דיא סבע
Re: דיא סבע
עוד לא הבנתם שסגל לא ישחרר את סבע לקבוצה בארץ? גם לא תמורת 3 מיליון.
אנחנו לא במשוואה בכלל
אם זו הדרך שהוא יגיע אלינו אז שיהנה בבולגריה
אנחנו לא במשוואה בכלל
אם זו הדרך שהוא יגיע אלינו אז שיהנה בבולגריה
[glow=red]United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road[/glow]

אני דווקא דיי בטוח שהוא לא יחזור אלינו משם, זו קבוצה התקפית שעושה צחוק מהליגה, הוא ייתן שם מספרים יפים מאוד וימשיך להתקדם, ככה אני חושב לפחות
- ForeverRed
להתקדם לאן? לא מדובר בילד בן 20.
אני לא רואה אותו יוצא משם כל כך מהר. הוא אמור להגיע עם תג רכישה של 2 מיליון יורו, מה שאומר שכדי לצאת הוא יצטרך להביא הצעות של לפחות כפול מזה, עם היסטורית פציעות ובגיל מתקדם.
או שיש לו יועצים רעים או שסגל לא השאיר לו הרבה ברירות.
נתנחם בכך שמיעד כזה ובסכומים כאלה, חזרה שלו לפה בעתיד היא בהחלט אפשרית.
אני לא רואה אותו יוצא משם כל כך מהר. הוא אמור להגיע עם תג רכישה של 2 מיליון יורו, מה שאומר שכדי לצאת הוא יצטרך להביא הצעות של לפחות כפול מזה, עם היסטורית פציעות ובגיל מתקדם.
כנראה שאין לו הרבה ברירות, הוא יוצא להרוויח סכומים יפים ועל ז** העניין המקצועי( לכאורה).ForeverRed כתב:להתקדם לאן? לא מדובר בילד בן 20.
גם אם יחזור סגל ידאג לסנדל אותו לנתניה
- The red one
אני חושב שסבע כן מכוון גבוה אבל
- התעורר מאוחר מדיי
- נתונים פיזיים לא מרשימים
לדעתי אם הוא באמת היה שם ז** על העניין המקצועי,הוא היה חותר להצעה מליגה שנייה בסין ושלום על ישראל ועל אירופה
- התעורר מאוחר מדיי
- נתונים פיזיים לא מרשימים
לדעתי אם הוא באמת היה שם ז** על העניין המקצועי,הוא היה חותר להצעה מליגה שנייה בסין ושלום על ישראל ועל אירופה
ריאלית אתה צודק אבל בן אדם רוצה להגשים חלום. לא ינסה לא ידע.ForeverRed כתב:להתקדם לאן? לא מדובר בילד בן 20.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
גם הוא מתאים לסגנון שלהם חבלזgalaaa כתב:מתאימה לו לודוגורץ
מה שבטוח זה שהוא ואישתו ימותו משעמום בראזגראד.ForeverRed כתב:זו לא הקבוצה המפלצתית שאתם זוכרים.
בכלל לא בטוח שישתתפו בבתים העונה. אני מניח שזאת הסיבה לכך שאין עדיין הצעה רשמית.
בגדול זו קבוצה ברמה שלנו, שמשחקת בליגה לא אטרקטיבית ובמדינה לא אטרקטיבית.
אם לא היה לסבע ביקוש בישראל אז ניחא, אבל ההצעה לפי הפרסומים לא גבוהה בצורה משמעותית. חצי מיליון יורו באירופה זה שווה ערך ל-350 אלף בישראל (מאמין שאנחנו נציע לו גם יותר).
מבטיח לכם שלא לזה התכוון המשורר כשדובר על יציאה לאירופה.
מה השלב הבא גם מליקסון יתרשם לנו..
מתי בפעם האחרונה יצא שחקן מישראל למועדונים בלבל שהזכרת?The red one כתב: נשמע כמו הגזמה. אני עובר על ההעברות שלהם. העבירו את קאפו לבורדו ועוד שחקן עונה שעברה לאטלנטה.
מעבר לכך? ב-15/16 לשאלקה. השנה העבירו מישהו לגנט..
בקיצור גם מישראל יצאו שחקנים לאנגליה, סקוטלנד, גרמניה. אז לדעתי יותר תלוי בשחקן ובסוכן מאשר בקבוצות במקרה הזה.
- The red one
לא זוכר כרגע, אבל זה לא משנה, כי מלודוגורץ יצאו ב-3/4 שנים האחרונות שלושה שחקנים לליגות גדולות. וזהו. זאת אומרת שאם ניקח 10 שנים אחורה אז גם יצאו משם שלושה שחקנים, ואני דיי בטוח (שוב, לא בדקתי תאריכים, אבל מניח שכן) שגם מישראל יצאו לליגות האלה לפחות 3 שחקנים בעשר השנים האחרונות (רק ורמוט ושכטר הם שניים)bs war כתב:
מתי בפעם האחרונה יצא שחקן מישראל למועדונים בלבל שהזכרת?
אז תגיד - לודוגורץ הפכה להיות לודוגרץ רק בשנים האחרונות, אז סבבה. 15/16 יצא אחד לשאלקה, 16/17 לא יצא מישהו לליגה גדולה, 17/18 יצאו לבורדו ואטלנטה והעונה לא יצא אף אחד. זה לא יציב. אם משנת 2015 היו מוציאים כל עונה 3-4 שחקנים לליגות גדולות, הייתי אומר שזה מעיד משהו על המועדון עצמו ועל איך שמסתכלים עליו באירופה, ולא על 3 שחקנים ספציפיים שהיו מאוד טובים שם.
אם יתן בלודוגורץ בעונה הבאה כמו שנתן בארץ(לא בשמיים אם יהיה חלוץ פותח, הליגה שם חלשה כמו פה מלבד לודו וכידוע לנו הם קבוצה סופר התקפית) הוא יוכל להתקדם משמעותית.ForeverRed כתב:להתקדם לאן? לא מדובר בילד בן 20.
- ForeverRed
זה ממש לא מדויק.Noam98 כתב: אם יתן בלודוגורץ בעונה הבאה כמו שנתן בארץ(לא בשמיים אם יהיה חלוץ פותח, הליגה שם חלשה כמו פה מלבד לודו וכידוע לנו הם קבוצה סופר התקפית) הוא יוכל להתקדם משמעותית.
בלודוגורץ יש מספר שחקנים שמעמידים מספרים מפלצתיים מדי עונה. רובם לא הצליחו לצאת החוצה.
בסוף הכל יקום ויפול על ההופעות באירופה. את זה אמור להיות לו גם פה (השנה שתי הקבוצות נמצאות בחוסר ודאות מהבחינה הזאת).
תפסיקו להקטין אותנו.
הרמה של הקבוצות דומה. זה לא שדרוג ביחס להפועל באר שבע ולא מצדיק יציאה מישראל, אלא אם מדובר בחוויה שרוצים להגשים בכל מחיר.
במקום סבע הייתי מחפש אופציות אחרות, ואם יש נעילה על אירופה אז מחכה לינואר.
אתם שוכחים עוד נתון אחד קטן, לשחקנים המובילים של לודוגורץ זה משכורות עתק, הם לא כ"כ לחוצים לברוח משם וגם קבוצות גדולות יותר נרתעות לשלם סכומים כאלה...
וזה לא המקרה של סבע
וזה לא המקרה של סבע