6.4- הפועל באר שבע מתארחת אצל מכבי ת״א

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

Re: 6.4- הפועל באר שבע מתארחת אצל מכבי ת״א

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

OMERREMO33 כתב: רשמתי בגוגל "גרינפלד טעויות שיפוט" וחשכו עייני... יש לו טעות לרעתנו השנה?
אוראל גרינפלד לדעתי האו השופט היחידי שלא יעשה טעויות לטובת מכבי כי אין לו פחד מאף קבוצה, הוא השופט היחידי שאני חושב שיכול להצליח בעוד 5 שנים עם צבירת ניסיון, שאר השופטים אני בספק.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

דר אדום בנשמה כתב: אוראל גרינפלד לדעתי האו השופט היחידי שלא יעשה טעויות לטובת מכבי כי אין לו פחד מאף קבוצה, הוא השופט היחידי שאני חושב שיכול להצליח בעוד 5 שנים עם צבירת ניסיון, שאר השופטים אני בספק.
עשה ועושה המון טעויות.

סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yossi »

אין טעם לנסות למצוא שופט שלא טועה כי מן הסתם אין אחד כזה.
השאלה היא האם הוא מגמתי (משיח, ליאני ששנים אני קורא לו שופט של ת״א) והאם הטעויות הן סבירות או בגדר ההמצאה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: אוראל גרינפלד לדעתי האו השופט היחידי שלא יעשה טעויות לטובת מכבי כי אין לו פחד מאף קבוצה, הוא השופט היחידי שאני חושב שיכול להצליח בעוד 5 שנים עם צבירת ניסיון, שאר השופטים אני בספק.
מזה אין לו פחד מאף קבוצה?! אני ממשיך לא להבין את הטענות שלך...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

Totti כתב: מזה אין לו פחד מאף קבוצה?! אני ממשיך לא להבין את הטענות שלך...
הוא לא בכיס של אף קבוצה זה יותר ברןר או שאתה צריך שאני אסביר לך כמו למפגר?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

דר אדום בנשמה כתב: הוא לא בכיס של אף קבוצה זה יותר ברןר או שאתה צריך שאני אסביר לך כמו למפגר?
כמו למפגר.
כי עם טענה כזו אי אפשר אחרת.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

דווקא גרינפלד עשה המון טעויות לטובת מכבי (בעיקר במשחקים נגד חיפהׂ). אני חושב שהוא שפט אותנו נגד מכבי חיפה וביטל גול חוקי לתורג'מן בדקה 84. האוהדים של חיפה ממש, ממש שונאים אותו
נשמע פוטנציאל לשופט שנקלל בלי סוף אחרי המשחק.. אבל שוב, זה ככה עם כל שופט

לגבי אג'ידה-אני מקווה שהאוהדים לא ישתפו פעולה עם התקשורת ויתנו לזה לצאת מפרופרציות, כבר עכשיו ספורט 1 העלו כתבה של "אג'ידה יודח מהסגל במשחק העונה?" כשבכתבה עצמה לא אמרו מילה על אם כן או לא. אסור להוציא אף אחד מאיזון לקראת המשחק, בטח ובטח את אג'ידה שבשנתיים האחרונות נותן הצגות בבלומפילד נגד מכבי.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

האמירה של אג'ידה מטופשת וחסרת אחריות.
לא אומרים דבר כזה ערב משחק עונה.

לא שופט אותו על רצונותיו.
אם הוא מעוניין להתקדם כלכלית או מקצועית זאת זכותו.
אבל משחקן במעמדו, שמעוניין לקבל שדרוג שיהפוך אותו לשחקן היקר בקבוצה הייתי מצפה לקצת יותר טאקט.

פעם מאוד אהבתי אותו ורציתי שיישאר.
לאור ההתנהלות שלו לאחרונה כבר לא כל כך אכפת לי.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

אתם נופלים כמו למלכודת דבש אחרי האתר פח הזה. תאזינו לראיון ותראו כמה רחוקה מהמציאות הכותרת שלהם.

סמל אישי של משתמש
ns75

שליחה על ידי ns75 »

גרינפלד שופט אנחנו כבר מתחילים במינוס אחד

צריך להתחיל לעבוד עם הקבוצה על איך חוזרים מפיגור מול מכבי

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

ספורט 1 והכותרות שלו בפייס זה הדבר הכי *** שקיים

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה

הפועלעולה כתב:דווקא גרינפלד עשה המון טעויות לטובת מכבי (בעיקר במשחקים נגד חיפהׂ). אני חושב שהוא שפט אותנו נגד מכבי חיפה וביטל גול חוקי לתורג'מן בדקה 84. האוהדים של חיפה ממש, ממש שונאים אותו

לגבי אג'ידה-אני מקווה שהאוהדים לא ישתפו פעולה עם התקשורת ויתנו לזה לצאת מפרופרציות, כבר עכשיו ספורט 1 העלו כתבה של "אג'ידה יודח מהסגל במשחק העונה?" כשבכתבה עצמה לא אמרו מילה על אם כן או לא. אסור להוציא אף אחד מאיזון לקראת המשחק, בטח ובטח את אג'ידה שבשנתיים האחרונות נותן הצגות בבלומפילד נגד מכבי.
איזה טעויות הוא עשה לטובת מכבי מול חיפה? לא זכור לי שהוא שפט העונה או בעונה שעברה את חיפה...
במשחקים שבהם הוא שופט הוא לא נוטה לאף צד, נכון יש לו טעויות אבל טעויות שנובעות מחוסר נסיון ולא מבעיות שיפוט.
הוא השופט הכי טוב לדעתי מהשופטים החדשים מה שנקרא...
או שאולי אתם מעדיפים את ארז פפיר שפחד לשרוק לאדום או אולי לאיתן שמואלביץ' או לירן ליאני, או לאלון יפת שכבר זמן מה מזייף...
תנו לי שופט אחד שבא יותר טוב מאוראל גרינפלד ואני סותם את המקלדת שלי בנוגע לשופטים...

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

הפועלעולה כתב:דווקא גרינפלד עשה המון טעויות לטובת מכבי (בעיקר במשחקים נגד חיפהׂ). אני חושב שהוא שפט אותנו נגד מכבי חיפה וביטל גול חוקי לתורג'מן בדקה 84. האוהדים של חיפה ממש, ממש שונאים אותו

אג'ידה הוציא את עצמו מאיזון עם האמירה המטופשת הזו, אין בעיה שהוא רוצה להשתדרג כלכלית ואפילו מקצועית, אבל לפני משחק עונה סותמים את הפה. עשה נזק

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

בוא נגיד ככה.
לא תמצא שחקן במכבי או בחיפה ממורמר או פרובוקטור גדול שיהיה,שיגיד משפט כזה לפני משחק עונה.
וזה כל ההבדל.
כנראה שבעיניו אנחנו עדיין קבוצה לא מספיק גדולה.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

דר אדום בנשמה כתב:איזה טעויות הוא עשה לטובת מכבי מול חיפה? לא זכור לי שהוא שפט העונה או בעונה שעברה את חיפה...
במשחקים שבהם הוא שופט הוא לא נוטה לאף צד, נכון יש לו טעויות אבל טעויות שנובעות מחוסר נסיון ולא מבעיות שיפוט.
הוא השופט הכי טוב לדעתי מהשופטים החדשים מה שנקרא...
או שאולי אתם מעדיפים את ארז פפיר שפחד לשרוק לאדום או אולי לאיתן שמואלביץ' או לירן ליאני, או לאלון יפת שכבר זמן מה מזייף...
תנו לי שופט אחד שבא יותר טוב מאוראל גרינפלד ואני סותם את המקלדת שלי בנוגע לשופטים...
במשחק הראשון (שנגמר 3-1) הוציא אדום מפוקפק למשומר שהרג לחיפה את המומנטום, טל בן חיים היה חייב לצאת עם אדום.
על מה אתה מדבר, גרינפלד עשה כל כך הרבה טעויות העונה שאני אפילו לא מצליח לזכור את כולן.. תרשום את השם שלו בגוגל ותראה.

וכולם אותו ***, זה לא באמת משנה כבר..

שלח תגובה