ראיתי את הוידאו. אחר המשפט שכתבת הוא הוסיף ״יש לי הרבה מה להגיד על זה אבל זה לא הזמן״.niv1 כתב: לא יודע איך שני אתרים שראינו אותו באותו זמן מביאים ציטוט אחר אבל לפי וואו.
"אין לי מה להגיד על אוהדי ב”ש. אבא שלי הגיב בצורה אמוציונלית, אפשר להבין את הסיטואציה אבל אין מה להגיב על זה"
מתון יותר..
karma is a bitch
Re: karma is a bitch
בואו רק נשים דברים בפרופורציות.אריאל2 כתב: לצפות מאלפי אוהדים שאכלו מהמשפחה הזאת קש, ואני עדין, במשך תקופה ארוכה להפוך לג'נטלמנים בריטיים מעונבים כשמי שהשתין עליהם מהמקפצה סוחב רגל זה לא מציאותי. בוודאי שישמחו לאידו של שחקן ששם את עצמו מעל המועדון פעם אחר פעם, מי שבני משפחתו איימו על אוהדים והוא שתק.
אם בוזגלו היה נפצע בסגנון סאן מנחם שנה שעברה אני בספק אם זה היה היחס. פציעה ברגל, שחומרתה לא ידועה, נראתה לרבים כמו קארמה ולא יותר. גורל ראוי לאדם ששם את עצמו מעל הקבוצה פעם אחר פעם אחר פעם.
מי שמעביר ביקורת על האוהדים של ב"ש בעקבות הסיפור הזה הוא או אוהד של קבוצה יריבה, בעיקר מכבי ת"א, שרק מחפש לנגח אותנו, או לא מכיר את העובדות או מתחסד.
יצא *** גדול ואני עדין. עם האיומים על אוהדים, "הלא שומע" לקהל והראיונות בתקשורת. ומצד שני, הביא פה תארים, כולל שער ובישול במשחק הכי חשוב ב40 שנים.
ולגבי הקהל, אנחנו מתקרבים להיות הקהל השנוא בארץ. ולא בגלל ההישגים. כשזה מכבי, אתם נדלקים כמו בנזין. אבל אנחנו מתקרבים בצעדי ענק לעבור אותם. בהצלחה עם זה.
הוא גמור.CrazyRed7 כתב: שמע..גם ויטור חזר פעמיים מוקדם מאוד. כשיש לחץ מקצועי זאת התוצאה.
בחיים לא יוכל לחזור להיות מה שהיה.
"לאכול" שתי פציעות כאלו בפרק זמן כל כך קצר,זה דופק לך את הראש.
גם ויטור עדיין לא חזר לעצמו וההשוואה בינהם לא נכונה.
בוזגלו זה שחקן התקפה שחייב לעשות דריבלים,חייב מהירות,חייב תנועות חדות.
הרבה יותר מבלם.
אה, אז בגלל ההישגים המקצועיים והיכולת הטובה שלו אנחנו צריכים לפתוח את הפה כשמשתינים עלינו ולצעוק ״יורד גשםםםם״.
ובאמת, למי אכפת שאוהדים שונאים אותנו?וגם מי?אוהדי בית״ר ומכבי תל אביב?הם ככה או ככה שונאים אותנו בגלל ההצלחה המקצועית. הסיפור אתמול זה רק תירוץ להתנגח בנו.
שוב, על הזין אוהדים של קבוצות אחרות.
ובאמת, למי אכפת שאוהדים שונאים אותנו?וגם מי?אוהדי בית״ר ומכבי תל אביב?הם ככה או ככה שונאים אותנו בגלל ההצלחה המקצועית. הסיפור אתמול זה רק תירוץ להתנגח בנו.
שוב, על הזין אוהדים של קבוצות אחרות.
צר לי ידידי אבל אתה טועה בגדול.izguy83 כתב: בואו רק נשים דברים בפרופורציות.
יצא *** גדול ואני עדין. עם האיומים על אוהדים, "הלא שומע" לקהל והראיונות בתקשורת. ומצד שני, הביא פה תארים, כולל שער ובישול במשחק הכי חשוב ב40 שנים.
ולגבי הקהל, אנחנו מתקרבים להיות הקהל השנוא בארץ. ולא בגלל ההישגים. כשזה מכבי, אתם נדלקים כמו בנז**. אבל אנחנו מתקרבים בצעדי ענק לעבור אותם. בהצלחה עם זה.
אין שום הבדל בין בוזגלו לדהאן,לבניון,לעטר וכו וכו וכו.
העניין היחיד שאחזור עליו שוב ושוב וגם קצת משפיע על אנשים זאת העובדה שהבחור מאותרג בתקשורת.
עוד שנייה יעשו כאן יום אבל לאומי על פציעתו של האח התאום של רונאלדו.
תחושה שלי אין לו קרע בצולבת,הוא חשב ככה בגלל ענינים פסיכולוגים אבל אין לו באמת.
כנראה פציעה שתשבית אותו לתקופה של איזה חודשיים.
כנראה פציעה שתשבית אותו לתקופה של איזה חודשיים.
דווקא יש הבדל.אדום זקן כתב: צר לי ידידי אבל אתה טועה בגדול.
אין שום הבדל בין בוזגלו לדהאן,לבניון,לעטר וכו וכו וכו.
העניין היחיד שאחזור עליו שוב ושוב וגם קצת משפיע על אנשים זאת העובדה שהבחור מאותרג בתקשורת.
עוד שנייה יעשו כאן יום אבל לאומי על פציעתו של האח התאום של רונאלדו.
את דאהן שחקן שלהם קצר והם הפכו אותו לאליל בזמ שמשפילים את דאהן עד עפר.
אצלנו המקריות והגורל רצו שזה יקרה בדיוק במשחק הזה. שום קשר לקהל או לשחקני הקבוצה.
- The red one
על מה אתה מדבר? איזה קהל שנוא בארץ? מה כבר עשינו שאנחנו מתקרבים להיות הקהל השנוא בארץ?izguy83 כתב: בואו רק נשים דברים בפרופורציות.
ולגבי הקהל, אנחנו מתקרבים להיות הקהל השנוא בארץ. ולא בגלל ההישגים. כשזה מכבי, אתם נדלקים כמו בנז**. אבל אנחנו מתקרבים בצעדי ענק לעבור אותם. בהצלחה עם זה.
אין שום סיכוי שאנחנו קרובים אפילו ל"שנאה הרחבה" כמו שיש לאוהדים כלפי מכבי תל אביב, בית"ר ירושלים ואפילו הפעול תל אביב. ואני מדבר איתך על הקהל הרחב של הכדורגל הישראלי. תגיד לבן אדם עם קצת קודקוד בראש ושמחובר טיפונת לכדורגל (עזוב עכשיו אוהד שרוף וזה) שאתה אוהד בית"ר ירושלים, הפרצוף אוטומטית מתעקם. תגיד לרוב האוהדים מכבי תל אביב, מיד עולה חיוך של "נו הנה עוד פוץ". אנחנו לא רק שרחוקים מזה, כרגע זה הפוך - יש תחושה של גאווה ברגע שאתה אומר למישהו שאתה אוהד באר שבע ותמיד מלווה במבט קנאה ואיחול בהצלחה (טוב, ברור שלא תמיד תמיד, אבל לרוב).
השטות הזאת שהייתה אתמול לא תשנה את זה ולו במעט. השטות הזאת תעבור תחלוף בתוך מספר ימים. יצטרך לקרות משהו הרבה יותר גרוע, שיפלג פה את הקהל על אמת, כדי שנתקרב לרמות של שנאה אצל מכבי ת"א ובית"ר
אוהדים שמתעסקים במה שאומרים עליהם מסביב לנצח יהיו אוהדים של קבוצה קטנה.
מביך.
מביך.
- yanivnew91
אוהד לקרוא אותך גדי.גדי כתב:
הוא יפתח את הג'ורה שלו. על זה אני כל כך מתוסכל. בסוף הוא והמשפחה המגעילה שלו הופכים לקורבונות וזה הכי עיוות. פשוט נפלנו בפח. כמו שכתבתי. הוא הרוויח הכל ביושר ובסוף הוא הקורבן.
קולע כמעט תמיד למה שעובר לי בראש.
לקרוא את הטור של צביקה נעים בynet כדי לחזק כל מילה שלך על טרנר.ניב כתב: לא חושב שהיה אתמול משהו חריג שלא בגבולות חוקי המשחק, אם כבר, עוד יום שמוסיף לאתוס הזה שנקרא איצטדיון טרנר והפועל באר שבע, רוצה לומר - חביבי, עדיף לך להיות בצד הנכון, כי אם לא...שערי גהנום יפתחו עליך.
כמו שנאמר "ותדע כל אם עברייה ששולחת את ילדיה לטרנר,שהסיכוי שיחזור משם שלם הוא קלוש"
- The red one
2 הסנט שלי בנושא (סתם, על מי אני עובד? יש שם 1,030 מילה, קחו נשימה)
https://www.b7net.co.il/article/251542/2" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.b7net.co.il/article/251542/2" onclick="window.open(this.href);return false;
Link plzאדום זקן כתב: לקרוא את הטור של צביקה נעים בynet כדי לחזק כל מילה שלך על טרנר.
כמו שנאמר "ותדע כל אם עברייה ששולחת את ילדיה לטרנר,שהסיכוי שיחזור משם שלם הוא קלוש"
טוב אתהThe red one כתב:2 הסנט שלי בנושא (סתם, על מי אני עובד? יש שם 1,030 מילה, קחו נשימה)