מנויים 2016/2017
- OMERREMO33
Re: מנויים 2016/2017
הגזמה פראית ביותר,כמעט הייתי אומר חוצפה.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
The red one כתב:ואני לא מסכים איתך. שוב, כשהמחיר הנמוך מבין השניים הוא זה שנקבע כמחיר למנוי, אין עם זה כל בעיה. כשהקבוצה מחליטה ללכת על המחיר היקר מבין השניים ולהפוך אותו למחיר אחיד - זה כבר משהו אחר.
אגב, במשחקי ליגת האלופות הפרידו את מחירי הכרטיסים בדרומי.
איזה מחיר נמוך מבין השניים? איזה שניים בדיוק? ומי בדיוק קובע את המחירים?
על מה אתב מדבר?!
ילד/חייל במערבי משלם 1200 ש"ח למנוי, ותוסיף לזה גם את האבסורד שילד/חייל בדרומי משלם יותר מילד/חייל במזרחי, יציע עם תנאי ראות טובים בהרבה.
אני גם זוכר איך אשתקד שמחיתי על מחירי הכרטיסים מול ת'ון, כולכם, ואתה במיוחד, קפצתם עליי. אז אם 100 ש"ח מול ת'ון היה מחיר סביר בעיניך, אז על מה בדיוק התלונות כעת? המחירים כעת הם בהלימה פורפציונלית בהתחשב בהבדלים בגודל המעמד בין אז להיום.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אורי, ילד/חייל שעשה מנוי למערבי יכול לבוא בטענות רק לעצמו.
זה לא היה מחוסר ברירה כי נשארו עשרות מנויים למכירה גם באמצע העונה. הם בחרו ביציעים האלה בידיעה.
אני למשל לא יכולתי להרשות לעצמי לרכוש מנוי ילד במערבי ולכן הלכתי ליציע אחר. כל אחד והשיקולים שלו.
במנויי אירופה אין לי ברירה. קבעו לי מחיר ואין לי אופציה לבחור במקום זול יותר.
ויש הבדל בין 100₪ למשחק(300₪ מנוי) ל140₪ למשחק(425₪ למנוי).
זה לא היה מחוסר ברירה כי נשארו עשרות מנויים למכירה גם באמצע העונה. הם בחרו ביציעים האלה בידיעה.
אני למשל לא יכולתי להרשות לעצמי לרכוש מנוי ילד במערבי ולכן הלכתי ליציע אחר. כל אחד והשיקולים שלו.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אתם יודעים מה מעצבן אותי?
מילא המחירים שהמועדון פרסם, אבל יש את האנשים שבכל מצב יגנו על המועדון ועוד מדברים על ההחתמות שהקבוצה ביצעה כאילו הביאו לפה את מסי...
לוסיו, ויטור וקורהוט ><
מילא המחירים שהמועדון פרסם, אבל יש את האנשים שבכל מצב יגנו על המועדון ועוד מדברים על ההחתמות שהקבוצה ביצעה כאילו הביאו לפה את מסי...
לוסיו, ויטור וקורהוט ><
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
נחצה הגבול בין יקר במידה הנכונה שכולנו נשמח להחזיר למועדון על הנחת שגורמים לנו לבין חוצפה. מיני מנוי נועד לתת צופר למנויים של המועדון. קשה לי לראות אותם מוכרים במחיר יקר יותר פר משחק לקהל הרחב.
רצוי שיעניקו מתנה יחד עם המנוי, צעיף או משהו בסגנון לבחירה.
רצוי שיעניקו מתנה יחד עם המנוי, צעיף או משהו בסגנון לבחירה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אתה מצייר את זה כילד תמים ונחמד שהולך לבד לשפע ועושה מנוי או חייל שחוזר הביתה בחמישי ורץ לשפע לעשות מנוי דווקא למערבי.CrazyRed7 כתב:אורי, ילד/חייל שעשה מנוי למערבי יכול לבוא בטענות רק לעצמו.
אחשלי, זה לא שחור או לבן, יש הורים עם ילדים, קבוצת חברים, משפחות.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
אתה מתעקש לא להבין או מה?
אין לי בעיה עם 100₪ כרטיס למבוגר! אבל לא 100₪ (וזה המינימום) כרטיס לנוער.
אורי אדום בנשמה כתב:
איזה מחיר נמוך מבין השניים? איזה שניים בדיוק? ומי בדיוק קובע את המחירים?
על מה אתב מדבר?!
ילד/חייל במערבי משלם 1200 ש"ח למנוי, ותוסיף לזה גם את האבסורד שילד/חייל בדרומי משלם יותר מילד/חייל במזרחי, יציע עם תנאי ראות טובים בהרבה.
אני גם זוכר איך אשתקד שמחיתי על מחירי הכרטיסים מול ת'ון, כולכם, ואתה במיוחד, קפצתם עליי. אז אם 100 ש"ח מול ת'ון היה מחיר סביר בעיניך, אז על מה בדיוק התלונות כעת? המחירים כעת הם בהלימה פורפציונלית בהתחשב בהבדלים בגודל המעמד בין אז להיום.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 0591168436" onclick="window.open(this.href);return false;
אמרתי את שלי
אמרתי את שלי
לא מצייר שום דבר.Totti כתב:
אתה מצייר את זה כילד תמים ונחמד שהולך לבד לשפע ועושה מנוי או חייל שחוזר הביתה בחמישי ורץ לשפע לעשות מנוי דווקא למערבי.
למי שהיה יקר מדי מנוי ילד/חייל במערבי עשה מנוי זול יותר במקום אחר.
וזה לא האישיו בכלל. אורי הוא זה שמנסה לצייר תמונה לא נכונה.
אני שילמתי על מנוי סטודנט וילד במזרחי. לכל אחד היה מחיר משלו - במנוי למשחקי הליגה, בכרטיסים למשחקי הגביע ובכרטיסים למשחקים באירופה.
עכשיו פתאום דפקו לי מחיר אחיד וגבוה מאוד עבור מיני מנוי של 3 משחקים.
אז בגלל שבמערבי אנשים רכשו מנויים במחיר אחיד מתוך בחירה ״נתנו לזה יד בגלל שתיקתנו״?
אתה כן עושה את זה ועושה את זה שוב.CrazyRed7 כתב: לא מצייר שום דבר.
למי שהיה יקר מדי מנוי ילד/חייל במערבי עשה מנוי זול יותר במקום אחר.
וזה לא האישיו בכלל. אורי הוא זה שמנסה לצייר תמונה לא נכונה.
אני שילמתי על מנוי סטודנט וילד במזרחי. לכל אחד היה מחיר משלו - במנוי למשחקי הליגה, בכרטיסים למשחקי הגביע ובכרטיסים למשחקים באירופה.
עכשיו פתאום דפקו לי מחיר אחיד וגבוה מאוד עבור מיני מנוי של 3 משחקים.
אז בגלל שבמערבי אנשים רכשו מנויים במחיר אחיד מתוך בחירה ״נתנו לזה יד בגלל שתיקתנו״?
אתה מצפה מאבא בן 50 שרוצה ללכת עם 2 הילדים שלו למשחק שיעשה בדרומי? נו בחייאת.
היה צריך לתמחר כל דבר בנפרד ולא להגיד לאוהד "אל תעשה במערבי אם יקר לך". אז יקר לו על עצמו, אבל למה שישלם על ילד בן 8 מחיר זהה לשלו?!
מדויק ונכון אח יקר.
- אורי אדום בנשמה
The red one כתב:אתה מתעקש לא להבין או מה?
אתה זה שמתעקש. להמשיך לגלגל עיניים.
רוצה לומר, לא הייתה לך בעיה עם 100 ש"ח לבוגר מול ת'ון? אז מול כאלו יריבות בבתים באירופית מחיר כזה לילד הוא גזירה שווה. לא היה פוצה פה ומצפצף שילד/חייל בדרומי ובמערבי שילמו כמו בוגר? אז איבדתם כעת את הזכות להתלונן.
מחיר כרטיס לליגה ביציע הצפוני עולה 90 שח וזה במיקום גרועThe red one כתב: הכל ייגמר עוד ביום שישי להערכתי. זה לא סותר את העובדה שאנחנו קהל שבוי. אני לא חושב שעל משחקים כאלה יש צורך להעלות ב100% את המחירים ממשחקי ליגה, עם כל הכבוד לסאות'המפטון וספרטה פראג.
וגם הדבר שעוד יותר מעצבן הוא שאין הנחה לבעלי מנויים קיימים.
אורן - אתה רוצה להגיד שימכרו כרטיסים ב120, 180 ומעלה שקלים למשחקי הבית? אני לא רואה אנשים קונים כרטיסים במחיר הזה למשחקים מול סוטון ופראג.
"הפועל אני נשבע לך שdelta7 כתב:קהל שבוי.
הלכו עוד 1,720 ש"ח.
אהיה איתך תמיד גם כשעולה!"
- אורי אדום בנשמה
Totti כתב:
אתה מצייר את זה כילד תמים ונחמד שהולך לבד לשפע ועושה מנוי או חייל שחוזר הביתה בחמישי ורץ לשפע לעשות מנוי דווקא למערבי.
תודה רבה.
מה גם שמנוי ילד/חייל זוהי זכות מוקנית, בלי קשר ליציע.