנו הראנו ברביעיות שכבשנו בבית ?
איזה שחקן שלהם עולה ביכולתו על שחקן שלנו או של מכבי ?

תבין, זה תלכיד של שחקנים בינוניים שמנוהל טוב ומאומן טוב, התלכיד הזה מפיק מעצמו 120% שזה בהחלט יפה, אבל ממש לא עומד בקנה אחד מולנו או מול מכבי.
רוצה לומר, שמהקבוצה שלנו וגם ממכבי ניתן להפיק הרבה יותר....מקרית שמונה לא.

או בקיצור, הפקת מקסימום ממכבי ומאיתנו לעומת המקסימום שמופק בפועל מקרית שמונה ואז כולכם תראו את הפערים.

קרית שמונה קבוצה בינונית שמפיקה מקסימום מעצמה בליגה חלשה.
אבל יכולת מקסימלית לא מחזיקה מעמד לאורך זמן ואז יורדים ליכולת רגילה, קרית שמונה ביכולת רגילה לא שווה מאבק על אליפות, ממש לא.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

גיל שגיב כתב:
ממש לא שופט אותם לפי משחק אחד או שניים.

אלא מתחילת העונה.....כמה משחקים יש להם בהם הראו עליונות ברורה כמו שאנחנו הראנו ברביעיות שכבשנו בבית ?
איזה שחקן שלהם עולה ביכולתו על שחקן שלנו או של מכבי ?

תבין, זה תלכיד של שחקנים בינוניים שמנוהל טוב ומאומן טוב, התלכיד הזה מפיק מעצמו 120% שזה בהחלט יפה, אבל ממש לא עומד בקנה אחד מולנו או מול מכבי.
רוצה לומר, שמהקבוצה שלנו וגם ממכבי ניתן להפיק הרבה יותר....מקרית שמונה לא.

או בקיצור, הפקת מקסימום ממכבי ומאיתנו לעומת המקסימום שמופק בפועל מקרית שמונה ואז כולכם תראו את הפערים.

קרית שמונה קבוצה בינונית שמפיקה מקסימום מעצמה בליגה חלשה.
אבל יכולת מקסימלית לא מחזיקה מעמד לאורך זמן ואז יורדים ליכולת רגילה, קרית שמונה ביכולת רגילה לא שווה מאבק על אליפות, ממש לא.
מסכים איתך ברוב הדברים, אנחנו הוכחנו עליונות אולי ב 4-5 משחקים כל העונה, אנחנו לא יציבים ומממשים בערך 50 אחוז יכולת של הסגל הזה, לצד משחקים שבהם הוכחנו עליונות, היו משחקים שבהם ניראנו כבויים וחלשים כמו קבוצת תחתית רוצה לומר אנחנו לא יציבים. אנחנו מחכים כבר 24 מחזורים שנפיק 100 אחוז מהסגל אז קצת קשה לי להאמין שבקרוב זה יקרה. קריית שמונה כמו שאתה אומר מאומנת טוב ומפיקה 120 אחוז מהסגל הבינוני שלה, כנראה שזה לא מספיק לליגה ארוכה כמו שלנו ויכול להיות שהם יצאו מהמאבק על האליפות לפנינו, אבל להגיד שכיום או עד כה אנחנו עדיפים עליהם זה עיוות של המציאות, הלוואי שאנחנו היינו מאומנים ומוציאים 120 אחוז מהסגל כמו שהם עושים, תאמין לי שהיינו במקום אחר היום.
נערך לאחרונה על ידי blueman ב 05 מרץ 2015, 14:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
The red one

Re: אז מסתבר שהכל פתוח עוד לא מאוחר....מצב הרוח....נו

שליחה על ידי The red one »

גיל, אל תייפה את המציאות. לא נתנו רביעיות בבית כי הראנו עליונות אלא כי שיחקנו נגד נתניה והפועל חיפה שבורות.

עובדה, שהגענו לנתניה חטפנו מהם 4 גם. ונראה מה יהיה בשבת מגד הפועל חיפה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אדום בלב בנשמהההה כתב:גיל, אל תייפה את המציאות. לא נתנו רביעיות בבית כי הראנו עליונות אלא כי שיחקנו נגד נתניה והפועל חיפה שבורות.

עובדה, שהגענו לנתניה חטפנו מהם 4 גם. ונראה מה יהיה בשבת מגד הפועל חיפה.
עליונות זה לנצח 4 ולספוג 0 כאשר אתה יכול לתת עוד שתי חתיכות לפחות...וזה מה שעשינו.

להפסיד 4-2 חד פעמי לקבוצה שגונבת לך גול במתפרצת או מקבלת פנדל הזוי מכדור ירוי ליד...זה לא נתון להשוואה.

עליונות בליגה מציגה מכבי בחלק ממשחקיה וגם אנחנו.

קרית שמונה לא הציגה עליונות באף משחק ליגה, כן באף משחק ולא משנה שהיא נצחה בו לבסוף.

קרית שמונה בתכל'ס לא בליגה שלנו ושל מכבי וזה יתברר יותר ויותר ככל שנתקדם בליגה, כפי שזה מתברר כבר בחודש האחרון.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גיל שגיב כתב:
עליונות זה לנצח 4 ולספוג 0 כאשר אתה יכול לתת עוד שתי חתיכות לפחות...וזה מה שעשינו.

להפסיד 4-2 חד פעמי לקבוצה שגונבת לך גול במתפרצת או מקבלת פנדל הזוי מכדור ירוי ליד...זה לא נתון להשוואה.

עליונות בליגה מציגה מכבי בחלק ממשחקיה וגם אנחנו.

קרית שמונה לא הציגה עליונות באף משחק ליגה, כן באף משחק ולא משנה שהיא נצחה בו לבסוף.

קרית שמונה בתכל'ס לא בליגה שלנו ושל מכבי וזה יתברר יותר ויותר ככל שנתקדם בליגה, כפי שזה מתברר כבר בחודש האחרון.
הראנו עליונות? בקלות יכלנו לספוג כמה חתיכות במשחקים הללו להראות עליונות לא נקרא לנצח 4-0 אלא לא לתת ליריבה לנשום ואת זה לא ראיתי בשום משחק חוץ מ40 דקות מול ק"ש בסיבוב הראשון...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

דר אדום בנשמה כתב: הראנו עליונות? בקלות יכלנו לספוג כמה חתיכות במשחקים הללו להראות עליונות לא נקרא לנצח 4-0 אלא לא לתת ליריבה לנשום ואת זה לא ראיתי בשום משחק חוץ מ40 דקות מול ק"ש בסיבוב הראשון...
אז אני ראיתי משחקים אחרים כנראה..... :roll:

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

גיל שגיב כתב:
אני אגיד לך מה אני ראיתי, אני לא טוען שאתה טועה, כן הצלחנו לנצח בזכות אבל בוא נגיד שזה לא היה כזה נצחונות מדהימים, במחצית הראשונה מול הפועל חיפה הובלנו אומנם 3-0 אם אני זוכר נכון אבל זה היה משחק שלחלוטין לא אפיין את התוצאה והם הגיעו לכמות מצבים כמו שלנו, זה לא סימפטום של קבוצה שמראה עליונות זה סימפטום של קבוצה עם יותר כישרון מהקבוצה השנייה וזה מה שבתכל'ס יש לנו.
העובדה היא שאנחנו לא מנצלים 50 אחוז מאיכות שחקני הסגל ולראייה הסיבוב הנוכחי הוא חלש יותר והפסדנו בו יותר פעמים, הפסדנו למכבי חיפה בכדורגל הכי חלש שיצא לי לראות מהקבוצה כולל העונות שהיינו בתחתית כנ"ל מול רעננה, ההפסד מול נתניה גם סוג של סמן.
להגיד שהתוצאות שלנו טובות משל קריית שמונה? אולי אבל בתכל'ס היכולת ממש לא יותר טובה, מול מכבי תל אביב בשלושת המשחקים האחרונים שלהם מולה ראית קבוצה שמשחקת על מנת לנצח ולא מתחבאת מאחוריי הכדור ויוצאת למתפרצות.
דיי לזלזל בקריית שמונה.
ודיי להאדיר את העונה של הקבוצה של אלישע ושל השחקנים שאם כל הכבוד הייתה צריכה להיות ברמה אחת יותר...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
The red one

גיל שגיב כתב:
כן, אתה כנראה רואה משחקים אחרים. או יותר נכון לא רואה. רוב משחקייה של קריית שמונה העונה לא שודרו אז איך אתה יודע שהיא לא הראתה עליונות?
לעומת זאת, אני צפיתי העונה בכל המשחקים של הקבוצה מלבד זה שבסכנין, רבע הגמר הראשון והמשחק בראשון, ובאף אחד מהמשחקים שאני צפיתי לא הראנו עליונות ושלטנו (ושוב, אני לא מחשיב את המשחקים נגד נתניה והפועל חיפה שנכון עשינו לעצמנו חיים קלים, אבל בתכל'ס זה לא היה עובד בשום סיטואציה אחרת) כמו שמצופה מקבוצה עם סגל נוצץ שכזה. ולפי מה שהבנתי מהתגובות אחרי 3 המשחקים שבהם לא צפיתי, גם בהם לא שלטנו.

אין ספק שיש להם ירידה ביכולת בחודש האחרון, אבל זה לא שאנחנו ומכבי מבריקים. להגיד שהם לא בליגה שלנו זאת שטות. זאת אמירה ששייכת ללפני 3 עונות "קריית שמונה גימיק ותו לא" ומאז יש לה אליפות ו2 גביעים. אז על מה אתה מדבר גיל, על מה אתה מדבר?

קריית שמונה ועוד איך ברמה שלנו, פשוט נמצאת בתקופה לא טובה ואין לה עומק בסגל כמו שלנו ולמכבי יש.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אדום בלב בנשמהההה כתב: כן, אתה כנראה רואה משחקים אחרים. או יותר נכון לא רואה. רוב משחקייה של קריית שמונה העונה לא שודרו אז איך אתה יודע שהיא לא הראתה עליונות?
לעומת זאת, אני צפיתי העונה בכל המשחקים של הקבוצה מלבד זה שבסכנין, רבע הגמר הראשון והמשחק בראשון, ובאף אחד מהמשחקים שאני צפיתי לא הראנו עליונות ושלטנו (ושוב, אני לא מחשיב את המשחקים נגד נתניה והפועל חיפה שנכון עשינו לעצמנו חיים קלים, אבל בתכל'ס זה לא היה עובד בשום סיטואציה אחרת) כמו שמצופה מקבוצה עם סגל נוצץ שכזה. ולפי מה שהבנתי מהתגובות אחרי 3 המשחקים שבהם לא צפיתי, גם בהם לא שלטנו.

אין ספק שיש להם ירידה ביכולת בחודש האחרון, אבל זה לא שאנחנו ומכבי מבריקים. להגיד שהם לא בליגה שלנו זאת שטות. זאת אמירה ששייכת ללפני 3 עונות "קריית שמונה גימיק ותו לא" ומאז יש לה אליפות ו2 גביעים. אז על מה אתה מדבר גיל, על מה אתה מדבר?

קריית שמונה ועוד איך ברמה שלנו, פשוט נמצאת בתקופה לא טובה ואין לה עומק בסגל כמו שלנו ולמכבי יש.
אל תצחיקני.....לקרית שמונה אין שחקן אחד שמשתווה לבוזגלו או למליקסון ביכולת המלאה שלהם.

ולא ציינתי את ברדה...חובאן...סוארס....ארביטמן.....

עזבו, כל מי שחושב שאני טועה ידבר איתי עוד חודש....כנראה שחודש וחצי לא הספיקו לכם בהם נוכחתם לראות הדרדרות מתמדת גם ביכולת וגם בתוצאות של קרית שמונה.

צריכים עוד חודש ? בבקשה, עלי !

סמל אישי של משתמש
The red one

גיל הטענה שאתה חוזר עלייה היא בדיוק הבעיה שלנו .

אתה צודק שאין לק״ש שחקנים ברמה של בוזגלו והובאן. וזה לא מונע מהם להראות יותר טוב/שווים אלינו ולהיות מעלינו בטבלה מרבית העונה.

שלח תגובה