shacharb כתב:
כשאני כותב "לטובת הקורא......" אני עושה את זה בהקנטה, ובלי זלזול!!!. אין פה שום כוונה רעה. הפניתי את תשומת ליבך, וזו היתה המטרה.
טוב שאתה לא נעלב, כי אין פה שום כוונה להעליב. חוץ מזה, כמו שאני אומר לילדים שלי, נעלב מי שבוחר להעלב.
כשאני כותב צלם, או מצלם, הכוונה שלי שהשחקן לא נמצא איפה שהוא אמור להיות, וזה כולל או שהוא לא שם, או שלא מתאמץ לעשות הגנה.
זה הפירוש שלי והוא לא חייב להיות זהה למה שאתה מתכוון.
כמו שציינתי כבר, נפלאים ככל שיהיו שחקני לודוגורץ, הם שם מסיבה טובה, כי הם לא מתאימים לרמה הגבוהה יותר בגלל חוסר משמעת טקטית בעיקר (כנראה).
נתנאל הוא מגן שמאלי טוב, אבל אם מסתכלים על התמונה הגדולה (הגנה והתקפה) הוא ממצע כלפי מטה את יכולתו בגלל ההגנה.
דבר אחד אני חייב לציין, אני עדיין חושב שב"ש קבוצה יותר פיזית, אבל לא תיארתי לעצמי שהמאמן שלהם ייתן הוראות להיות כאלה ברוטאליים.
מה שהם עשו במגרש היה גועל נפש, לא כדורגל (מבחינת אגרסיביות). עם שופט ברמה המתאימה למעמד (ובכלל השופטים שהיו בשלבים עד עכשיו לא ברמה מספיקה) היו פה שני אדומים לפחות.
מסכים עם כל מילה.
נתחזק בינואר - רק לחדד, הניתוח שלך היה פנטסטי ונהניתי מאוד לקרוא, גם את הניתוח של הונובד, פשוט לתחושתי קצת הקטנת את בש מדי וקצת פיארת את לודוגורץ מדי. בהרגשה שלי על פני 10 משחקים, בסגלים הנוכחיים, לודוגורץ לא מנצחת יותר מחמישה. הקבוצות די שוות ברמתן כמכלול.