93 ₪
- ForeverRed
Re: 93 ₪
אני זוכר שמשתמשים כאן העבירו ביקורת בתחילת העונה כשהמנהלת לא אישרה מספר מגרשים שלא עמדו בתקן.
עכשיו הבנתם?
עכשיו הבנתם?
זה כולל מנויי חוץ?CrazyRed7 כתב:״לאור התערבות הנהלת המועדון, ולאור העובדה כי אוהדים רבים שוהים בפראג, שונתה חלקית ההחלטה שלא לפתוח את הקופות באשקלון - הקופות יפתחו ביום המשחק לחלוקת כרטיסים שנרכשו באינטרנט.
לתשומת לבכם - לא תתבצע מכירת כרטיסים בקופות, אלא חלוקת כרטיסים בלבד.״
אין שום קשר. זה שהמגרש מאושר לליגת העל זה לא אומר שלגיטימי לגבות בו מחיר מקסימלי לכרטיס. ולמען האמת? העניין עם המגרש הוא רק עוד טיעון לחרם המוצדק. העניין העיקרי הוא שאשקלון-ב"ש זה פשוט לא משחק ששווה 93₪ לכרטיס(אל תתחילו לזיין בשכל על עמלות, זה מה שפועל אנחנו משלמים או בעצם לא משלמים), ואם נגיע בהמונינו למשחק הזה זה יתן סיבה לעוד בעלי קבוצות לגזול מאיתנו כשהם מארחים אותנו כי הם יראו שנגיע לא משנה כמה יקחו לנו על כרטיס.ForeverRed כתב:אני זוכר שמשתמשים כאן העבירו ביקורת בתחילת העונה כשהמנהלת לא אישרה מספר מגרשים שלא עמדו בתקן.
עכשיו הבנתם?
העניין עם הקטגוריות מחיר של המנהלת צעד מבורך בהחלט, ואולי הדבר הכי טוב שהמנהלת עשתה מאז שהוקמה, אבל יש מקום לשינויים שם כי זה בכל זאת נותן אופציה לדברים האלה.
טכנית אשקלון יכולה לגבות אפילו מהפועל ת"א העלובה מחיר כזה.
אין סיבה שלאdelta7 כתב: זה כולל מנויי חוץ?
אלו לא כרטיסים שנרכשו באינטרנט...CrazyRed7 כתב: אין סיבה שלא
- The red one
כל עוד הם מגבים את עצמם בחוק, הכל לגיטימי.Noam98 כתב: אין שום קשר. זה שהמגרש מאושר לליגת העל זה לא אומר שלגיטימי לגבות בו מחיר מקסימלי לכרטיס. ולמען האמת? העניין עם המגרש הוא רק עוד טיעון לחרם המוצדק. העניין העיקרי הוא שאשקלון-ב"ש זה פשוט לא משחק ששווה 93₪ לכרטיס(אל תתחילו לזיין בשכל על עמלות, זה מה שפועל אנחנו משלמים או בעצם לא משלמים), ואם נגיע בהמונינו למשחק הזה זה יתן סיבה לעוד בעלי קבוצות לגזול מאיתנו כשהם מארחים אותנו כי הם יראו שנגיע לא משנה כמה יקחו לנו על כרטיס.
העניין עם הקטגוריות מחיר של המנהלת צעד מבורך בהחלט, ואולי הדבר הכי טוב שהמנהלת עשתה מאז שהוקמה, אבל יש מקום לשינויים שם כי זה בכל זאת נותן אופציה לדברים האלה.
אם בהנהלה שלנו היו פועלים בדיוק כמו עונה שעברה, לא היינו מגיעים למצב הזה. עונה שעברה, למרות שכל קבוצה יכלה לגבות מאיתנו 80/40, היה הסכם הדדיות עם כל הקבצה שהיא ולקחו לנו 50. לא לקחו לנו 50 כי ריחמו עלינו. ברור שכל מנהל בליגת העל, בוודאי בקבוצות האלה כמו אשקלון שלא ישארו פה עונה הבאה, רוצה לקחת מקסימום על משחקים מול הגדולות. אבל עובדה שזה נבלם. אם בהנהלהות של הפועל חיפה ומכבי חיפה מסכימים על 50 אחיד...גם בין אשקלון לב"ש אפשר...
מפה לשם - מי שמצמצץ הפסיד, אזלו כרטיסי הנוער.
- ForeverRed
מה אני אמרתי ומה אתה ענית..Noam98 כתב: אין שום קשר. זה שהמגרש מאושר לליגת העל זה לא אומר שלגיטימי לגבות בו מחיר מקסימלי לכרטיס. ולמען האמת? העניין עם המגרש הוא רק עוד טיעון לחרם המוצדק. העניין העיקרי הוא שאשקלון-ב"ש זה פשוט לא משחק ששווה 93₪ לכרטיס(אל תתחילו לזיין בשכל על עמלות, זה מה שפועל אנחנו משלמים או בעצם לא משלמים), ואם נגיע בהמונינו למשחק הזה זה יתן סיבה לעוד בעלי קבוצות לגזול מאיתנו כשהם מארחים אותנו כי הם יראו שנגיע לא משנה כמה יקחו לנו על כרטיס.
הבירה הזולה כנראה השפיעה עליך.
מחאה מיותרת.
גם אנחנו לקחנו בווסרמיל 80 שקל לכרטיס בוגר, אפילו בליגה הלאומית! (היה על זה ויכוח גם כאן)
אז באה קבוצה קטנה בלי כסף. הולכת לפי תקנון שקבעו כל בעלי הקבוצות, והחליטה לקחת מחיר מקסימום וסוף סוף להכניס כסף.
מתי אתם רוצים שיעשו הכנסה,מול רעננה או הפועל חיפה??
מעניין מאוד שהארגון חשב שלקחת לילד 140 שקל לכרטיס בליגה האירופאית זה מחיר הוגן, אל תנסו להתווכח כי מישהו מהאירגון כתב כאן והודה שהם ידעו על המחירים קצת לפניי הפירסום וחשבו שהמחירים הוגנים. אבל לשלם 80 שקל כרטיס בוגר בליגת העל זאת גניבה וצריך מחאה.
כנראה שבאשקלון גם היו צריכים לארגן להם ערב נשף סודי באיצטדיון שלהם ולחלק להם תעודות הוקרה כדי שלא תיהיה מחאה.
גם אנחנו לקחנו בווסרמיל 80 שקל לכרטיס בוגר, אפילו בליגה הלאומית! (היה על זה ויכוח גם כאן)
אז באה קבוצה קטנה בלי כסף. הולכת לפי תקנון שקבעו כל בעלי הקבוצות, והחליטה לקחת מחיר מקסימום וסוף סוף להכניס כסף.
מתי אתם רוצים שיעשו הכנסה,מול רעננה או הפועל חיפה??
מעניין מאוד שהארגון חשב שלקחת לילד 140 שקל לכרטיס בליגה האירופאית זה מחיר הוגן, אל תנסו להתווכח כי מישהו מהאירגון כתב כאן והודה שהם ידעו על המחירים קצת לפניי הפירסום וחשבו שהמחירים הוגנים. אבל לשלם 80 שקל כרטיס בוגר בליגת העל זאת גניבה וצריך מחאה.
כנראה שבאשקלון גם היו צריכים לארגן להם ערב נשף סודי באיצטדיון שלהם ולחלק להם תעודות הוקרה כדי שלא תיהיה מחאה.
זה לא 80 שקל. זה 93 שקל.
- The red one
זה 88 שקל במינימום ובגלל המשטרה זה לא 80CrazyRed7 כתב:זה לא 80 שקל. זה 93 שקל.
צודק 88..The red one כתב: זה 88 שקל במינימום ובגלל המשטרה זה לא 80
עדיין לא מצדיק מחאה לפי דעתי.
החלטת משטרה לא לפתוח קופות, לא של המועדון.
מה זאת אומרת בגלל המשטרה?
היא לא צריכה לקחת על עצמה דוחק של 2000 אוהדים על 2 קופות.
שהמנהלת תדאג לכך שיהיו תנאים מינימליים לאירוח קהל. ואם אין אז שיסגרו את האיצטדיון הזה עד שיתקנו את הליקויים.
שהמנהלת תדאג לכך שיהיו תנאים מינימליים לאירוח קהל. ואם אין אז שיסגרו את האיצטדיון הזה עד שיתקנו את הליקויים.
- The red one
זאת המשטרה שאמורה להחליט והמשטרה שאמורה לדאוג לסדר ולחיי האדם במהלך משחק כדורגל (או בכלל), וזו גם המשטרה שנתנה את אישורה כחלק מהאישורים לפתיחת המגרש.CrazyRed7 כתב:מה זאת אומרת בגלל המשטרה?
יש לי שני מנויי חוץ בוגר. לא ביטלתי.
הבן שלי לא יבוא כח הוא מהארגון.
מי שרוצה יכול לפנות אלי בהודעה ל0547886216
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גדי, לפי מה שאני מבין גם בארגון הדעות קצת חלוקות, לא?גדי כתב:יש לי שני מנויי חוץ בוגר. לא ביטלתי.
מקווה שיהיה עידוד ולא סתם אנשים שיושבים לראות משחק, זה מבאס..