ארנסט שטקוס
Re: ארנסט שטקוס
נוגח בקיר. למה לא נותנים קרדיט ללויטה?
- dardasmiley
הדודא שלה להביא שוער זר, לא משנה כמה בלאגן זה עשה בעבר. אם זה אכן המצב זה מראה על אפס למידה מטעויות, רק לרצות את הקריזה של שוער זר, בלי חשיבה על משמעויות.
כל שנה מהפכה בעמדת השוער, למה? באמת יש כאלו הבדלים בין השוערים השונים?
כל שנה מהפכה בעמדת השוער, למה? באמת יש כאלו הבדלים בין השוערים השונים?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
כן, ישראלים הם שוערים בינוניים בלי נוכחות ברחבה ובלי יציאה לכדורי גובה, שוער זרים הם עם נוכחות אחרת לגמרי.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אין ספק שהנוכחות של אנסטיס הורגשה היטבSir Alex Ferguson כתב:כן, ישראלים הם שוערים בינוניים בלי נוכחות ברחבה ובלי יציאה לכדורי גובה, שוער זרים הם עם נוכחות אחרת לגמרי.
מתקשה להבין את הרציונל. לויטה שוער מעולה למה שאנחנו צריכים. ואם היינו צריכים יותר מזה, שטקוס הוא לא זה שיתן את הערך מוסף.
שנת מבחן רצינית מאד לברק בכר. אם לא יצליח לפגוע גם הפעם בשחקנים ויעשה טעויות בבניית הסגל, זה יוריד לא מעט מהמניות שלו.
שנת מבחן רצינית מאד לברק בכר. אם לא יצליח לפגוע גם הפעם בשחקנים ויעשה טעויות בבניית הסגל, זה יוריד לא מעט מהמניות שלו.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

הידעתם - שטקוס והרוש חולקים את אותו תאריך לידה
אני לא חושב שההחתמה של שטקוס(אם וכאשר) היא לאו דווקא להתחזק מקצועית.Guevara כתב:מתקשה להבין את הרציונל. לויטה שוער מעולה למה שאנחנו צריכים. ואם היינו צריכים יותר מזה, שטקוס הוא לא זה שיתן את הערך מוסף.
אולי מבחינת אישיות, שטקוס זה מה שמחפשים(לא מכיר אותו כמובן).
הרוש שרוף אצל הצוות והמערכת, וההיפך. יחסים מאוד קרירים בלשון המעטה.
וגם משהו חשוב, הבנתי מחברי הפורום פה, שהעלות של שטקוס הרבה יותר נמוכה משל הרוש כי הוא זר.
שוב, אם ההחתמה שלו מבשרת לנו שמצאנו קבוצות שיקלטו את הרוש וסאבו... אז וואלה, אחלה של החתמה. שוער עם ניסיון למקרה שלויטה פצוע או למקרה שנצליח להגיע לבתים של האירופית ונצטרך רוטציה בריאה בעמדת השוער.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אנסטיס היה אכזבה ונפילה (ממשיך לחשוב שהחלודה שלו בשילוב עם נפילה מנטלית גרמו לו להראות כל כך רע, הבנתי שבשבדיה הוא דווקא יציב), אבל אם אני אתחיל לספור את כל השוערים הישראלים שפירקו אותנו במהלך העשרים שנה אחרונות יקח לי שעות.bs war כתב:
אין ספק שהנוכחות של אנסטיס הורגשה היטב
מי שטוען שלוויטה או כל שוער ישראלי אחר טוב משטקוס או שווה לו או לא ראה את שטקוס מספיק או שהוא לא יודע לנתח כמו שצריך את עמדת השוער.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
לא חושב שלויטה טוב משטקוס, אבל גם לא חושב שההבדלים כאלה עצומים. לא מדובר באניימה.Sir Alex Ferguson כתב: אנסטיס היה אכזבה ונפילה (ממשיך לחשוב שהחלודה שלו בשילוב עם נפילה מנטלית גרמו לו להראות כל כך רע, הבנתי שבשבדיה הוא דווקא יציב), אבל אם אני אתחיל לספור את כל השוערים הישראלים שפירקו אותנו במהלך העשרים שנה אחרונות יקח לי שעות.
מי שטוען שלוויטה או כל שוער ישראלי אחר טוב משטקוס או שווה לו או לא ראה את שטקוס מספיק או שהוא לא יודע לנתח כמו שצריך את עמדת השוער.
ספציפית בבאר שבע השוערים הזרים פירקו אותנו הרבה הרבה יותר מהישראלים, ובמינימום דקות משחק.
ההשפעה של שוער פחותה מזו של שחקני שדה, עדיף להשקיע בזרים לקישור ולהגנה שיצמצמו את כמות הפעמים שהשוער יעמוד למבחן, בסופו של דבר בלי משחק הגנה טוב גם השוער הכי טוב בעולם לא יעזור לך, כי יש גבול לכמה הוא יכול להציל.
קבוצות שהשוער שלהן הוא השחקן הכי משמעותי שלהן הן כמעט תמיד קבוצות עם הגנה רעה שגורמת לשוער להתבלט ככה (מישהו אמר יונייטד?) וגם הוא לא מצליח לחפות על החולשה של שחקני השדה שלו לאורך זמן.
מחרפנות אותי העקיצות מחברים אוהדי ביתר; "אחלה שוער שטקוס, יחזק אתכם מאוד, אנחנו לא צריכים אותו, חסרים לנו זרים בעמדות אחרות"
איך התהפכו היוצרות איך...
אמן אמן אמן שזה לא יקרה )-:
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
א. כואב. אבל היה ברור שהגלגל יסתובב מתישהו.Totti כתב:מחרפנות אותי העקיצות מחברים אוהדי ביתר; "אחלה שוער שטקוס, יחזק אתכם מאוד, אנחנו לא צריכים אותו, חסרים לנו זרים בעמדות אחרות"
ב. תן להם לבנות על איתמר ניצן כשוער ראשון... מחכה להם הפתעה לא נעימה, לדעתי.
שימון, לקחנו אליפות עם גורש כפרה.
לא חושב שהם בדרך לתואר, אבל לא צריך את דה חאה בשער כדי להתמודד למעלה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מה הקשר שלקחנו אליפות עם גורש. ומכבי לקחו אליפויות עם אניימה, ראיקוביץ' וחואן פאבלו.Totti כתב:שימון, לקחנו אליפות עם גורש כפרה.
אולי רוצים את שטקוס כי זה כלכלי יותר, ומבחינת אופי אולי שטקוס מתאים יותר. סה"כ הוא שוער טוב. עונה שעברה כולנו פינטזנו עליו.
נ.ב.
אני חושב שבית"ר בונה קבוצה מצויינת. באמת. לא מזלזל לרגע.
אני פשוט חושב שהם יותר מידיי בונים על ניצן, ולדעתי הם צפויים לקבל סטירה.
צריך לחכות עם זה. הקבוצה שלהם כרגע נראית מאוד כישרונית אבל ההגנה שלהם מזעזעת. יש שם פוטנציאל נפיץ בטירוף- לטוב ולרע (כיאה למועדון עצמו)שמעון א כתב: מה הקשר שלקחנו אליפות עם גורש. ומכבי לקחו אליפויות עם אניימה, ראיקוביץ' וחואן פאבלו.
אולי רוצים את שטקוס כי זה כלכלי יותר, ומבחינת אופי אולי שטקוס מתאים יותר. סה"כ הוא שוער טוב. עונה שעברה כולנו פינטזנו עליו.
נ.ב.
אני חושב שבית"ר בונה קבוצה מצויינת. באמת. לא מזלזל לרגע.
אני פשוט חושב שהם יותר מידיי בונים על ניצן, ולדעתי הם צפויים לקבל סטירה.
אתה חייב להתאפס.Totti כתב:מחרפנות אותי העקיצות מחברים אוהדי ביתר; "אחלה שוער שטקוס, יחזק אתכם מאוד, אנחנו לא צריכים אותו, חסרים לנו זרים בעמדות אחרות"
לא התהפכו שום יוצרות.
שאיזה עלי מוחמד כזה לא יבלבל אותך.
גם היום הסגל הישראלי שלנו הוא 2 רמות מעל האהבלים האלה.