תכלס קיבלתי את כל הציונים לפלאפון כמה חודשים לפני התעודה הפיזיתThe red one כתב: עדיין יש תעודות? זה לא הכל בסמארטפונים היום?
סאות'המפטון- הפועל ב"ש, חמישי, 22:05, סנט מרי
Re: סאות'המפטון- הפועל ב"ש, חמישי, 22:05, סנט מרי
טוב עזבו תבולשיט הזה.
שבחי ירושלים, סוטון זןנה. (יחידי סגולה יבינו את הרפרנס)
שבחי ירושלים, סוטון זןנה. (יחידי סגולה יבינו את הרפרנס)
חבר'ה, אשמח לשמוע מכם קצת מה אתם חושבים על מערך השלושה
בלמים שמסתמן שבכר רוצה לעלות איתו. באופן אישי הרגשתי במשחק בטרנר
מול סותון שככל שהחזקנו יותר בכדור, ככה הם פחות היו מסוכנים, פחות חיו
את המשחק ופחות היו חדים, אני דווקא לא חושב שיש להם איזושהי בעיה לבנות התקפות
ממשחק עומד (כפי שנטען כאן) מכיוון שהם מורגלים לשחק בקצב מהיר ותמיד יכולים להפתיע אותך.
מה גם שאני חושש שמערך של 3 בלמים יזמין עלינו בליצים התקפיים שלהם, מכיוון שהם יעשו הכל כדי לכבוש
שער מהיר, ויחד עם האווירה הביתית מערך שכזה יגרום לפאניקה ואובר-התעסקות בהגנה.
הייתי שמח מאוד להיות זה ששולט בקישור נגדם במשחק כזה. להוציא
להם את כל העוקץ. דעתכם?
ממשחק עומד (כפי שנטען כאן) מכיוון שהם מורגלים לשחק בקצב מהיר ותמיד יכולים להפתיע אותך.
מה גם שאני חושש שמערך של 3 בלמים יזמין עלינו בליצים התקפיים שלהם, מכיוון שהם יעשו הכל כדי לכבוש
שער מהיר, ויחד עם האווירה הביתית מערך שכזה יגרום לפאניקה ואובר-התעסקות בהגנה.
להם את כל העוקץ. דעתכם?
קודם כל, תעשה טובה גבר תעבוד על הפיסוק זה עושה כאב ראש בעיניים.Eelect כתב:חבר'ה, אשמח לשמוע מכם קצת מה אתם חושבים על מערך השלושה
ממשחק עומק (כפי שנטען כאן) מכיוון שהם מורגלים לשחק בקצב מהיר ותמיד יכולים להפתיע אותך.
מה גם שאני חושש שמערך של 3 בלמים יזמין עלינו בליצים התקפיים שלהם, ויחד
עם האווירה הביתית תגרום לנו לפאניקה מיותרת בהגנה.
להם את כל העוקץ. דעתכם?
לגבי מערכים, וואו זה קשה.
לדעתי 3-4-3, הכי מאוזן למשחק כזה.
גם אם תעלה עם 6 קשרים בלי חלוץ אתה לא תשלוט נגדם,בבית מול חצי הרכב בעטנו 7 פעמים לשער ושלוש למסגרת בלי אף הזדמנות ממשית לגול,לשחק מבוקר על 0-0 עד דקה 70 ולעלות את המטוסים שהר וגדיר ולנסות לעקוץ
צריך לזכור שני דברים לגבי המשחק מחר.
במשחק הראשון סוטון באו לעשות תוצאה,סגרו נכון ובזה הם מצטיינים.
מחר אין סיכוי שהם ישחקו באותה צורה.
דבר שני,במשחק הראשון צד ימין היה מת לחלוטין.
וואקמה בא משמאל וישר קפצו עליו שלושה,מליקסון משך יותר לאמצע ורק שבוזגלו נכנס ראינו יותר התקפות מהצד הזה.
מחר גם בוזגלו וגם וואקמה משחקים אז ככה משני האגפים אנחנו יכולים לתקוף ולתקוף טוב.
וואקמה בא משמאל וישר קפצו עליו שלושה,מליקסון משך יותר לאמצע ורק שבוזגלו נכנס ראינו יותר התקפות מהצד הזה.
מחר גם בוזגלו וגם וואקמה משחקים אז ככה משני האגפים אנחנו יכולים לתקוף ולתקוף טוב.
אינטר בבית ופראג בחוץ באו לשחק התקפי , ומערך 3 הבלמים לא עזר. אני חושב שדי למדו אותנו וקל להתמודד מול מערך 3 הבלמים עם הכנה טובה.
כמובן שמפחיד לעלות עם 3 קשרים במשחק כל כך קשה, אבל זה מה שהייתי עושה. זה הקבוצה שלנו והוכחנו שגם עם 3 קשרים אנחנו יודעים להגן מעולה(בלומפילד שנה שעברה למשל)
כמובן שמפחיד לעלות עם 3 קשרים במשחק כל כך קשה, אבל זה מה שהייתי עושה. זה הקבוצה שלנו והוכחנו שגם עם 3 קשרים אנחנו יודעים להגן מעולה(בלומפילד שנה שעברה למשל)
יש כאב ראש רציני לבכר אם הוא רוצה להכניס את טאהא על מי הוא מוותר?ראדי רותח חייב לפתוח,על אוגו וטוני בכלל אין על מה לדבר ,חייב צד ימין ובוזי בכושר טוב ,שחקן חכם כמו הובן חייב לשחק,ניפתח בלי חלוץ?
זה מאוד פשוט אם הוא עולה 3 בלמים זה או הובאן כבלם שלישי או טאהא כבלם על חשבון הובאן.hb7 כתב:יש כאב ראש רציני לבכר אם הוא רוצה להכניס את טאהא על מי הוא מוותר?ראדי רותח חייב לפתוח,על אוגו וטוני בכלל אין על מה לדבר ,חייב צד ימין ובוזי בכושר טוב ,שחקן חכם כמו הובן חייב לשחק,ניפתח בלי חלוץ?
כל השאר באנקרים בהרכב.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא אוהב את מערך 3 הבלמים לגביי המשחק מחר.
אם נספוג 2 שערים כבר לא יהיה אפשרי לתקן כי זה יהיה מול הקבוצה הכי ביתית בבית שלנו.
קבוצה שבקושי סופגת וגם בקושי מפסידה בבית שלה גם באירופה וגם בליגה יש להם הפסד אחד לצ'לסי.
אם נספוג 2 שערים כבר לא יהיה אפשרי לתקן כי זה יהיה מול הקבוצה הכי ביתית בבית שלנו.
קבוצה שבקושי סופגת וגם בקושי מפסידה בבית שלה גם באירופה וגם בליגה יש להם הפסד אחד לצ'לסי.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- ForeverRed
אני בכלל לא בטוח שהם לא יבואו לשחק על תוצאה.אדום זקן כתב:צריך לזכור שני דברים לגבי המשחק מחר.
טוב שלא שמתי שם איזה מאתיים סימני פיסוק, על מה אתה מדבר אחי.Noam98 כתב:קודם כל, תעשה טובה גבר תעבוד על הפיסוק זה עושה כאב ראש בעיניים.
בכל מקרה, התגובות שלכם מחזקות את התחושה שלי
שלא יהיה נכון לעלות עם שלושה בלמים. אני מרגיש שאנחנו פחות מיטיבים
לשחק במערך כזה מול קבוצות פייבוריטיות.
אגב, מצאתי פורום של סהות'המפון שמסתבר שהוא הרבה יותר פעיל,
מדהים כמה שהאוהדים מייחסים למשחק הזה חשיבות, כמו שאחד מהם ציין בעמוד
הראשון: "זה כנראה המשחק הגדול ביותר של המועדון מאז שעלינו בחזרה לפריימרליג". הזוי.
תבלו (ועל הדרך עוזר להכיר יותר את הקבוצה שלהם):
https://www.not606.com/threads/southamp ... pm.339961/" onclick="window.open(this.href);return false;
לא מפתיע, זה לא שמדובר בקבוצה שכל שנה מבלה בשלבים המתקדמים של המפעלים האירופאיים. הם התרגשו לא פחות מאיתנו להיות בסן סירו והמספרים מדברים בפני עצמם.
יהיה משחק מטורף. הסיכויים לעבור את זה בשלום באמת נמוכים. הם באים בהתלהבות מטורפת ורוב השחקנים החשובים עתידיים לפתוח. יהיה קשה קשה קשה, אבל הקבוצה שלנו כבר לימדה אותנו שהכל אפשרי.
יהיה משחק מטורף. הסיכויים לעבור את זה בשלום באמת נמוכים. הם באים בהתלהבות מטורפת ורוב השחקנים החשובים עתידיים לפתוח. יהיה קשה קשה קשה, אבל הקבוצה שלנו כבר לימדה אותנו שהכל אפשרי.
גם אני חושב שעדיף לנו לעלות עם 2 בלמים ו3 קשרים באמצע.
בראש ובראשונה בגלל שאין לנו מה להפסיד.
סיבה נוספת כי במשחקים האחרונים וגם מול האנגלים בטרנר, התחלנו עם 3 בלמים, נתקענו וכשעברנו ל4-3-3 שיחקנו הרבה יותר טוב.
בראש ובראשונה בגלל שאין לנו מה להפסיד.
סיבה נוספת כי במשחקים האחרונים וגם מול האנגלים בטרנר, התחלנו עם 3 בלמים, נתקענו וכשעברנו ל4-3-3 שיחקנו הרבה יותר טוב.
מתוך 7 משחקים של קבוצות ישראליות באנגליה רק קבוצה אחת חילצה תיקו לפני 15 שנה הפועל תל אביב 1-1 מול צלסי ועלתה 6 המשחקים שבאו אחרי נגמרו בהפסדים