אפשר גם בקופות האצטדיון ( בטדי) וגם בשפע הפקות,אתה צריך לקחת איתך את הכרטיס אשראי בו ביצעת את ההזמנה ואת מספר ההזמנה.dov0211 כתב:מישהו יודע מהיכן אוספים את הכרטיסים? ביום המשחק בקופות? בשפע? באיצטדיון?
כרטיסים לחצי גמר?
Re: כרטיסים לחצי גמר?
- yanivnew91
מישהו יודע אם נשארו כרטיסים למערבי?
לפי האתר של שפע הפקות כל הכרטיסים למערבי אזלו.yanivnew91 כתב:מישהו יודע אם נשארו כרטיסים למערבי?
בשפע לא ידעו לענות לי על זה היום. רק אמרו שהמערבי נמכר כולו.זה שי ! כתב:מישהו יודע כמה כרטיסים נמכרו ? זה שי !
אולי זה רק אני אבל אין באוויר הרגשה של חצי גמר..
יש מצב אפילו לא ממלאים 10K...
- The red one
אומנם אין לי זכות כל כך לדבר, כי לצערי לא אגיע (קורס לימודים שאוכל להעדר ממנו פעם אחת ואני שומר אותה למקרה שנגיע לגמר) אבל אני בהחלט מרגיש שבכלל אין אווירה, הפייסבוק של הקבוצה לא נרתם לעזרה, שום שלטים, שום התרגשות, שום שיווק. נאדה נאדה נאדה.RedHell כתב:אולי זה רק אני אבל אין באוויר הרגשה של חצי גמר..
+1RedHell כתב:אולי זה רק אני אבל אין באוויר הרגשה של חצי גמר..

- dardasmiley
אתם זוכרים שיש עוד משחק לפני זה נכון?
- The red one
גם זה שוכחים. הגדיל עמוד הפייסבוק של הקבוצה לעשות שאפילו לא פירסםם את מחירי הכרטיסים והודיע שנפתחה המכירה למשחק במושבה.dardasmiley כתב:אתם זוכרים שיש עוד משחק לפני זה נכון?
ניצחון על בית"ר יכול לתת דחיפה מורלית לקראת עפולה, ואולי גם יביא 10,000 לטדי. הבעיה שאני לא רואה את זה קורה לצערי...
מה זאת אומרת אולי? למה שלא יבואו 10 אלף לטדי? עונה שעברה הבאנו יותר, ואז התחושה אצל הקהל הייתה הרבה יותר מבואסת וחסרת חשק. אם לא נביא 10 אלף זאת תהיה בושה וחרפה, למרות שעם הקהל שלנו אני לא אופתע מכלום כבר.
- The red one
לא, התחושה אז לא הייתה הרבה יותר מבואסת וחסרת חשק. תוסיף גם את היריבה הלא-אטרקטיבית בשלב הזה, את המומנטום החרא אם לא ננצח את בית"ר, והנה לך ..הפועלעולה כתב:מה זאת אומרת אולי? למה שלא יבואו 10 אלף לטדי? עונה שעברה הבאנו יותר, ואז התחושה אצל הקהל הייתה הרבה יותר מבואסת וחסרת חשק. אם לא נביא 10 אלף זאת תהיה בושה וחרפה, למרות שעם הקהל שלנו אני לא אופתע מכלום כבר.
אז אולי זה היה רק אני. אחרי ההפסד השני למכבי בבלומפילד יצא לי לגמרי האוויר מהמפרשים והיו כמה שחקנים (אראל, תורג'מן, הובר, גבאי ונאסר) שלא היה לי עצבים לראות אותם על המגרש כבר. גם עם הידיעה שלא נגיע עם סוארס, דוידזאדה וגם ברדה שהשתתפות שלו הוטלה בספק הייתי מבואס כל השבוע.