הביאו את אניימה אההה איינוגבה אהה בעצם לא משנהשמעון א כתב:מישהו אולי מכיר את ההרכב המשוער של אשקלון?
מסקרן אותי אם הם הצליחו להתחזק. יש שם הרבה אי וודאות עם העירייה
הפועל אשקלון- הפועל באר שבע, גביע הטוטו, שבת, 21:00, סופרלנד
Re: הפועל אשקלון- הפועל באר שבע, גביע הטוטו, שבת, 21:00, סופרלנד
נראה לי שזה יתן לך מספר תשובות (מתוך וואלה ספורט):שמעון א כתב:מישהו אולי מכיר את ההרכב המשוער של אשקלון?
מסקרן אותי אם הם הצליחו להתחזק. יש שם הרבה אי וודאות עם העירייה
העולה החדשה תערוך את הופעתה הרשמית הראשונה לעונת 2016/17 עם סגל חסר מאוד. שחקני הרכש רז מאיר, נבו מזרחי, ריף מסיקה, איסו לינגאנה, אנדריי מישנקו ותומר סוויסה לא יוכלו ליטול חלק במשחק, מפני שטרם עברו בבקרה התקציבית. לעומתם, הזרים שחתמו בקבוצה, יוכלו להירשם כנבחנים. המשמעות: אשקלון תעלה למשחק אך ורק עם שחקנים מהעונה שעברה ושחקני נוער. לאחר שעסקת השאלת השוער דלה איינוגבה לא יצאה לפועל, מי שאמור לפתוח בין הקורות של אשקלון הוא ליאור חדריאן.
הרכב משוער: ליאור חדריאן, אסי בוזגלו, טל מכלוף, אבי מלכה, חיים איצרין, יוסי אמר, יאיר אזולאי, קובי בן חמו, רודי חדד, ברוך דגו, ירדן אבוחצירה.
כמה נקודות מעניינות:
- 2 פנסיונרים - דגו וחדד - מעניין מה יש להם עוד לתת.
- מפגש משפחתי של משפחת בוזגלו.
- אקס באר שבע - ירדן אבוחצירה.
- בשער - אניימה, סליחה לא, איינוגבה, סליחה חדריאן - מי זה?
איינוגבה בטח עוד לא עבר בבקרה וכאלה.
חוץ מזה אקס נוסף חתם לעונה אחת שם , תומר סויסה.
הגיעו:
אנדריי מישצ'נקו - מכבי נתניה.
איסו לינגאנה - מכבי נתניה.
ריף מסיקה - הפועל כפר סבא.
תומר סוויסה - הפועל חיפה.
חוץ מזה אקס נוסף חתם לעונה אחת שם , תומר סויסה.
הגיעו:
אנדריי מישצ'נקו - מכבי נתניה.
איסו לינגאנה - מכבי נתניה.
ריף מסיקה - הפועל כפר סבא.
תומר סוויסה - הפועל חיפה.
- סתיו רווח!.!
- Title: למסגרת במספרת הללויה!
- יצירת קשר:
הייתי קרובבסתיו רווח!.! כתב:חיימוב תורגמן צדק ביטון אוחיון שבתאי הובאן ביטון בוזגלו שהר ולוסיו
ברחובות, הולך שואל האם ישנם עוד מכורים להפועל 
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה
באר שבע גם בטוב אווו אווו
באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
לכל מקום הולך איתך הפסד או ניצחון אני נשאר שלך
תקראו לי מטומטם אוו אווו
תקראו לי משוגע אהה אההה

באר שבע גם בטוב אווו אווו

באר שבע גם ברע להלהלהלהלהל.....!
יהיה מעניין לראות את ירדן אבוחצירה
מאוד החזקתי ממנו בנוער
סוף סוף הגיע לליגת העל
מאוד החזקתי ממנו בנוער
סוף סוף הגיע לליגת העל
אחרי שחששתי קצת מהאימפריה של אשקלון בגביע החשוב במדינתינו,אני רגוע
- The red one
גם איינגובה בכלל לא באשקלון.
אם בעזרת השם נעלה לאחד מהמפעלים האירופאיים יכולה להיות עונה מעניינת ומועילה בטווח הארוך בטירוף.
השחקנים הצעירים יקבלו הזדמנות לשפשוף שיתחיל כבר היום נגד אשקלון (שבעייני זה הדבר היחיד שמעט את התקדמות הצעירים, איעדר האפשרויות לתת להם הזדמנות), המועדון יעבור כברת דרך בניסיון ובמוניטין, השחקנים יחשפו לאירופה דרך שלאורך זמן ימשוך אלינו שחקנים מוכשרים מחו"ל שידעו שאנחנו מקפצה לבמה המרכזית ובכלליות גם בארץ יספרו אותנו בכל עונה כפייבוריט.
לשחקנים תהיה עונה קשה פיזית ומנטלית אבל הכי קשה יהיה לבכר שלו אין רוטציה בעמדת המאמן
השחקנים הצעירים יקבלו הזדמנות לשפשוף שיתחיל כבר היום נגד אשקלון (שבעייני זה הדבר היחיד שמעט את התקדמות הצעירים, איעדר האפשרויות לתת להם הזדמנות), המועדון יעבור כברת דרך בניסיון ובמוניטין, השחקנים יחשפו לאירופה דרך שלאורך זמן ימשוך אלינו שחקנים מוכשרים מחו"ל שידעו שאנחנו מקפצה לבמה המרכזית ובכלליות גם בארץ יספרו אותנו בכל עונה כפייבוריט.
לשחקנים תהיה עונה קשה פיזית ומנטלית אבל הכי קשה יהיה לבכר שלו אין רוטציה בעמדת המאמן

- ForeverRed
או שהעומס יכריע אותנו ונסיים את העונה ללא תארים, חשיפת השחקנים תגרום לנו לאבד מספר כוכבים, ההצלחה באירופה תנחית את בכר בקבוצת צמרת בבלגיה, ועם הכסף של מכבי בכל מקרה לא נוכל להתמודד כך שהם עדיין יהיו פייבוריטים לקלוט ישראלים בכירים.talb55 כתב:אם בעזרת השם נעלה לאחד מהמפעלים האירופאיים יכולה להיות עונה מעניינת ומועילה בטווח הארוך בטירוף.
שני צדדים למטבע.
- The red one
ForeverRed כתב: או שהעומס יכריע אותנו ונסיים את העונה ללא תארים, חשיפת השחקנים תגרום לנו לאבד מספר כוכבים, ההצלחה באירופה תנחית את בכר בקבוצת צמרת בבלגיה, ועם הכסף של מכבי בכל מקרה לא נוכל להתמודד כך שהם עדיין יהיו פייבוריטים לקלוט ישראלים בכירים.
שני צדדים למטבע.

(וברצינות, טל, הכל טוב ויפה עם מה שכתבת רק העניין שההרכב השני שלנו אמנם מעולה אבל אי אפשר לסמוך עליו שינצח את כל הליגה ב2-3 חודשים הראשונים ואז זה עלול להוביל אותנו לפיגור לא קטן עד שנסיים את אירופה)
חד משמעית, זה לא יהיה הרכב שני אלא הרכב ראשון עם רוטציה בעמדה אחת או שתיים בכל משחק. לא בכדי כל קבוצה שהשתתפה בשלב הבתים באלופות לא הצליחה לשמור על האליפות כי העומס הכריע, אבל תמיד יש פעם ראשונה מה גם שהדרך לאיזה שהוא שלב בתים באחד המפעלים ארוכה מאוד, רק העלתי אפשרות.The red one כתב:
(וברצינות, טל, הכל טוב ויפה עם מה שכתבת רק העניין שההרכב השני שלנו אמנם מעולה אבל אי אפשר לסמוך עליו שינצח את כל הליגה ב2-3 חודשים הראשונים ואז זה עלול להוביל אותנו לפיגור לא קטן עד שנסיים את אירופה)
צרות של עשירים...
זה אף פעם לא בגלל העומס , רק בגלל הירידה המנטלית.talb55 כתב:
חד משמעית, זה לא יהיה הרכב שני אלא הרכב ראשון עם רוטציה בעמדה אחת או שתיים בכל משחק. לא בכדי כל קבוצה שהשתתפה בשלב הבתים באלופות לא הצליחה לשמור על האליפות כי העומס הכריע, אבל תמיד יש פעם ראשונה מה גם שהדרך לאיזה שהוא שלב בתים באחד המפעלים ארוכה מאוד, רק העלתי אפשרות.
צרות של עשירים...
תמיד הקבוצות שהצליחו באירופה , במהלך העונה האירופית העמידו מספרים מצויינים.
50 שקל?בושה וחרפה
אתמול ראיתי שלאוהדים של אשקלון עלה כרטיס 30 שקל במכירה מוקדמת
- The red one
זה לאלה שקנו מנוי, הם פשוט התחילו במכירת המנויים רק לפני כמה ימים ולא יספיקו לספק אותם עד היום.tamirkal כתב:אתמול ראיתי שלאוהדים של אשקלון עלה כרטיס 30 שקל במכירה מוקדמת