ביכולת הנוכחית סיוט 2003 יחזור שוב

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
RedHell
Title: קרייזי-רד

Re: ביכולת הנוכחית סיוט 2003 יחזור שוב

שליחה על ידי RedHell »

הפועלעולה כתב: מה זה מה יש להפסיד? יש המון מה להפסיד. לא יודע למה אתם חושבים שהפועל ב"ש היא קבוצת צמרת שמקומה בצמרת מובטח אחרי שנתיים בסה"כ.
אתה באמת חושב שעונה נוראית כשאלונה תעמיד תקציב שיא ויהיה איצטדיון חדש לא יפגע במועדון ובעתיד שלו?
אני לא אומר שצריך להשאיר את אלישע, אבל לא צריך לעשות ניסויים הזויים גם כן כאילו זכינו ב-4 אליפויות ברצף ועונה אחת בלי אליפות לא תהיה אסון.
אוקיי נגיד ומקום רביעי לא נותן אירופה באמת משנה לך אם סיימת רביעי או שישי?
חלאס כל הזמן לפחד, כמו בכל דבר בחיים כדי להצליח צריך לקחת סיכון כדי להצליח.
ייתכן שתיכשל, ייתכן שזה לא יעבוד ולא תעשה את השינויי המיוחל אבל לפחות תדע שניסית.

עם אלישע לא תיקח תארים, אולי אולי תגנוב גביע על ידי הגרלה קלה כמו בשנתיים האחרונות, הברזל עכשיו חם, הקבוצה במומנטום של שנים בצמרת, הגיע הזמן לשנות בשביל הסיכוי שאולי סוף סוף נפסיק להתרפק על שנות ה70.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

אישית אני לא מסתכל על מקומות בטבלה כערובה ליכולות אימון. כהוכחה -אלישע.
יש המון מאמנים שעשו התקדמות, כי בפעם ה100000000 - הכדורגל בכל העולם משתנה, ואנחנו רואים גם ניצנים כאלה בליגה שלנו.
רק להסתכל על ההתחלה של התקפה שלנו, בא לי להקיא . מרגיש כמו נוער מול בוגרים- 4 שחקנים הגנה עומדים בקו אחד מסתכלים אחד על השני בצורה הזוייה, 20 שניות והכדור מועף בלי כתובת, כאילו זאת ליגה למקומות עבודה- עכשיו זו סתם דוגמה, אבל אני מאמין שהבנתם את העיקרון. גם צוות טוב לא יעזור עם מאמן כלכך חלש טקטית ויצירתית. הוא מאמין בדבר אחד, שקרה לפני 10 שנים ומאז הוא לא זז. רק לראות את התגובות שלו אחרי המשחק, פשוט חי לו בעולם משלו.
בפלייאוף העליון הזה שיחקנו מחצית וחצי ברמה סבירה, בעיקר כי השחקנים קיבלו ביטחון מאלוהים יודע איפה, יש לו מזל שיש לנו שחקנים כלכך מוכשרים בסגל, וזה שכמעט תמיד הם נראים אבודים במגרש, זו אשמתו הבלעדית.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

זה שי ! כתב:האם אלישע יכול להוביל אותנו ליותר ממה שהגענו ? התשובה היא לא ,האם ראית כדורגל שלוש שנים בהדרכתו ?התשובה היא לא ,לדעתי עשה טוב אבל הוא מיצה את עצמו פה דם חדש זה מה שצריך ,זה שי !
כנראה שגם ואן חאל לא יוכל.

אליפות לקחנו,
גביע לקחנו,
גביע טוטו לקחנו,

לפי משנתך המאמן הבא צריך לזכות איתנו בצמפינוס
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

אתם מתלוננים על התגובות של אלישע אבל עדיין יש כאן אנשים שרוצים את פאקינג רן בן שמעון וברק בכר. מתי תתחילו להבין ש-90% מהמאמנים זורקים קלישאות אחרי המשחק או סתם גונבים דעת כדי לשפר את מצב הרוח של השחקנים ואוהדים? או שאתם רוצים מאמן לא נורמלי בנפשו כמו המאמן של חיפה שהיה צורח על שחקנים בראיונות והיה על סף בכי אחרי הפסדים?
ושוב, גם אני לא רוצה את אלישע ולא אשמח בלשון המעטה לראות אותו על הקווים בטרנר. אבל אתם חייבים להבין שאם רוני לוי חותם בחיפה, אז האופציה הכי בכירה בשוק תהיה מרקו בלבול, ואני מפחד שברגע האחרון אלונה תתפשר על מאמן חלש כמוהו. מאמן זר זה נחמד והכל, אבל צריך לעקוב אחרי המאמן זר הזה, לדעת מי הוא לפני שפונים אליו. אני בספק גדול שאלונה עשתה את זה או בכלל חשבה על זה, מה שיוביל אותה לקבל חוות דעת מיועצי אחיתופל כמו ויקו חדד על מאמנים זרים בשקל.

אם זה לא רוני לוי/רב"ש/בכר/לוזון או מאמן זר שאלונה מכירה ועקבה אחריו, אז לא, אני לא רואה טעם בלשנות רק בשביל להגיד שהם שינו. אבל כן זאת חובה לשדרג את הצוות המקצועי ולהשקיע יותר שמה.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אריק כתב:
כל מי שכותב כאן ככל הנראה כבר מנוי הרבה שנים וגם יהיה כזה עונה הבאה ללא קשר לזהות המאמן,
אבל צריך לצאת מהקיבעון ולחשוב שהפורום מייצג את הקהל הרחב, כי הוא לא. יש לנו כמה מאות אוהדים
"נרקומנים" שייצרכו את הסם בכל מקרה ולפעמים ההחלטות מתקבלות בהתאם לאלה ולא בהתאם לרוב
ה-"דומם" שמונה כמה אלפים, ולהם בניגוד אלינו יש משמעות לכדורגל טוב, מקצוענות, גרף התקדמות ושיפור
של המועדון, מתקן, מחירים וכו'. שמקבלים החלטות מקצועיות,ניהוליות ושיווקיות צריך להתחשב ברוב הדומם
ולא בנו, כי הם יקבעו אם יהיו 5,000 מנויים או 10,000 מנויים, הם יקבעו אם נמלא את וסרמיל במשחק
עונה או לא, אם נביא 1,000 או 4,000 לסמי עופר ועוד. אז אנחנו נמשיך להיות "נרקומנים" ונבוא גם
אם שמעון ביטון יאמן, אבל בדרך הזו נישאר קבוצה סגורה שלא מצליחה להתרחב ותלויה בכל מיני הצלחות [
אינסטנט. חייב לומר שאני לא אוהב את את הריבים על מי יותר אוהד ולמי יש יותר גדול. הגעה למשחקים כרוכה
בזמן, משפחה,עבודת משמרות, כסף, דלק, רכב חברה והרבה פעמים יכולת כלכלית מונעת מהרבה אוהדים שלנו להגיע למשחקים
ולשלם 100 ש"ח+הוצאות לכל משחק, זה לא הופך אותם לפחות אוהדים. אני מכיר כאלה שידם אינה משגת
ולא מצליחים לתפקד ביום של משחק למרות שהם בכלל לא הולכים אליו. מהמקום הדי יציב כלכלית וממקום עבודה
נוח לרובנו קל לדבר, אבל הדברים הם לא שחור ולבן.
לגבי התוכן בהודעה של דוקטור אני לא מוצא משהו ארסי, אני בהחלט מסכים ששכשאנחנו כאוהדים נותנים
גיבוי לבינוניות (מה לעשות כל הצוות המקצועי של המועדון בינוני) לפעמים המציאות טופחת לנו בפרצוף.
הציטוט של בן חיים לטעמי נועד להמחיש את העובדה שאנחנו די משקרים לעצמנו במהלך העונה ומשכנעים
את עצמנו שאנחנו במאבק על האליפות, אבל חוץ מקרבה בנקודות אנחנו בשום פרמטר אחר אפילו לא בסביבה
ובפרמטרים האלה יש לנו דרך ארוכה לעשות, ואגב אין למה למהר. אנחנו לא מחפשים את המאמן או הצוות שייקחו
אליפות, אנחנו מחפשים את אלה שישדרגו אותנו כמועדון ויהפכו אותנו למועדון גדול עם תשתיות, עם כוח, עם מחלקת
נוער, עם שאיפה למקצוענות וכו'. זה עולה הרבה אבל לטווח הארוך זה מחזיר כל שקל.
אני לא מייצג את הפורום. בקושי את המשפחה שלי.
לא קובע מי אוהד למרות שזכותי להסתייג מגישות שונות שבסופו של דבר מעכירות את האווירה במגרש ופוגעות בקבוצה.
ברור לי שלהגיע למשחקים זה דבר לא זול בכלל וכרוך בהוצאות לא קטנות. שפר מזלי ואני יכול להרשות לעצמי ולכן אסור לי לשפוט את מי שלא יכול או מקיים סדרי עדיפויות שונים. מודה שגם אני הייתי מרוחק יותר בשנים שהילדים היו קטנים.

אין פה עניין של "גיבוי לבנוניות", "ווינריות", "מקצוענות" ועוד דברים אחרים. הכול עניין של תקציב ובמידה רבה עניין של יכולת ורצון של בעלים ובמקרה הזה משפחת ברקת.
צוות מקצועי של מכבי עולה לפחות 10 מיליון שקל בשנה.
רוצה לשבת לאלונה על הראש ולחפור לה שמה שהיא עושה זה טעויות שכל "בר דעת" מבין יותר טוב ממנה (בקיצור היא טמבלית) אז תדע שזה יתבע מחיר (כמו ביתר י-ם, הפועל תל אביב, מכבי תל אביב בסוף שנות התשעים ושנות האלפיים, הפועל פתח תקווה שגירשה את אחד האנשים העשירים במשק מאיר שמיר ועוד).

מי שחושב שהוא יודע יותר טוב מאלונה ברקת את המציאות ויותר חשוב מזה את האלטרנטיבות הוא הנאיבי. גם עם כל העושר של משפחת ברקת הוצאה של 15 מיליון ש"ח בשנה היא לא דבר של מה בכך. משפחת ברקת היא לא גולדהר, לא יעקב שחר וגם לא טביב. זו לא השערה אלא קצת גוגל.
אם אלונה תחליט להחתים את אלישע (מאמן יקר מאוד מאוד) אז תהיו בטוחים שהיא שקלה את כל האפשריות אלא אם אתם חושבים שהיא רוצה פחות מכם הצלחות, תארים וכדורגל יפה.

כמה קל לתת למישהו אחר עצות איך להשתמש בכסף שלו. נהמר קמת על הכסף של אלונה ונביא צוות זר או ברק בכר ואם חמישה עשר מיליון שקלים ילכו לפח אז זו כבר בעיה שלה.

אני יודע שהפועל באר שבע תהיה גם אחרי אלונה ברקת. ראיתי אין ספור הנהלות ובעלים באים והולכים. לכל מי שלא הבין בכדי להיות מציאותי בן אדם צריך לשקול אלטרנטיבות לפני שהוא דורש שינוי.

יש דבר אחד שלא ארשה לילדיי ולי - להיות כפוי טובה למשפחת ברקת.

אין אף מיטש גולדהר שמחכה שאלונה תעזוב כדי לחטוף את באר שבע.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
maor20094
Title: הדרום מתעורר לחיים

שליחה על ידי maor20094 »

אכלתם תשכל, אלונה תחשוב שאלישע צריך להמשיך הוא ימשיך, בלי קשר לדעה שלי או של אחרים.
תמונה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

maor20094 כתב:אכלתם תשכל, אלונה תחשוב שאלישע צריך להמשיך הוא ימשיך, בלי קשר לדעה שלי או של אחרים.
הצלחנו להסכים על משהו. קבל 100+
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

תשאלו את אוהדי ארסנל אם נהנים מכדורגל טוב בלי תארים.
אין באמת דבר כזה ״נעודד ונמחא כפיים גם אם נפסיד תוך הצגת כדורגל טוב״. עוד שקר שאוהדים אוהבים לספר לעצמם. זה יקרה מקסימום פעמיים, מיד אח״כ יגיעו קללות ושריקות אדירות.
אני הראשון שידחף לשיפור וכבר במהלך העונה שעברה אמרתי לא פעם שעדיף להיפרד מאלישע, אבל נהיה כאן פרפקציוניזם חזירי.

לא לעשות מנוי אם אלישע ימשיך?
יצאתם לגמרי מפרופורציות.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

גדי כתב:
אני לא מייצג את הפורום. בקושי את המשפחה שלי.
לא קובע מי אוהד למרות שזכותי להסתייג מגישות שונות שבסופו של דבר מעכירות את האווירה במגרש ופוגעות בקבוצה.
ברור לי שלהגיע למשחקים זה דבר לא זול בכלל וכרוך בהוצאות לא קטנות. שפר מזלי ואני יכול להרשות לעצמי ולכן אסור לי לשפוט את מי שלא יכול או מקיים סדרי עדיפויות שונים. מודה שגם אני הייתי מרוחק יותר בשנים שהילדים היו קטנים.

אין פה עניין של "גיבוי לבנוניות", "ווינריות", "מקצוענות" ועוד דברים אחרים. הכול עניין של תקציב ובמידה רבה עניין של יכולת ורצון של בעלים ובמקרה הזה משפחת ברקת.
צוות מקצועי של מכבי עולה לפחות 10 מיליון שקל בשנה.
רוצה לשבת לאלונה על הראש ולחפור לה שמה שהיא עושה זה טעויות שכל "בר דעת" מבין יותר טוב ממנה (בקיצור היא טמבלית) אז תדע שזה יתבע מחיר (כמו ביתר י-ם, הפועל תל אביב, מכבי תל אביב בסוף שנות התשעים ושנות האלפיים, הפועל פתח תקווה שגירשה את אחד האנשים העשירים במשק מאיר שמיר ועוד).

מי שחושב שהוא יודע יותר טוב מאלונה ברקת את המציאות ויותר חשוב מזה את האלטרנטיבות הוא הנאיבי. גם עם כל העושר של משפחת ברקת הוצאה של 15 מיליון ש"ח בשנה היא לא דבר של מה בכך. משפחת ברקת היא לא גולדהר, לא יעקב שחר וגם לא טביב. זו לא השערה אלא קצת גוגל.
אם אלונה תחליט להחתים את אלישע (מאמן יקר מאוד מאוד) אז תהיו בטוחים שהיא שקלה את כל האפשריות אלא אם אתם חושבים שהיא רוצה פחות מכם הצלחות, תארים וכדורגל יפה.

כמה קל לתת למישהו אחר עצות איך להשתמש בכסף שלו. נהמר קמת על הכסף של אלונה ונביא צוות זר או ברק בכר ואם חמישה עשר מיליון שקלים ילכו לפח אז זו כבר בעיה שלה.

אני יודע שהפועל באר שבע תהיה גם אחרי אלונה ברקת. ראיתי אין ספור הנהלות ובעלים באים והולכים. לכל מי שלא הבין בכדי להיות מציאותי בן אדם צריך לשקול אלטרנטיבות לפני שהוא דורש שינוי.

יש דבר אחד שלא ארשה לילדיי ולי - להיות כפוי טובה למשפחת ברקת.

אין אף מיטש גולדהר שמחכה שאלונה תעזוב כדי לחטוף את באר שבע.
זכותה של אלונה לעשות עם הכסף שלה מה שהיא רוצה, בעל המאה הוא בעל הדעה.
יחד עם זאת חשוב לזכור שלקבוצה יש אוהדים וזכותם להשמיע את דעתם, גם אם לא תמיד היא
מיישרת קו עם מדיניות המועדון. גם לך וגם לאוהד הכי מיליטנטי יש את אותה מטרה והיא הצלחת
הקבוצה. ההבדל ביני לבינך למשל הוא שאתה חרד ובצדק ליום שאלונה תלך, ואני חרד לאיזה מועדון אלונה
משאירה כאן אחרי שהיא תלך, כי מה לעשות היא לא תהיה כאן לנצח. זה נכון שכבר שנתיים אנחנו רואים
כאן קבוצה הישגית, ניצחונות גדולים והרבה רגעי אושר ושמחה, אבל נכון להיום אם אלונה קמה ובבוקר
ומחליטה שנמאס לה, היא משאירה אחריה אדמה חרוכה, בלי יסודות, בלי תשתיות, כזאת שיהיה קשה
מאוד לשווק לזה שיגיע (אם יהיה כזה), לכן אני באופן אישי מעדיף תקציב בוגרים עם פחות 10 מיליון
שקל, אבל שיהיה כאן מועדון מסודר, עם תשתיות של מחלקת נוער, מקצועי ורפואי וניהול ברמה יותר
גבוהה. כשיהיה את כל זה ההצלחות כבר יבואו לבד. לצערי היום אחרי 8 שנים קשה לומר שהתקדמנו
בהיבט של בניית מועדון. ברור שכולנו צריכים לברך על כך שאלונה פה, כי יתכן ובלעדיה אנחנו בכלל
לא מדברים כאן בפורום, אבל זה לא אומר שעצם היותה כאן גוזרת על כולנו שתיקה וסתימת פיות.
חרדת הנטישה גורמת להמון אוהדים להיכנס לפחדים וסיוטים, שמא כל ביקורת כזו או אחרת תגרום לאלונה
לארוז וללכת, צריך קצת לשחרר, אף אחד לא רוצה שתלך.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

yossi כתב:תשאלו את אוהדי ארסנל אם נהנים מכדורגל טוב בלי תארים.
אין באמת דבר כזה ״נעודד ונמחא כפיים גם אם נפסיד תוך הצגת כדורגל טוב״. עוד שקר שאוהדים אוהבים לספר לעצמם. זה יקרה מקסימום פעמיים, מיד אח״כ יגיעו קללות ושריקות אדירות.
אני הראשון שידחף לשיפור וכבר במהלך העונה שעברה אמרתי לא פעם שעדיף להיפרד מאלישע, אבל נהיה כאן פרפקציוניזם חזירי.

לא לעשות מנוי אם אלישע ימשיך?
יצאתם לגמרי מפרופורציות.
א. אוהדי ארסנל מנותקים מהמציאות, כל אוהדי ארסנל בישראל יספרו לך על זה.
ב. הם כבר שנים לא משחקים את הכדורגל שאפיין אותם.
ג. בטח שאפשר לקחת אליפות עם כדורגל פחות יפה מהשאר, אבל שיהיה יעיל, חזק, אינטנסיבי, יצירתי ולא זלוח כמו שהוא עכשיו.

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

אריק כתב:
יחד עם זאת חשוב לזכור שלקבוצה יש אוהדים וזכותם להשמיע את דעתם, גם אם לא תמיד היא
מיישרת קו עם מדיניות המועדון. גם לך וגם לאוהד הכי מיליטנטי יש את אותה מטרה והיא הצלחת
הקבוצה. ההבדל ביני לבינך למשל הוא שאתה חרד ובצדק ליום שאלונה תלך, ואני חרד לאיזה מועדון אלונה
משאירה כאן אחרי שהיא תלך, כי מה לעשות היא לא תהיה כאן לנצח. זה נכון שכבר שנתיים אנחנו רואים
כאן קבוצה הישגית, ניצחונות גדולים והרבה רגעי אושר ושמחה, אבל נכון להיום אם אלונה קמה ובבוקר
ומחליטה שנמאס לה, היא משאירה אחריה אדמה חרוכה, בלי יסודות, בלי תשתיות, כזאת שיהיה קשה
מאוד לשווק לזה שיגיע (אם יהיה כזה), לכן אני באופן אישי מעדיף תקציב בוגרים עם פחות 10 מיליון
שקל, אבל שיהיה כאן מועדון מסודר, עם תשתיות של מחלקת נוער, מקצועי ורפואי וניהול ברמה יותר
גבוהה. כשיהיה את כל זה ההצלחות כבר יבואו לבד. לצערי היום אחרי 8 שנים קשה לומר שהתקדמנו
בהיבט של בניית מועדון. ברור שכולנו צריכים לברך על כך שאלונה פה, כי יתכן ובלעדיה אנחנו בכלל
לא מדברים כאן בפורום, אבל זה לא אומר שעצם היותה כאן גוזרת על כולנו שתיקה וסתימת פיות.
חרדת הנטישה גורמת להמון אוהדים להיכנס לפחדים וסיוטים, שמא כל ביקורת כזו או אחרת תגרום לאלונה
אתם צריכים להקשיב יותר לבחור פה.
כל מילה מלמיליאן.
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אריק כתב:
מסכים כמעט עם כל מילה שלך.
כל מיליון שקל שהיה הולך לתשתית הייתי מברך עליו, זוהי השקעה נושאת פירות כמעט תמיד יחד עם דבידנדים. אני כן חושב שהתקדמנו ברמת המועדון אבל מסכים שזה לא מספיק.

כל מה שאני מנסה להגיד כאן פעם אחר פעם זה שביקורת זה עניין של סגנון. בכדי שביקורת תתקבל נכון צריך להעביר אותה נכון בפרט כאשר מדובר על כסף של משהו אחר.
אני נמצא לא מעט בסביבתה של אלונה במשחקי חוץ ואני חייב להגיד שמה שאומרים לה זו לא ביקורת אלא התלהמות עד כדי חוצפה. האיפוק שלה מרשים כלפי חוץ אבל מה עובר לה בראש אני לא יודע.
פה בפורום ביקורות יכולות להיכתב בכל צורה וזו הסיבה שהפורום חי ומעניין.
אני רק מנסה להתווכח עם אלו שהביקורת שלהם לטעמי מתלהמת ובעיקר לא מציעה אלטרנטיבות וכמו כן מביע חשש ומתריע בפני מי שהביקורת שלו יוצאת כמו שהיא מהמקלדת למגרש

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אריק כתב:
מה שאתה אומר הוא בדיוק סלע המחלוקת ביננו.
נכון,כולנו חרדים ליום שאלונה תלך,ולא יהיה מי שייקח על עצמו את הקבוצה לא כי התשתית גרועה,אלה כי זאת קבוצה שאין לה תארים,אין לה מסורת של תארים,אין לה שום דבר שהיא יכולה להתגאות בו ולהציג איתו את מרכולתה.
הרי בוא נלך בקו שלך ונשקיע יותר בנוער ותשתיות ופחות ברכש ומה יקרה אז? הציפיות של הקבוצה יהיו בהתאם,קצב רכישת המנויים יהיה בהתאם ויהיה די זהה למה שהיה כאן לפני מספר עונות.
אנשים,אוהדי כדורגל,רוכשים,נמשכים למצויינות לא לתהליכים ויסודות.
וגם אלונה אם לא תראה כאן תואר,זאת הסיבה היחידה שתלך,לא הקהל ולא בבלת.
אז אני אומר שגם אם נציג כדורגל פחות יפה,אבל כזה שימלא את ארון התארים,היום זה גביע,מחר גביע הטוטו ובעזרת השם מתישהו אליפות,תוסיף לזה מגרש חדש,בסיס מנויים של 8-9אלף,זה מה שייצור הפועל ב"ש חדשה,חזקה,רעננה,כזאת שגם אם אלונה תלך,אנשים יעמדו בתור בשביל לרכוש אותה.
מה שאתה אומר מתאים יותר לקבוצות כמו מכבי פ"ת,הפועל עכו,ללא כל שאיפות ורצון לגדל שחקנים ולמכור אותם לכל המרבה במחיר.ע"ע אשדוד ששם תאמין לי שלא חסר כסף,עשו אקדמיה,תשתית,צעירים וכל זה מה עוזר אם אף אחד לא בא לראות אותם?
להכות בברזל שהוא חם אומר מבחינתי שכל עוד שאלונה כאן עם הכסף הגדול,זה למתג את הפועל בש כמועדון מעוטר ולי זה ממש לא משנה איך יראה הכדורגל לפחות לא כרגע.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

גדי כתב:
מסכים כמעט עם כל מילה שלך.
כל מיליון שקל שהיה הולך לתשתית הייתי מברך עליו, זוהי השקעה נושאת פירות כמעט תמיד יחד עם דבידנדים. אני כן חושב שהתקדמנו ברמת המועדון אבל מסכים שזה לא מספיק.

כל מה שאני מנסה להגיד כאן פעם אחר פעם זה שביקורת זה עניין של סגנון. בכדי שביקורת תתקבל נכון צריך להעביר אותה נכון בפרט כאשר מדובר על כסף של משהו אחר.
אני נמצא לא מעט בסביבתה של אלונה במשחקי חוץ ואני חייב להגיד שמה שאומרים לה זו לא ביקורת אלא התלהמות עד כדי חוצפה. האיפוק שלה מרשים כלפי חוץ אבל מה עובר לה בראש אני לא יודע.
פה בפורום ביקורות יכולות להיכתב בכל צורה וזו הסיבה שהפורום חי ומעניין.
אני רק מנסה להתווכח עם אלו שהביקורת שלהם לטעמי מתלהמת ובעיקר לא מציעה אלטרנטיבות וכמו כן מביע חשש ומתריע בפני מי שהביקורת שלו יוצאת כמו שהיא מהמקלדת למגרש
תן לי להרגיע אותך, אותם אלה שטוחנים לה את השכל במשחקי חוץ, עושים את זה כבר
כמה שנים והיא לא סופרת אותם, אין מה להתרגש.

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

אדום זקן כתב: מה שאתה אומר הוא בדיוק סלע המחלוקת ביננו.
נכון,כולנו חרדים ליום שאלונה תלך,ולא יהיה מי שייקח על עצמו את הקבוצה לא כי התשתית גרועה,אלה כי זאת קבוצה שאין לה תארים,אין לה מסורת של תארים,אין לה שום דבר שהיא יכולה להתגאות בו ולהציג איתו את מרכולתה.
הרי בוא נלך בקו שלך ונשקיע יותר בנוער ותשתיות ופחות ברכש ומה יקרה אז? הציפיות של הקבוצה יהיו בהתאם,קצב רכישת המנויים יהיה בהתאם ויהיה די זהה למה שהיה כאן לפני מספר עונות.
אנשים,אוהדי כדורגל,רוכשים,נמשכים למצויינות לא לתהליכים ויסודות.
וגם אלונה אם לא תראה כאן תואר,זאת הסיבה היחידה שתלך,לא הקהל ולא בבלת.
אז אני אומר שגם אם נציג כדורגל פחות יפה,אבל כזה שימלא את ארון התארים,היום זה גביע,מחר גביע הטוטו ובעזרת השם מתישהו אליפות,תוסיף לזה מגרש חדש,בסיס מנויים של 8-9אלף,זה מה שייצור הפועל ב"ש חדשה,חזקה,רעננה,כזאת שגם אם אלונה תלך,אנשים יעמדו בתור בשביל לרכוש אותה.
מה שאתה אומר מתאים יותר לקבוצות כמו מכבי פ"ת,הפועל עכו,ללא כל שאיפות ורצון לגדל שחקנים ולמכור אותם לכל המרבה במחיר.ע"ע אשדוד ששם תאמין לי שלא חסר כסף,עשו אקדמיה,תשתית,צעירים וכל זה מה עוזר אם אף אחד לא בא לראות אותם?
להכות בברזל שהוא חם אומר מבחינתי שכל עוד שאלונה כאן עם הכסף הגדול,זה למתג את הפועל בש כמועדון מעוטר ולי זה ממש לא משנה איך יראה הכדורגל לפחות לא כרגע.
המחלוקת אכן גדולה.
אם לאלונה היה את התקציב הכי גדול בליגה בפור מהאחרות, הייתי יכול איכשהו להבין את הגישה שלך
כי שהכסף באמת גדול את בונה קבוצה עם עומק שגם בלי כדורגל תיקח כאן תארים. כשיש לך שליש תקציב
ממכבי, אתה לא יכול להרשות לעצמך לשרוף כמה שנים ולהמר על השקעה בבוגרים והזנחת כל היתר.
בגישה הזו אתה לא תראה כאן תואר גם עוד עשר שנים, ואז נסתכל אחורה ונבכה.
כבר היום אנחנו בוכים שאחרי 8 שנים אין תשתית, אין ניהול מקצועי ראוי, אין מחלקת נוער לתפארת,
אין מערך רפואי ועוד כמה אינים. ומה יש? קבוצה בוגרת שסחטה מאלונה כבר 100 מיליון שקל ולא
הביאה תואר אחד.

שלח תגובה