הפינה האופטימית למחזור ה17

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
zivmay

Re: הפינה האופטימית למחזור ה17

שליחה על ידי zivmay »

izguy83 כתב: תקרא את חברנו זיו ואז את המשפטים הראשונים שלך.
איו בעיה עם ביקורת, יש בעיה עם ביקורת מגמתית שלא קשורה למציאות ולצורה שבה היא נכתבת.
מגמתיות? אתה שפוי יא גבר?
ביקורת מקצועית נטו, אם אתה מאשים אותי במשהו, לפחות תביא הוכחות.

באלוהים, יש פה אנשים שיש להם בעיה קשה.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

Sir Alex Ferguson כתב:בשנתיים אחרונות הוא העמיד מספרים שנפלו רק מזהבי.
כמה הגנה זהבי עושה? גם כשזהבי משחק באמצע מישהו זוכר את זהבי מתאקל או יורד לעזור בהגנה?
כמה הגנה מליקסון עושה?
יתכן ובוזגלו יצטרך לעשות התאמות טקטיות כאלה ואחרות, אבל משחקן התקפה אני מצפה קודם כל למספרים, ואת זה בוזגלו עושה הכי טוב בקבוצה, כניראה גם העונה עם כל הרכש וכל ההתקדמות של מליקסון.

נו די אחי די, אתה באמת משווה את כמות הספרינטים שזהבי נותן במשחק? את הקצב הגבוהה? ואת האגרסיביות לבוזגלו?
בוזגלו רוצה להיות חלק מההצלחה ומהקבוצה? הוא חייב להתאים את עצמו לכדורגל המודרני והמקצועני, אם הוא ימשיך בדרך שלו אני לא אופתע לראות אותו עוזב תוך שנה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

zivmay כתב:

נו די אחי די, אתה באמת משווה את כמות הספרינטים שזהבי נותן במשחק? את הקצב הגבוהה? ואת האגרסיביות לבוזגלו?
בוזגלו רוצה להיות חלק מההצלחה ומהקבוצה? הוא חייב להתאים את עצמו לכדורגל המודרני והמקצועני, אם הוא ימשיך בדרך שלו אני לא אופתע לראות אותו עוזב תוך שנה.
זהבי עושה המון תנועה, אבל מבחינה הגנתית, גם שמשחק כקשר, הוא לא תורם.
ושוב, בוזגלו יצטרך לבצע התאמות שכן יש מאמן חדש לקבוצה וטקטיקה חדשה, אבל כמו עם מליקסון, אני לא מצפה ממנו לרדוף אחרי שחקני התקפה של היריבה והוא ימדד קודם כל במספרים ובתרומה ההתקפית שיביא למגרש.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

zivmay כתב:
מגמתיות? אתה שפוי יא גבר?
ביקורת מקצועית נטו, אם אתה מאשים אותי במשהו, לפחות תביא הוכחות.

באלוהים, יש פה אנשים שיש להם בעיה קשה.
כן כן אחי.
מגמתיות. מתישהוא ננעלת והחלטת שבוזגלו הבעיה שלנו.
חלק מהוכחות שכתבת לא נכונות והחלק האחר נכתב בצורה מוגזמת, כאילו שאנינו מדברים על מוטי מלכה.
איזה דריבל מיותר אתה יכול לכתוב על שחקן עם 15 בישולים בעונה ודאבל דאבל בשערים ובישולים?!
על מה אתה מדבר כשאתה כותב שהוא לא משקיע בהגנה, כשהעובדות אומרות שהוא השחקן שרץ הכי הרבה בקבוצה בעונה הקודמת?!
מה לא מגמתיות וסילוף עובדות בזה?!
אתה עושה סערה בכוס תה ואחרי זה בא בטענות על זה שמבקרים את מה שכתבת.

סמל אישי של משתמש
הראל
Title: אין

שליחה על ידי הראל »

בוזגלו הפך לפרה הקדושה אצל האוהדים שלנו .
על אליניב אפשר להעביר ביקורת אפשר לשלוח אותו לפרוש אפשר להגיד שהוא סוס מת (והיו המון המון הודעות כאלו) , על מליקסון גם , על דוידזאדה גם , אבל קצת ביקורת על בוזגלו וישר מגנים עליו על שנתיים מדהימות שעשה.
אוקיי זה שנתיים אחורה , ומה הלאה ?

יש לו סגנון משחק של להתנער מאחריות , לעמוד על קו ימין ולחכות לכדור שימסרו לו , זה בלט במיוחד במשחק מול רעננה שהוא היה תקוע באגף שלו ולא אפילו בא לאמצע לקבל כדור.
איך שחקן יכול לעמוד כל כך הרבה זמן בצד בלי לגעת בכדור ?!
תמונה

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

שחררו כבר מבוזגלו יא הזויים, גם לנוואקמה היו דריבלים מיותרים ואינספור איבודי כדור במחצית הראשונה, בוזגלו זה שחקן התכל'ס הכי טוב שיש בליגה ביחד עם ההוא שלא נפצע. אין כמעט שום אספקט במשחק שלו שמזכיר את מליקסון ונוואקמה אז מיותר בכלל להשוות ביניהם בכל צורה כלשהי.

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

izguy83 כתב: כן כן אחי.
מגמתיות. מתישהוא ננעלת והחלטת שבוזגלו הבעיה שלנו.
חלק מהוכחות שכתבת לא נכונות והחלק האחר נכתב בצורה מוגזמת, כאילו שאנינו מדברים על מוטי מלכה.
איזה דריבל מיותר אתה יכול לכתוב על שחקן עם 15 בישולים בעונה ודאבל דאבל בשערים ובישולים?!
על מה אתה מדבר כשאתה כותב שהוא לא משקיע בהגנה, כשהעובדות אומרות שהוא השחקן שרץ הכי הרבה בקבוצה בעונה הקודמת?!
מה לא מגמתיות וסילוף עובדות בזה?!
אתה עושה סערה בכוס תה ואחרי זה בא בטענות על זה שמבקרים את מה שכתבת.

אתה ממשיך להשוות לחובבניות שהייתה פה בשנתיים האחרונות.
כנראה עדיין לא עיכלת את הרף החדש שמכבי הציבה ב3 שנים האחרונות, ואתה ממשיך להנעל על עונות שעשינו קצת רעש בצמרת וטו לא.
דרך אגב, לא יודע מי נתן את המדדים לגבי בוזגלו , כי לא היו שם ג'י פיאסים, אבל לך נוח להאמין לדברים שאתה רוצה לשמוע.
שנית, אני יכול להתערב איתך שהעונה הוא נמצא באחד המקומות האחרונים, אפילו גורדנה רץ יותר.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

הטעות של האוהדים שלנו היא שכשבוזגלו היה בפורמה, אז ציפו ממליקסון להיות בוזגלו.
עכשיו כשהמצב הפוך, אז כולם מצפים מבוזגלו להיות מליקסון.

אלו שני שחקנים גדולים, שכל אחד מהם מחזיק בסט תכונות ייחודיות משלו.
כמו שאני לא מצפה ממליקסון להבקיע בכל משחק, כך אני לא מצפה מבוזגלו להיכנס לאמצע ולנהל את העניינים. זה פשוט לא הוא.

אני כן מצפה ליותר מחויבות, יותר לחץ ובעיקר יותר תרומה בתחומים האפורים של המשחק.

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

הראל כתב:בוזגלו הפך לפרה הקדושה אצל האוהדים שלנו .
על אליניב אפשר להעביר ביקורת אפשר לשלוח אותו לפרוש אפשר להגיד שהוא סוס מת (והיו המון המון הודעות כאלו) , על מליקסון גם , על דוידזאדה גם , אבל קצת ביקורת על בוזגלו וישר מגנים עליו על שנתיים מדהימות שעשה.
אוקיי זה שנתיים אחורה , ומה הלאה ?

יש לו סגנון משחק של להתנער מאחריות , לעמוד על קו ימין ולחכות לכדור שימסרו לו , זה בלט במיוחד במשחק מול רעננה שהוא היה תקוע באגף שלו ולא אפילו בא לאמצע לקבל כדור.
איך שחקן יכול לעמוד כל כך הרבה זמן בצד בלי לגעת בכדור ?!
זה כל היופי בקבוצה שלנו השנה. היא לא קמה ונופלת על היכולת של בוזגלו.

בוזגלו שחקן אדיר, ואני בטוח שיתרום לנו עוד הרבה, אבל לא צריך לבנות עליו שיסחוב אותנו.

הוא פשוט צריך לתרום את החלק שלו בפאזל.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

ForeverRed כתב:הטעות של האוהדים שלנו היא שכשבוזגלו היה בפורמה, אז ציפו ממליקסון להיות בוזגלו.

כמו שאני לא מצפה ממליקסון להבקיע בכל משחק, כך אני לא מצפה מבוזגלו להיכנס לאמצע ולנהל את העניינים. זה פשוט לא הוא.

מדויק!
לדעתי לבוזגלו לא תהיה ברירה אלא להתחיל לעזור לרדת באגף, מחצית ראשונה מול חיפה ראינו אגף ימין פרוץ בעיקר בגלל שלא ירד לעזור לביטון.
עם הזמן והמלחמה הקשה על חולצת ההרכב הוא יהיה חייב להשקיע יותר בקטע הזה. מליקסון ונוואקמה לעומתו עושים את זה מעולה.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

ForeverRed כתב:הטעות של האוהדים שלנו היא שכשבוזגלו היה בפורמה, אז ציפו ממליקסון להיות בוזגלו.

+1

שלח תגובה