אנחנו מגוונים ,זה שי !דר אדום בנשמה כתב:לא יאמן במה מתעסקים לי פה, בחתונה של לוטם זינו...
במקום להתעסק במשחק הקרוב מול רעננה...
תהיו לי בריאים...
הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שני, 20:55, טרנר.
Re: הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שני, 20:55, טרנר.

שלא תחשבו שכל הכותרות המפוצצות בעיתונים ובאתרים הם לטובתנו והתקשורת " סופרת " אותנו כמועמדת לזכייה,
הכל פה פסיכולוגיה הפוכה.
הכל פה פסיכולוגיה הפוכה.

מישהו חייב אחת ולתמיד לעשות סדר בין הטריו הקדוש, אוהדים-שחקנים-תקשורת.
התפקיד של התקשורת לכתוב ולסקר,
של האוהדים לעודד,
של השחקנים לשחק.
הנטייה שלכם לערבב בינהם היא הגיונית, אבל תחושה שחורגת מכל גבול טעם טוב ומסתמכת הרבה מידי על עמה יעמיק וחבריהם.
לא כתבת צבע כזו או אחרת תכריע את הכף, מדובר על קבוצה עם שחקנים מנוסים מאוד, חלקם זכו בתאריך, אחרים כבר שלוש שנים במעמד של קבוצת צמרת ויש גם לא מעט כאלו עם ניסיון בינלאומי.
לא התקשורת משחקת וגם לא הפסטיבל ביציעים, מי שלא בנוי להתמודד עם הלחצים האלו, לא קורץ מחומר שיכול לקחת כאן תארים וזה לא משנה אם הפרצוף שלו יתנוסס על אתר ספורט כזה או אחר או לא יזהו אותו ברחוב.
של האוהדים לעודד,
של השחקנים לשחק.
הנטייה שלכם לערבב בינהם היא הגיונית, אבל תחושה שחורגת מכל גבול טעם טוב ומסתמכת הרבה מידי על עמה יעמיק וחבריהם.
לא כתבת צבע כזו או אחרת תכריע את הכף, מדובר על קבוצה עם שחקנים מנוסים מאוד, חלקם זכו בתאריך, אחרים כבר שלוש שנים במעמד של קבוצת צמרת ויש גם לא מעט כאלו עם ניסיון בינלאומי.
לא התקשורת משחקת וגם לא הפסטיבל ביציעים, מי שלא בנוי להתמודד עם הלחצים האלו, לא קורץ מחומר שיכול לקחת כאן תארים וזה לא משנה אם הפרצוף שלו יתנוסס על אתר ספורט כזה או אחר או לא יזהו אותו ברחוב.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
תודה רבה.Totti כתב:מישהו חייב אחת ולתמיד לעשות סדר בין הטריו הקדוש, אוהדים-שחקנים-תקשורת.
של האוהדים לעודד,
של השחקנים לשחק.
פסיכולוגיה הפוכה..לאן הגענו עם ההשערות ההזויות האלה...
במשחק הראשון הובאן, שהר ובוזגלו הכריעו את המשחק, שלושתם מהספסל(ראדי כבש בפנדל, שהר והובאן שערי שדה)
גם הפעם בוזגלו ושהר לא צפויים לפתוח. התרומה שלהם במשחק הקודם היתה נהדרת...מעניין איך הם ישתלבו הפעם.
בוזגלו נראה לא רע נגד מכבי, סחט עבירות בדיוק כמו שצריך, החזיק כדור ועזר בהגנה.
שהר יכול להיות אקס פקטור מאוד משמעותי בשני. הוא שחקן של מהירות וכוח, שני דברים שלא אמורים להפגע משמעותית כתוצאה מהפציעה שלו. אחרי כמעט שבועיים של אימונים מלאים הוא בהחלט יכול לתרום, הרבה יותר משלומי לפחות
גם הפעם בוזגלו ושהר לא צפויים לפתוח. התרומה שלהם במשחק הקודם היתה נהדרת...מעניין איך הם ישתלבו הפעם.
בוזגלו נראה לא רע נגד מכבי, סחט עבירות בדיוק כמו שצריך, החזיק כדור ועזר בהגנה.
שהר יכול להיות אקס פקטור מאוד משמעותי בשני. הוא שחקן של מהירות וכוח, שני דברים שלא אמורים להפגע משמעותית כתוצאה מהפציעה שלו. אחרי כמעט שבועיים של אימונים מלאים הוא בהחלט יכול לתרום, הרבה יותר משלומי לפחות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
תיקון קטן
הובאן שער מקרן
שהר בעיטה חופשית של בוזי
לרעננה יש משחק הגנה מצויין, קשה להגיע למצבים נגדם
הובאן שער מקרן
שהר בעיטה חופשית של בוזי
לרעננה יש משחק הגנה מצויין, קשה להגיע למצבים נגדם
תסמונת אוהדי בש, לא יכולים לחגוג אפילו בניצחונות שלהם מחשש לנאחס.אדום בלב בנשמהההה כתב: תודה רבה.
פסיכולוגיה הפוכה..לאן הגענו עם ההשערות ההזויות האלה...
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
הגיע הזמן לשחוט סופית את הכבשה הזאת.
בטרנר, מול 16000 אדומים.
בטרנר, מול 16000 אדומים.
הגיוני שגון אוגו מתחתן ב29/12?
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הגיוני? לא יודע.taltal כתב:הגיוני שגון אוגו מתחתן ב29/12?
מציאות. כן.
2 משחקים.
ה29/12 נופל יום אחרי רעננה לא ביום המשחק. השאלה היא איפה הוא מתחתן (אני מניח שבניגריה)אביאל כתב: הגיוני? לא יודע.
מציאות. כן.
2 משחקים.
כי ראיתי הזמנה לחתונה בטויטר
ואני מנסה להבין אם היא שלו
עכשיו אני מבין את הצהוב ...
רשום שם שזה חתונה מסורתית ...
מה דעתכם
- קבצים מצורפים
-
- image.jpg (158.84 KiB) נצפה 4919 פעמים
שמע כשחושבים על זה ששחקן שלנו מבקש חופש להתחתן טיסה הלוך חזור חגיגה וזה מאמין שנתנו לו מראשון עד שבת כי חשבו שישחקו נגד רעננה בשבת אבל בעיקבות השיני אם ברק בכר אישר לו לקבל צהוב וויתר עלו מול חיפה יש לו ביצים של שור נבדוק מתי הוא יחזורtaltal כתב:כי ראיתי הזמנה לחתונה בטויטר
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
ReDo כתב:הגיע הזמן לשחוט סופית את הכבשה הזאת.
בטרנר, מול 16000 אדומים.
תפסיקו עם ה-העצמה המלאכותית של הקבוצה הקיקיונית הזו.
כבר בעונת העלייה - 08/09 - היתה שחיטה כשרה ואפילו התעלות בגופה של הכבשה השחורה עם 3 נצחונות ב-3 משחקים ביחס שערים 2-10.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר