אני חושב שאין לי מספיק מידע כדי לשפוט את ההחתמה (עדיין לא חתם אגב כן?). לא לחיוב ולא לשלילה. בטח לא להיות נחרץ לגביה.
אין לי אמונה עיוורת, יש לי אמונה. והאמונה שלי היא שיש אנשי מקצוע שבדקו את השחקן לעומק מעבר לשלוש שורות בטרנספרמרקט וקליפ של 3 דקות. ישבו, ראו משחקים מלאים וכ'. אני נותן להם קרדיט כי בעיניי הם הרוויחו אותו ביושר.
אין פה שום התחכמות.
האם מעבר לרזומה יבש במבט חטוף של 5 דקות, יש לך איזה מידע שקובע שמדובר בשחקן ברירת מחדל? חוות דעת אוהדים בקבוצות ששיחק? סטטיסטיקה שמלמדת משהו?
שים לב שלא כתבתי בשום שלב שמדובר בהחתמה טובה.
אתה יכול לקרוא לי שופר כמה שבא לך זה באמת לא מזיז לי.
הכל אמת, אבל הבעיה שלי היא שאין כאן שום דבר שמצביע על איזהשהו ייתרון בשחקן הזה חוץ מכל הנראה עלות נמוכה (שלא ימכרו לי שטויות על רכישה כי גם 20,000 יכולה להיות רכישה). אז אולי זאת לא ברירת מחדל אלא החלטה מערכתית ללכת על הפתרון הכי זול שיש?
כמוני כמוך, לא מכיר, לא יודע מה ייצא, אבל ממה שכן אפשר לראות, בטוח לא מדובר בשחקן שדורש השקעה (רכישה ו/או שכר).
על כן אני חושב שניתן היה להביא משהו (אולי אותו) באותה עלות לפני חודשיים אבל כנראה חשבו שעם סגירת החלון יווצרו פתאום פראיירים חדשים.
אגב, עושה רושם שהוא איבד את המקום שלו בנורבגיה חודשים לפני שסיים שם כך שלא רק בשווייץ הוא היה מחוץ לתכניות.
מעניין מה הסיפור שלו.
יש לו פחות מ10 משחקים מלאים בכל 24 ו25. וזה בלם, לא עמדה שאמורים להחליף אותך באמצע.
למעשה עונה אחת בליגה המרוקאית ועוד עונה בויקינג כשחקן הרכב שאכן בסוף הקדנציה גם שפ ירד לספסל.
זה הנתונים היבשים.
אולי לרן ולצוות יש עין על חלל, הסטטיסטיקה מאוד נגדנו ברזומה כזה.
במיוחד שגם בסטטיסטיקה יבשה אני לא מוצא איזה משהו להיאחז בו.
שוב אומר שאם אין תקציב הייתי מביא מישהו בהשאלה מאשר ללכת על הימור שכזה.
וזה אין תקציב, שזה גם בסדר. חבל רק שמדבררים את זה כאילו כל הבלמים עם רזומה שהוא מעל לעונה וחצי בנורווגיה ומרוקו לא עומדים באיזה רף מדומיין.
דרך אגב, אני חושב שבשורה התחתונה גם אם הוא יתגלה כפלופ מארץ הפלופים, מצבנו עדיין בסדר גמור בעמדת הבלמים.
בלוריאן ובלטקסה הוכיחו שהם עשויים מהחומר הנכון, כלפי מפרסם שתוך שבועיים שלוש מיגי חוזר (ותסלחו לי שאני לא מצטרף לאלה שכבר קוברים אותו) אז כבר אנחנו עם שלושה בלמים איכותיים.
תוסיף לזה את מזרחי שהוכיח אצלנו שהוא יכול לסתום חור של בלם ימין ואופיר ששיחק במכבי מספר פעמים כבלם שמאל אז אני לא חושב שאם דיופ יתגלה כפספוס מצבנו אקוטי.
מצד שני אם הוא יתגלה כואן דייק הבא (כן בטח....) אז יש לנו רק מה להרוויח.
לטעמי שחקן התקפה איכותי ישפר יותר את מצבנו מבלם איכותי. אז אם אני צריך לבחור מאיפה לקצץ, אני מוכן לקבל את זה בעמדת הבלם.
דרך אגב, אני חושב שבשורה התחתונה גם אם הוא יתגלה כפלופ מארץ הפלופים, מצבנו עדיין בסדר גמור בעמדת הבלמים.
בלוריאן ובלטקסה הוכיחו שהם עשויים מהחומר הנכון, כלפי מפרסם שתוך שבועיים שלוש מיגי חוזר (ותסלחו לי שאני לא מצטרף לאלה שכבר קוברים אותו) אז כבר אנחנו עם שלושה בלמים איכותיים.
תוסיף לזה את מזרחי שהוכיח אצלנו שהוא יכול לסתום חור של בלם ימין ואופיר ששיחק במכבי מספר פעמים כבלם שמאל אז אני לא חושב שאם דיופ יתגלה כפספוס מצבנו אקוטי.
מצד שני אם הוא יתגלה כואן דייק הבא (כן בטח....) אז יש לנו רק מה להרוויח.
לטעמי שחקן התקפה איכותי ישפר יותר את מצבנו מבלם איכותי. אז אם אני צריך לבחור מאיפה לקצץ, אני מוכן לקבל את זה בעמדת הבלם.
בדיעבד מה שאתה כותב פה הגיוני. יש מצב שזה החשבון שהצוות עשה?
נחתים מישהו זול עם תקרה תיאורטית גבוהה, פגענו? הרווחנו, לא פגענו? יתדרדר בהיררכיה אבל לא ניזוקנו כלכלית ועדיין אפשר להביא עוד שחקן/ים
נחתים מישהו זול עם תקרה תיאורטית גבוהה, פגענו? הרווחנו, לא פגענו? יתדרדר בהיררכיה אבל לא ניזוקנו כלכלית ועדיין אפשר להביא עוד שחקן/ים
בקושי בלם עם סימן שאלה גדול הצלחנו להביא אז אתה באמת מצפה לאיזה כנף שובר שיוויון?
אין בזה שום היגיון ומי שלא הבין את זה בפליאוף הקודם, או באירופה, יבין בהדחה/פספוס תואר הבא.
במיוחד שויטור לא יהיה טוב יותר או כשיר יותר.
היתרון במהלך הזה הוא שאין לחץ להכניס אותו מהר לעיניינים,סהכ ההגנה שלנו יציבה,קשה לי להאמין שהצוות אישר את השחקן כתוצאה מלחץ.
סביר להניח שכיוונו לאחרים וכנראה שההדחה מאירופה שינתה את הכיוון,רע לא יכול לצאת מזה.
אמרתי בעבר ואחזור שוב,בעיניי הרבה יותר קריטי להביא זר להתקפה שם אנחנו חייבים יותר יצירתיות אסור להסתנוור מפתיחת העונה.