הפועל ב"ש- עירוני קרית שמונה, ראשון, 20:15, טרנר
Re: הפועל ב"ש- עירוני קרית שמונה, ראשון, 20:15, טרנר
אלו מסוג המשחקים שבכר צריך להוריד את גון במחצית והרים את וובה.
בראון בעונה מצויינת עד כה, מגיע לו יותר קרדיט.
בראון בעונה מצויינת עד כה, מגיע לו יותר קרדיט.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
סוף סוף משחק כיפי לצפייה. לפחות במחצית הראשונה. בשנייה קצת הורדת רגל מהגז, חבל חבל, אבל לשם שינוי ידעו לעקוץ יפה עם השלישי.
אורן ביטון היה נהדר מבחינה התקפית, קצת פחות הגנתית, אבל יש לבחור יופי של בסיס להמשך. לא ראיתי בחיים שחקן כל כך מתוסכל מטוני(או בכלל) כמו אבו עאביד.
למעט הגול, לדעתי מיכאל אוחנה הרס כל כדור שהגיע אליו. נראה אם הוא יעז לעשות סיפור מזה שהוא הוחלף ראשון.
האווירה הייתה מבאסת
אורן ביטון היה נהדר מבחינה התקפית, קצת פחות הגנתית, אבל יש לבחור יופי של בסיס להמשך. לא ראיתי בחיים שחקן כל כך מתוסכל מטוני(או בכלל) כמו אבו עאביד.
למעט הגול, לדעתי מיכאל אוחנה הרס כל כדור שהגיע אליו. נראה אם הוא יעז לעשות סיפור מזה שהוא הוחלף ראשון.
האווירה הייתה מבאסת
האסלביינק הזה עשה רושם נהדר.
חזק, מהיר, קשה מאוד להוציא לו כדור.
חחחח יורם ארבל הצגה.
הילל את ויטור על שערי הנגיחה הרבים שהבקיע בעונת האליפות הראשונה.
וזה עוד רק מהתקציר.
הילל את ויטור על שערי הנגיחה הרבים שהבקיע בעונת האליפות הראשונה.
וזה עוד רק מהתקציר.
שווה לעקוב, כרגע עדיין לא מספיק יציבdelta7 כתב:האסלביינק הזה עשה רושם נהדר.
- ForeverRed
המשחק הכי טוב שלו העונה, ועדיין נורא מפוזר.delta7 כתב:האסלביינק הזה עשה רושם נהדר.
התייחסתי רק למשחק הערב.bs war כתב:
שווה לעקוב, כרגע עדיין לא מספיק יציב
זו הפעם הראשונה שאני רואה אותו כך שאין לי בסיס לדעת אם זו הרמה שהוא מפגין באופן קבוע.
הרושם היחיד שאני קיבלתי מקריית שמונה זה שהם פשוט קבוצה נוראית. לא ראיתי מהם שום דבר חוץ מכמה מתפרצות שהתחילו מטעויות שלנו, כמה מהן אפילו היו חייבות להסתיים בשער אם הם לא היו כאלה גרועים.
אם לא היינו אדישים מדי מול השער בחצי הראשון זה נגמר ברביעייה במחצית, הבלם הברזילאי שלהם ניסה לעקוף את אורן ביטון בבישולים מרוב שמסר לנו כדורים.
חוץ מלשבור רגליים כמו כל קבוצה של סילבס ימ"ש לא עשו שום דבר.
אם לא היינו אדישים מדי מול השער בחצי הראשון זה נגמר ברביעייה במחצית, הבלם הברזילאי שלהם ניסה לעקוף את אורן ביטון בבישולים מרוב שמסר לנו כדורים.
לדעתי הקבוצה הישראלית שהכי הייתה קרובה להוציא פה אחרי נתניה. 10 דקות מהפתיחה הם כבר הגיעו לשני מצבים של גול.South Boy כתב:הרושם היחיד שאני קיבלתי מקריית שמונה זה שהם פשוט קבוצה נוראית. לא ראיתי מהם שום דבר חוץ מכמה מתפרצות שהתחילו מטעויות שלנו, כמה מהן אפילו היו חייבות להסתיים בשער אם הם לא היו כאלה גרועים.
לא בקטע של להעביר ביקורת על משתמשים ולהתחסד אבל לאחל ימ"ש לסילבס נראה לי מאוד מוגזם,סה"כ כדורגל.South Boy כתב:הרושם היחיד שאני קיבלתי מקריית שמונה זה שהם פשוט קבוצה נוראית. לא ראיתי מהם שום דבר חוץ מכמה מתפרצות שהתחילו מטעויות שלנו, כמה מהן אפילו היו חייבות להסתיים בשער אם הם לא היו כאלה גרועים.
ימ"ש - ימח שמו.
מה חשבת שהוא איחל לו?
מה חשבת שהוא איחל לו?
לא הבנתי אחרת.הפועלעולה כתב:ימ"ש - ימח שמו.
מה חשבת שהוא איחל לו?
זה נראה לך לגיטימי?
אולי אני מבין את זה פשוטו כמשמעו ולכן זה נראה לי חמור.
קללות כאלה אומרים על היטלר ועוזריו ימ"ש.
- ForeverRed
ק"ש עמדה מצוין ושיחקה נכון.South Boy כתב:הרושם היחיד שאני קיבלתי מקריית שמונה זה שהם פשוט קבוצה נוראית. לא ראיתי מהם שום דבר חוץ מכמה מתפרצות שהתחילו מטעויות שלנו, כמה מהן אפילו היו חייבות להסתיים בשער אם הם לא היו כאלה גרועים.
החיסרון של קוויאר היה משמעותי וחסרה שם איכות התקפית כדי לסיים התקפות טובות בתוך הרשת, אבל מבחינת יכולת הם הפתיעו לטובה.
לא יודע, אולי באמת החיסורים שלהם משמעותיים אבל הם היו חדירים ורכים באופן מחריד היום. אפילו עכו היו יותר מסוכנים מהם בטרנר.ForeverRed כתב: ק"ש עמדה מצוין ושיחקה נכון.
החיסרון של קוויאר היה משמעותי וחסרה שם איכות התקפית כדי לסיים התקפות טובות בתוך הרשת, אבל מבחינת יכולת הם הפתיעו לטובה.
לא ראיתי שום דבר יוצא דופן מהם גם מבחינת עמידה, הגענו לרחבה שלהם בקלות מפתיעה ובמיוחד ביחס לקבוצות של סילבס, עם דחפור לא תצליח לחדור עמידה של קבוצות שלו.
רדבול, אם זה נורא בשבילך מזל שלא עמדת איתי ביציע היום, היו כמה דקות שאבו עביד וסילבס קיבלו מטח.
פעם ראשונה שלי במזרחי, בשער שמונה צמוד לבטון.
אם ככה נשמע עידוד חלש אז אני רק יכול לדמיין את הטירוף כשהעידוד טוב..
נ"ב
תודה למי שהציע לי כרטיסים, מעריך את זה
אם ככה נשמע עידוד חלש אז אני רק יכול לדמיין את הטירוף כשהעידוד טוב..
נ"ב
תודה למי שהציע לי כרטיסים, מעריך את זה