אריק כתב:
זכותה של אלונה לעשות עם הכסף שלה מה שהיא רוצה, בעל המאה הוא בעל הדעה.
יחד עם זאת חשוב לזכור שלקבוצה יש אוהדים וזכותם להשמיע את דעתם, גם אם לא תמיד היא
מיישרת קו עם מדיניות המועדון. גם לך וגם לאוהד הכי מיליטנטי יש את אותה מטרה והיא הצלחת
הקבוצה. ההבדל ביני לבינך למשל הוא שאתה חרד ובצדק ליום שאלונה תלך, ואני חרד לאיזה מועדון אלונה
משאירה כאן אחרי שהיא תלך, כי מה לעשות היא לא תהיה כאן לנצח. זה נכון שכבר שנתיים אנחנו רואים
כאן קבוצה הישגית, ניצחונות גדולים והרבה רגעי אושר ושמחה, אבל נכון להיום אם אלונה קמה ובבוקר
ומחליטה שנמאס לה, היא משאירה אחריה אדמה חרוכה, בלי יסודות, בלי תשתיות, כזאת שיהיה קשה
מאוד לשווק לזה שיגיע (אם יהיה כזה), לכן אני באופן אישי מעדיף תקציב בוגרים עם פחות 10 מיליון
שקל, אבל שיהיה כאן מועדון מסודר, עם תשתיות של מחלקת נוער, מקצועי ורפואי וניהול ברמה יותר
גבוהה. כשיהיה את כל זה ההצלחות כבר יבואו לבד. לצערי היום אחרי 8 שנים קשה לומר שהתקדמנו
בהיבט של בניית מועדון. ברור שכולנו צריכים לברך על כך שאלונה פה, כי יתכן ובלעדיה אנחנו בכלל
לא מדברים כאן בפורום, אבל זה לא אומר שעצם היותה כאן גוזרת על כולנו שתיקה וסתימת פיות.
חרדת הנטישה גורמת להמון אוהדים להיכנס לפחדים וסיוטים, שמא כל ביקורת כזו או אחרת תגרום לאלונה
לארוז וללכת, צריך קצת לשחרר, אף אחד לא רוצה שתלך.
מה שאתה אומר הוא בדיוק סלע המחלוקת ביננו.
נכון,כולנו חרדים ליום שאלונה תלך,ולא יהיה מי שייקח על עצמו את הקבוצה לא כי התשתית גרועה,אלה כי זאת קבוצה שאין לה תארים,אין לה מסורת של תארים,אין לה שום דבר שהיא יכולה להתגאות בו ולהציג איתו את מרכולתה.
הרי בוא נלך בקו שלך ונשקיע יותר בנוער ותשתיות ופחות ברכש ומה יקרה אז? הציפיות של הקבוצה יהיו בהתאם,קצב רכישת המנויים יהיה בהתאם ויהיה די זהה למה שהיה כאן לפני מספר עונות.
אנשים,אוהדי כדורגל,רוכשים,נמשכים למצויינות לא לתהליכים ויסודות.
וגם אלונה אם לא תראה כאן תואר,זאת הסיבה היחידה שתלך,לא הקהל ולא בבלת.
אז אני אומר שגם אם נציג כדורגל פחות יפה,אבל כזה שימלא את ארון התארים,היום זה גביע,מחר גביע הטוטו ובעזרת השם מתישהו אליפות,תוסיף לזה מגרש חדש,בסיס מנויים של 8-9אלף,זה מה שייצור הפועל ב"ש חדשה,חזקה,רעננה,כזאת שגם אם אלונה תלך,אנשים יעמדו בתור בשביל לרכוש אותה.
מה שאתה אומר מתאים יותר לקבוצות כמו מכבי פ"ת,הפועל עכו,ללא כל שאיפות ורצון לגדל שחקנים ולמכור אותם לכל המרבה במחיר.ע"ע אשדוד ששם תאמין לי שלא חסר כסף,עשו אקדמיה,תשתית,צעירים וכל זה מה עוזר אם אף אחד לא בא לראות אותם?
להכות בברזל שהוא חם אומר מבחינתי שכל עוד שאלונה כאן עם הכסף הגדול,זה למתג את הפועל בש כמועדון מעוטר ולי זה ממש לא משנה איך יראה הכדורגל לפחות לא כרגע.