הפועל באר שבע- בשיקטאש, חמישי, 22:05, טרנר
Re: הפועל באר שבע- בשיקטאש, חמישי, 22:05, טרנר
המנואלה כבר מורכבת ביציע?
אני מנסה לחשוב עד כמה המפעל הזה חשוב לבשיקטש ומגיע יותר ויותר למסקנה שלא ממש.
הם נמצאים בפוזיציה טובה מאוד להגיע לליגת האלופות דרך הליגה המקומית, בעוד שבליגה האירופית יש מספר קבוצות שהמצב שלהם בליגה לא מזהיר והתקווה המרכזית שלהם להגיע לצ'מפיונס ליג (צריך לזכור, הבדל גדול בהכנסות) היא דרך זכייה בליגה האירופית.
הקבוצות האלה הן ליון, מנצ'סטר יונייטד (יש לה מאבק חריף מאוד מול ארסנל ליברפול טוטנהאם והסיטי על מקום בליגת האלופות דרך הליגה. היא תרצה להשאיר את האופציה להעפיל לשם דרך האירופית במידה ודברים יתפקקשו לה), יש את שאלקה (המצב שלה בליגה רע) שזו קבוצה איכותית עם מסורת שתרצה להגיע לאלופות דרך זכיה באירופית ויש את וויאריאל ואתלטיק בילבאו שיכולות גם הן ללכת עד הסוף, כשדרך הליגה אין להן סיכוי להגיע לאלופות.
בקיצור, אם ניקח בחשבון גם את המאבק הצמוד שלהם בליגה, בשיקטש ממש לא תתאבד על המפעל הזה ולא תגיע באיזושהי מוטיבצייה מיוחדת. בטח לא ביחס לקבוצות שציינתי. אפשר לנצל את זה.
הם נמצאים בפוזיציה טובה מאוד להגיע לליגת האלופות דרך הליגה המקומית, בעוד שבליגה האירופית יש מספר קבוצות שהמצב שלהם בליגה לא מזהיר והתקווה המרכזית שלהם להגיע לצ'מפיונס ליג (צריך לזכור, הבדל גדול בהכנסות) היא דרך זכייה בליגה האירופית.
הקבוצות האלה הן ליון, מנצ'סטר יונייטד (יש לה מאבק חריף מאוד מול ארסנל ליברפול טוטנהאם והסיטי על מקום בליגת האלופות דרך הליגה. היא תרצה להשאיר את האופציה להעפיל לשם דרך האירופית במידה ודברים יתפקקשו לה), יש את שאלקה (המצב שלה בליגה רע) שזו קבוצה איכותית עם מסורת שתרצה להגיע לאלופות דרך זכיה באירופית ויש את וויאריאל ואתלטיק בילבאו שיכולות גם הן ללכת עד הסוף, כשדרך הליגה אין להן סיכוי להגיע לאלופות.
בקיצור, אם ניקח בחשבון גם את המאבק הצמוד שלהם בליגה, בשיקטש ממש לא תתאבד על המפעל הזה ולא תגיע באיזושהי מוטיבצייה מיוחדת. בטח לא ביחס לקבוצות שציינתי. אפשר לנצל את זה.
- ForeverRed
אז את כל ההחתמות המפוצצות שלהם הם עשו בשביל גביע הטוטו של טורקיה?Eelect כתב:אני מנסה לחשוב עד כמה המפעל הזה חשוב לבשיקטש ומגיע יותר ויותר למסקנה שלא ממש.
כמה מההחתמות המפוצצות האלה נרשמו לאירופה?ForeverRed כתב:אז את כל ההחתמות המפוצצות שלהם הם עשו בשביל גביע הטוטו של טורקיה?
אני חושב שזו התשובה. כנראה שהם לא מרגישים שאליפות בכיס שלהם.
גם שלנו לאEelect כתב: כמה מההחתמות המפוצצות האלה נרשמו לאירופה?
נכון, אבל המאבק שלהם בליגה עוד יותר קשה משלנו. שלא יהיה ספק.bs war כתב:גם שלנו לא
2 משלוש היריבות שלהן בצמרת הן פנרבחצ'ה וגלאטסראיי, כשהפער מהרביעית בטבלה (פנר) הוא 8 נק'.
- simply-red
אי אפשר היה לרשום את כולם, אם אני לא טועה יש הגבלה לעד שלושה שחקנים חדשים.Eelect כתב: כמה מההחתמות המפוצצות האלה נרשמו לאירופה?
אם יש מכסה של 3, הם לא השתמשו בה.simply-red כתב: אי אפשר היה לרשום את כולם, אם אני לא טועה יש הגבלה לעד שלושה שחקנים חדשים.
השניים היחידים שהם הביאו בינואר ורשמו לאירופה זה מיטרוביץ' (שחקן שהגיע מרייקה הקרואטית) ובאבל.
הביאו גם את דמבה בה וארסן גולום אבל לא הוסיפו אחד מהם לאירופה.
זה שם את הדיבורים של החתמות מפוצצות לאירופה בפרופורציות.
היגיון פשוט אומר שהם לא מתעניינים במיוחד במפעל הזה.
לא אחרי שהודחו מהצ'מפיונס, לא לאור התחרות הקשה שלהם בליגה, לא לאור התוספות שלהם בינואר או השימוש בהם.
ההדמיה שלכאורה אמורה להיות מול בשיקטאש הגיעה גם לפנאטיקס, כתבו אותה על השלט שלהם היום
זה המחיר של קדחת הרשת של אוהדי טרנר באר שבע.Noam98 כתב:ההדמיה שלכאורה אמורה להיות מול בשיקטאש הגיעה גם לפנאטיקס, כתבו אותה על השלט שלהם היום
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
חכו עם המסקנותסניור כתב:
זה המחיר של קדחת הרשת של אוהדי טרנר באר שבע.
לכאורהסניור כתב:
זה המחיר של קדחת הרשת של אוהדי טרנר באר שבע.
בכל מקרה לא אמורים להדליף שום דבר בין אם זאת התפאורה שתהיה בחמישי ובין אם זאת סתם הדמיה, זה לא משנה את העובדה הזאת.
כן, יש הרבה שמועות. כך או כך, לא צריך
לצאת.
לצאת.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
Noam98 כתב:ההדמיה שלכאורה אמורה להיות מול בשיקטאש הגיעה גם לפנאטיקס, כתבו אותה על השלט שלהם היום
מה כתבו?
ואני באמת מקווה שזו אכן רק הדמיה, כי אני אישית לא התעלפתי...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר