Totti כתב:נכון, לא צריך. אבל כל הנסיון הזה להציג את אוהדי ביתר כלוחמים בגב'ת אל נוסרה ואת הילדים שלנו כנחמדים וטובי לבב פטתי ומגוחך בעיניי. אחנו קהל ספורטיבי שלא מחפש מכות, אך גם לא בדיוק חושש מהם וזה לא שאני חלילה גאה או תומך באלימות מכל סוג.
אבל יש לנו בקהל גרעין קשה (עדיין), שאומנם התמתן, אך לא בדיוק שונה במהות שלו מהילדים חרא של ביתר.
לא הזכרתי בכלל את האוהדים שלנו, אתה זה שהכניס אותם בלי קשר. אבל אם כבר, אז כן - בכל הקשור לאלימות פיזית הקהל שלנו זה חבורת אלמושים לעומת הקניבלים של בית''ר
זוכר הכל, אל תדאג.
רק שהכל יחסי... רק מי שחווה זאת על בשרו מבין מה הולך בטדי אחרי משחקים.
אורי בכל פעם שאוהדי בית"ר היו מגיעים פעם לוסרמיל הם היו מקבלים מכות ופעם אוהד בית"ר שהכרתי אמר לי שהאיצטדיון היחיד שאבא שלו והחברים שלו מפחדים להגיע אליו הוא וסרמיל
red and white כתב:
אורי בכל פעם שאוהדי בית"ר היו מגיעים פעם לוסרמיל הם היו מקבלים מכות ופעם אוהד בית"ר שהכרתי אמר לי שהאיצטדיון היחיד שאבא שלו והחברים שלו מפחדים להגיע אליו הוא וסרמיל
חוליגנים יש משני הצדדים. הלו, לפני כמה שנים אוהדים שלנו פירקו את האוטובוס של אשדוד וגנבו מהם את רוב הציוד. הייתה לזה סיבה? לא. הקהל התמתן, להערכתי בגלל אלונה, ועדיין יש עשבים שוטים.
אותי מעניין מאוד יהיה לראות האם אוהדי הצהבת יצאו מכאן בשלום במחזור מס' 2 אחרי השלט שהם דפקו לנו .
חוליגנים יש משני הצדדים. הלו, לפני כמה שנים אוהדים שלנו פירקו את האוטובוס של אשדוד וגנבו מהם את השלל. הייתה לזה סיבה? לא. הקהל התמתן, להערכתי בגלל אלונה, ועדיין יש עשבים שוטים.
אותי מעניין מאוד יהיה לראות האם אוהדי הצהבת יצאו מכאן בשלום במחזור מס' 2 אחרי השלט שהם דפקו לנו .
מה לא יפה? זה סוד? זה פורסם בכל אתר חדשות אפשרי בערך.
חוליגנים יש משני הצדדים. הלו, לפני כמה שנים אוהדים שלנו פירקו את האוטובוס של אשדוד וגנבו מהם את רוב הציוד. הייתה לזה סיבה? לא. הקהל התמתן, להערכתי בגלל אלונה, ועדיין יש עשבים שוטים.