הצלחתי לקנות לחברה שלי את הכרטיס הלפני אחרון.. היו סה"כ 20 למכירה בערך לדרומי והם נחטפוmatanred כתב:ניסיתי לקנות לחבר כרטיס לדרומי עכשיו מופיע שנגמר. אם מישהו מוכר ניקוב במחיר עלות שישלח לי הודעה
הפועל ב"ש - מכבי חיפה :: משחק הפתיחה בטרנר
- yanivnew91
Re: הפועל ב"ש - מכבי חיפה :: משחק הפתיחה בטרנר
הולך להיות להם גיהנום לא רואה אף קבוצה יוצאת מפה עם נקודה,כמה כרטיסים בסוף קיבלנו לצפוני?
כמו שפירקנו אותם במאי בסמי עופר??אלדר כתב:חיפה מפורקת
אנרגיות מטורפות בטרנר
ואנחנו בבליץ יכולים לפרק אותם
הם פוחדים פחד מוות ולא מבינים איך במצב הזה הם צריכים להתמודד מולנו באצט׳ חדש וביתי כמו שלנו
שום חששות מכבי חיפה הם סוג של כוסיות, הנשים של שחקני מכבי ת״א יותר חזקות מהם מנטלית על הדשא
אני מריח דם.
לפרקקקק
אם למנוי למערבי לנער בן 16 הייתי צריך לשלם כמו למבוגר (זה היה מעל 900, לא?) זה יהיה גול עצמי למכור כעת במחיר מינימלי למשחק בודד.אדום בלב בנשמהההה כתב: כן אבל יש זול ויש שילד בן 13 ישלם 90 שקל..קצת מוגזם. אנשים שיאחרו (בטח עוד נשמע בצאת החג על תלונות שפתחו את המכירה חצי שעה לפני כניסת החג) ויתקעו עם המחירים האלה..לא כיף.
דור - אני לא מדבר על המחירים בכללי. רק על עצם העובדה שליציע אחד ורגיל (לא אח"מים וכד') קבעו 90 שקל מחיר אחיד! איפה שמעת על דבר כזה בעבר? תהיו אובייקטיבם עם עצמכם, אם עכשיו היינו מקבלים 3 יציעים בסמי עופר ובאחד מהם ילד בן 13 או חייל שחוזר שבת היה צריך לשלםם 90 שקל הייתם עפים פה על יענק'לה בפול גז.
ניסחת את זה טוב ממני, דור.dor69 כתב: המחיר של הכרטיס אחיד כי המחיר של המנוי למערבי אחיד. אם תוריד לילדים זה פתח לתביעה מצד בעלי מנויי נוער שקנו ב910 שקלים
תמיד פה בשבילךdelta7 כתב: ניסחת את זה טוב ממני, דור.

- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לדעתי צריכים לפתוח עם הרכב מהיר כי ההגנה של חיפה איטית יחסית והייתי פותח בהרעב הבא:
גורש
דוידזאדה, שיר צדק, סוארס, בן ביטון
אוגו
מלי, הובאן, גורדנה, בוזי
שהר
גורש
אוגו
מלי, הובאן, גורדנה, בוזי
שהר
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- simply-red
הכרטיסים שמוצעים למכירה באתר של שפע ליציע הצפוני הם מיועדים לאוהדים שלנו או של חיפה?
- The red one
שער 10 מוצע למכירה והוא שלנו. שער 9 של מכבי חיפה. מי שרוצה לקנות שימהר, נשארו שם רק 100 ומשהו כרטיסים.simply-red כתב:הכרטיסים שמוצעים למכירה באתר של שפע ליציע הצפוני הם מיועדים לאוהדים שלנו או של חיפה?
איזה כיף להכנס לאתר של מכבי חיפה ולקרוא שם שבעקבות הביקוש הרב וההיצע הנמוך הם צריכים לעשות הגרלה למשחק

- simply-red
אז חיפה קיבלו את הצפון מזרחי ואנחנו את הצפון מערבי..אדום בלב בנשמהההה כתב: שער 10 מוצע למכירה והוא שלנו. שער 9 של מכבי חיפה. מי שרוצה לקנות שימהר, נשארו שם רק 100 ומשהו כרטיסים.
איזה כיף להכנס לאתר של מכבי חיפה ולקרוא שם שבעקבות הביקוש הרב וההיצע הנמוך הם צריכים לעשות הגרלה למשחק
לדעתי זה היה צריך להיות הפוך בגלל זוית הצילום של הטלוויזיה, אם אנחנו היינו מקבלים את הצפון מזרחי אז היה לנו רצף מזרחי-צפון מזרחי לעומת מזרחי-אוהדי היריבה-אוהדי בש
סעמק נאלצתי לקנות 2 כרטיסי מבוגר ל2 אחיות שלי בצפוני...
גורדנה ככל הנראה ייעדר בשל פציעה.דר אדום בנשמה כתב:לדעתי צריכים לפתוח עם הרכב מהיר כי ההגנה של חיפה איטית יחסית והייתי פותח בהרעב הבא:
גורש
אוגו
מלי, הובאן, גורדנה, בוזי
שהר
מבחינתי המטרה הראשונה במשחק היא שלא נצטרך לריב אנשים על מקומות מסומנים ושתהיה אכיפה מסודרת בנושא, אחרת תהיה פגיעה בחוויה. מעבר לזה אנחנו צריכים לנצח, אנחנו פשוט טובים יותר.
- The red one
זה יקרה בהתחלה. בוודאות. אני מניח שיהיו גם כאלה שירצו לשבת במקומות שלהם בדרומי.אריק כתב:מבחינתי המטרה הראשונה במשחק היא שלא נצטרך לריב אנשים על מקומות מסומנים ושתהיה אכיפה מסודרת בנושא, אחרת תהיה פגיעה בחוויה. מעבר לזה אנחנו צריכים לנצח, אנחנו פשוט טובים יותר.
אני מקווה שתהיה אכיפה מסודרת בנושא ואולי ב1-2 משחקים הראשונים גם כמות מוגברת של סדרנים כדי להבהיר את הסדר.
- The red one
זהו, נגמרו הכרטיסים.