2-0 על לודוגורץ :: סיכום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dardasmiley

Re: 2-0 על לודוגורץ :: סיכום

שליחה על ידי dardasmiley »

shacharb כתב:

כשאני כותב "לטובת הקורא......" אני עושה את זה בהקנטה, ובלי זלזול!!!. אין פה שום כוונה רעה. הפניתי את תשומת ליבך, וזו היתה המטרה.
טוב שאתה לא נעלב, כי אין פה שום כוונה להעליב. חוץ מזה, כמו שאני אומר לילדים שלי, נעלב מי שבוחר להעלב.
כשאני כותב צלם, או מצלם, הכוונה שלי שהשחקן לא נמצא איפה שהוא אמור להיות, וזה כולל או שהוא לא שם, או שלא מתאמץ לעשות הגנה.
זה הפירוש שלי והוא לא חייב להיות זהה למה שאתה מתכוון.
כמו שציינתי כבר, נפלאים ככל שיהיו שחקני לודוגורץ, הם שם מסיבה טובה, כי הם לא מתאימים לרמה הגבוהה יותר בגלל חוסר משמעת טקטית בעיקר (כנראה).
נתנאל הוא מגן שמאלי טוב, אבל אם מסתכלים על התמונה הגדולה (הגנה והתקפה) הוא ממצע כלפי מטה את יכולתו בגלל ההגנה.
דבר אחד אני חייב לציין, אני עדיין חושב שב"ש קבוצה יותר פיזית, אבל לא תיארתי לעצמי שהמאמן שלהם ייתן הוראות להיות כאלה ברוטאליים.
מה שהם עשו במגרש היה גועל נפש, לא כדורגל (מבחינת אגרסיביות). עם שופט ברמה המתאימה למעמד (ובכלל השופטים שהיו בשלבים עד עכשיו לא ברמה מספיקה) היו פה שני אדומים לפחות.

מסכים עם כל מילה.

נתחזק בינואר - רק לחדד, הניתוח שלך היה פנטסטי ונהניתי מאוד לקרוא, גם את הניתוח של הונובד, פשוט לתחושתי קצת הקטנת את בש מדי וקצת פיארת את לודוגורץ מדי. בהרגשה שלי על פני 10 משחקים, בסגלים הנוכחיים, לודוגורץ לא מנצחת יותר מחמישה. הקבוצות די שוות ברמתן כמכלול.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

לא אוהב את עניין הצום של שיר צדק 48 שעות לפני. אני לא תזונאי, אבל אין לי ספק שזו לא הכנה אידיאלית למשחק.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

Totti כתב:לא אוהב את עניין הצום של שיר צדק 48 שעות לפני. אני לא תזונאי, אבל אין לי ספק שזו לא הכנה אידיאלית למשחק.
זה יתקזז עם השכינה ;)

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

דיברתם כאן על מקצוענות של הבולגרים, לא מקצוענות -

אז אני מניח שהתמונה שמופצת ברשת של מס' 12 שלהם, אניסט אבל (ששיחק 90 דקות), מעשן נרגילה במנצ'ילה אחרי המשחק (ועוד עם המדים הייצוגיים של לודוגורץ) יעידו דבר או שניים על כמה רציניים החבר'ה

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

The red one כתב:דיברתם כאן על מקצוענות של הבולגרים, לא מקצוענות -

אז אני מניח שהתמונה שמופצת ברשת של מס' 12 שלהם, אניסט אבל (ששיחק 90 דקות), מעשן נרגילה במנצ'ילה אחרי המשחק (ועוד עם המדים הייצוגיים של לודוגורץ) יעידו דבר או שניים על כמה רציניים החבר'ה
דבר ראשון נרגילה זה בריא, תראה לאיזה גיל מגיעים התימנים
דבר שני שלח קישור

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב:לא אוהב את עניין הצום של שיר צדק 48 שעות לפני. אני לא תזונאי, אבל אין לי ספק שזו לא הכנה אידיאלית למשחק.
אם שחקנים ערבים צמים חודש (!!) ברמאדן, אז במדינת היהודים לשחקנים יהודים מותר לצום יום אחד.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אורי אדום בנשמה כתב:
אם שחקנים ערבים צמים חודש (!!) ברמאדן, אז במדינת היהודים לשחקנים יהודים מותר לצום יום אחד.
כפרה עליך אורי, שים רגע את הדת בצד.
זו הכנה ראויה למשחק?
מה עם אימון מסכם?
מה עפ לשבת ולהתנהל באסיפות וידאו על בטן ריקה?

שיר לא בכושר שיא, לא צריך להוסיף נדבך נוסף שעלול להזיק.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

Totti כתב: כפרה עליך אורי, שים רגע את הדת בצד.
זו הכנה ראויה למשחק?
מה עם אימון מסכם?
מה עפ לשבת ולהתנהל באסיפות וידאו על בטן ריקה?

שיר לא בכושר שיא, לא צריך להוסיף נדבך נוסף שעלול להזיק.
זהו, שאני לא שם את הדת בצד.
תאר לך שאחד מהליגיונרים שלנו בניכר יאנס לאכול בכיפור? היתה קמה קול זעקה גם מקרב אלו שהדת לא כוס התה שלהם, ובצדק!
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

עשיתם מצום של 24 שעות חיים או מוות...
סהכ יום בלי לאכול, ישלים את הפערים בפתיחת הצום

זה לא כיפור, יש מה שיעביר את הזמן.
אז זה באמת בקטנה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אורי אדום בנשמה כתב:
זהו, שאני לא שם את הדת בצד.
תאר לך שאחד מהליגיונרים שלנו בניכר יאנס לאכול בכיפור? היתה קמה קול זעקה גם מקרב אלו שהדת לא כוס התה שלהם, ובצדק!
אתה לוקח את זה למחוזות אחרים. אני מדבר על ויתור מרצון.

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב: אתה לוקח את זה למחוזות אחרים. אני מדבר על ויתור מרצון.
זו ציפייה שמקומה לא איתנו.
זאת האמונה שלו וצריך לכבד אותה.

אם לא יצום, יכולות להיות לזה השלכות פסיכולוגיות.

סמל אישי של משתמש
ניב

שליחה על ידי ניב »

The red one כתב:דיברתם כאן על מקצוענות של הבולגרים, לא מקצוענות -

ואיך לא הזכרת את התמונה של התדריך שלהם בו מופיע אצלנו שהר כחלוץ פותח?

לעניינו של משחק,
נראינו מרשים מאוד מכל האספקטים.
אני לא חושב שהייתה בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי קבוצה שהייתה באופן עקבי כ"כ שייכת למעמדים האלה, מבחינה פיזית וטכנית.
אנחנו מנצחים את האירופאים במקומות בהם אמור להיות להם יתרון עלינו.
היו רגעי קסם של הפועל תל אביב ומכבי חיפה, אבל עליונות כזו והסתכלות בלבן של העיינים לכל קבוצה אני לא זוכר.

היינו מאוד טובים בהרבה אספקטים, אבל מאוד עודד אותי הרעב של הקבוצה, המשחק השמח, הטירוף של השחקנים.
איינבינדר היה בטירוף שלו, עם תנועות ידים לקהל.
מיכאל רוצה לטרוף כל רגע את הדשא
שלא דבר על טוני, ומליקסון שמשחק כאילו הוא צריך להרוויח את המקום בהרכב.
אפילו ביטון סימן לקהל ברגעים של רגיעה.

יצאתי מאוד גאה ומאוד שמח מהמשחק אתמול
"...לא מחפש לשמוח, לא חושב על תארים,
רק רוצה להיות פה ולשיר שירים..."

E26

שליחה על ידי E26 »

ניב כתב: ואיך לא הזכרת את התמונה של התדריך שלהם בו מופיע אצלנו שהר כחלוץ פותח?

לעניינו של משחק,
נראינו מרשים מאוד מכל האספקטים.
אני לא חושב שהייתה בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי קבוצה שהייתה באופן עקבי כ"כ שייכת למעמדים האלה, מבחינה פיזית וטכנית.
אנחנו מנצחים את האירופאים במקומות בהם אמור להיות להם יתרון עלינו.
היו רגעי קסם של הפועל תל אביב ומכבי חיפה, אבל עליונות כזו והסתכלות בלבן של העיינים לכל קבוצה אני לא זוכר.

היינו מאוד טובים בהרבה אספקטים, אבל מאוד עודד אותי הרעב של הקבוצה, המשחק השמח, הטירוף של השחקנים.
איינבינדר היה בטירוף שלו, עם תנועות ידים לקהל.
מיכאל רוצה לטרוף כל רגע את הדשא
שלא דבר על טוני, ומליקסון שמשחק כאילו הוא צריך להרוויח את המקום בהרכב.
אפילו ביטון סימן לקהל ברגעים של רגיעה.

יצאתי מאוד גאה ומאוד שמח מהמשחק אתמול
דיברו על שובע, עמה עמה יש רעב רעב רעב.

הפחד שלי שזה לא בשלב מוקדם מאוד העונה.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

yedidel כתב:
דבר ראשון נרגילה זה בריא, תראה לאיזה גיל מגיעים התימנים
דבר שני שלח קישור
https://www.b7net.co.il/mobile/article/4327" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
נתחזק בינואר

שליחה על ידי נתחזק בינואר »

shacharb כתב:
כשאני כותב "לטובת הקורא......" אני עושה את זה בהקנטה, ובלי זלזול!!!. אין פה שום כוונה רעה. הפניתי את תשומת ליבך, וזו היתה המטרה.
טוב שאתה לא נעלב, כי אין פה שום כוונה להעליב. חוץ מזה, כמו שאני אומר לילדים שלי, נעלב מי שבוחר להעלב.
כשאני כותב צלם, או מצלם, הכוונה שלי שהשחקן לא נמצא איפה שהוא אמור להיות, וזה כולל או שהוא לא שם, או שלא מתאמץ לעשות הגנה.
זה הפירוש שלי והוא לא חייב להיות זהה למה שאתה מתכוון.
כמו שציינתי כבר, נפלאים ככל שיהיו שחקני לודוגורץ, הם שם מסיבה טובה, כי הם לא מתאימים לרמה הגבוהה יותר בגלל חוסר משמעת טקטית בעיקר (כנראה).
נתנאל הוא מגן שמאלי טוב, אבל אם מסתכלים על התמונה הגדולה (הגנה והתקפה) הוא ממצע כלפי מטה את יכולתו בגלל ההגנה.
דבר אחד אני חייב לציין, אני עדיין חושב שב"ש קבוצה יותר פיזית, אבל לא תיארתי לעצמי שהמאמן שלהם ייתן הוראות להיות כאלה ברוטאליים.
מה שהם עשו במגרש היה גועל נפש, לא כדורגל (מבחינת אגרסיביות). עם שופט ברמה המתאימה למעמד (ובכלל השופטים שהיו בשלבים עד עכשיו לא ברמה מספיקה) היו פה שני אדומים לפחות.

מתאימים או לא לרמה הגבוהה יותר - לודוגורץ היא רמה גבוהה מספיק גם כך. קבוצת צ'מפיונס ליג לגיטימית. נשמע לי די אחלה. אני מסכים לגבי נתנאל, וזה בדיוק מה שדיברתי עליו בדו"ח. אבל הוא עדיין שחקן אדיר, ואם היה משחק בליגה היה לדעתי המגן הטוב בארץ (ימין ושמאל. כן, יותר מקונטה וקורהוט).

גם אני מסכים איתך שב"ש פיזית יותר מהם (וגם עשתה אמש יותר עבירות, גם אם לא מהסיבות האלה). זה לגמרי היה משחק אגרסיבי, אבל אני מסכים עם שי - לא הגיע כאן אפילו אדום אחד. המון צהובים כן, הסגנון מגעיל כן, אבל שום עבירה לא הייתה חריפה ברמת האדום. רובן היו תיקולים קשים מקדימה על שחקן תוך כדי תנועה, ולכן הם גם הכאיבו במיוחד (והרגליים של מליקסון הן כידוע לא האיתנות ביותר).

והנה סיכום המשחק מהבלוג:
https://www.facebook.com/LehaviBlog/vid ... 330024483/" onclick="window.open(this.href);return false;
כותב את בלוג הכדורגל העצמאי "נתחזק בינואר". טקטיקה הארדקור
https://www.facebook.com/LehaviBlog/" onclick="window.open(this.href);return false;

שלח תגובה