ג'וני כתב:ההגנה צריכה חיזוק ואני מאמין שקלינגר יעשה את מה שצריך.
אני שומע ברחוב הבאר שבעי הרבה אנשים שדורשים לתת לחברה של הנוער הזדמנות וכועסים שמבאים רכש, אז למי אלונה צריכה להקשיב????
מכל הצעירים שהחתימו יש 2 שבאמת יכולים להיות משהו והם אבוחצריה ואבו לאבן ושניהם בקושי מקבלים דקות במקום זה יוסי תורגמן שכל הקשר שלו לכדורגל מקרי פותח
זה שי !
אמרתי בסוף שנה שעברה שאחד כמו ראדי מתאים לנו כמו כפפה ליד. אין הרבה קשרים אחורים עם האיכות שלו בישראל. בקבוצה העדיפו לחסוך בכסף ולתת את חולצת ההרכב לשחקן כמו תורג'מן, התוצאות בהתאם.
בהחלט תוצאה מבאסת ועוד שזה נגד סכנין..
תנו לקבוצה זמן אני בטוח במשחק הקרוב סוראס יחזור למרכז ההגנה
והיא תראה הרבה יותר טוב ..
נקווה שה3 נקודות שלנו יבוא נגד ביתר בע''ה ..
שבוע טוב לכולם תהיו סבלניים לא צריך לקטול את הקבוצה בגלל הפסד אחד !!
משה אוחיון כתב:אמרתי בסוף שנה שעברה שאחד כמו ראדי מתאים לנו כמו כפפה ליד. אין הרבה קשרים אחורים עם האיכות שלו בישראל. בקבוצה העדיפו לחסוך בכסף ולתת את חולצת ההרכב לשחקן כמו תורג'מן, התוצאות בהתאם.
תגיד משה התחלקת על השכל?
באר שבע הציעו לו פי 2-3 ממה שסכנין הציעו לו והשחקן החליט ללכת לסכנין, אז זה לא קשור לכסף.
התנהלות המועדון בעניין כל השחקנים שלא הגיעו הייתה מצוינת לדעתי.
אבל וזה אבל גדול, היה ועדיין יש מקום לשים עוד שני מיליון על שחקנים שיהפכו את הקבוצה ליותר טובה, כי חומר גלם יש, אבל חסר דבר מה.
סליחה על ההודעה השנייה ברציפות אבל אני חייב להעלות פה אתנחתא מעניינת ומטרידה למדיי, המשחק הראשון בעונת 2004-2005 (עונת הירידה האחרונה) היה מול בני סכנין והסתיים ב4-3 לטובת סכנין עם הבושה הגדולה של הרווג סונארה.
מעניין שהמשחק הראשון שבאר שיחקה אותו היא סיימה ב4-3 מול אותה בני סכנין ונדמה לי שגם המשחק ההוא היה משחק חוץ...
יש לי סבלנות יותר מכל אחד אחר אבל נמאס מהבינוניות. אין בעיה בקבוצה עם שילוב של צעירים, אני בעד, אבל היו צריכים לפתוח את הכיס בקבוצה ולהביא 3-4 תותחים שיחזיקו את הקבוצה ויקחו אותנו למעלה.
כשאלונה הגיעה הציפיות היו שתקח אותנו לצמרת, גם בניהול וגם על המגרש, במציאות, אם תפתח את ההגדרה במילון של בינונים אתה תראה את התמונה שלנו ליד.
את תורג'מן ראינו כבר בשנה שעברה ולהתחיל איתו את העונה כקשר האחורי הפותח זה לשאוף לבינוניות. במיוחד כשבקיץ ראדי היה חופשי.
אפשר להמשיך ולדבר על שהביאו שוער שלא שיחק חצי שנה, שהביאו מגן ימני זר שעבר את גיל ה30, שהביאו את קינגסטון שגם עבר פציעה וגם שיחק מעט בשנה שעברה. יתכן שבחלק מהדברים אנחנו נצליח אבל הכל כאן זה הימורים. וקלינגר מהמר כי אלונה אישרה לו להחתים רק שחקנים בלי חוזה, רק שחקנים שמגיעים בחינם בלי כסף.
אז בוא לא נשלם לראדי את הכסף שהוא מבקש, ולא נשלם למשה אוחיון את הכסף שהוא מבקש, ולא נשלם לפרננדס את הכסף שהוא מבקש, ולא נשלם לפטי את הכסף שהוא מבקש, ולא נלך בגדול על אחד כמו חן עזרא ובוא על הדרך נמכור את מליקסון בינואר ונעשה קופה.
איפה ההבטחות של אלונה בתחילת הדרך ואיפה אנחנו היום? כל השמות למעלה עלו בשלב כזה או אחר של הקיץ ולא הגיעו לכאן בגלל הכסף.
לא הגיוני לרצות להביא את כולם אבל חלק היו צריכים להגיע.
תסתכלו על הקבוצה ותגידו לי האם יש לנו בסיס איכותי? איזה שחקנים הםמניה בטוחה? מי בוודאות מספיק טוב כדי להביא אותנו לצמרת?
משה אוחיון כתב:אמרתי בסוף שנה שעברה שאחד כמו ראדי מתאים לנו כמו כפפה ליד. אין הרבה קשרים אחורים עם האיכות שלו בישראל. בקבוצה העדיפו לחסוך בכסף ולתת את חולצת ההרכב לשחקן כמו תורג'מן, התוצאות בהתאם.
בס"ד
הפועל ב"ש הגישה הצעה גבוהה ב-200 אלף שקלים מההצעה של סכנין.
מסקנות מהתקציר:
1. אבי יחיאל אחלה חלוץ (בשני השערים)
2. לא יודע איך שמעון הרוש היה בהגנה, אבל התקפית הוא בישל גול יפה, הכניס כדור לסחיטת פנדל ובסיום סידר מצב מעולה לאקסברד ששוב החמיץ ברשלנות.
3. אקסברד מחמיץ הרבה, ראינו את זה בגביע הטוטו שהוא מתבלבל כל פעם שהוא אחד על אחד. מקווה שיתאפס מהר
4. הגול הרביעי של ראדי מראה ששום דבר לא השתנה ברכות, את מי המבשל העיף שם בכזאת קלות?
5. חבל שעשו תקציר כזה רק של השערים כי שמעתי שהיה שם עוד הרבה מצבים קורצים
yedidel כתב:
מסקנות מהתקציר:
1. אבי יחיאל אחלה חלוץ (בשני השערים)
2. לא יודע איך שמעון הרוש היה בהגנה, אבל התקפית הוא בישל גול יפה, הכניס כדור לסחיטת פנדל ובסיום סידר מצב מעולה לאקסברד ששוב החמיץ ברשלנות.
3. אקסברד מחמיץ הרבה, ראינו את זה בגביע הטוטו שהוא מתבלבל כל פעם שהוא אחד על אחד. מקווה שיתאפס מהר
4. הגול הרביעי של ראדי מראה ששום דבר לא השתנה ברכות, את מי המבשל העיף שם בכזאת קלות?
5. חבל שעשו תקציר כזה רק של השערים כי שמעתי שהיה שם עוד הרבה מצבים קורצים
ושום מילה על השוער...
כ"כ מעצבן לפתוח עונה ככה.
לא יודע מה קלינגר עושה איתם באימונים.
הגנה כמו חמאה.
כאשר מוטי מלכה יפטר מהפציעה הטורדנית שלו, וסוארס יחזור, וניר קלינגר יחשוב על אופצייה של בלם ישראלי ומוכשר ויחתים את נרוואי ודובב יחזור מהפציעה הקבוצה תראה יותר טוב.
אגב רק לדעתי אפשר וצריך לנסות לשים את הרוש בקישור ואת דוידזאדה כמגן?